Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Meyve ben de pek aramam ya en son kavun yemiştim bi de kuru meyveler işte :) akşam yemeyin diye ben de okumuştum evet gündüz yemek lazımmış hatta kahvaltıda yiyin diyodu bi doktor

Meyve ben de pek aramam ya en son kavun yemiştim bi de kuru meyveler işte :) akşam yemeyin diye ben de okumuştum evet gündüz yemek lazımmış hatta kahvaltıda yiyin diyodu bi doktor
işte bence de aslında ne yesek saat 5-6 ya kadar yemek lazım sonra işte mümkün olduğunca hafif ama olmuyo benmecbur 9 gibi yiyorum akşam yemeğimi o saatte evde oluyorum bazen burda yiyip evde bişey yemediğim oldu ama herzaman olmuyoişte ama meyve akşam hiç yemiyorum bi ramazanda yemiştim

Ramazanda mecburiyetten yeniyo ya ama sahurda da yenilebilir en azından sabaha karşı oluyo :)
Erkenden yemek çok zor kanka ya,anca haftasonları mümkün oluyo. Ayarlıyoruz işte kendi çapımızda napalım :)

Ramazanda mecburiyetten yeniyo ya ama sahurda da yenilebilir en azından sabaha karşı oluyo :)
Erkenden yemek çok zor kanka ya,anca haftasonları mümkün oluyo. Ayarlıyoruz işte kendi çapımızda napalım :)
amaan sonuçta verdik mi verdik balım veriyo muyuz veriyoruz biticek gidicek hepsi de

Ben de bişeyler yedim valla tatlı olaraktan :) dayanamadım artık akşam yiceğime şimdi ye gitsin dedim haha yemekleri de yaptım hazırlar çok şükür
oyy ne yidinnnn ben valla akşama bişey yemem artık bitti eve de yürüycem zaten akşama su içer dururum zaten hala tokum

oyy ne yidinnnn ben valla akşama bişey yemem artık bitti eve de yürüycem zaten akşama su içer dururum zaten hala tokum
Ya ekler pasta var biliyon mu kanka onlardan yedim birkaç tane. Azıcık da kızartmalardan tırtıkladım kenardan kenardan
Sen ne yedin o kadar yaa akşam yemem diyosun :)

Ya ekler pasta var biliyon mu kanka onlardan yedim birkaç tane. Azıcık da kızartmalardan tırtıkladım kenardan kenardan
afiyet olsun kanka sizin evde hayat zor valla seni ayrıca tebrik ediyorum sen iyi kilo veriyosun maşllah o yiyceklerin içinde

ya aslında zararlı bişey yemedim o çikolata hariç o da 140 kalori falandı ama hiç boş durmadaım kahvaltı sonra üzüm süt sonra eti form mısır patlağı sonra çikolata sonra üzüm süt sonra 4 gibi yine sandviç öğle yemeği yani zararlı bişey değil de çok yedim midem yanıyo şuan fenalık geldi

zaten saat 6 oldu kanka çık eve git 9 u bulucak o saatten sonra da yemem yoğurt yerim bi kase salatalık doğrarım çünkü karbonhidrat e protein epey yedim bugün eksik bişey kalmadı

Aynen kanka dimi bana helal olsun yani evden tatlı eksik olmaz kolay kolay :) kaynana eşimi öyle alıştırmış ah ah olan bana oluyo. Neyse artık bi daha yemem zaten bugünlük yeter
Sen de normalde o kadar yemeye alışkın değilsin,daha doğrusu sık sık yemeye alışkın değilsin o yüzden rahatsız olmuşsundur.
Benim de karnım ağrıyo hastalanıyorum yavaştan kanka. Anlamıştım zaten ağrı olunca

zaten saat 6 oldu kanka çık eve git 9 u bulucak o saatten sonra da yemem yoğurt yerim bi kase salatalık doğrarım çünkü karbonhidrat e protein epey yedim bugün eksik bişey kalmadı
Salatalık yoğurt filan ye bari kanka sade yoğurttansa daha güzel bence :)

Evet biliyosun kanka ben pek ara yapmam ya ama bu üzümle hastalık arifesi bozdu beni sanırım şu son gnlerde zararlı yemiyi diye yararlılardan sık yedim ama şiştim yani

Evet biliyosun kanka ben pek ara yapmam ya ama bu üzümle hastalık arifesi bozdu beni sanırım şu son gnlerde zararlı yemiyi diye yararlılardan sık yedim ama şiştim yani
Kankacım o zaman daha az yiceksin ya da hiç yemiceksin. İnsan kötü oluyo ya hareket edesim bile gelmiyo ben öyle olduğum zaman. Eve gidince yoğurt filan yersin tamam geçer

Kankacım o zaman daha az yiceksin ya da hiç yemiceksin. İnsan kötü oluyo ya hareket edesim bile gelmiyo ben öyle olduğum zaman. Eve gidince yoğurt filan yersin tamam geçer

üzüm almazsam bu sorun çözülür bence bitti zaten kalanı dağıttım artık uzuun bi süre almam bi de 2 kilo falan veryomuşum meğer az yediğimden kıtlık oluyomuş böyle yedim diye bi veriyomuşum 2 kiloyu

Nihahhhah hayale gel kanka bir gün yemekten bişey olmaz yaa. He 2 kilo verir misin bilemicem ama kilon az ya veremezsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…