- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.261
Afiyet olsun kuzum dondurma çok sorun değil bence ama senin sebze yemeklerin çok az yani 3-4 kaşık nedir kibulguru da kesme bari zaten 3kaşık bulgur 1 dilim ekmekle aynı az yağlı da yapıyosan hiç olmazsa daha besleyici
sanmam canım yaa 3 kaşık bulgur ki pişmiş hali zaten şişmiş oluyo yani bence az yiyosun ondan da iştahın açılmış olabilir ha eğer bulgurdan şüpheleniyosan yeme ekmek ye ama bence yanındaki yemek miktarın az az yiyince bi süre sonra insanın gözü dönüyo yani sonra zararlı şeyler yemektense bence sabze yemeklerini 5-6 kaşık yesen yanında bulgur yerine ekmek yersin inan kilo vermene engel olmaz sebze yemeği 3 kaşık çok az benceBulgur siskinlik yapip mideyi genisletiyormus diye duydum. Yoksa o yüzden mi acildi istahim bilemedim.
ohh afiyet olsun kankitooo bak valla üzümdenmiş yaa hem hasta da oldum onun da etkisi var tabii de gram açlık yok şuan bir daha asla tatlı bişey hele kuru meyve falan yemiycem gerçi vardır bir hayır nedense canım istemişti hastalık öncsi belki demir ihtiyacı oldu vücudumun kuru üzüm de demir var ya ama yemem ya yedikçe gözüm döndü vallaHıhıhı olsun sağlık olsun kuzumm. Ben de şimdi Türk kahvesi ve 2 güllü lokum yaptım :) lokumlar küçük değildi ama napiyim keyif olsun o kadar da :)
kuzum bugün başka ekmek v.s yemem artık dengelerim öğlen ton balığı aldım yeşillik ton balığı falan yiycemafıyet olsun kuzum sanada dunde ben yedm ya olsun smıt verıordu doktorlar yıyejk garı :):)
Kuzum eşinle kızınla nice mutlu yıllara inşallah hep beraber olun :))Kuzum o yürüyüşle hepsini dengelemişsindir merak etme afiyet bal olsun :)
kuzum bugün başka ekmek v.s yemem artık dengelerim öğlen ton balığı aldım yeşillik ton balığı falan yiycem
valla yedim mervecim yaa aynen artık bugün başka ekmek falan yemem akşama kadar gider o napalımlokur um bende bugün eltimle kahvaltı yaptım bana geldi oda simit almş ama yemedm :) bi lokma tadına baktm normal kahvaltımı yaptım dün çok kaçırdım dye yemedm :))) ama sen onu eritirsin eminim ben :)))
kuzum napıyosunn ne yedin öğlen bakiiimAynen kuzum sen dengelıyorsun zaten.
kuzum napıyosunn ne yedin öğlen bakiiim
sanmam canım yaa 3 kaşık bulgur ki pişmiş hali zaten şişmiş oluyo yani bence az yiyosun ondan da iştahın açılmış olabilir ha eğer bulgurdan şüpheleniyosan yeme ekmek ye ama bence yanındaki yemek miktarın az az yiyince bi süre sonra insanın gözü dönüyo yani sonra zararlı şeyler yemektense bence sabze yemeklerini 5-6 kaşık yesen yanında bulgur yerine ekmek yersin inan kilo vermene engel olmaz sebze yemeği 3 kaşık çok az bence
kuzum yazamadm bugun kafam bıraz yogundu su davetye ısıne haletmeye calısıom anca bıde bogazlarm acıyor umarım hasta olmam.
menume gelırsek ızmır kofte
yogurt 1 dılım ekmek
sen napıyorsun bakım
Napiim ben de ara öğün yaptım 2 tane kırmızı köz biber yedim büyükçe kuru üzüm ve ekmek tarzı bişey yeiyceğim için köz biberle oldu araöğün bi de süt içtim sonra
aa benim tarafıma mı geliceksiiinafıyet olsun kuzum cok ıyı yapmıssın benımde ara ogun ananaslı aktıvyam var onu beklıorum ah aksamda karsıya gıtcem kumpır var uskudarda kuckken berı yerm smdı yemıcem ama haftaya cumartesı yerm ya adam cok ıyı.
aa benim tarafıma mı geliceksiiinama üsküdar bana baya bi uzaktabiii hiç yemedim oralard akumpir ben genelde kadıköy taraflarını biliyorum ama kumpir her tülü bayılırım ay ne pisboğazız a bayılmadığımız bişey yok
vapur güzel oluyo yaa hava alıyo insan bi dinleniyo ben genelde metrobüs kullanıyorum vapurdan ev uzak ama arada yapıyorum ben de iyi oluyo dur bulayım ben orayı bi arakuzum bende sendenım herseyı severm uskudar kucukken annemle pazar gıderdık bıyer var katıbım dıe adam hala orda ve cok guzel ben ortakoyden bıle daha cok begenıyorum. üsküdardan kavacga gecıcem baya uzak :):) ama sevıyorum vapur snra otobus olaynı :)
vapur güzel oluyo yaa hava alıyo insan bi dinleniyo ben genelde metrobüs kullanıyorum vapurdan ev uzak ama arada yapıyorum ben de iyi oluyo dur bulayım ben orayı bi ara
Öğle yemeğimi yedimm
1 paket süzülmüş light ton balığı (120gr mış)
2 kocaman köz kırmızı biber
bol miktarda roka
5-6 acı turşu biber
birazdan da yeşil çay içicem demleniyo
Evet kuzum öyle dengelersin sen :)valla yedim mervecim yaa aynen artık bugün başka ekmek falan yemem akşama kadar gider o napalım
Ohhh miiiiis gibiiiÖğle yemeğimi yedimm
1 paket süzülmüş light ton balığı (120gr mış)
2 kocaman köz kırmızı biber
bol miktarda roka
5-6 acı turşu biber
birazdan da yeşil çay içicem demleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?