Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sabah kahvaltım 3 yk yulaf bir kase yoğurta karıştırdım yedim 7,30 gibi bu ara böyle sabah evde kahvaltı öğlen 12de yemek şimdi de sütlü neskafe içtim 1çk neskafeli yanında minnak eti karam çikolata (130 kaloriymiş amaaaan sefam olsun ara öğün niyetine işte)

bugün öğlen sebze yerim sanırım taze fasulye karnıbahar brokoli falan oluyo genelde sebze yemeği hepsinden biraz alırım artık yanında da salata yoğurt

tabii ciğer kavurma nohut pilav makarna fırında sütlü pataes köfteli patates falan da oluyo normal insanlar için de bana uygun olanlar diğerleri

Ohhh miiis ohh eti karam afiyet olsun kuzum

Oooooo onlar ne kuzu ya canm çekti bende nohut yapcam bugn pilavda ama yemek yok

kuzum yukardakılerı sen ye alt satırdakılerı ben anlasalım :):) cıger de cok severım ben ya onceden hıc sevmezdm smdı fena

kuzum yukardakılerı sen ye alt satırdakılerı ben anlasalım :):) cıger de cok severım ben ya onceden hıc sevmezdm smdı fena

Ciğer ben de çok severim belki 1 kaşık 3-4 tane yani alırım bakalım acıktım zaten

Alt sıraya yaklaşmayalım kuzu yine de boşver

Ciğer ben de çok severim belki 1 kaşık 3-4 tane yani alırım bakalım acıktım zaten

Alt sıraya yaklaşmayalım kuzu yine de boşver

cıger tadımlık alınır bencede bzm abıde bugun fırında kasarlı kofte yapmıs yanına da fırın patates bulgur bakalm ben ne alcam

Offf off ben de dayanamadım gömdüm yineee neyse daha da bişey demiyorum siz de demeyin akıllanmam ben

Offf off ben de dayanamadım gömdüm yineee neyse daha da bişey demiyorum siz de demeyin akıllanmam ben
heheheheh kıyamam ya stres yapma kuzum.
Kızlar 59.3um bu aralar sistim yine bu gün sigarayı tamamen bırakıyorum ve yeşil çay içmeye basliycam

bazen sıskınlık oluyor ama yedklerınde cok bısey yoksa 1 kılo alıp vermekden bısey olmaz zaten daha vermek ıstemıodun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…