Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlarrrr bogazlarm agrıyor gıbı sabah dus alıp cıkıom otobus dun klıma fenaydı
kahvaltı yulaf ıstemedı canım kepenk ekmegıne kasarlı tost yaptırdım cay ıcıyom smdıde.

Gecmis olsun canim dikkat et kendine sicak şeyler iç bu sicaklarda da nasil iceceksin bilmiyorum ama afiyet olsun tatlim o kadarcik tostla doydun mu

Günaydın ballı lokmalarımmm ben anneme geldim bu sabah. Kahvaltım:
2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz salam
Biraz peynir zeytin
Tereyağı reçel
Domates salatalık

Akşam yemeğinde dışarıda olucaz eşimin doğum günü bugün daha kutlamadım bile gerçi hediye de alamadım malum çıkamayınca evden. Bu sabah ekmeği fazla yedim bilerek ki akşam dışarıda olunca yemeyeyim diye. Gerçi tam tersini de yapabilirdim ama neyse oldu artık

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim dikkat et kendine sicak şeyler iç bu sicaklarda da nasil iceceksin bilmiyorum ama afiyet olsun tatlim o kadarcik tostla doydun mu

Doydum tatlım yada öle hıssetuım :):) aynen ya cay ıcıomda bakm ılac da aldm hasta olmım dıe tamda zamnı :):)
Haklisin canim doymazsam dedigin gibi ekmek yiyeyim

tabı 1 dlım ekmek tyemek yogurt mutlaka ye doyarsında. ekmegede ıhtıyac var sonucda

2 dılım mı fazla kuzum afıyet olsun kuzum gayet ıyı. nıce senelerınız olsun bırlıkde kuzum.

Günaydın güzelleerrr

bugün işe geldim ki arkadaşım bana kahvaltı hazırlamış ama simitli

valla yedim 1 simit yanında da 2kk peynir ve bol miktarda domates biber salatalık roka maydonoz yedim

regl oldum buarada ve aslında iştahım biranda kesildi fakat hazırlanınca yemek durumunda kaldım artık bugün başka ekmek v.s yemem ton balığı yeşillik falan yiycem öğlen dün akşam zaten hiçbişey yiyemedim midemde 1 gr yer yoktu

ooo nice yıllara kankaa hepberaber olun mutlulukla inşallahh

kahvaltın da çeşitli ohh afiyet olsun

Kuzular iyi aksamlar

Ben bgun erken cikdimda ugrayamadim foruma
4 de ben bi acikdim disarda pis bigazlik
1 smit zeytinli
Cay

Aksam.yemegim
Taze fasulye
Yogurt
Salatalik
afiyet olsun aslı kuşumm ben de simit yedim bu sabah sokak simidi

Afiyet olsun kuzum dondurma çok sorun değil bence ama senin sebze yemeklerin çok az yani 3-4 kaşık nedir ki bulguru da kesme bari zaten 3kaşık bulgur 1 dilim ekmekle aynı az yağlı da yapıyosan hiç olmazsa daha besleyici

asl1can ve lokur bebitolar teşekkür ederimm inşallah bir ömür huzurlu mutlu geçiririz hep beraber kocişimle kızımla

Benim kahvaltı fazla geldi bana ama akşama kadar eritirim herhalde :) şuan çok tokum yani.

lokur kanka simidi gömmüşsün afiyet olsun boşver bu hafta zaten regl dolayısıyla tartı doğru sonuç vermicek bize. Hadi yine iyiyiz

yeeeaaani ama kanka 1 simit 3-4 dilim ekmek zaten başka karbonhşdrat yemem bgün sebze balık falan yiycem dengelerim ben onu sabah yemem iyi oldu

yeeeaaani ama kanka 1 simit 3-4 dilim ekmek zaten başka karbonhşdrat yemem bgün sebze balık falan yiycem dengelerim ben onu sabah yemem iyi oldu
Dengelersin kanka sen biliyom zaten şüphem yok bugün kuru meyve filan yeme bari yeter kaç gündür yedin bittiiiii

Dengelersin kanka sen biliyom zaten şüphem yok bugün kuru meyve filan yeme bari yeter kaç gündür yedin bittiiiii
ay yok kanitomm merak etme almadım zaten bitti üzüm faslı kapandı artık uzuuun bi süre almam öyle şeyler zaten o gözümün dönmüşlüğü de geçti çokşükür

geçti geçti simidi de yemezdim de işte hazırlanmış olunca yedim gitti valla
Hıhıhı olsun sağlık olsun kuzumm. Ben de şimdi Türk kahvesi ve 2 güllü lokum yaptım :) lokumlar küçük değildi ama napiyim keyif olsun o kadar da :)

Afiyet olsun canim 2 dilim ekmek cok degil

Afiyet olsun canim o kadarcik simitten birsey olmaz hem dengelersin sen keşke benim istahim da kesilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…