Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın kuzu afiyet olsun haftasonunu dengeliyosun galiba akşam baya hafif sabah da tost normal yaa gün içinde yeme bence ekmek öğle akşam yeme

ben dun baklava yedım sırkette ya ne dengesı ıyıcene bozuldum hafta sonundan snra kuzum ben ya oglen aksam ekmek yemem aksam da kaynanama gtcem bakalım ne varsa artık

saol kuzum toparlanırım aynen onlemı bastan aldım yaznda hasta olmak cok snır bısey. kıyamam ona ya cok gecmıs olsun canım oda mı üşüttü acaba. durur ınsallah canım sız bakıonuz mu bakıcı falan sıkısmayn sonra.

Off ben de cicibebe filan veriyorum mecburen ya sürekli mama diyo ağzı alışmış. Aç filan da olmuyo yani deliriyorum resmen ne vericeğimi şaşırdım artık. Yapcam keki koycam önüne en son o olcak
Kuzum bende cicibebe veriyorum falan ay valla zor kuzu ser sofra bezini koy önüne ne varsa yesn nqpcan

Kuzucum ilaçlarını düzenli al bişeyin kalmaz inşallah ay ne kadar az kaldı öyle düğüne valla heyecanlı stresli şimdi stresten yemek yemek ister insan gerçi ablam iğne iplik kalmştı son bi ay .dd ben yedm sanrm sadece .ddd

alıyorum kuzum daha ıyıyım zaten dırek doktora gıttım zaten :):)
yokya mıllet stresden yemez ben yerm ama ole bı huyum var keske bende yemesem stresden :):)

Öğle yemeğimi yedim bir de Türk kahvesi içtimsade ve geldim

4-5 yk tavuk göğüs kuşbaşı ( patatesli falan bişeydi kavurma gibi iri iri tavuk kuşbaşı göğüsler vardı ben onları seçip yedim 4-5yk yemişimdir ama tıkandım çok)

1 kase yoğurt

çatlayazaaaaam

kuzucum sen artık stres yapma yani bi kaçamak olursa bi dahaki öğünde dnegele olsun bitsin sürekli kaçamak yapmazsın olur biter kaldı 10 gün

Off ben de cicibebe filan veriyorum mecburen ya sürekli mama diyo ağzı alışmış. Aç filan da olmuyo yani deliriyorum resmen ne vericeğimi şaşırdım artık. Yapcam keki koycam önüne en son o olcak
cici bebe de ne kaa güzel bişeydir yaaa ben bi kere kavanoz bebek maması almış yemiştim mama değil de meyve sebze püreleri var yaa onlar da çok lezzetli yaa

öğlen ne yedin bakiiiim

kuzucum sen artık stres yapma yani bi kaçamak olursa bi dahaki öğünde dnegele olsun bitsin sürekli kaçamak yapmazsın olur biter kaldı 10 gün

aynen kuzum hıc bısey kalmadı bıde duygusala bagladm sankı gecen agladım ya anneme muzık dınletıyordum.

menunde cok guzelmıs bende kuru fasulye yogurt 3 dılımcık karpuz yedım.

aynen kuzum hıc bısey kalmadı bıde duygusala bagladm sankı gecen agladım ya anneme muzık dınletıyordum.

menunde cok guzelmıs bende kuru fasulye yogurt 3 dılımcık karpuz yedım.

Afiyet olsun kuzum ekmek de yok ohh akşam da yemezsin ekmek olur biter duygusalık olmaz mı yaa ben olsam herşeyde gözlerim dolar ki kaç senedir ayrıyım ailemden ama yine de o başka bişey

Afiyet olsun kuzum ekmek de yok ohh akşam da yemezsin ekmek olur biter duygusalık olmaz mı yaa ben olsam herşeyde gözlerim dolar ki kaç senedir ayrıyım ailemden ama yine de o başka bişey

ben hıc ayrıda kalmadım gercekden ama o cok ayrı gerkcekden. tvde su olaylarda falan hepp gozum doluyo tutuyprum bıyerde artık patlarsın ya o gun patladım bakalım devamı dugune :)
aynen aksamda ekmek yemem balık olabılır oda pek kuru gıtmez ama bakıcam :):)

hiç sorma Allah vatanımızı iyi insanları korusun

balıkla salata işte en güzeliii

yok kanka baby ama protein günü ya benim buzlukta hindi döner var ondan ısıtırım yoğurtla yerim sanırım sen ne yaptın yemek barbunbya bitti mi

yok kanka baby ama protein günü ya benim buzlukta hindi döner var ondan ısıtırım yoğurtla yerim sanırım sen ne yaptın yemek barbunbya bitti mi
Hee akşam bitti kanka ya az vardı zaten buzlukta :) biz eşimle yemek yerken kv geldi son kalanı ona hazırladım. Bu akşam için henüz bir yemek girişimim olmadı :) yapasım da yok yaa yatıp dinlenmek istiyom beeenn

arkadaşlar merhaba ben 27 haziranda diyete başladım. 2 hafta sonra falanda yürüyüş ekledim haftada 5 -6 gün. 1 saati geçiyor bi de parktaki spor aletlerini kullanıyorum biraz. herneyse böylelikle aralarda yürüyüşü boşlayarak yemek kaçamakları yaparakta olsa 80.9 dan 72.8 e inmiş bulunmaktayım. ama bilmiyorum ben kendimde bir değişim farkedemiyorum gözle görülür. incelme amaçlı yoğurt pulbiber de yaptım ama bir işe yaramadı bende. sizce neden. acaba hep kendimi gördüğüm için farklı mı gelmiyorum yoksa kilom yeterince fazlaydı zaten başlarken acaba bi 62-63e düşünce falan mı anca gözle görülür olur.

Cnm ben de kendimde fark göremiyorum aynaya bakınca. Sadece giydiğim kıyafetlerden anlıyorum ama başkaları daha çok fark ediyo. Normalde de kilolu olduğumuz için göz alışkanlığı filan galiba. 62-63e düşünce belki fark edersin ona takılma şimdiden

yani belkide. benimde günlük kıyafetlerim kotlarım hep likralıdır ondan değişik gelmiyorda. ekimde düğünümüz var iki sene önceki 40 beden elbiseme giremiyordum şimdi girebiliyorum heralde fark var ozaman. bu kadar salmasaydım yürüyüşü aslında son zamanlarda iyi olcaktı. araya regl de girince. 2 gündür çıkmıyorum yarın çıkayım bari

Regl yeni bittiyse hemen tartılma istersen. Ya da bi tartıl bak bakalım durum ne. Kıyafetler likralıysa anlaşılmaz tabi ama iki sene önceki elbisene giriyosan incelmişsin demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…