Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzumm afiyet olsun öyle çok değil ama akşamki 3 dl ekmek fazla olmuş sadece :) 3 tanecik kanat yetti mi ya küçük oluyor onlar

Günaydııınn bebikleer
dün sabah yarım tb lavaşla hindi döner dürüm ve yeşillik domates biber yemiştim bol miktarda öğlen malum dışarda yedik taze fasulye yoğurt akşam da 6 gibi işten çıkmadan sabahki lavaş hindi dönerin kalan yarısını yedim o da akşam yemeği oldu 6 dan sonra birşey yemedim yeşil çay su falan...

bugün protein günü yapıyorum sabah 7 buçukta evde 3 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet yaptım yedim yarım bardak da süt içtim erken yedim ki öğlen yine yemee çıkıcaz 12 gibi yiycem 5 saat geçmiş olucak iyi oldu bugün planlı oldu öğlen de orda tavuk baget falan vardı onlarla yoğurt yerim sanırım akşama da allah kerim

Bence gayet güzeeel kahvltn kuzum afyt olsun kaçamakları dengeledikmi sorun yok bnce :))))))

Günaydın kankutellaaa :) eyvahh yine mi protein yine mi yumurtaaaaa hehehe şaka şaka afiyet olsun kahvaltıyı erken yapman iyi olmuş bak akşam hepimizin Allah Kerim

Kuzumm afiyet olsun öyle çok değil ama akşamki 3 dl ekmek fazla olmuş sadece :) 3 tanecik kanat yetti mi ya küçük oluyor onlar
Kuzum sorma öyle acıkmşm ki anca doydum daha bile yiyebilirdim ekmek :) kuzu sevmiyorum pek et aslında bebekten önce vejeteryandm şmdi yiyorumda çok gtmyo mideye :)))

Günaydın kuzum bende protein yapayım diyorum 3 yumurta haşladm sağlam bi kahvaltı yapcam akşamda 2 yumurta haşlarım ton balıklı salatayla yerim :) öğlen gibi olcak bu zaten arada yoğurt süt yaptımmı tamammdır :)

Kuzum sorma öyle acıkmşm ki anca doydum daha bile yiyebilirdim ekmek :) kuzu sevmiyorum pek et aslında bebekten önce vejeteryandm şmdi yiyorumda çok gtmyo mideye :)))
Yaa et yenmez mi hiçççç yicen ki gücün kuvvetin gelsin. Her gün yenmez tabi ama haftada en az bir kez yemeye bak sen

Yaa et yenmez mi hiçççç yicen ki gücün kuvvetin gelsin. Her gün yenmez tabi ama haftada en az bir kez yemeye bak sen
Kırmızı et hiç yemiyorum beyaz et ehh işte zorakki balık yerm oda mevsim değil ton balığıyla idare işte kuzu :))

Anammmm bişey demiyorum bebikim hep sebze de olmuyo ama işte bünye meselesi için almıyosa zor tabi
Kuzum yemeklede aram yok her gün saçma sapan menüler yapıyom kahvaltı salata yiyorum gibi bişey tuhaf oldm bgnlerde çok sigara içiyom onunda etkisi

gunaydınlaarrrr

aksam 1 kase corba 1 galete

sabah ekmk ymıcekdım ama hıc halım yok hazrlmaya tost yıyorum :)

Günaydın kuzu afiyet olsun haftasonunu dengeliyosun galiba akşam baya hafif sabah da tost normal yaa gün içinde yeme bence ekmek öğle akşam yeme

Afiyet olsun mervecim sabah çok güzel öğlen de ekmekler çok sorun değil tavuk falan az çünkü akşam da yemek yok çikolata yemek yerine yani kalori çok almamışsın bence evet biraz sağlıksız ama en azından abartı bişey yok e eşin izinliyken anca bukadar olur kuzum

Günaydın kankitoooom

hepsi de çok güel bence şeffaf salamını da yemişsin tam olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…