- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.241
Haklisin canim pilav icin bir ayar cekmem lazim böyle giderse kilo vermek yerine daha da alacam
kızlarrrr bogazlarm agrıyor gıbı sabah dus alıp cıkıom otobus dun klıma fenaydı
kahvaltı yulaf ıstemedı canım kepenk ekmegıne kasarlı tost yaptırdım cay ıcıyom smdıde.
almazsn tabıde vermen yavaslar kuzum ne gerek var 1 dılım ekmek ye daha ıyı
Gecmis olsun canim dikkat et kendine sicak şeyler iç bu sicaklarda da nasil iceceksin bilmiyorum amaafiyet olsun tatlim o kadarcik tostla doydun mu
Haklisin canim doymazsam dedigin gibi ekmek yiyeyim
Günaydın ballı lokmalarımmmben anneme geldim bu sabah. Kahvaltım:
2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz salam
Biraz peynir zeytin
Tereyağı reçel
Domates salatalık
Akşam yemeğinde dışarıda olucaz eşimin doğum günü bugündaha kutlamadım bile gerçi hediye de alamadım malum çıkamayınca evden. Bu sabah ekmeği fazla yedim bilerek ki akşam dışarıda olunca yemeyeyim diye. Gerçi tam tersini de yapabilirdim ama neyse oldu artık
2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz salam
Biraz peynir zeytin
Tereyağı reçel
Domates salatalık
Akşam yemeğinde dışarıda olucaz eşimin doğum günü bugündaha kutlamadım bile gerçi hediye de alamadım malum çıkamayınca evden. Bu sabah ekmeği fazla yedim bilerek ki akşam dışarıda olunca yemeyeyim diye. Gerçi tam tersini de yapabilirdim ama neyse oldu artık
afiyet olsun aslı kuşumm ben de simit yedim bu sabah sokak simidiKuzular iyi aksamlar
Ben bgun erken cikdimda ugrayamadim foruma
4 de ben bi acikdim disarda pis bigazlik
1 smit zeytinli
Cay
Aksam.yemegim
Taze fasulye
Yogurt
Salatalik
Günaydın kizlar
Dün kahvaltidan sonra rezene cayi yaninda elma yedim
Öğle 4 kasik z.yagli taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt
Ara 1 kase yogurt
1 saat yürüyüş yaptim kizimla
Aksam 4 kasik z.yagli kabak yemegi 3kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt
Pilavi azaltsam iyi olacakbelki de o yüzden çok acikiyorum
Saat 22:00 de dondurma yedimanca firsatim oldu hic affetmedim baya baya gömdüm
Bu sabah yeni bir baslangic yaptim
Kahvaltim 1.5 has.yumurta 1kk peynir 1.5 dilim tahilli ekmek cay 1t.k pekmez salatalik
asl1can ve lokur bebitolar teşekkür ederimm inşallah bir ömür huzurlu mutlu geçiririz hep beraber kocişimle kızımla
Benim kahvaltı fazla geldi bana ama akşama kadar eritirim herhalde :) şuan çok tokum yani.
lokur kanka simidi gömmüşsün afiyet olsun boşver bu hafta zaten regl dolayısıyla tartı doğru sonuç vermicek bize. Hadi yine iyiyiz
Dengelersin kanka sen biliyom zaten şüphem yokyeeeaaani ama kanka 1 simit 3-4 dilim ekmek zaten başka karbonhşdrat yemem bgün sebze balık falan yiycem dengelerim ben onu sabah yemem iyi oldu
ay yok kanitomm merak etme almadım zaten bitti üzüm faslı kapandı artık uzuuun bi süre almam öyle şeyler zaten o gözümün dönmüşlüğü de geçti çokşükürDengelersin kanka sen biliyom zaten şüphem yokbugün kuru meyve filan yeme bari yeter kaç gündür yedin bittiiiii
Oh ohh iyi hastalandın ya geçmiştir o pis boğazlık şimdi :)ay yok kanitomm merak etme almadım zaten bitti üzüm faslı kapandı artık uzuuun bi süre almam öyle şeyler zaten o gözümün dönmüşlüğü de geçti çokşükür
geçti geçti simidi de yemezdim de işte hazırlanmış olunca yedim gitti vallaOh ohh iyi hastalandın ya geçmiştir o pis boğazlık şimdi :)
Hıhıhı olsun sağlık olsun kuzumm. Ben de şimdi Türk kahvesi ve 2 güllü lokum yaptım :) lokumlar küçük değildi ama napiyim keyif olsun o kadar da :)geçti geçti simidi de yemezdim de işte hazırlanmış olunca yedim gitti valla
2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz salam
Biraz peynir zeytin
Tereyağı reçel
Domates salatalık
afiyet olsun aslı kuşumm ben de simit yedim bu sabah sokak simidi
Günaydın güzelleerrr
bugün işe geldim ki arkadaşım bana kahvaltı hazırlamış ama simitli
valla yedim 1 simit yanında da 2kk peynir ve bol miktarda domates biber salatalık roka maydonoz yedim
regl oldum buarada ve aslında iştahım biranda kesildi fakat hazırlanınca yemek durumunda kaldım artık bugün başka ekmek v.s yemem ton balığı yeşillik falan yiycem öğlen dün akşam zaten hiçbişey yiyemedim midemde 1 gr yer yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?