Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oh maşallah uğraşıyosan helal olsun kanka :) ben hiçbir şey kullanamıyom ya düzen filan yok yani. Makyaj bile yapmam üşeniyorum dolapta duruyo hepsi çok az kullanılmış vaziyette

Oh maşallah uğraşıyosan helal olsun kanka :) ben hiçbir şey kullanamıyom ya düzen filan yok yani. Makyaj bile yapmam üşeniyorum dolapta duruyo hepsi çok az kullanılmış vaziyette
Makyaj ben de yamam kanka yani bi yere giderken düğün dernek falan normalde yüzüme bişey sürmem bi ruj kullanırım bi de göz kalemi kullanırdım ama bu ara çok alerjik gözlerim onu da sürmürmüyorum ama salatalık falan onlar evde yapıyorum işte aklıma geldikçe

Ay valla cildimiz için iyi değil zaten makyaj da. Öyle her gün yapmıyorum şimdi ama okula başlayınca yaparım büyük ihtimalle az bişeyler :) geçen sene sabahçıydım ya 7ye doğru evden çıkıyodum hortlak gibi. Ne makyaj ne bişey. Öğlenci öğretmenler de süslü püslü gelirlerdi. Neyseki bu sene öğlenci olucam azıcık kendime gelirim yahu :)

bakımlı kuzuya bak neler yapıor bende yuz yıkma jelı peelıng maske aldm peelng sıvılcelerı dagıtıor sıvılceye surmım dedm ama gene yanagmda sıvılce cıkdı ya sınır oldum.

Tabii hem de zayıflamış olucaksın bakımlı bakımlı gidersin kanka bizim iş yeri o konuda rahat yani kot falan spor giyinebiliyorum neyse ki kokoşlar da var da ben gayet kot tişört insanıyım

bakımlı kuzuya bak neler yapıor bende yuz yıkma jelı peelıng maske aldm peelng sıvılcelerı dagıtıor sıvılceye surmım dedm ama gene yanagmda sıvılce cıkdı ya sınır oldum.
senin şimdi heyecandan da çıkabilir kuzu ama bence satılan hiçbişey çok da etkili değil en iyisi ya vitamin falan kullanmak kaliteli bişey ve işte doğal şeyler evde haftada bir yarım saat ayırıp yapmak lazım

Tabii hem de zayıflamış olucaksın bakımlı bakımlı gidersin kanka bizim iş yeri o konuda rahat yani kot falan spor giyinebiliyorum neyse ki kokoşlar da var da ben gayet kot tişört insanıyım
Haha bu gidişle zayıflayamıycam o ayrı kankutella biz de kot filan giyiyoruz ya kimse de bişey demedi valla. Doğu görevindeyken giyemiyoduk ama buraya bi geldim herkes kot tişört gömlek vs giyiyo. Çok değil 3 sene öncesiydi yani

dogru kuzum asıl evde yapmak lazm ıste dısardakı satılanı bıle zor yapan ben :):) ben makyajı severm ama yapmaynca kendımı kotu hıssedıorum bu ara saldımda :):)

oo iyiymiş yaa ben giyilemiyo sanıyodum ben valla hiiç etek giymeyen bi tip olduğumdan yani tatilde falan elbise giyerim de burda metrobüslerde falan rahat edemiyorum bi de yürüyorum falan eve giderken rahat olmuyo sabahın köründe uğraşamam zaten
kanka öyle deme böyle böyle verdin işte daha da verirsin

dogru kuzum asıl evde yapmak lazm ıste dısardakı satılanı bıle zor yapan ben :):) ben makyajı severm ama yapmaynca kendımı kotu hıssedıorum bu ara saldımda :):)
ben de almayı severim ama yapmam işte ruj mutlaka sürerim kalmsiz hiç görünmezdim ortalıkta bu ara kaleme ara verdim biraz ama allık kapatıcı falan haberim yok yani

Etek ben de giyemem yani çok nadir zorda kalırsam belkiiiii :) rahat insanız biz ya kot eşofman tişört ohh. Evde de pijama staylaa

Ya 3 ayı geçti daha fazla vermem lazımdı da ben saldım o yüzden böyle oldu :) eylül sonu ekim başı 60 olmam lazım artık yani bi abartmasam yerken gözüm dönmese iyi

Knaka işte ayda ortalama 3 kilo vermişsin 3 aysa ki ben de öye verdim genelde gerçi benim 1-2 kilo verdiğim aylar da oldu ama evet biraz toparlansan daha çabuk verirsin bak geçen haftalarda bi kaçamak yapmadın bi haftada 1200 mü ne vermiştin verirsin yani

evde beni hiç somra tuhaf diz altı şortlar falan kedili medili kapı çalsa açamam bazen dyorum gece deprem olsa allah korusun da bu kılıkla sokağa fırlasam rezillik

Evet kanka toparlansam daha güzel gidicek kesinlikle. Ben yine bi ayar çekeyim ya olmuyo böyle valla. İpin ucunu kaçırmasam her şeyden yiyerek de veriyorum da gel bana anlat nefsime söz geçiremiyorum :)

Ayy valla Allah korusun ben de öyleyim dışarı çıkamam yani bi görsen :) zil çalınca üstüme başka şeyler giyiyorum o derece. Bi de sıcak şimdi açılıp saçıldık iyice

Aynen ben de sere serpe çok sıcak burası da gece de balkon kapısı açık yatamıyorum geçen karşı apartmana hırsız girdi gerçi ben yüksekteyim ama içime sinmiyo öyle olunca da gece iyice sıcak oluyo

kanka bi ayar çek sen bak zamanın geldi sen genelde ayın 2 haftası ayar çekip güzel veriyosun 2 haftası yatışş iki hafta geçt sayılır ayar çekme zamanındasın

Of evet kanka ya biz de sadece yatak odasının camını açık bırakıyoruz camdan girmesi mümkün değil yani öyle etrafta parmaklık vs yok ama Allah izin vermesin yine de. Bizim apartmanda da vardı o hırsızlık ya çok korkuyodum hamileydim bi de. Evde tek başıma duruyodum ama üç buçuk. Okuldan eve geliyodum ama hep kapının kilidini açık bulcam diye korkuyodum. Çok şükür bu aralar duyulmuyo oyle vakalar.
Benim toparlanma vaktim geldi geçiyo bile kanka doğru diyosun. Regldi filan derken iyice saldım. Ben çekicem ayarı merak etme

allah korusun kankito hepimizi de

tamam vakit geldi ha gayret

ben de yeşil çay içiyorum 2. aramı da minnak çikolatamla yaptım

allah korusun kankito hepimizi de

tamam vakit geldi ha gayret

ben de yeşil çay içiyorum 2. aramı da minnak çikolatamla yaptım
Üfff sıcakta da yeşil çay hiç gitmio be kanka. Türk kahvesi içmiştim ben de sen dedin ya bastırsın diye. Çok şükür açlık filan yok şuan gayet iyiyim akşama kadar idare eder bu beni :)

ben de almayı severim ama yapmam işte ruj mutlaka sürerim kalmsiz hiç görünmezdim ortalıkta bu ara kaleme ara verdim biraz ama allık kapatıcı falan haberim yok yani

en guzelı kuzum bende hep kalem cekerdm bu ara saldm hafta sonu cekerm cekmesemde far rımelle ıdare ederm kapatıcı allık fondoten severım kullanırımda :):)

ahahahhahaah lokurum ya bende oleyım kuzenlerım teyzeme gıdıor bı pıjamam var abıme olmamısdı ben gıyıyodum ama cok rahat dfızlerı cıkmıs kuzenlerım hep derkı bunuda ceyızıne koy :):) aman evde dıorum kım gorcek ust farklı alt farklı tabı onlar smdı cope gıdıor onların yerını sortlar gecelıkler alıyor bakalım ne kdr süre :):)

Üfff sıcakta da yeşil çay hiç gitmio be kanka. Türk kahvesi içmiştim ben de sen dedin ya bastırsın diye. Çok şükür açlık filan yok şuan gayet iyiyim akşama kadar idare eder bu beni :)
zaten az kaldı akşama ben de 3 yeşil erik yedim şimdi arkadaş verdi b sigaraya çıkarım az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…