- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.361
aslında ne zamandır yemiyodum kuzu da tesadüf öğlen de tazesi denk geldi bakalım yarın ne yiycem yalnız bizim yemekçide karnıbahar var nerden buldu acaba
Ben severim de bu mevsim olmaması lazım bence yarın gidersek sorucam nerden buldu acabahadı ya karnıbahar var mı hala sormak lazm :):) bende onu pek sevmem ama sebze dıe mecburr :):)
Ben severim de bu mevsim olmaması lazım bence yarın gidersek sorucam nerden buldu acaba
ben çok severim yani diyet yapmasam da brokoli akrnobahar haşlay yerim o derece ama işte eve git yap üşeniyorum oraya hergün yemeğe gitsek iyi aslında saat erken oluyo ama birsürü sebze oluyo salata oluyo tam benlik değişik bir insanım hem abur cubur hamur işi seviyorum hem sebzeaynen öle abı ne ıs de :):) ben sevemıorm ya anca yogurtla cok secıcıyım bende sebzede zorla alısdım :):)
ben çok severim yani diyet yapmasam da brokoli akrnobahar haşlay yerim o derece ama işte eve git yap üşeniyorum oraya hergün yemeğe gitsek iyi aslında saat erken oluyo ama birsürü sebze oluyo salata oluyo tam benlik değişik bir insanım hem abur cubur hamur işi seviyorum hem sebze
ay evet yaa kış sebzelerini de çok seviyorum ben yazınkilerle hep temizlemelik ayıklamalıkne guzel kuzum bende haslanmıs brokolı karnıbahar salatası cok severım.
Sağ ol tatlım sana da afiyet olsun :) sen de gömmüşsün kekleri ohhh olsun o kadar sen ne zamandır yemiyosun hak ettin:)
günaydınllarrrrr
sabah kahvaltım hastanedeydım doktoru beklerken
yarım ekmege kasarlı tost yedım yannda cay ıcdım
sımdıde nane lımon vardı hazır cay onu ıcıyım dedım.
ohh valla ben de yapucam bi kek de aynen ben de bütün gün kek yerim öyle bi durumdaama yenir yaa afiyet olsun canım bak kilon da fzla çıkmamış zaten
sorma valla canım benim sabah alışverişe çıktım yürüyim dedim gidiş geliş 8000 olmuştu adım sonra akşam da dışarı çıkalım dedik yine yürüdük dolaştık eve de yürüyerek dönünce oldu böyleyürürken çok zorlamadı ama pazar genel yatay vaziyetteydim
ay evet yaa kış sebzelerini de çok seviyorum ben yazınkilerle hep temizlemelik ayıklamalık
Canim nasil oldun ? İnsallah tez zamanda iyilesirsin tatlim
Günaydın kizceler
Dün ki menümü hic sormayin ne yedim ne kadar yedim hatirlamiyorumen son kek yediğimi hatirliyorum
Sabah 1has.yumurta 1kk peynir 3 zeytin bir sürümlük recel 1.5dilim tahilli ekmek cay
Güüünaydıınnlar matmazeller
Akşam yemeğim 5-6 kaşık barbunya yemeği,1 dl ekmek ve birkaç kaşık yoğurttu.
Sabah kahvaltım : 1 avuç içi kadar ekmek,2 kk kadar peynir,3 zeytin,1 dl salam hani yaprak gibi olup arka taraf görünüyo ya onlardanşekersiz çay içiyorum şimdi
Sağ ol kuzum iyi yapmışsın arada canı çekiyo insanın sucuk vs :)afıyet olsun kuzum menun cok guzelmıs bende tostun ıcıne 2 dılım sucuk attırdım :):)
Kuzum sabah 1 dlm ekmek 4 kşk menemen 1 bardak az şekerli çay 2 dilim peynir domates salatalık kahvaltımdı saat 6 ya kadar bşy yemedm sonra 6 da piknikte bi kaç tane kanat yedm 3 tane kadar 3 dilimde sucuk yemişimdir 5 kşk salata 3 dilim beyaz ekmekmerakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?