- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.441
Hee akşam bitti kanka ya az vardı zaten buzlukta :) biz eşimle yemek yerken kv geldi son kalanı ona hazırladım. Bu akşam için henüz bir yemek girişimim olmadı :) yapasım da yok yaa yatıp dinlenmek istiyom beeenn
Bence yürüyüşü ihmal etmeyin her fırsatta hareket edin ve bahsettiğiniz sürede 8 kilo vermişsiniz kıyafetlerden anlaşılır ama kendimizden memnun olmadığımızdan aynaya bakınca çok da farklı gelmiyordur bir de hergün görüyoruz kendimizi böyle deva ederseniz ekime kadar da 8 kilo verseniz 60 lara gelirsiniz ki o zaman bariz fark oluryani belkide. benimde günlük kıyafetlerim kotlarım hep likralıdır ondan değişik gelmiyorda. ekimde düğünümüz var iki sene önceki 40 beden elbiseme giremiyordum şimdi girebiliyorum heralde fark var ozaman. bu kadar salmasaydım yürüyüşü aslında son zamanlarda iyi olcaktı. araya regl de girince. 2 gündür çıkmıyorum yarın çıkayım bari
Olur tabi kanka bee eşim sağ olsun sadece makarna bile yer kıyamammmhmmmmmmmmm o zamaaan kahvaltı yaın kanka en güzeli menemen yap mesela ya da b çorba sonra kahvaltı illa yemek olmasa olmaz mı
Olur tabi kanka bee eşim sağ olsun sadece makarna bile yer kıyamammm
Hahahha makarna yaparsam ben ne yicemmm az yiyip bırakamam damaşallah kanka o zaman daha neee yap bi makarna üstüne de domatesli biberli sos oldu bitti
hiç sorma Allah vatanımızı iyi insanları korusun
balıkla salata işte en güzeliii
Yine yemek muhabbeti dönüyor burada heeeaslıcık kayınvalidesinde ne bulursa onu yicek artık kuzucum :) balık güzel ya ama ekmeksiz pek olmuyo gibi sanki
lokur kanka sen ne yicen akşama yemeğin var mı evde
arkadaşlar merhaba ben 27 haziranda diyete başladım. 2 hafta sonra falanda yürüyüş ekledim haftada 5 -6 gün. 1 saati geçiyor bi de parktaki spor aletlerini kullanıyorum biraz. herneyse böylelikle aralarda yürüyüşü boşlayarak yemek kaçamakları yaparakta olsa 80.9 dan 72.8 e inmiş bulunmaktayım. ama bilmiyorum ben kendimde bir değişim farkedemiyorum gözle görülür. incelme amaçlı yoğurt pulbiber de yaptım ama bir işe yaramadı bende. sizce neden. acaba hep kendimi gördüğüm için farklı mı gelmiyorum yoksa kilom yeterince fazlaydı zaten başlarken acaba bi 62-63e düşünce falan mı anca gözle görülür olur.
o zaman kahvaltı kanka en güzeli ve menemenHahahha makarna yaparsam ben ne yicemmm az yiyip bırakamam daneyse erva hanım uyuyo uyansın bişeyler uydurcam yine her zamanki gibi
kuzu salatayla olur o olur sen boşver ekmeği şükret mantıdan yırtmışsınnısanlım aradı sen ne yersn dıyor balık mı mantı mı dedım tabıkı balık :):)
bende ekmeksız yenmez dıordum ama salata bastırıor tabı sevdıgım balıksa pekde secıcıyımdır bakalım :):)
bencede kıyafetlerden anlarsın bende gorunce dıorum yok ya bu kdr gıtmedı ama hem herkez dıor hem kıyafetler daha bol oluyor.
Mantida olcak o sofrada kuzu nisanlim icin bakalim. Benm derdm dilapda baklava var bgndr pasta geldi saka gbi tadna bakdm geri koydum imtihanim mi 4 gundur ust ustekuzu salatayla olur o olur sen boşver ekmeği şükret mantıdan yırtmışsın
Ah kuzum aynen bende hep yerim stresten hç affetmem :)))alıyorum kuzum daha ıyıyım zaten dırek doktora gıttım zaten :):)
yokya mıllet stresden yemez ben yerm ama ole bı huyum var keske bende yemesem stresden :):)
Ah lokurum İnşallaaaah seni de evlendirsek bide bebiş oh mis oluren güzeli ben de böyle yapıcam inşallah
Ay kıyamam ben sana canımm anne babadan ayrılmak çok zor özlüyorsun ama insanın kendi evi hayatı olması çok güzel bir de bebeğin oldu mu oh mis :))aynen kuzum hıc bısey kalmadı bıde duygusala bagladm sankı gecen agladım ya anneme muzık dınletıyordum.
menunde cok guzelmıs bende kuru fasulye yogurt 3 dılımcık karpuz yedım.
Bende taze fasulye yaptım tarhana yaptım domatesli biberli makarna birazda et kavurma var ben sadece taze fasulye yemeyi planlıyorum yoğurt salatayla tabisiihmmmmmmmmm o zamaaan kahvaltı yapın kanka en güzeli menemen yap mesela ya da b çorba sonra kahvaltı illa yemek olmasa olmaz mı
reglim şuan tartıldım sabah 200 gr falan eksiğim var şişkinliğim çok yok. ama işte ben farkedememekten muzdaribim. aslında doğru dıyorsun hemen hemen yarım karış vardı elbisenin kapanmasına şimdi az zorladımmı oluyo :)Regl yeni bittiyse hemen tartılma istersen. Ya da bi tartıl bak bakalım durum ne. Kıyafetler likralıysa anlaşılmaz tabi ama iki sene önceki elbisene giriyosan incelmişsin demek ki :)
Canım hoş geldin kilo verdiğimi bende fark etmiyorum ama beni görenler uzun zaman görmeyince hemen söylüyoe çok zYıflamşsn falan dye seninde öyledir hem biraz daha verdikce anlıcaksn sen durmak yok yola devam :)reglim şuan tartıldım sabah 200 gr falan eksiğim var şişkinliğim çok yok. ama işte ben farkedememekten muzdaribim. aslında doğru dıyorsun hemen hemen yarım karış vardı elbisenin kapanmasına şimdi az zorladımmı oluyo :)
işte benimde sorunum o. 8 kg az değil ama ben farkedemiyorum bunu görünüşümde. kıyafetlerimde likralı hep dediğim gibi pantolonlarım 29 beden ama ben 32 falanım aslında colins giyiyorum kalıplarıda rahat hemen açılıyo şimdi gerçekten 29 olduysamda belli olmuyo banaBence yürüyüşü ihmal etmeyin her fırsatta hareket edin ve bahsettiğiniz sürede 8 kilo vermişsiniz kıyafetlerden anlaşılır ama kendimizden memnun olmadığımızdan aynaya bakınca çok da farklı gelmiyordur bir de hergün görüyoruz kendimizi böyle deva ederseniz ekime kadar da 8 kilo verseniz 60 lara gelirsiniz ki o zaman bariz fark olur
çok sağol :) ya ben bide küçük yerde oturuyorum hep aynı insanlar görüyo zatenCanım hoş geldin kilo verdiğimi bende fark etmiyorum ama beni görenler uzun zaman görmeyince hemen söylüyoe çok zYıflamşsn falan dye seninde öyledir hem biraz daha verdikce anlıcaksn sen durmak yok yola devam :)
Canım hemen fark ederler bide şimdi hızlı verirsin sen bak 1 haftada 3 falan gider sonra yavalşıyo hızlıyken sıkı tutmalı diyeti :)çok sağol :) ya ben bide küçük yerde oturuyorum hep aynı insanlar görüyo zatenama bu pazar erkek arkadaşım şehir dışında yanına gidicem. 1 ayı geçti göreüşemiyoruzda. bakalım o ve arkadaşları anlayacak belliyse verdiğim :)
ayyy inşallah :) kesinlikle haklısın. ama ben diyet spor yapcamda çevrem aklımı çeliyo ya başlarda hayır demesini biliyodum ama şimdi ne ikram edilse yiyorumCanım hemen fark ederler bide şimdi hızlı verirsin sen bak 1 haftada 3 falan gider sonra yavalşıyo hızlıyken sıkı tutmalı diyeti :)
ben dun baklava yedım sırkette ya ne dengesı ıyıcene bozuldum hafta sonundan snra kuzum ben ya oglen aksam ekmek yemem aksam da kaynanama gtcem bakalım ne varsa artık
saol kuzum toparlanırım aynen onlemı bastan aldım yaznda hasta olmak cok snır bısey. kıyamam ona ya cok gecmıs olsun canım oda mı üşüttü acaba. durur ınsallah canım sız bakıonuz mu bakıcı falan sıkısmayn sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?