- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.461
Sağol canim benim. Az önce doktordan geldik 4 tüp kan aldılarcok agladi yavrum icim parcalandi bende aglayacaktim nerdeyse tahlillerde birsey cikmadi. Bugun yetismedigi icin yarin da idrar tahlili yapilacak. Benim burda tanidigim kimse yok canim esim arkadaslarina soracak ilk firsatta.
Ay kıyamam ben sana canımm anne babadan ayrılmak çok zor özlüyorsun ama insanın kendi evi hayatı olması çok güzel bir de bebeğin oldu mu oh mis :))
Ah lokurum İnşallaaaah seni de evlendirsek bide bebiş oh mis olur
Bende taze fasulye yaptım tarhana yaptım domatesli biberli makarna birazda et kavurma var ben sadece taze fasulye yemeyi planlıyorum yoğurt salatayla tabisii
ahh ahh allahım korusun hemencik iyileşsin inşallah kıyamam ben onaSağol canim benim. Az önce doktordan geldik 4 tüp kan aldılarcok agladi yavrum icim parcalandi bende aglayacaktim nerdeyse tahlillerde birsey cikmadi. Bugun yetismedigi icin yarin da idrar tahlili yapilacak. Benim burda tanidigim kimse yok canim esim arkadaslarina soracak ilk firsatta.
Canımm noldu bebişine kıyamaam yaa çok geçmiş olsuun hmncick iyileşir inşallahSağol canim benim. Az önce doktordan geldik 4 tüp kan aldılarcok agladi yavrum icim parcalandi bende aglayacaktim nerdeyse tahlillerde birsey cikmadi. Bugun yetismedigi icin yarin da idrar tahlili yapilacak. Benim burda tanidigim kimse yok canim esim arkadaslarina soracak ilk firsatta.
Sağol kuzum benm her gün insan ne yapcağını şaşırıyor vllahi dimi lokurum en sağlıklısından yiyim :)))Ohh afiyet olsun balım menü süperr senin kararın daha da süperr
Canım alışırsın tabi ben ilk zamanlar korkuyodum uyumaya farklı ev ya salonda tv açk yatıyodkgercekden cok zor kuzum aılem ııcnde ole smdıden uzuluyorlar tahmın edıyorum bakalım hatyrlısıyla alısırım zmaanla.
canım benım ya kıyamam ona ben ya mınnak ellerınden kan alıyorlar ınsann canı acıyor ya onlarn aglamasına ıns ıyı olcak bısey cıkmasnda kuzum sen uzulme. kuzum esınden dolayı mı ordasınız zor olmuyor mu farklı ılde neresıydı rıze trabzon gıresun falan
gercekden cok zor kuzum aılem ııcnde ole smdıden uzuluyorlar tahmın edıyorum bakalım hatyrlısıyla alısırım zmaanla.
ahh ahh allahım korusun hemencik iyileşsin inşallah kıyamam ben ona
Canımm noldu bebişine kıyamaam yaa çok geçmiş olsuun hmncick iyileşir inşallah
Oralar cok guzeldir ama ben rizeliyim aslen cok da severm karadenizi. Allah yardimcisin olsun gene de aileden uzak olmak zor.İnşallah canim yaa biz hasta olalim ama onlara birsey olmasinordudayim canim eş durumundan geldim buraya. Zor oluyor ama bundan önce bingöldeydim cok şükür kurtuldum ordan aileden uzakta olsak simdiki yerim rahat. Mersine gitmem de cok zor. Rabbim gurbette ki herkesin yardimcisi olsun inşallah
Canım alışırsın tabi ben ilk zamanlar korkuyodum uyumaya farklı ev ya salonda tv açk yatıyodk
Cok saol canim benim amin insallah.. Allah hepimize once saglik sonra mutluluk versin.Dogup büyüdüğün evinden ayriliyorsun insan kötü oluyor illa ki üzülüyor ama öte yandan sende bir yuva kuruyorsun hem hüzünleniyorsun hem mutlu oluyorsun. Rabbim utandirmasin bir ömür boyu mutlu ol inşallah kuzum
Günaydınn kızlar :)
Dün akşam kahvaltılık birşeyler yedim 1 dl ekmekle ama 8i geçiyodu masadan kalktığımda. Menemen de yapmadım eşim başka bişeyler hazırlıyodu ben mutfağa gittiğimde :) akşamları ara sıra abur cubur yiyorum ben
Bu sabah da 1 dl ekmekle kahvaltımı bitirdim az önce. Biraz patates kızartması,haşlanmış yumurta peynir zeytin vs işte :)
Bu sabah tartıldım dayanamadım ama su içmiştim 2 bardak filan. Bi de 2 gündür yine tuvalet sorunum var nedense
65.9 çıktım yaaww inşallah pazar günü düz 65 görürüm en azından
Bende tartıldım kuzum 53.8 çıktım şişlik var ama fena ya buaralar havalardan heraldeBu sabah tartıldım dayanamadım ama su içmiştim 2 bardak filan. Bi de 2 gündür yine tuvalet sorunum var nedense
65.9 çıktım yaaww inşallah pazar günü düz 65 görürüm en azından
Kuzu ben eve alışamadm bende o çok fena oldu 1 yılda anca alşmştm :))Oralar cok guzeldir ama ben rizeliyim aslen cok da severm karadenizi. Allah yardimcisin olsun gene de aileden uzak olmak zor.
Evet onlara bisey olmasin kiyamam ya.
Uyumakdan ziyade aliskanlik var ya kuzum zaten evde de tv karsisinda uyumaya bayilirim annem bagirir kalk die ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?