- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.501
ben de öyle anladım önce şu şekerli olanlardan sandımKuzu sade sodanın içine limon sıkmaktan bahsetmiştim bende güldürdün beni
Ay yok kuzu sevmiyom zaten hiç ne limonata ne limonlu içeçek diğer içeçeklerden daha çk şeker var gibi ağzmda kötü tat brkyr güldüm valla yanlş anlatmşmben de öyle anladım önce şu şekerli olanlardan sandım
Ohhh miiis ohh eti karam afiyet olsun kuzumSabah kahvaltım 3 yk yulaf bir kase yoğurta karıştırdım yedim 7,30 gibi bu ara böyle sabah evde kahvaltı öğlen 12de yemek şimdi de sütlü neskafe içtim 1çk neskafeli yanında minnak eti karam çikolata (130 kaloriymiş amaaaan sefam olsunara öğün niyetine işte)
Oooooo onlar ne kuzu ya canm çekti bende nohut yapcam bugn pilavdabugün öğlen sebze yerim sanırım taze fasulye karnıbahar brokoli falan oluyo genelde sebze yemeği hepsinden biraz alırım artık yanında da salata yoğurt
tabii ciğer kavurma nohut pilav makarna fırında sütlü pataes köfteli patates falan da oluyo normal insanlar için de bana uygun olanlar diğerleri
Kuzu sade sodanın içine limon sıkmaktan bahsetmiştim bende güldürdün beni
bugün öğlen sebze yerim sanırım taze fasulye karnıbahar brokoli falan oluyo genelde sebze yemeği hepsinden biraz alırım artık yanında da salata yoğurt
tabii ciğer kavurma nohut pilav makarna fırında sütlü pataes köfteli patates falan da oluyo normal insanlar için de bana uygun olanlar diğerleri
kuzum yukardakılerı sen ye alt satırdakılerı ben anlasalım :):) cıger de cok severım ben ya onceden hıc sevmezdm smdı fena
Oooooo onlar ne kuzu ya canm çekti bende nohut yapcam bugn pilavdaama yemek yok
Sabah kahvaltım 2 yumurta 2 dilim tam bğdy ekmeğine sürülmüş 3 kaşık yoğurt üstüne pul biber :)
Ciğer ben de çok severimbelki 1 kaşık 3-4 tane yani alırım bakalım acıktım zaten
Alt sıraya yaklaşmayalım kuzu yine de boşver
heheheheh kıyamam ya stres yapma kuzum.Offf off ben de dayanamadım gömdüm yineeeneyse daha da bişey demiyorum siz de demeyin akıllanmam ben
Kızlar 59.3um bu aralar sistim yine bu gün sigarayı tamamen bırakıyorum ve yeşil çay içmeye basliycam
Kızlar 1 kase yoğurdun içine 1 avuç kıtır ekmek kattım onu yiyorum. Abur cubura sarıcam yoksa ben de bunu yiyim dedim
Offf off ben de dayanamadım gömdüm yineeeneyse daha da bişey demiyorum siz de demeyin akıllanmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?