- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.321
Kızlaaar kilo bildirimine geliiiin 53.5 500 gr la yine klasik ben :))
Canimlarrrr çok özledim siziiiiii hic demiyonuz anam bu kiz darbeleremi karisti diyeetatilden geleli 5 gün oldu anca geldim uzun süreli duramiyorum tablette is görüşmeleri tatil dönüşü temizlik işleri felan anca geldim elim boşta gelmedim 1,5 2 kilocukta getirdim 67 olmuştum ya tartinmafim ama kilo aldım sanirim tatilde tartincam yakında. Hiç dikkat edemedim açık bufeleri i nlettim türk olduğumu belli ettim umarım hepicigniz iyisinizdir alıntı etiket dışı okuyamadım diğerlerini
Lokurum çok şanlsıın ya 19000 adm ve her gn 10000 adm atmak varya harika bişey sımsıkı olursun ben en fazla 12 000 yaptmRegl münasebetiyle ben de tartılmadım şekerlerim ama bitince hafta içi bi tartılırım sonra pazar yine tartılırım
Haftasonu pek kaçamak yapmadım dün sabah dışardaydım alışveriş için malum 1 simit yedim öğlen yok zaten simidi 13 gibi yedim akşam da dışardaydık közpatlıcan yedim yoğurtlu bi de tavuk şiş yedim ama ekmeksiz sabah simit var diye fakat dün tam 19.880 adım atmışımçünkü evden yürü dolaş eve dön sonra akşam üstü tekrar evden yürü gez eve yürüyerek dön çılgınca yürüdüm yani normalde hergün 10 bin adım atıyorum zaten de dün iki kere çıkınca böyle oldu bugün de kahvaltım 2 yumurta 1yk z yağıyla 1 tam buğday lavaş 2 kk eski kaşar 1 zeytin 1 tk erik reçeli ve domates salatalık biber ama 2 de kahvaltı yaptım sonra 2 diyet bisküvi bi bardak süt az önce de 3 dilim karpuz şuan tokum
Evet kuzum bnde mutlu oldum :) az yemiyorum buaralar :)))) sağol kuzum bnm yarn eşim izinli bklm dşrda neler ycmMervecim tebrikler kuzum bak o kaçamağa yine de verdin 500 gr ne güzel işte az yeme kıtlık olmasın zaten arada kaçamak olur bi gün ayrıca kahvaltın da akşamın da çok güzelmiş afiyet olsunn
Kiz sen beni ne ara gecdin ya su ilk hafta fena solladin beni ben 62.300 du 61.800 cikdim bende 500 gram.
Kizlar telden tek tek tiklayamiyorum burdan yaziyim malesef dugun ustu sifayi kaptim ama suan daha iyiyim ilac iyi geldi dikkat etneye calisiyorum. Dugun safak 12 kaldi.
Canım maşallah süpersin tebrik ediyorum
Regl münasebetiyle ben de tartılmadım şekerlerim ama bitince hafta içi bi tartılırım sonra pazar yine tartılırım
Haftasonu pek kaçamak yapmadım dün sabah dışardaydım alışveriş için malum 1 simit yedim öğlen yok zaten simidi 13 gibi yedim akşam da dışardaydık közpatlıcan yedim yoğurtlu bi de tavuk şiş yedim ama ekmeksiz sabah simit var diye fakat dün tam 19.880 adım atmışımçünkü evden yürü dolaş eve dön sonra akşam üstü tekrar evden yürü gez eve yürüyerek dön çılgınca yürüdüm yani normalde hergün 10 bin adım atıyorum zaten de dün iki kere çıkınca böyle oldu bugün de kahvaltım 2 yumurta 1yk z yağıyla 1 tam buğday lavaş 2 kk eski kaşar 1 zeytin 1 tk erik reçeli ve domates salatalık biber ama 2 de kahvaltı yaptım sonra 2 diyet bisküvi bi bardak süt az önce de 3 dilim karpuz şuan tokum
Güüünaayyydıııınnnnn
Ben haftasonunu bol yemeli içmeli geçirdim galiba regl dönemim diye biraz saldım kendiminapalım artık haftaiçi toparlıcaz.
Kahvaltım:
1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,azıcık peynir ve 3 zeytin. Omletin içine azıcık sucukla peynir kaşar maydanoz filan koydum o yüzden yanında peyniri az yedimyanında su içtim çay yapmaya üşendim valla canım da istemedi akşam içmiştik eşimle
Haftasonu kimsecikler uğramadı buraya,ben de pek giremedim fırsatım olmadı bi de yazmak istemedim yediklerimiaslında çok değil ya öyle dediğime bakmayın. Ufak bişey yesem hemen kaçamak diyorum
Sağ ol tatlım sana da afiyet olsun :) sen de gömmüşsün kekleri ohhh olsun o kadar sen ne zamandır yemiyosun hak ettin:)Afiyet olsun canim. Kahvaltin güzelmiş. Hafta sonu benimde bol kacamakli olduyavas yavas toparlicaz artik
Günaydın bebitom afiyet olsun :) haftasonun da gayet iyiydi bence,abartı filan olmamıştı tebrikkk ediyorum seniiGünaydın hatun kişiler
dün neler yediğimi yazmıştım haftasonu falan gelelim bugüne
kahvaltım
yarım tb lavaşla hindi döner dürüm (yarısı öğlene)
domates biber salatalık maydonoz
bir kupa da 1çk neskafeli süt
Regl münasebetiyle ben de tartılmadım şekerlerim ama bitince hafta içi bi tartılırım sonra pazar yine tartılırım
Benim geçen hafta cok iyi gitti canim o yüzden azicik gectim seniama sen beni yakalarsin tatlim. Senden de cok iyi gitmiş canim tebrik ederim
Güüünaayyydıııınnnnn
Ben haftasonunu bol yemeli içmeli geçirdim galiba regl dönemim diye biraz saldım kendiminapalım artık haftaiçi toparlıcaz.
Kahvaltım:
1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,azıcık peynir ve 3 zeytin. Omletin içine azıcık sucukla peynir kaşar maydanoz filan koydum o yüzden yanında peyniri az yedimyanında su içtim çay yapmaya üşendim valla canım da istemedi akşam içmiştik eşimle
Haftasonu kimsecikler uğramadı buraya,ben de pek giremedim fırsatım olmadı bi de yazmak istemedim yediklerimiaslında çok değil ya öyle dediğime bakmayın. Ufak bişey yesem hemen kaçamak diyorum
Günaydın kizlar
Dün bol kacamakli gectiklasik kahvaltima ek olarak 2 tane sigara böreği yedim. Öğlen yemek yemedim, biraz karpuz yedim. Veee kaç gündür sayikladigim kekimi yaptim yanina cay yaptim sayisina bakmadan gömdüm kekleri akşam 4 kaşık patlican yemegi 3 kasik belki biraz daha fazla pirinc pilavi
Ara rezene cayi 2 dilim kekyatmadan önce yemeseydim iyiydi ama yedim gitti pişman degilim bir daha olsa yine yerdim o kek bitene kadar sürekli yerim artik güzel tarafi sabah tartildigimda hala ayni kilodaydim
Bugün sabah 2 has.yumurta 1kk peynir 5zeytin salatalik 1t.k pekmez 2 dilim tahilli ekmek cay
Ara rezene cayi 1 elma
merakla bekliyorumEvet kuzum bnde mutlu oldum :) az yemiyorum buaralar :)))) sağol kuzum bnm yarn eşim izinli bklm dşrda neler ycm
ohh valla ben de yapucam bi kek de aynen ben de bütün gün kek yerim öyle bi durumdaGünaydın kizlar
Dün bol kacamakli gectiklasik kahvaltima ek olarak 2 tane sigara böreği yedim. Öğlen yemek yemedim, biraz karpuz yedim. Veee kaç gündür sayikladigim kekimi yaptim yanina cay yaptim sayisina bakmadan gömdüm kekleri akşam 4 kaşık patlican yemegi 3 kasik belki biraz daha fazla pirinc pilavi
Ara rezene cayi 2 dilim kekyatmadan önce yemeseydim iyiydi ama yedim gitti pişman degilim bir daha olsa yine yerdim o kek bitene kadar sürekli yerim artik güzel tarafi sabah tartildigimda hala ayni kilodaydim
Bugün sabah 2 has.yumurta 1kk peynir 5zeytin salatalik 1t.k pekmez 2 dilim tahilli ekmek cay
Ara rezene cayi 1 elma
afiyet olsun kankitooo haftasonu oluyo yaa toparlarsın hafta içi eminimm kahvaltın da çok güzelmiş afiyet olsunnGüüünaayyydıııınnnnn
Kahvaltım:
afiyet olsun aslıcım hastalık doktor zor insanın düzeni bozuluyo valla nasıl oldun kuzumgünaydınllarrrrr
sabah kahvaltım hastanedeydım doktoru beklerken
yarım ekmege kasarlı tost yedım yannda cay ıcdım
sımdıde nane lımon vardı hazır cay onu ıcıyım dedım.
ama aslıcım ben bi yere gitmiyorum akraba v.s yok olsa valla diyet falan yapmamam mecbur öyle doğumgünü falan olunca yeniyo yani boşveer bu hafta telafi edersin iyi ol damasallah kuzum benım 2 gunde kacamaklarla gecdı pogca borek pasta ıkı gunde aynı menu var
saol kuzum benım gıtsın tabı hakettın ben senı yakalamak ıcın kosmam lazm ama nerdeee bende o 2 gun yedklerımden sonra :):)
günaydın kuzum benım hafta sonu malesef kımse gelemıyor herkez ızınlı olunca bıyerlere gıdıyorsun falan. kacamaksız hafta sonu mu olurmus yıyın garı :):)
kuzum benım sanada afıyet olsun buda kacamak mı ben ıkı gun pogca borek pasta oh oh dogum gunlerı pespese gelınce bzm bogazda acıldı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?