- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.301
Canmmmm hoş geldn dha dün instgrmda knştk aslıyla seni valla merak etmiştik iyi yapmşsn gönlünce tatilini yaptın işte mis şimdi kaldğn yerden devam edersin her şey yoluna girer eminim :)))Canimlarrrr çok özledim siziiiiii hic demiyonuz anam bu kiz darbeleremi karisti diyeetatilden geleli 5 gün oldu anca geldim uzun süreli duramiyorum tablette is görüşmeleri tatil dönüşü temizlik işleri felan anca geldim elim boşta gelmedim 1,5 2 kilocukta getirdim 67 olmuştum ya tartinmafim ama kilo aldım sanirim tatilde tartincam yakında. Hiç dikkat edemedim açık bufeleri i nlettim türk olduğumu belli ettim umarım hepicigniz iyisinizdir alıntı etiket dışı okuyamadım diğerlerini
Ayy cidden çok yiyorum ya. Bulgur zaten fena şişiriyor birde 7 tane yiyince en son midem patlayacaktı. Galiba midem küçülmüş normal porsiyon yiyince çok yemiş gibi hissediyorum. Birde kız ben yavaş yavaş veriyorum kaçamakta yapınca tümden gidiyor. Ben diğer topikteyken daha az yiyodum meyveyi bile haftada 1-2 kez yememe rağmen 500 gr anca gidiyordu tabi sporsuz.kuzum tatıle bısey kalmadı bende dun bluz alcakdm bıtmıs hersey bı kac bısey daha alırım
dun aksam yemedım kumpırı kuzenle eve gıttık bısey yoktu yemek mucver yapmıs yengem ondan yedım zeytn peynırle
kuzum cok da hastaym dun karsıya gecdm ama nasıl gıttım oraya kdr mahfoldum ıse de geldm ama gozler sıs bogaz kulak hepsı gıttı
kuzum bu mu cok sen cok stres yapıorsun yedklerını ogle yemegı yok aksamda ye bı zahmet bıde haslanmıs ıclı kofte yagda bıle kızarmıs dııl. ıyı sporda yapmıssın ne guzel.
kuzum hosgeldın bız dedık aysunu tankın üstünde gördük die :):)
tatılde yenır ıyı yaptın yavru telefonunda hayrlı olsun canım benım.
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin. Dikkat et kendine :)COK SAOL KUZUM YA AYNEN BELKI YARIN DIREK DAHILIYEYE GIDERIM. YAZN AYNEN BU SICAKDA HASTA OLMAK COK KÖTÜ GERCEKDEN.
Canım menün süper olmuş aferin sana tebrik ediyorum :))) spor konusunda hem fikiriz valla bende aynı durumdayım :)))Ayy bugün niye kimsecikler yok. Her zaman sayfalarca okumak zorunda kalıyordum :) Neeyse menümü yazayım
Sabah 10.00
1 tereyağlı yumurta
4-5 dilim domates
Salatalık
Peynir
4 zeytin
1 br tarçınlı süt
Ara 15.00
3 büyük fincan siyah çay
Annem börek yapmıştı. Börek yemedim.İç harcından çok azcık kalmıştı. Peynirli maydanozlu falan onu yedim.
Akşam 18.00
2.5 kepçe yeşil mercimek çorbası ( Yanında yoğurtta yiyecektim ama tadını sevmedim. Bir tuhaftı tadı. )
Suyu 2lt yapıcam inşallah. Birazdan spora başlayacağım yalnız çok fena hamlamışım nasıl olacak bilmiyorum.Merdiven inmekte bile zorlanıyorum .
Uzun zaman sonra istediğim gibi oldu menüm. Sen niye menünü yazmadınki. Bugün bir tek ben yazdım. Spor ahh ahhh her yerim sızlıyor. Birde bünye alışkın değil böyle şeylere 30 dk bana kabus gibi olacak galiba. Sonuna kadar umarım dayanırım. Bu bacaklarla durum çok vahim görünüyor.Canım menün süper olmuş aferin sana tebrik ediyorum :))) spor konusunda hem fikiriz valla bende aynı durumdayım :)))
kuzum tatıle bısey kalmadı bende dun bluz alcakdm bıtmıs hersey bı kac bısey daha alırım
dun aksam yemedım kumpırı kuzenle eve gıttık bısey yoktu yemek mucver yapmıs yengem ondan yedım zeytn peynırle
kuzum cok da hastaym dun karsıya gecdm ama nasıl gıttım oraya kdr mahfoldum ıse de geldm ama gozler sıs bogaz kulak hepsı gıttı
kuzum bu mu cok sen cok stres yapıorsun yedklerını ogle yemegı yok aksamda ye bı zahmet bıde haslanmıs ıclı kofte yagda bıle kızarmıs dııl. ıyı sporda yapmıssın ne guzel.
kuzum hosgeldın bız dedık aysunu tankın üstünde gördük die :):)
tatılde yenır ıyı yaptın yavru telefonunda hayrlı olsun canım benım.
yedim ya çok fena tartinayim hemen donucm diyete l okur tatildemi yiuomu ki acepHoşgeldin canimtatil=yemek iyi yapmissin canim olacak o kadar. Tatilde de yemeyeceksek ne anlami var tatilin en kisa zamanda toparlanip diyete kaldigin yerden başlarsın
Kiz noldu düğün üstü geçmiş olsun bu arada şafak kacCOK SAOL KUZUM YA AYNEN BELKI YARIN DIREK DAHILIYEYE GIDERIM. YAZN AYNEN BU SICAKDA HASTA OLMAK COK KÖTÜ GERCEKDEN.
hosbuldummm çok şükür yaptım mervemm ama çocukla sormuş yani şimdi sıkı bi diyete başlıyoruz artikin bi düzene bindirsem hayatıCanmmmm hoş geldn dha dün instgrmda knştk aslıyla seni valla merak etmiştik iyi yapmşsn gönlünce tatilini yaptın işte mis şimdi kaldğn yerden devam edersin her şey yoluna girer eminim :)))
Kuzu yok ben yapmıyordum şimdi hala yapmıyorum durumum vahim :)) dün ki menümde sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı öğlende kahvaltı akşam 3 kşk bulgur 5 kaşk kabk ymği :))Uzun zaman sonra istediğim gibi oldu menüm. Sen niye menünü yazmadınki. Bugün bir tek ben yazdım. Spor ahh ahhh her yerim sızlıyor. Birde bünye alışkın değil böyle şeylere 30 dk bana kabus gibi olacak galiba. Sonuna kadar umarım dayanırım. Bu bacaklarla durum çok vahim görünüyor.Allah kolaylık versin ikimizede. Sen her zaman spor yapmıyor muydun? Niye hamladınki?
Ah canım çocukla zor olmaz mı sen yediklerini erittmişsindir zaten hareket etmekten :) benimde buaralar hiç düzenli gitmiyor ya valla çok karışık yemek yemeyi unutuyorum problemim valla kuzuTank felan tanımadım kesin ama ıstanbul da değildim o ara yoksa kesin bi aksiyon olurduteşekkür ederim kuzum umarım diğer teslim gibi dayanır.
yedim ya çok fena tartinayim hemen donucm diyete l okur tatildemi yiuomu ki acep
Kiz noldu düğün üstü geçmiş olsun bu arada şafak kac
hosbuldummm çok şükür yaptım mervemm ama çocukla sormuş yani şimdi sıkı bi diyete başlıyoruz artikin bi düzene bindirsem hayatı
Kızlaaar kilo bildirimine geliiiin 53.5 500 gr la yine klasik ben :))
Canım sağol az ama her hafta gdyr en azndan :)Tebrik ederim canim. Çok istikrarli gidiyorsun maşallah
Vayy süpersn canm :)Herkese mutlu pazarlar
Geçen hafta 61.400 Bugün 60.700giden 700gr
Sonunda 60 li rakamlari gördüm
Kiz sen beni ne ara gecdin ya su ilk hafta fena solladin beni ben 62.300 du 61.800 cikdim bende 500 gram.Herkese mutlu pazarlar
Süper kuzu maşallah sana ve çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin biran önceKiz sen beni ne ara gecdin ya su ilk hafta fena solladin beni ben 62.300 du 61.800 cikdim bende 500 gram.
Kizlar telden tek tek tiklayamiyorum burdan yaziyim malesef dugun ustu sifayi kaptim ama suan daha iyiyim ilac iyi geldi dikkat etneye calisiyorum. Dugun safak 12 kaldi.
Canım maşallah süpersin tebrik ediyorumHerkese mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?