Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sağol lokurum evet ben buna dua ettim mantılar pizzalar kebaplardan kaçtım çikolataya yenildim ama olsun kuzum bugün dengelicem bide dediğin gibi benimki çok pis boğaz her şeyden yiyor :)))))

Hihihihii sağ ol kankitommm tam oldu valla evde kahvaltılık kalmamıştı pek. Akşam yürüyüş bahanesiye markete girdim aldım bişeyler:) anca böyle işte
iyi etmişsin canım benim ben yine yumurtalı günlere döndüm ama omlet yapınca seviyorum ondan bıkmam erken de güzel oldu evet öğlen hiç olmazsa 4-5 saat arayla olucak

Aynen kuuzum bende protein yapıyorum lokur um gibi bgn baklm yapabilcekmym :) buarada bgn tartldm 54 çıktm yne ya çok kaçırdım dün dengelemeliyim
kuzu protein yapınca asla sebze yememen lazım yani sadece yumurta süt yoğurt tavuk balık et bunlardan sınırsız yiyebiliyosun ama bir lokma bile karbonhidrat ya da sebze olmıycak o zaman olmuyo

dogru dıorsun kuzum oda var :)

saol kuzum ya daha ıyıyım ılac alıyorum. sen nasılsın bebıs nasıl..

gunaydınnn kuzum afıyet olsun olunca yenıyor malesef olsun bıtmısdr herhal..

Düğüne az kaldi çabuk toparlanirsin İnşaAllah canim. Bebisi bugün doktora götürcez canim cok kusuyor. Dün durmamis esimi baya ugrastirmis cok aglamis kuzum bugün daha iyiymis bakalim ben eve gidene kadar inşallah uslu uslu durur

Teşekkür ederim canim. 2 dilim kaldi birini esim yer birini de ben biter artik

Afiyet olsun canim menulerin güzelmiş

Afiyet olsun canim. Aksam yemegini erken yemissin cok iyi olmuş ben birkac gündür gec yiyorum yaa kahvaltin da güzel canim gözüm ekmek ariyor ama protein olunca tok tutmustur seni

Afiyet olsun canim. Aksam yemegini erken yemissin cok iyi olmuş ben birkac gündür gec yiyorum yaa kahvaltin da güzel canim gözüm ekmek ariyor ama protein olunca tok tutmustur seni
Baya tok tutuyo canım benim yani ne yesem bukadar doyup tok kalmıyorum ben bak 4 saat oldu hiç farketmedim

Anlaştık balım ben de öğlen tavuk baget ve yoğurt yiycem
Ooo full protein kuzum süper olur ben daha akşama kadar acıkmam yoğurt yerim belki süt içerim kuzum temizlik yapcem bugün inşaallah kaynanamlar geldi dünden önceki gece dün bana yardım eder misin dedi baktm çok iş var mutfağa girdim ay nasıl olmuş ev 1 aydır yoklaedı mahvolmş öldüm temizleyesiye sonra dışarı çıktık benm ev kaldı bgnde dedm kaynanaya bırakır kendi evimi yaprm onlarda eltimlerle gittiler kaynım bgn izinli gezmeye götürdüler heralde bende benm fındıkla işlere koyulcam ah ah nerden başlasam

Off Allahım şu temizlik işi neden var kiii ben de balkonu yıkadım hemen 5dk. Balkonda kilim var onu attım makineye kısa programda yıkanıyo şimdi. Kız uyuyorken yapayım dedim ama uyanır yakında birkaç gündür mahvetti bizi ya özellikle beni. Anne mama anne diye diye koca gün beni bi yere bırakmıyo. Hemen ağlıyo bağırıyo bi kolay yol bulabilsem keşke çok iyi olucak. 2-3 gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum yani o derece

Ah kuzum sorma ya valla bıktım artık yetişemiyom kaynanams yapmasam dün yapcaktm birikti şmdi 1 gün çamaşır katlamadm brikiyo perde falan yıkayım dym of of kuzum ya kıyamam sana çubuk kraker vr eline belki durur ben çitos bile verym mecbr kalnca napim çok yaramazlar

Off ben de cicibebe filan veriyorum mecburen ya sürekli mama diyo ağzı alışmış. Aç filan da olmuyo yani deliriyorum resmen ne vericeğimi şaşırdım artık. Yapcam keki koycam önüne en son o olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…