Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aslında ne zamandır yemiyodum kuzu da tesadüf öğlen de tazesi denk geldi bakalım yarın ne yiycem yalnız bizim yemekçide karnıbahar var nerden buldu acaba

hadı ya karnıbahar var mı hala sormak lazm :):) bende onu pek sevmem ama sebze dıe mecburr :):)

aynen öle abı ne ıs de :):) ben sevemıorm ya anca yogurtla cok secıcıyım bende sebzede zorla alısdım :):)
ben çok severim yani diyet yapmasam da brokoli akrnobahar haşlay yerim o derece ama işte eve git yap üşeniyorum oraya hergün yemeğe gitsek iyi aslında saat erken oluyo ama birsürü sebze oluyo salata oluyo tam benlik değişik bir insanım hem abur cubur hamur işi seviyorum hem sebze

Been geldim :) Maşallah sizlere ne güzel vermişsiniz hepiniz :) Ben çok azcık vermişim Geçen hafta 51.3 dü Bu hafta 51.0 Net 300 gr Niye böyle oldu bilmiyorum acaba meyveyi hiç yemesem mi napsam.
Dün kaçamak yaptım.
Dün ki Menüm
Sabah 10.00

1 br tarçınlı süt
1 tane tereyağlı yumurta
4 dilim domates
4 zeytin
Peynir
Salatalık
Marul
Öğle 13.00
1 kırmızı erik
1 muz
Akşam 17.00
2 kırmızı erik
Mercimek köftesi (Saymadım ne kadar yediğimi ama az yemedim yani)
Ara 21.00
Patlamış mısır ( Evet nanayı yemiş durumdayım.4 km yürüdüm sonra geldim bunu yedim)

ne guzel kuzum bende haslanmıs brokolı karnıbahar salatası cok severım.

Bugünki menümüde yazayım
Sabah 10.30
1 br tarçınlı süt
1 tane tereyağlı yumurta
5 dilim domates
6 zeytin
Peynir
Yarım Salatalık
Marul
1 tane kırmızı erik
Akşam 17.00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Kızlar bu ara hiç 59un altını göremiyorum çok abur cubur yiyorum. Su içmeyi unutup ne bulursam yiyorum susadikca falan.
Yeşil çay içmeyi bıraktım
Sigaraya yeniden başladım

Yarın yeniden yeşil cay içmeye basliycam ve sigRayi birakicam.
Yarın kaç kilo olduğunu kahvaltıdan önce tartılır söylerim.

günaydınllarrrrr

sabah kahvaltım hastanedeydım doktoru beklerken
yarım ekmege kasarlı tost yedım yannda cay ıcdım
sımdıde nane lımon vardı hazır cay onu ıcıyım dedım.

Canim nasil oldun ? İnsallah tez zamanda iyilesirsin tatlim

ohh valla ben de yapucam bi kek de aynen ben de bütün gün kek yerim öyle bi durumda ama yenir yaa afiyet olsun canım bak kilon da fzla çıkmamış zaten

Tesekkur ederim canim. Tabiatim da yok napim iki alip birakamiyorum illa dibini görecem

Günaydın kizceler
Dün ki menümü hic sormayin ne yedim ne kadar yedim hatirlamiyorum en son kek yediğimi hatirliyorum
Sabah 1has.yumurta 1kk peynir 3 zeytin bir sürümlük recel 1.5dilim tahilli ekmek cay

ay evet yaa kış sebzelerini de çok seviyorum ben yazınkilerle hep temizlemelik ayıklamalık

dogru dıorsun kuzum oda var :)
Canim nasil oldun ? İnsallah tez zamanda iyilesirsin tatlim

saol kuzum ya daha ıyıyım ılac alıyorum. sen nasılsın bebıs nasıl..
Günaydın kizceler
Dün ki menümü hic sormayin ne yedim ne kadar yedim hatirlamiyorum en son kek yediğimi hatirliyorum
Sabah 1has.yumurta 1kk peynir 3 zeytin bir sürümlük recel 1.5dilim tahilli ekmek cay

gunaydınnn kuzum afıyet olsun olunca yenıyor malesef olsun bıtmısdr herhal..

Güüünaydıınnlar matmazeller
Akşam yemeğim 5-6 kaşık barbunya yemeği,1 dl ekmek ve birkaç kaşık yoğurttu.

Sabah kahvaltım : 1 avuç içi kadar ekmek,2 kk kadar peynir,3 zeytin,1 dl salam hani yaprak gibi olup arka taraf görünüyo ya onlardan şekersiz çay içiyorum şimdi

afıyet olsun kuzum menun cok guzelmıs bende tostun ıcıne 2 dılım sucuk attırdım :):)

merakla bekliyorum
Kuzum sabah 1 dlm ekmek 4 kşk menemen 1 bardak az şekerli çay 2 dilim peynir domates salatalık kahvaltımdı saat 6 ya kadar bşy yemedm sonra 6 da piknikte bi kaç tane kanat yedm 3 tane kadar 3 dilimde sucuk yemişimdir 5 kşk salata 3 dilim beyaz ekmek başka yoktu ve çok acıkmştm 8 gibide 4 kşk torku bitter çikolata dan yedm :) kuzum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…