- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.221
olumlu düşünelim kanka sen de bu düşünceye inan lütfen benim içinNihahhhah hayale gelkanka bir gün yemekten bişey olmaz yaa. He 2 kilo verir misin bilemicem ama kilon az ya veremezsin bence
sana doyum olmaz bebik ama mesai bitti ben kaçarrr öpenziii iyi akşamlarrrNihahhhah hayale gelkanka bir gün yemekten bişey olmaz yaa. He 2 kilo verir misin bilemicem ama kilon az ya veremezsin bence
Hadi inşallah :) öptüm bebik görüşürüzzzolumlu düşünelim kanka sen de bu düşünceye inan lütfen benim içinbakarsın oluur
Kızatma mı :) olmasaymış on numara olurmuş :) :)Cancanlar akşam yemeğim :
1 kepçe domates çorbası (üstüne azıcık kaşar peyniri)
5-6 kaşık yoğurtlu karışık kızartma
1 dl ekmek
1 bardak şeftalili soğuk çay (gayet masum bence)
11500 adım mı maşallah :) Kaç km yapıyor 11500 adım? Bencede en mantıklısı salata :) Zaten gündüz yediklerinide güzel dengelemişsindir :)Kızlar ben geldim hoş geldim ehliyete yazıldım şükür ki internette olmuş burdayım yani :) 11500 adımla ve öğlen yediğim köfte ekmek arada götürdüğüm supangle ile kaçamakların kralını yapmış ama kral yürüyüşle onları erittiğimi düşünüyorum bunun etkisi ile akşam yemeği yemediğimde şuan açım domates salatalık soğanlı bi salata yapayım yağsız tuzsuz bol bol oturup yiyim bari napim bu saatte yanına yoğurtla :))
Kuzum valla bilmiyorum ama saat 1 den 7 ye kadar yürümüş olabilirim baya yol yaptım :) yedikten sonra yürüdüm bu kadar yolu :) şimcük salata yedim oh :)11500 adım mı maşallah :) Kaç km yapıyor 11500 adım? Bencede en mantıklısı salata :) Zaten gündüz yediklerinide güzel dengelemişsindir :)
Cnm valla öğlen yemek yemediğim için sıkıntı olmuyo ya çok kasmıyorum kendimi :) bu aralar kızartma çekiyodu canım da yapayım dedim. Yeme yeme nereye kadar :)Kızatma mı :) olmasaymış on numara olurmuş :) :)
Kuzum o yürüyüşle hepsini dengelemişsindir merak etme afiyet bal olsun :)Kuzum valla bilmiyorum ama saat 1 den 7 ye kadar yürümüş olabilirim baya yol yaptım :) yedikten sonra yürüdüm bu kadar yolu :) şimcük salata yedim oh :)
Canım afiyet olsum ödül olsun oda amaaan :)Cnm valla öğlen yemek yemediğim için sıkıntı olmuyo ya çok kasmıyorum kendimi :) bu aralar kızartma çekiyodu canım da yapayım dedim. Yeme yeme nereye kadar :)
İbşallah kuzum benimmm sağol :)))Kuzum o yürüyüşle hepsini dengelemişsindir merak etme afiyet bal olsun :)
Ay insan dışarı çıkınca illaki yiyo bişi kuzum sen dengelersin akşam iyi olmş sabahta bişiler yaparsın :)Kuzular iyi aksamlar
Ben bgun erken cikdimda ugrayamadim foruma
4 de ben bi acikdim disarda pis bigazlik
1 smit zeytinli
Cay
Aksam.yemegim
Taze fasulye
Yogurt
Salatalik
Kuzular iyi aksamlar
Ben bgun erken cikdimda ugrayamadim foruma
4 de ben bi acikdim disarda pis bigazlik
1 smit zeytinli
Cay
Aksam.yemegim
Taze fasulye
Yogurt
Salatalik
gunaydnn kuzum afıyet olsunGünaydın kizlar
Dün kahvaltidan sonra rezene cayi yaninda elma yedim
Öğle 4 kasik z.yagli taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt
Ara 1 kase yogurt
1 saat yürüyüş yaptim kizimla
Aksam 4 kasik z.yagli kabak yemegi 3kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt
Pilavi azaltsam iyi olacakbelki de o yüzden çok acikiyorum
Saat 22:00 de dondurma yedimanca firsatim oldu hic affetmedim baya baya gömdüm
Bu sabah yeni bir baslangic yaptim
Kahvaltim 1.5 has.yumurta 1kk peynir 1.5 dilim tahilli ekmek cay 1t.k pekmez salatalik
O kadarcikdan birsey olmaz canim afiyet olsun. Akşam yemegin güzelmiş
gunaydnn kuzum afıyet olsun
menulerın cok gzlde bence oglen bulgur yedn aksam yemesen sonucda hergun hergun ıyı dııl.
ah kuzu o kdrcıkmı eve geldm 11 de domdurma yıcem annem dıo yok yıcekdm aldım galeta bıde meyvelı yoguert yedım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?