Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun kuzu işte ne varsa mecbur azar azar yemişsin

evety kuzum ama tıkadı gercekden ekmek yemıordm bulgur yıyınce.
Öğle yemeğim

5yk taze fasulye
3-4 ağaç brokoli
4 parmak kadar tavuk eti
1 kase yoğurt

şiştim yalnız

afıyet olsun kuzum cok guzel.
yoktu ciğer bugün yoksa alıcaktım valla

heheheh bıdahakıne artıkın.
Aynen 58de sabitlemek ve sıkılaşmak istiyorum

olur o ıner cıkar ama sen sporunu yap sıkılasmak ıcın.

Akşam için pirinçli kabak yemeği yapmıştım çorba da yapıcam vaktim olursa. Ekmek yemiyim bari artık 1 kepçe çorba 4-5 kaşık yemekle yoğurt yerim.

kanka boşver yediğini geç öğle yemeğine say işte akşam da ekmek yemezsen çorba kabak yoğurt gayet güzel telafi olur

Hihihiih tamam kankutella kahve yapıp içerim :) onları yedim ya şimdi çok rahatım canım bişey istemiyo

ben de akşam üstü bi çikolata daha yiycem bugün ara öğünler çikolata aman olsun o kadar yaaa 130 kalori zaten meyve yoğurt da yesem aynı hesap

akşam ne yerim henüz belli değil hala kuru fasulye var evde ondan yerin 4-5 kaşık yoğurtla[/QUOTE]

Ye kanka ye boşver aynı kalori hemen hemen. En azından aklında kalmaz :) kuru fasulye yiyip kurtul bence erken saatte. Hem dinlenirsin yemek yapmaya uğraşma :)

Ye kanka ye boşver aynı kalori hemen hemen. En azından aklında kalmaz :) kuru fasulye yiyip kurtul bence erken saatte. Hem dinlenirsin yemek yapmaya uğraşma :)
işte erken yiyemiycem ama sorun o yemek yemem 8 i geçiyo bakıcam artık şimdi öğleni de erken yiyince aslında 6-7 gibi acıkıyorum ama iş çıkış saatim

eczaneyi aradım ilaç istemek için yarın sabah ücretsiz cilt bakımı varmış yarım saat falan sürüyomuş erken gelip ona gidiyim diyorum
Ooo git git kanka meraklıysan öyle şeylere

işte erken yiyemiycem ama sorun o yemek yemem 8 i geçiyo bakıcam artık şimdi öğleni de erken yiyince aslında 6-7 gibi acıkıyorum ama iş çıkış saatim
evet ya geç yiyince kötü oluyo ama başka çare yok ki

Ooo git git kanka meraklıysan öyle şeylere

evet ya geç yiyince kötü oluyo ama başka çare yok ki
aslında meraklı değilim kanka kuaföre bile mecburen giderim ama cildim de bi tuaf ne kullanıcam napıcam bilmiyorum bi gidiyim bi temizlensin hem belki bişeyler önerirler hem de ücretsizmiş kesin ürün satmak içindir de bahaneyle yüzüm temizlenir

Hehehhe beleş staylaa

Yaa 1 kereyle olmaz o işler ammaaa belli de olmaz tabi :)
Hiç alamam kanka ben evde kendim kahve bal karışımıyla peeling yapıyorum arada sonraaaa yumurta akı limoon sonraaa salatalık çok sürerim her akşam nerdeyse benim cn iyi gelenler bunlar hele salatalık hiç nemlendrici kullanmam gerekmiyo o çekirdeklerini bıçakla kesik kesik yapıp suyunu çıkarıp sürüyorum yüzüme boynuma pambik yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…