- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.341
sorma valla canım benim sabah alışverişe çıktım yürüyim dedim gidiş geliş 8000 olmuştu adım sonra akşam da dışarı çıkalım dedik yine yürüdük dolaştık eve de yürüyerek dönünce oldu böyleAfiyet olsun canim. Maşallah tatlim yaa ne güzel yürümüssün öyleben öyle yürüsem ertesi gün beni yataktan kürekle kazirlardi herhalde
ben didimm evettTeşekkür ederim tatlimbu ay ki hedefim 61 i görmekti çok şükür 60 i gördüm ama sen demistin canim 60 i görürsün diye valla hakli çıktın
kanka ben neler yiycem de tatile saklıyorum kapasitemi inşallah
Günaydın bebitom afiyet olsun :) haftasonun da gayet iyiydi bence,abartı filan olmamıştı tebrikkk ediyorum senii
afiyet olsun aslıcım hastalık doktor zor insanın düzeni bozuluyo valla nasıl oldun kuzum
ama aslıcım ben bi yere gitmiyorum akraba v.s yok olsa valla diyet falan yapmamam mecbur öyle doğumgünü falan olunca yeniyo yani boşveer bu hafta telafi edersin iyi ol da
olsun arada yiyince daha güzel veriliyo bak ben bayramdan sonraki 2 hafta 900 falan verdim vücut şaşırıyo bence de sabahı boşver bu hafta ekmeksiz geç biraz karbonhidrat bize yaramıyo bence kuzukuzum dun ıyıydım aksam ustu bogazlarm sıs bide genız akıntısı var o cok kotu yapıyor hemen gıdım dedm ılerlemeden ılaclrla toparlarm umarım.
evet kuzum olunca yenıyor malesef gene dıkkat ettm cok yemedm ama kacdı yanı bakalım bu hafta ekmeksız dusunuyorum sabahda yemıcekdmde orda mecbur ole oldu oglen aksam ıdare etcem artık.
olsun arada yiyince daha güzel veriliyo bak ben bayramdan sonraki 2 hafta 900 falan verdim vücut şaşırıyo bence de sabahı boşver bu hafta ekmeksiz geç biraz karbonhidrat bize yaramıyo bence kuzu
di mi artık bu son hafta sayılıryok kzuu ekmek yemedıgımde daha ıyı verıyorum onu gordum yemıcem bu hafta hıc zaten son haftam dıger hafta carsamba kına cuma dugun ıyıcene dengem sascak barı bu hafta ıyı dıkkat edım.
Evet kanka aralar çok az olmuş. Akşama kadar yemezsin acıkmazsın zaten bence :)Kızlar öğlen yemeğe çıktk erken oldu ama napalım öğle arası mecbur o saat
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
bir miktar da salata yedim artık akşama kadar yemem bişey sabah öğle yakın oldu
di mi artık bu son hafta sayılır
Kızlar öğlen yemeğe çıktk erken oldu ama napalım öğle arası mecbur o saat
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
bir miktar da salata yedim artık akşama kadar yemem bişey sabah öğle yakın oldu
Evet kanka aralar çok az olmuş. Akşama kadar yemezsin acıkmazsın zaten bence :)
evet kuzum ınsallah hayrlısıyla atlatımde zaten hedefıme cok yaklasamam o dugun donusu bakıcam :)
afıyet olsun kuzum menun guzelmıs bende
guvesde taze fasulye patlıcan patates yedım
1 kasede cacık.
Afiyet olsun balım sana da ben de sabah yarım lavaş yemiştim öğln yemedim ekmek akşam da kuru fasulye var 5-6kaşık ondan yerim cacıkla
Oo akşam yemekleri konuşuluyo bi de bensiz hee
Ben yemeğimi yaptım valla 3 saat olcak yapalıbarbunya yaptım havuçlu patatesli. Yanında yoğurtla yeriz ya başka bişey yapmam herhalde.
Akşamüstü kayınvalide gelcekmiş reçel yapmış da ondan getircekmiş,bi de fasulyetaze fasulye herhalde bilmiyom ben de eşim konuşmuş.
Görümcemin nişanlılarının tarlası mı ne varmış ordan getiriyolar arada biz de faydalanıyoruz iyi oluyo
Sağ ol kuzum ya :)kuzum sen ne hamaratsın ole erkenden bıtırdın yemek ısını he ıyı bakalım smdıden afıyet olsun.
aynen bahceden ne gzl ıste smdıden afıyet olsun canım.
benim de bugün fasulye günü öğlen taze akşam kuruaksamda guzelmıs kuzum ayy bzde taze fasulye vardı bak onu unuttum belkı annem bısey yaapr dıcem oda abmde :):)
ohh ellerine sağlık kankim barbunya da güzel olurr yaa ben de dün kuru fasulye yaptım öğlen de tazesini yedimOo akşam yemekleri konuşuluyo bi de bensiz hee
Ben yemeğimi yaptım valla 3 saat olcak yapalıbarbunya yaptım havuçlu patatesli. Yanında yoğurtla yeriz ya başka bişey yapmam herhalde.
Akşamüstü kayınvalide gelcekmiş reçel yapmış da ondan getircekmiş,bi de fasulyetaze fasulye herhalde bilmiyom ben de eşim konuşmuş.
Görümcemin nişanlılarının tarlası mı ne varmış ordan getiriyolar arada biz de faydalanıyoruz iyi oluyo
benim de bugün fasulye günü öğlen taze akşam kuru
fasulye yakamızı bı bırak dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?