- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.201
En güzeli ben de birazdan sabahki gibi bi sandviç yapıcam peynir hindi ekmek arasıBen bi ayran yapayım da içeyim bari :)
işte bence de aslında ne yesek saat 5-6 ya kadar yemek lazım sonra işte mümkün olduğunca hafif ama olmuyo benmecbur 9 gibi yiyorum akşam yemeğimi o saatte evde oluyorum bazen burda yiyip evde bişey yemediğim oldu ama herzaman olmuyoişte ama meyve akşam hiç yemiyorum bi ramazanda yemiştimMeyve ben de pek aramam ya en son kavun yemiştim bi de kuru meyveler işte :) akşam yemeyin diye ben de okumuştum evet gündüz yemek lazımmış hatta kahvaltıda yiyin diyodu bi doktor
Ramazanda mecburiyetten yeniyo ya ama sahurda da yenilebilir en azından sabaha karşı oluyo :)işte bence de aslında ne yesek saat 5-6 ya kadar yemek lazım sonra işte mümkün olduğunca hafif ama olmuyo benmecbur 9 gibi yiyorum akşam yemeğimi o saatte evde oluyorum bazen burda yiyip evde bişey yemediğim oldu ama herzaman olmuyoişte ama meyve akşam hiç yemiyorum bi ramazanda yemiştim
Ye kanki ye :) ben de acıktım karnım gurulduyo acayip derecede ama yemicem :) o yüzden ayran içtim tok tutar diyeEn güzeli ben de birazdan sabahki gibi bi sandviç yapıcam peynir hindi ekmek arası
amaan sonuçta verdik mi verdik balım veriyo muyuz veriyoruz biticek gidicek hepsi deRamazanda mecburiyetten yeniyo ya ama sahurda da yenilebilir en azından sabaha karşı oluyo :)
Erkenden yemek çok zor kanka ya,anca haftasonları mümkün oluyo. Ayarlıyoruz işte kendi çapımızda napalım :)
ben gömdüm bugün zaten hiç ağzım durmadı akşam yemesem iyi olucak bu gidişleYe kanki ye :) ben de acıktım karnım gurulduyo acayip derecede ama yemicem :) o yüzden ayran içtim tok tutar diye
Ben de bişeyler yedim valla tatlı olaraktan :) dayanamadım artık akşam yiceğime şimdi ye gitsin dedim hahaben gömdüm bugün zaten hiç ağzım durmadı akşam yemesem iyi olucak bu gidişle
Aynen kanka istediğimizi yiyoz kilo da veriyoz daha ne olsun :) işin sırrı dengelemek dediğin gibi :)amaan sonuçta verdik mi verdik balım veriyo muyuz veriyoruz biticek gidicek hepsi de
oyy ne yidinnnnBen de bişeyler yedim valla tatlı olaraktan :) dayanamadım artık akşam yiceğime şimdi ye gitsin dedim hahayemekleri de yaptım hazırlar çok şükür
Ya ekler pasta var biliyon mu kanka onlardan yedim birkaç tane. Azıcık da kızartmalardan tırtıkladım kenardan kenardanoyy ne yidinnnnben valla akşama bişey yemem artık bitti eve de yürüycem zaten akşama su içer dururum zaten hala tokum
afiyet olsun kanka sizin evde hayat zor valla seni ayrıca tebrik ediyorum sen iyi kilo veriyosun maşllah o yiyceklerin içindeYa ekler pasta var biliyon mu kanka onlardan yedim birkaç tane. Azıcık da kızartmalardan tırtıkladım kenardan kenardan
Sen ne yedin o kadar yaa akşam yemem diyosun :)
zaten saat 6 oldu kanka çık eve git 9 u bulucak o saatten sonra da yemem yoğurt yerim bi kase salatalık doğrarım çünkü karbonhidrat e protein epey yedim bugün eksik bişey kalmadıYa ekler pasta var biliyon mu kanka onlardan yedim birkaç tane. Azıcık da kızartmalardan tırtıkladım kenardan kenardan
Sen ne yedin o kadar yaa akşam yemem diyosun :)
Aynen kanka dimi bana helal olsun yani evden tatlı eksik olmaz kolay kolay :) kaynana eşimi öyle alıştırmış ah ah olan bana oluyo. Neyse artık bi daha yemem zaten bugünlük yeterafiyet olsun kanka sizin evde hayat zor valla seni ayrıca tebrik ediyorum sen iyi kilo veriyosun maşllah o yiyceklerin içinde
ya aslında zararlı bişey yemedim o çikolata hariç o da 140 kalori falandı ama hiç boş durmadaım kahvaltı sonra üzüm süt sonra eti form mısır patlağı sonra çikolata sonra üzüm süt sonra 4 gibi yine sandviç öğle yemeği yani zararlı bişey değil de çok yedim midem yanıyo şuan fenalık geldi
Salatalık yoğurt filan ye bari kanka sade yoğurttansa daha güzel bence :)zaten saat 6 oldu kanka çık eve git 9 u bulucak o saatten sonra da yemem yoğurt yerim bi kase salatalık doğrarım çünkü karbonhidrat e protein epey yedim bugün eksik bişey kalmadı
Öyle yapıciiiim en güzeli ferah ferahSalatalık yoğurt filan ye bari kanka sade yoğurttansa daha güzel bence :)
Evet biliyosun kanka ben pek ara yapmam ya ama bu üzümle hastalık arifesi bozdu beni sanırım şu son gnlerde zararlı yemiyi diye yararlılardan sık yedim ama şiştim yaniAynen kanka dimi bana helal olsun yani evden tatlı eksik olmaz kolay kolay :) kaynana eşimi öyle alıştırmış ah ah olan bana oluyo. Neyse artık bi daha yemem zaten bugünlük yeter
Sen de normalde o kadar yemeye alışkın değilsin,daha doğrusu sık sık yemeye alışkın değilsin o yüzden rahatsız olmuşsundur.
Benim de karnım ağrıyo hastalanıyorum yavaştan kanka. Anlamıştım zaten ağrı olunca
Kankacım o zaman daha az yiceksin ya da hiç yemiceksin. İnsan kötü oluyo ya hareket edesim bile gelmiyo ben öyle olduğum zaman. Eve gidince yoğurt filan yersin tamam geçerEvet biliyosun kanka ben pek ara yapmam ya ama bu üzümle hastalık arifesi bozdu beni sanırım şu son gnlerde zararlı yemiyi diye yararlılardan sık yedim ama şiştim yani
Kankacım o zaman daha az yiceksin ya da hiç yemiceksin. İnsan kötü oluyo ya hareket edesim bile gelmiyo ben öyle olduğum zaman. Eve gidince yoğurt filan yersin tamam geçer
Nihahhhah hayale gelüzüm almazsam bu sorun çözülür bencebitti zaten kalanı dağıttım artık uzuun bi süre almam bi de 2 kilo falan veryomuşum meğer az yediğimden kıtlık oluyomuş böyle yedim diye bi veriyomuşum 2 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?