Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bulgur siskinlik yapip mideyi genisletiyormus diye duydum. Yoksa o yüzden mi acildi istahim bilemedim.

Bulgur siskinlik yapip mideyi genisletiyormus diye duydum. Yoksa o yüzden mi acildi istahim bilemedim.
sanmam canım yaa 3 kaşık bulgur ki pişmiş hali zaten şişmiş oluyo yani bence az yiyosun ondan da iştahın açılmış olabilir ha eğer bulgurdan şüpheleniyosan yeme ekmek ye ama bence yanındaki yemek miktarın az az yiyince bi süre sonra insanın gözü dönüyo yani sonra zararlı şeyler yemektense bence sabze yemeklerini 5-6 kaşık yesen yanında bulgur yerine ekmek yersin inan kilo vermene engel olmaz sebze yemeği 3 kaşık çok az bence

Hıhıhı olsun sağlık olsun kuzumm. Ben de şimdi Türk kahvesi ve 2 güllü lokum yaptım :) lokumlar küçük değildi ama napiyim keyif olsun o kadar da :)
ohh afiyet olsun kankitooo bak valla üzümdenmiş yaa hem hasta da oldum onun da etkisi var tabii de gram açlık yok şuan bir daha asla tatlı bişey hele kuru meyve falan yemiycem gerçi vardır bir hayır nedense canım istemişti hastalık öncsi belki demir ihtiyacı oldu vücudumun kuru üzüm de demir var ya ama yemem ya yedikçe gözüm döndü valla

valla yedim mervecim yaa aynen artık bugün başka ekmek falan yemem akşama kadar gider o napalım

Dogru söylüyorsun canim sebzeyi artirayim ben

kuzum yazamadm bugun kafam bıraz yogundu su davetye ısıne haletmeye calısıom anca bıde bogazlarm acıyor umarım hasta olmam.

menume gelırsek ızmır kofte
yogurt 1 dılım ekmek

sen napıyorsun bakım

Napiim ben de ara öğün yaptım 2 tane kırmızı köz biber yedim büyükçe kuru üzüm ve ekmek tarzı bişey yeiyceğim için köz biberle oldu araöğün bi de süt içtim sonra

Napiim ben de ara öğün yaptım 2 tane kırmızı köz biber yedim büyükçe kuru üzüm ve ekmek tarzı bişey yeiyceğim için köz biberle oldu araöğün bi de süt içtim sonra

afıyet olsun kuzum cok ıyı yapmıssın benımde ara ogun ananaslı aktıvyam var onu beklıorum ah aksamda karsıya gıtcem kumpır var uskudarda kuckken berı yerm smdı yemıcem ama haftaya cumartesı yerm ya adam cok ıyı.

aa benim tarafıma mı geliceksiiin ama üsküdar bana baya bi uzaktabiii hiç yemedim oralard akumpir ben genelde kadıköy taraflarını biliyorum ama kumpir her tülü bayılırım ay ne pisboğazız a bayılmadığımız bişey yok

kuzum bende sendenım herseyı severm uskudar kucukken annemle pazar gıderdık bıyer var katıbım dıe adam hala orda ve cok guzel ben ortakoyden bıle daha cok begenıyorum. üsküdardan kavacga gecıcem baya uzak :):) ama sevıyorum vapur snra otobus olaynı :)

vapur güzel oluyo yaa hava alıyo insan bi dinleniyo ben genelde metrobüs kullanıyorum vapurdan ev uzak ama arada yapıyorum ben de iyi oluyo dur bulayım ben orayı bi ara

vapur güzel oluyo yaa hava alıyo insan bi dinleniyo ben genelde metrobüs kullanıyorum vapurdan ev uzak ama arada yapıyorum ben de iyi oluyo dur bulayım ben orayı bi ara

bul kuzum uskudar otobus durakları var ordan uskudar pazarına gıden bı yol var ufak bı yer karsısı bosluk bole alan oturma yerlerı olması lazm katibim ama ufak olan bıyer bıde onun seyı var buyuk katıbım restoranı ora dııl tavsıye ederım :)
tersse gıdılmıyo tabı kuzum bende karsıya eskıden orda otururduk akrabalar orda öle arada gecıyız.
Öğle yemeğimi yedimm

1 paket süzülmüş light ton balığı (120gr mış)
2 kocaman köz kırmızı biber
bol miktarda roka
5-6 acı turşu biber

birazdan da yeşil çay içicem demleniyo

ohhh afıyet olsun yemem dedımı de yemez masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…