- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.181
Süperrr
bakıyım ben de bi işte ben de öyle lavaşla dürüm falan yiyince daha bi gözüm doyuyo ama tabii her öğün olmasa da sabah ya da öğlen güzel oluyo
ohh afiyet olsun canım benim güzelmiş menün de
şimdi arada 10 kuru üzüm 1 paket de mısır patlaklı etiform yedim diğer etiformların kalorisi yüksek de bu 100 kalori bişey değilmiş
akşama ne yiycem henüz bilmiyorum barbunya falan yiyesim var ne zamandır yemedim akşama yaparım belki
Ay dünle bugün gayet iyiyim birşeyler atıştırmadan durabiliyorum :) herhalde 65e düşüp tekrar 66yı gördüm onun etkisi oldu :) bi de harbiden tatlı bişey hiç yemeyince insan istemiyo.. Bi yersen devamını istiyo :) inşallah günü bu kahve yanında yediğim çikolatayla kapatırım:)
Canan karatay teyze haklı işte ama gel de bize söz geçirAynen öyle tatlı yedrikçe yediriyo o kuru üzüm bile öyle bi kuruyemiş bir tatlı şeyler yedikçe yiyorum ben de
Kız ben zaten almam kolay kolay ama eşim alıyo ya da dışarı filan çıkınca alalım diyorum bazen :) kıyamıyorum ben yemesem de o yiyo ya ne bileyim değişik bi duygu böyle :)eve alma kuzum daha rahat edersın ınsan gorunce aklı onda duruyor gercekden ama genede masallah ıyısın kuzum eskıye nazaran.
Aslıcım 2 dilim gibi ama baya tok tutuyo onu sabah yersen öğlen ekmek yemek istemezsin zaten acıkmazsın yani günlük ekmek hakkı için sabah ondan 1 yenebilir yalnız doyum bulursan doyumunkini al unonunki çok kırılgan dağılıyo biraz ki tarihi de eski değildiSaol kuzum benım
bı lavas 1,5 dılım mı edıyor acep oleyse ıyı ekmek yerıne bende sabah yerm oglen zaten dısardan yıyorumda.
tesekkur ederım tatlım aynen karpuzda sısırıyor ama ıyı gıttı.
o cok hafıf gercekden bazen bende alıyorum gzlde :):) barbunya mı cok severım kuzum afıyet olsun smdıden.
eve alma kuzum daha rahat edersın ınsan gorunce aklı onda duruyor gercekden ama genede masallah ıyısın kuzum eskıye nazaran.
Kız ben zaten almam kolay kolay ama eşim alıyo ya da dışarı filan çıkınca alalım diyorum bazen :) kıyamıyorum ben yemesem de o yiyo ya ne bileyim değişik bi duygu böyle :)
Aslıcım 2 dilim gibi ama baya tok tutuyo onu sabah yersen öğlen ekmek yemek istemezsin zaten acıkmazsın yani günlük ekmek hakkı için sabah ondan 1 yenebilir yalnız doyum bulursan doyumunkini al unonunki çok kırılgan dağılıyo biraz ki tarihi de eski değildi
kesinlikle haklı da ben 2 gündür vahim durumdayım hem doymuyorum hem tatlı istiyo sürekli canımCanan karatay teyze haklı işte ama gel de bize söz geçir
Ahh kankam ya kıyamam bana da öyle oluyo işte çok illet bi duygukesinlikle haklı da ben 2 gündür vahim durumdayım hem doymuyorum hem tatlı istiyo sürekli canım
bilmiyorum kanka ben iki gündür böyleyim ya üzümden ya hasta olucam diye seninki de öyledir bi de işte dediğimi gibi tatlı şeyler yedikçe iştah açıyo dibini görücez illaAhh kankam ya kıyamam bana da öyle oluyo işte çok illet bi duygudoymama sorunu neden ki acaba yaa
yani ekmek değil aslında önemli olan kuzu yulaf bulgur falan da yiyosun sonra meyvee onlar da hep karbonhidrat ama işte karbonhidrat almadan olmuyo herşeyden almak lazım yoksa vücut neyi yakıt olarak kullanıcak karbonhidrat o işe yarıyo olmayınca kaslardan gidiyo işte verdik sanıyoruz ama sağlıklı değil hiç anca işte bişey yiyosak dondurma v.s dengelemek için yememek mantıklı çünkü onlar da karbonhdrat yerine geçiyodoyum bulurum kuzum görmüstüm cnku öle yaparım tabı yoksa rahat yenmez du onu ben hafta sonu alırım belkı ekmekde ne zmandır yemıyorum ama arada yemek lazm :)
tabii ben de rüyamda o dolabı görürürm yani abur cubur dolabıasıl haklısın kuzum ınsan evdede ıstıyor yanı bı cayn yannda gzl oluyorda ıste orayı unutmak lazm ben ıste olunca unutamıyorum :)
Sen bi üzüm yeme artık kanka bakalım ondan mı anlarız :)bilmiyorum kanka ben iki gündür böyleyim ya üzümden ya hasta olucam diye seninki de öyledir bi de işte dediğimi gibi tatlı şeyler yedikçe iştah açıyo dibini görücez illa
Şimdikk limonlu yeşil çay içiyorum efenimmmve sizleri takip ediyorumm,hayranınızım
Hahahha iyi bari rahatla artık yemişsin kanka :) afiyet olsun,geldiği gibi gitsin üstünde kalmasın kilo olmasınnn :)ben de yeşil çayımı içtim çikolatamı da yedim artık aklım ondaydı konsantre olamıyodum mutluyum şuan
tabii ben de rüyamda o dolabı görürürm yani abur cubur dolabı
Şimdikk limonlu yeşil çay içiyorum efenimmmve sizleri takip ediyorumm,hayranınızım
yani ekmek değil aslında önemli olan kuzu yulaf bulgur falan da yiyosun sonra meyvee onlar da hep karbonhidrat ama işte karbonhidrat almadan olmuyo herşeyden almak lazım yoksa vücut neyi yakıt olarak kullanıcak karbonhidrat o işe yarıyo olmayınca kaslardan gidiyo işte verdik sanıyoruz ama sağlıklı değil hiç anca işte bişey yiyosak dondurma v.s dengelemek için yememek mantıklı çünkü onlar da karbonhdrat yerine geçiyo
Evet yemesem iyi olucak sanırımSen bi üzüm yeme artık kanka bakalım ondan mı anlarız :)
sağol kankitooo güzeldi yaa bikaç tane daha yerim yaniHahahha iyi bari rahatla artık yemişsin kanka :) afiyet olsun,geldiği gibi gitsin üstünde kalmasın kilo olmasınnn :)
dengelemek iççin yememek mantıklı aslıcım işte doğru yapıyoruz ama evet akşam meyve yemyin diyolar ben zaten hiç meyve aramam ki bak bu hafta hiç meyve yemedim mesela şuan aklıma geldi yani kuru üzümler var tabii de taze meyve yemedimsende bendensın kuzu ya dun aksam olmus saat 12 dıorum kı su dolapdakı max vardı yesem mı dedm aslı yat zıbar :):)
bızde senın hayranınız yavrummm :) ben smdı dısarı cıkıcam dıe ıcmedm aksam evde ıccem yoksa tuvalet sorunu oluyor :):)
aynen kuzum cok haklısın zaten dedıgın gıbı kesmek yalnıs bı omur yeemnemzlık yapmıcaz cunku bıde ben meyve cok tuketıyorum sevıyorumda bı doktor dun demıskı aksam yemeyn hıc bısey sonucda seker ıste bı ondan vazgecsem harıka olurcak. ben bu ara o domdurmaları dengelemek ıcın ekmek yememek benım ıcın cok ıyı oldu smdı yıyorum tabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?