- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.381
Kuzumm afiyet olsun öyle çok değil ama akşamki 3 dl ekmek fazla olmuş sadece :) 3 tanecik kanat yetti mi ya küçük oluyor onlarKuzum sabah 1 dlm ekmek 4 kşk menemen 1 bardak az şekerli çay 2 dilim peynir domates salatalık kahvaltımdı saat 6 ya kadar bşy yemedm sonra 6 da piknikte bi kaç tane kanat yedm 3 tane kadar 3 dilimde sucuk yemişimdir 5 kşk salata 3 dilim beyaz ekmekbaşka yoktu ve çok acıkmştm 8 gibide 4 kşk torku bitter çikolata dan yedm :) kuzum :))
Bence gayet güzeeel kahvltn kuzum afyt olsun kaçamakları dengeledikmi sorun yok bnce :))))))Güüünaydıınnlar matmazeller
Akşam yemeğim 5-6 kaşık barbunya yemeği,1 dl ekmek ve birkaç kaşık yoğurttu.
Sabah kahvaltım : 1 avuç içi kadar ekmek,2 kk kadar peynir,3 zeytin,1 dl salam hani yaprak gibi olup arka taraf görünüyo ya onlardanşekersiz çay içiyorum şimdi
Günaydın kankutellaaa :) eyvahh yine mi protein yine mi yumurtaaaaaGünaydııınn bebikleer
dün sabah yarım tb lavaşla hindi döner dürüm ve yeşillik domates biber yemiştim bol miktarda öğlen malum dışarda yedik taze fasulye yoğurt akşam da 6 gibi işten çıkmadan sabahki lavaş hindi dönerin kalan yarısını yedim o da akşam yemeği oldu 6 dan sonra birşey yemedim yeşil çay su falan...
bugün protein günü yapıyorum sabah 7 buçukta evde 3 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet yaptım yedim yarım bardak da süt içtim erken yedim ki öğlen yine yemee çıkıcaz 12 gibi yiycem 5 saat geçmiş olucak iyi oldu bugün planlı oldu öğlen de orda tavuk baget falan vardı onlarla yoğurt yerim sanırım akşama da allah kerim
Sağ ol bebişkomm :) aynen denge lazımBence gayet güzeeel kahvltn kuzum afyt olsun kaçamakları dengeledikmi sorun yok bnce :))))))
Kuzum sorma öyle acıkmşm ki anca doydum daha bile yiyebilirdim ekmek :) kuzu sevmiyorum pek et aslında bebekten önce vejeteryandm şmdi yiyorumda çok gtmyo mideye :)))Kuzumm afiyet olsun öyle çok değil ama akşamki 3 dl ekmek fazla olmuş sadece :) 3 tanecik kanat yetti mi ya küçük oluyor onlar
Günaydın kuzum bende protein yapayım diyorum 3 yumurta haşladm sağlam bi kahvaltı yapcam akşamda 2 yumurta haşlarım ton balıklı salatayla yerim :) öğlen gibi olcak bu zaten arada yoğurt süt yaptımmı tamammdır :)Günaydııınn bebikleer
dün sabah yarım tb lavaşla hindi döner dürüm ve yeşillik domates biber yemiştim bol miktarda öğlen malum dışarda yedik taze fasulye yoğurt akşam da 6 gibi işten çıkmadan sabahki lavaş hindi dönerin kalan yarısını yedim o da akşam yemeği oldu 6 dan sonra birşey yemedim yeşil çay su falan...
bugün protein günü yapıyorum sabah 7 buçukta evde 3 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet yaptım yedim yarım bardak da süt içtim erken yedim ki öğlen yine yemee çıkıcaz 12 gibi yiycem 5 saat geçmiş olucak iyi oldu bugün planlı oldu öğlen de orda tavuk baget falan vardı onlarla yoğurt yerim sanırım akşama da allah kerim
Aynen kuuzum bende protein yapıyorumSağ ol bebişkomm :) aynen denge lazım
Yaa et yenmez mi hiççççKuzum sorma öyle acıkmşm ki anca doydum daha bile yiyebilirdim ekmek :) kuzu sevmiyorum pek et aslında bebekten önce vejeteryandm şmdi yiyorumda çok gtmyo mideye :)))
Ay ben tartılmadım yaa üfff banane tartılmıycamAynen kuuzum bende protein yapıyorumlokur um gibi bgn baklm yapabilcekmym :) buarada bgn tartldm 54 çıktm yne ya çok kaçırdım dün dengelemeliyim
Kırmızı et hiç yemiyorum beyaz et ehh işte zorakki balık yerm oda mevsim değil ton balığıyla idare işte kuzu :))Yaa et yenmez mi hiççççyicen ki gücün kuvvetin gelsin. Her gün yenmez tabi ama haftada en az bir kez yemeye bak sen
Ben böyle fazla kaçırınca tartılıyom ki iyice sapıtmayım dye kuzu :))Ay ben tartılmadım yaa üfff banane tartılmıycam
Anammmm bişey demiyorum bebikim hep sebze de olmuyo ama işte bünye meselesi için almıyosa zor tabiKırmızı et hiç yemiyorum beyaz et ehh işte zorakki balık yerm oda mevsim değil ton balığıyla idare işte kuzu :))
Hehehe ben de yapıyom aslında onu ama regl filan derken kaldı. Daha yeni bitti gibi bakalım yarın bi tartılırım :)Ben böyle fazla kaçırınca tartılıyom ki iyice sapıtmayım dye kuzu :))
Kuzum yemeklede aram yok her gün saçma sapan menüler yapıyom kahvaltı salata yiyorum gibi bişey tuhaf oldm bgnlerde çok sigara içiyom onunda etkisiAnammmm bişey demiyorum bebikim hep sebze de olmuyo ama işte bünye meselesi için almıyosa zor tabi
gunaydınlaarrrr
aksam 1 kase corba 1 galete
sabah ekmk ymıcekdım ama hıc halım yok hazrlmaya tost yıyorum :)
Sen bilirsin kuzucum istersen bekle pazara kadar sen daH yeni btmiş adetn :))Hehehe ben de yapıyom aslında onu ama regl filan derken kaldı. Daha yeni bitti gibi bakalım yarın bi tartılırım :)
Kuzum sabah 1 dlm ekmek 4 kşk menemen 1 bardak az şekerli çay 2 dilim peynir domates salatalık kahvaltımdı saat 6 ya kadar bşy yemedm sonra 6 da piknikte bi kaç tane kanat yedm 3 tane kadar 3 dilimde sucuk yemişimdir 5 kşk salata 3 dilim beyaz ekmekbaşka yoktu ve çok acıkmştm 8 gibide 4 kşk torku bitter çikolata dan yedm :) kuzum :))
Güüünaydıınnlar matmazeller
Akşam yemeğim 5-6 kaşık barbunya yemeği,1 dl ekmek ve birkaç kaşık yoğurttu.
Sabah kahvaltım : 1 avuç içi kadar ekmek,2 kk kadar peynir,3 zeytin,1 dl salam hani yaprak gibi olup arka taraf görünüyo ya onlardanşekersiz çay içiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?