Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlaaar kilo bildirimine geliiiin 53.5 500 gr la yine klasik ben :))

Mervecim tebrikler kuzum bak o kaçamağa yine de verdin 500 gr ne güzel işte az yeme kıtlık olmasın zaten arada kaçamak olur bi gün ayrıca kahvaltın da akşamın da çok güzelmiş afiyet olsunn

Ooo aysunum gelmiş hoşgelmiş öncelikle telefonun hayırlı olsun kuzu iyi haberler al ver inşallah iş arayışlarında da inşallah herşey gönlünce olur kiloya gelince tatilde çok normal bence ama abartı aldığını sanmıyorum sen hareketle dengelemişsindir bence aldıysan da artık güzel bir başlangıçla hepsi de gider kısa zamanda

Lokurum çok şanlsıın ya 19000 adm ve her gn 10000 adm atmak varya harika bişey sımsıkı olursun ben en fazla 12 000 yaptm bugün pazar artık olur öyle geç kahvaltı :) ama mükemmel olmuş :) bende sabah 2 yumurta 1 dlm ekmek 1 domates 1 soğan 1 salatalıkla kahvaltımı yaptm öğlen 4 kşk bulgur 3 kik yoğurt yedm akşamda bi kase cacık 3 kaşık az yağlı sebzeli makarna yedm yanına 4 kşk salatayla :) haftaya tartılırsn artık bebeğm :)))

Mervecim tebrikler kuzum bak o kaçamağa yine de verdin 500 gr ne güzel işte az yeme kıtlık olmasın zaten arada kaçamak olur bi gün ayrıca kahvaltın da akşamın da çok güzelmiş afiyet olsunn
Evet kuzum bnde mutlu oldum :) az yemiyorum buaralar :)))) sağol kuzum bnm yarn eşim izinli bklm dşrda neler ycm

Benim geçen hafta cok iyi gitti canim o yüzden azicik gectim seni ama sen beni yakalarsin tatlim. Senden de cok iyi gitmiş canim tebrik ederim

Afiyet olsun canim. Maşallah tatlim yaa ne güzel yürümüssün öyle ben öyle yürüsem ertesi gün beni yataktan kürekle kazirlardi herhalde

Güüünaayyydıııınnnnn
Ben haftasonunu bol yemeli içmeli geçirdim galiba regl dönemim diye biraz saldım kendimi napalım artık haftaiçi toparlıcaz.
Kahvaltım:
1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,azıcık peynir ve 3 zeytin. Omletin içine azıcık sucukla peynir kaşar maydanoz filan koydum o yüzden yanında peyniri az yedim yanında su içtim çay yapmaya üşendim valla canım da istemedi akşam içmiştik eşimle

Haftasonu kimsecikler uğramadı buraya,ben de pek giremedim fırsatım olmadı bi de yazmak istemedim yediklerimi aslında çok değil ya öyle dediğime bakmayın. Ufak bişey yesem hemen kaçamak diyorum

Günaydın kizlar
Dün bol kacamakli gecti klasik kahvaltima ek olarak 2 tane sigara böreği yedim. Öğlen yemek yemedim, biraz karpuz yedim. Veee kaç gündür sayikladigim kekimi yaptim yanina cay yaptim sayisina bakmadan gömdüm kekleri akşam 4 kaşık patlican yemegi 3 kasik belki biraz daha fazla pirinc pilavi
Ara rezene cayi 2 dilim kek yatmadan önce yemeseydim iyiydi ama yedim gitti pişman degilim bir daha olsa yine yerdimo kek bitene kadar sürekli yerim artik güzel tarafi sabah tartildigimda hala ayni kilodaydim
Bugün sabah 2 has.yumurta 1kk peynir 5zeytin salatalik 1t.k pekmez 2 dilim tahilli ekmek cay
Ara rezene cayi 1 elma

Afiyet olsun canim. Kahvaltin güzelmiş. Hafta sonu benimde bol kacamakli oldu yavas yavas toparlicaz artik

Afiyet olsun canim. Kahvaltin güzelmiş. Hafta sonu benimde bol kacamakli oldu yavas yavas toparlicaz artik
Sağ ol tatlım sana da afiyet olsun :) sen de gömmüşsün kekleri ohhh olsun o kadar sen ne zamandır yemiyosun hak ettin:)

Günaydın hatun kişiler

dün neler yediğimi yazmıştım haftasonu falan gelelim bugüne

kahvaltım

yarım tb lavaşla hindi döner dürüm (yarısı öğlene)
domates biber salatalık maydonoz
bir kupa da 1çk neskafeli süt

Günaydın bebitom afiyet olsun :) haftasonun da gayet iyiydi bence,abartı filan olmamıştı tebrikkk ediyorum senii

masallah kuzum benım 2 gunde kacamaklarla gecdı pogca borek pasta ıkı gunde aynı menu var
Benim geçen hafta cok iyi gitti canim o yüzden azicik gectim seni ama sen beni yakalarsin tatlim. Senden de cok iyi gitmiş canim tebrik ederim

saol kuzum benım gıtsın tabı hakettın ben senı yakalamak ıcın kosmam lazm ama nerdeee bende o 2 gun yedklerımden sonra :):)

günaydın kuzum benım hafta sonu malesef kımse gelemıyor herkez ızınlı olunca bıyerlere gıdıyorsun falan. kacamaksız hafta sonu mu olurmus yıyın garı :):)

kuzum benım sanada afıyet olsun buda kacamak mı ben ıkı gun pogca borek pasta oh oh dogum gunlerı pespese gelınce bzm bogazda acıldı :):)

ohh valla ben de yapucam bi kek de aynen ben de bütün gün kek yerim öyle bi durumda ama yenir yaa afiyet olsun canım bak kilon da fzla çıkmamış zaten

afiyet olsun kankitooo haftasonu oluyo yaa toparlarsın hafta içi eminimm kahvaltın da çok güzelmiş afiyet olsunn

günaydınllarrrrr

sabah kahvaltım hastanedeydım doktoru beklerken
yarım ekmege kasarlı tost yedım yannda cay ıcdım
sımdıde nane lımon vardı hazır cay onu ıcıyım dedım.
afiyet olsun aslıcım hastalık doktor zor insanın düzeni bozuluyo valla nasıl oldun kuzum

ama aslıcım ben bi yere gitmiyorum akraba v.s yok olsa valla diyet falan yapmamam mecbur öyle doğumgünü falan olunca yeniyo yani boşveer bu hafta telafi edersin iyi ol da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…