Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

valla yemedim kuzu bi de iştah gitti işte regl olunca ve üzüm yemeyince

valla yemedim kuzu bi de iştah gitti işte regl olunca ve üzüm yemeyince

kuzu bende kı ıstah hep aynı :):) bzmde patron ıncır almıs 2 tane yedm bayılırım bıde
aklımda aksamkı kumpırde yesem mı dıorum gıdıp ne yıcem orda dıorm bakıcam artk :):)

kuzu bende kı ıstah hep aynı :):) bzmde patron ıncır almıs 2 tane yedm bayılırım bıde
aklımda aksamkı kumpırde yesem mı dıorum gıdıp ne yıcem orda dıorm bakıcam artk :):)
içimden bir ses yiyeceğini söylüyor ama pazar tartı vaar ve yarın cumartesi yarın da kaçamak yapmak isteyebilirsin kuzum

sağol mervecim nasılsın soydan bey napıyo
Ah kuzum benim soydan bey iyi napsın hiç durmuyor yerinde bende diyet psikolojisi gitti bugün neler yediğimi söylesem beni topa dikersiniz naptım ben böyle moral bozukluğu sinir anı yaşayıp eltimle bi gaflete düştük pizza vali kebabı ve billuriye tatlısı söyledik şuanda pişmanlıkların kralını yaşıyorum napıcam lokurum benim hiç diyet kafam kalmamş ya

Kuzum valla bilmiyorum ama saat 1 den 7 ye kadar yürümüş olabilirim baya yol yaptım :) yedikten sonra yürüdüm bu kadar yolu :) şimcük salata yedim oh :)
Maşallah canım sana çok iyi olmuş
Cnm valla öğlen yemek yemediğim için sıkıntı olmuyo ya çok kasmıyorum kendimi :) bu aralar kızartma çekiyodu canım da yapayım dedim. Yeme yeme nereye kadar :)
Haklısın aslında bugün ben neler neler yedim. Arada sırada izin vermek lazım :)

Pazara çok rahat artılara çıkıcam. Geçmiş olsun bana. Bende bu boğaz varken 55 e tekrar çıkarım. 48 ler hayal bana.Aslında gün gayet güzel başlamıştı off offf

Sabah 9.30

1 tane tereyağında yumurta
3 dilim domates
6 dilim salatalık
3 zeytin
1 br tarçınlı süt
Peynir

Öğle 13.00
2 kırmızı erik

Akşam 17.00 (
En son neredeyse mide spazmı geçirecektim. Midem dolup taştı patlayacaktı resmen)
7 tane haşlanmış içli köfte

1 kase yoğurt
1 tane haşlanmış tavuk eti

Kuzular şu an çok mutluyum. Bugunki yediklerimin acısını birazda olsa çıkardım. Her tarafımdan ter içinde öldüm resmen. Umarım devamıda gelir. 30 dk lık cardio videomu az önce yaptım. Su anda yarım br tarçınlı süt içiyorum. Normalde saat geç oldugundan içmeyecektim ama spor sonrası protein alınması gerekiyormuş. Bilmiyorum siz yapıyor musunuz ama böylece kastan gitmiyormuş.
Jillian 30 day shred 1. gun tamamlandı Darısı 2. gune. Hepimize iyi geceler :))

Canimlarrrr çok özledim siziiiiii hic demiyonuz anam bu kiz darbeleremi karisti diyee tatilden geleli 5 gün oldu anca geldim uzun süreli duramiyorum tablette is görüşmeleri tatil dönüşü temizlik işleri felan anca geldim elim boşta gelmedim 1,5 2 kilocukta getirdim 67 olmuştum ya tartinmafim ama kilo aldım sanirim tatilde tartincam yakında. Hiç dikkat edemedim açık bufeleri i nlettim türk olduğumu belli ettim umarım hepicigniz iyisinizdir alıntı etiket dışı okuyamadım diğerlerini

Aynen yarın ve pazar yapma ihtimalin de var doğumgünlerinde zaten ben de bakalım aşama ne yesem bilmiyorum yarınd a alışverişe gidicem bi pantolon şort falan alıcam

kuzum tatıle bısey kalmadı bende dun bluz alcakdm bıtmıs hersey bı kac bısey daha alırım
dun aksam yemedım kumpırı kuzenle eve gıttık bısey yoktu yemek mucver yapmıs yengem ondan yedım zeytn peynırle
kuzum cok da hastaym dun karsıya gecdm ama nasıl gıttım oraya kdr mahfoldum ıse de geldm ama gozler sıs bogaz kulak hepsı gıttı

kuzum bu mu cok sen cok stres yapıorsun yedklerını ogle yemegı yok aksamda ye bı zahmet bıde haslanmıs ıclı kofte yagda bıle kızarmıs dııl. ıyı sporda yapmıssın ne guzel.

kuzum hosgeldın bız dedık aysunu tankın üstünde gördük die :):)
tatılde yenır ıyı yaptın yavru telefonunda hayrlı olsun canım benım.

Hoşgeldin canim tatil=yemek iyi yapmissin canim olacak o kadar. Tatilde de yemeyeceksek ne anlami var tatilin en kisa zamanda toparlanip diyete kaldigin yerden başlarsın

Cok gecmis olsun canim tam da düğün arifesinde kapmissin sifayi pazartesi kbb ye git bari canim bir an önce iyilesirsin insallah. Yazin hasta olmak daha da kötü oluyor

Cok gecmis olsun canim tam da düğün arifesinde kapmissin sifayi pazartesi kbb ye git bari canim bir an önce iyilesirsin insallah. Yazin hasta olmak daha da kötü oluyor

COK SAOL KUZUM YA AYNEN BELKI YARIN DIREK DAHILIYEYE GIDERIM. YAZN AYNEN BU SICAKDA HASTA OLMAK COK KÖTÜ GERCEKDEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…