Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun kankim hanımm kahvaltı candırrr abur cuburlar neymiş ki ben yine o minnak çikolatadan aldım ondan yiycem

bugün tartıldım 50,5 olmuşum regl bitti 2 gün geçti bi tartılıyım dedim 600gr gitmiş gerçi 10 gün oldu ama olsun

Abur cuburlar halley kankitoo 2 tane yedim akşam. Öğlen de yemiştim hahha. Az önce de 2 dl cezerye yedim iyi gitmiş senden bak benden gitmemiş almışım üstüne galiba hahha

Bende tartıldım kuzum 53.8 çıktım şişlik var ama fena ya buaralar havalardan heralde
Mervecim sen nediyosun ben geçen cumartesi bi tartıldım 53 çıktım dedim noluyo üzümler beni mahvetti heralde dedim gerçi regldim ama 3.günü falandı ama karnım nasıl davul gibi bugün allahtan 50.5 çıktım ama dünkü proteinin de etkisi vardır su kaybettiriyo çünkü ama çokşükür yani fakat bu dönem eyyam-ı buhur zamanı yani buhar zamanı hava ağır ve nemli yani ağırlık halsizlik havadaki gibi çöküyo üstümüze babaannem öyle derdi ağırlaşırmış insan sakin ol ve kaçamak yapma bir de sabahları mutlaka sıcağa yakın limonlu su iç ki vücut temizlensin

Sagol canim benim. Birkac gündür cok kusuyor huzursuzlugu vardi bugün doktora götürdük simdilik birsey cikmadi cok şükür. Yarin tahlillerin hepsine bakinca ne diyecek bakalim. İnşallah tatlim
Ay kuzum kıyamam ya inşallah bişey çıkmaz

kuzum harıka ya masallah ah ah ben hedefe yaklasmadan evlenıcem artık gelınce devam :)

Abur cuburlar halley kankitoo 2 tane yedim akşam. Öğlen de yemiştim hahha. Az önce de 2 dl cezerye yedim iyi gitmiş senden bak benden gitmemiş almışım üstüne galiba hahha
ay halleyi de ne severim heee lip lip yerim valla o uun kutuları var ya kanka şeker ağırlık yapıyo ve yedikçe yediriyo işte maalesef geçen hafta beni gördün üzüm üzüm diye bütün gün yedim 53 çıktım ya cumartesi yıkıldım resmen ama dedim bu şişlik heralde bukadarolamaz 2 kilo alıcak halim yok sabahları limonlu su içmeye başladım sıcak bi de dün protein yaptım ya o baya ödem falan attırıyo

Aaaa kuzum regl 2 kilo bile fark ettiriyo demek ki evet kuzum ya bacaklarım bile şişti karnm bi şiş böyle hava yastığı gibiyim limonlu soda içiyorum ama o inşallah etkisini gösterir ben bu proteini yapsam sebzesiz kuzu sütüm olmaz benm dün de azdı diyetisyenin dediklerini yapsam mı acaba ne dersin listem vardı ya ama şimdiki kiloma uyar mı bilmiyorm bkre daha mı gtsem .s

Offf halley cok severim 10lu kutulardan almıştı eşim. Valla bi oturuşta hepsini yerim hani o derece gerçekten lokur MerveeTunaa

Pazara kadar o küsüratın gitmesini ümit ediyorum. Gerçi akşamları yemesem fark eder ama bakalım hayırlısı artık napiyim :/

Mervecim portein yapma sen zaten ama sabahları sıcak limonlu su iç aç karnına mutlaka bak güven bana diyetisyenin listesi bence olmayabilir ama bi daha da gidebilirsin bence

kanka bikaç gün akşam erken yesen ve kaçamak yapmasan gider o yiyceksen öğlen ye o zaman veriyosun zaten

Oo kuzu ben çok çikolata severm o kadar yiyemem demekki çok seviyosun :))) gider gider bebeğim dah fazla bile gider sen öyle kötü düşünme :)

kuzu senin artık telaşın var hem baya bi yaklaştın fıstık gibisin maşallah şu telaşlar bitsin devam edersin düzenin bi otursun da

saol kuzum benım ınsallah herkz de evlennce alırsın dıyor bakalım nasıl olcak :)

kuzum soda ıcme lımonlu seker o dırek sade soda ıcıne lımon sık bence meyvelı ıyı dııl koladan bence farkı yok.

Mervecim portein yapma sen zaten ama sabahları sıcak limonlu su iç aç karnına mutlaka bak güven bana diyetisyenin listesi bence olmayabilir ama bi daha da gidebilirsin bence
Bi daha gideyim yağıma falan baktırayım bakalm neler değişmiş vücudumda :)

Kuzu sade sodanın içine limon sıkmaktan bahsetmiştim bende güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…