- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.481
Günaydınn kızlar :)
Dün akşam kahvaltılık birşeyler yedim 1 dl ekmekle ama 8i geçiyodu masadan kalktığımda. Menemen de yapmadım eşim başka bişeyler hazırlıyodu ben mutfağa gittiğimde :) akşamları ara sıra abur cubur yiyorum ben
Bu sabah da 1 dl ekmekle kahvaltımı bitirdim az önce. Biraz patates kızartması,haşlanmış yumurta peynir zeytin vs işte :)
Abur cuburlar halley kankitooAfiyet olsun kankim hanımm kahvaltı candırrrabur cuburlar neymiş ki ben yine o minnak çikolatadan aldım ondan yiycem
bugün tartıldım 50,5 olmuşum regl bitti 2 gün geçti bi tartılıyım dedim 600gr gitmiş gerçi 10 gün oldu ama olsun
Mervecim sen nediyosun ben geçen cumartesi bi tartıldım 53 çıktım dedim noluyo üzümler beni mahvetti heralde dedim gerçi regldim ama 3.günü falandı ama karnım nasıl davul gibi bugün allahtan 50.5 çıktım ama dünkü proteinin de etkisi vardır su kaybettiriyo çünkü ama çokşükür yani fakat bu dönem eyyam-ı buhur zamanı yani buhar zamanı hava ağır ve nemli yani ağırlık halsizlik havadaki gibi çöküyo üstümüze babaannem öyle derdi ağırlaşırmış insan sakin ol ve kaçamak yapma bir de sabahları mutlaka sıcağa yakın limonlu su iç ki vücut temizlensinBende tartıldım kuzum 53.8 çıktım şişlik var ama fena ya buaralar havalardan heralde
Ay kuzum kıyamam ya inşallah bişey çıkmazSagol canim benim. Birkac gündür cok kusuyor huzursuzlugu vardi bugün doktora götürdük simdilik birsey cikmadi cok şükür. Yarin tahlillerin hepsine bakinca ne diyecek bakalim. İnşallah tatlim
Afiyet olsun kankim hanımm kahvaltı candırrrabur cuburlar neymiş ki ben yine o minnak çikolatadan aldım ondan yiycem
bugün tartıldım 50,5 olmuşum regl bitti 2 gün geçti bi tartılıyım dedim 600gr gitmiş gerçi 10 gün oldu ama olsun
ay halleyi de ne severim heee lip lip yerim valla o uun kutuları var yaAbur cuburlar halley kankitoo2 tane yedim akşam. Öğlen de yemiştim hahha. Az önce de 2 dl cezerye yedim iyi gitmiş senden bak benden gitmemiş almışım üstüne galiba hahha
kuzum harıka ya masallah ah ah ben hedefe yaklasmadan evlenıcem artık gelınce devam :)
Aaaa kuzum regl 2 kilo bile fark ettiriyo demek ki evet kuzum ya bacaklarım bile şişti karnm bi şiş böyle hava yastığı gibiyim limonlu soda içiyorum ama o inşallah etkisini gösterir ben bu proteini yapsam sebzesiz kuzu sütüm olmaz benm dün de azdı diyetisyenin dediklerini yapsam mı acaba ne dersin listem vardı ya ama şimdiki kiloma uyar mı bilmiyorm bkre daha mı gtsem .sMervecim sen nediyosun ben geçen cumartesi bi tartıldım 53 çıktım dedim noluyo üzüler beni mahvetti heralde dedim gerçi reldim ama 3.günü falandı ama karnım nasıl davul gibi bugün allahtan 50.5 çıktım ama dünkü proteinin de etkisi vardır su kaybettiriyo çünkü ama çokşükür yani fakat bu dönem eyyam-ı buhur zamanı yani buhar zamanı hava ağır ve nemli yani ağırlık halsizlik havadaki gibi çöküyo üstümüze babaannem öyle derdi ağırlaşırmış insan sakin ol ve kaçamak yapma bir de sabahları mutlaka sıcağa yakın limonlu su iç ki vücut temizlensin
Oh oh kuzu canım çekti haa halleyler luppolar ohhhAbur cuburlar halley kankitoo2 tane yedim akşam. Öğlen de yemiştim hahha. Az önce de 2 dl cezerye yedim iyi gitmiş senden bak benden gitmemiş almışım üstüne galiba hahha
Aaaa kuzum regl 2 kilo bile fark ettiriyo demek ki evet kuzum ya bacaklarım bile şişti karnm bi şiş böyle hava yastığı gibiyim limonlu soda içiyorum ama o inşallah etkisini gösterir ben bu proteini yapsam sebzesiz kuzu sütüm olmaz benm dün de azdı diyetisyenin dediklerini yapsam mı acaba ne dersin listem vardı ya ama şimdiki kiloma uyar mı bilmiyorm bkre daha mı gtsem .s
kanka bikaç gün akşam erken yesen ve kaçamak yapmasan gider o yiyceksen öğlen ye o zaman veriyosun zatenOfff halley cok severim 10lu kutulardan almıştı eşim. Valla bi oturuşta hepsini yerim hani o derece gerçektenlokur MerveeTunaa
Pazara kadar o küsüratın gitmesini ümit ediyorum. Gerçi akşamları yemesem fark eder ama bakalım hayırlısı artık napiyim :/
Oo kuzu ben çok çikolata severm o kadar yiyemem demekki çok seviyosun :))) gider gider bebeğim dah fazla bile gider sen öyle kötü düşünme :)Offf halley cok severim 10lu kutulardan almıştı eşim. Valla bi oturuşta hepsini yerim hani o derece gerçektenlokur MerveeTunaa
Pazara kadar o küsüratın gitmesini ümit ediyorum. Gerçi akşamları yemesem fark eder ama bakalım hayırlısı artık napiyim :/
Aynen kanka hemen bi el atmam lazım duruma :)kanka bikaç gün akşam erken yesen ve kaçamak yapmasan gider o yiyceksen öğlen ye o zaman veriyosun zaten
kuzu senin artık telaşın var hem baya bi yaklaştın fıstık gibisin maşallah şu telaşlar bitsin devam edersin düzenin bi otursun da
Aaaa kuzum regl 2 kilo bile fark ettiriyo demek ki evet kuzum ya bacaklarım bile şişti karnm bi şiş böyle hava yastığı gibiyim limonlu soda içiyorum ama o inşallah etkisini gösterir ben bu proteini yapsam sebzesiz kuzu sütüm olmaz benm dün de azdı diyetisyenin dediklerini yapsam mı acaba ne dersin listem vardı ya ama şimdiki kiloma uyar mı bilmiyorm bkre daha mı gtsem .s
Yani kaçamağı gündüze çek demek istedim toparlanır bence o zaman öğle yemeği niyetinekanka bikaç gün akşam erken yesen ve kaçamak yapmasan gider o yiyceksen öğlen ye o zaman veriyosun zaten
Bi daha gideyim yağıma falan baktırayım bakalm neler değişmiş vücudumda :)Mervecim portein yapma sen zaten ama sabahları sıcak limonlu su iç aç karnına mutlaka bak güven bana diyetisyenin listesi bence olmayabilir ama bi daha da gidebilirsin bence
Kuzu sade sodanın içine limon sıkmaktan bahsetmiştim bende güldürdün benisaol kuzum benım ınsallah herkz de evlennce alırsın dıyor bakalım nasıl olcak :)
kuzum soda ıcme lımonlu seker o dırek sade soda ıcıne lımon sık bence meyvelı ıyı dııl koladan bence farkı yok.
Anladım kanka ben ne demek istediğiniYani kaçamağı gündüze çek demek istedim toparlanır bence o zaman öğle yemeği niyetine
Benim yaptığım gibiYani kaçamağı gündüze çek demek istedim toparlanır bence o zaman öğle yemeği niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?