Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ee taze gelin öyle dizi çıkmış pijama olmaz tabii biraz zaman geçsin dönersin dizi çıkmışlara gecelik de bi yere kadardır heralde

ee taze gelin öyle dizi çıkmış pijama olmaz tabii biraz zaman geçsin dönersin dizi çıkmışlara gecelik de bi yere kadardır heralde

yatak kıyafetyle gunluk kıyafetı ayırmak ıstıyorum ama yapılır mı ıste bılınmez ondan snra rahat rahat dızı cıkmıslarımı gıyerım :):)

lokur um sen tatıle aldın mı mayo yada bıkını dıyorduk en son

kuzu almadım geçen seneden 2 mayom var biri zaten baya dardı giyememiştim geçen sene o şimdi rahat oluyo diğeri de straplez boyundna bağlamalı o da fena olmadı çok sorun değil yani almadım ben de

kuzu almadım geçen seneden 2 mayom var biri zaten baya dardı giyememiştim geçen sene o şimdi rahat oluyo diğeri de straplez boyundna bağlamalı o da fena olmadı çok sorun değil yani almadım ben de

ıyı yaptın kuzum ıkı tane varsa cok zaten oynamaz sanırım epey dar oldukları ıcın :)

ıyı yaptın kuzum ıkı tane varsa cok zaten oynamaz sanırım epey dar oldukları ıcın :)
şort aldım geçen, bi de çiçekli miçekli pantolon aldım bol bişey bilek üstü mayodan ziyade şort pantolon lazımdı mayo dar ya oluyo ama şortlarım ölmüş

kııız kanka E esrAhsm yemek yapmaya mı gittin ben çıkıcam birazdan kimsecikler de yok asl1can kuzum da çıktı mı acaba
Kankutellaaaa çorba yaptım yahu :) eşim gelcek birazdan çok acıkmış akşamki yediğimiz kahvaltılıklarla duruyomuş garibim

Kankutellaaaa çorba yaptım yahu :) eşim gelcek birazdan çok acıkmış akşamki yediğimiz kahvaltılıklarla duruyomuş garibim
ooy yazııık tamam kanka ellerine sağlıkk ben de çıkıyooreeee öpüyorum seni akşam kaçamak yapma görüşürüüüz

nohut yersin mervecim nolucak ki 5 kaşık falan yersin ellerine sağlık

ohh senin kahvaltılar hep güzel zaten sonra bi gevşeme oluyo
Ah ah sorma bebeğim yemek yalan oldu kaynım denize götürdü bizi ne yemek yaptm ne bişey öğlen yarm bardk kola biraz çiğdem bi küçük kek akşamda çeyrek balık ekmek yedm beni nasl tanıyosun hep sıkıntıdan oluyo kuzu mecburiyetten

Evet kuzu 38 di zaten siyah olan baya küçük almışım giyememiştim bu sene rahat giyerim denedim iyiydi yani
Iyi yapmissn kuzu bu seneye hazirlik oldu. Bende mayo almisdm bayramda bide bikini aldim bi tane evde de mayo var cosdum yani ☺☺☺
şort aldım geçen, bi de çiçekli miçekli pantolon aldım bol bişey bilek üstü mayodan ziyade şort pantolon lazımdı mayo dar ya oluyo ama şortlarım ölmüş
Aynen yavru benmde sortlar dusuyor ben etek aldim bi tane de sort alcam smdi bacaklar tam istedgm gbi olmayinca sort yakismio pek. Pantolonda bilek ustu gzl oluyor iyi yapmissn gule gule giy. Kuzu
kııız kanka E esrAhsm yemek yapmaya mı gittin ben çıkıcam birazdan kimsecikler de yok asl1can kuzum da çıktı mı acaba
Yazamadim cikarken aceleye geldi kusuruma bakmayin.

Günaydınnnn bebiklerrrr
Akşam yemeğim 1 kepçe çorba,4-5 kaşık pirinçli kabak yemeği ve yoğurttu ekmek yemedimm aferin banaa
Kahvaltımı henüz yapamadım,benim kız daha sabahtan huysuzlanmaya başladı malesef. Bütün gün böyle olursa yandım ben
Eşimle beraber bi neskafe içtim çay bardağına yaptım ama. Süt tozuyla azıcık şeker ekledim canım çekti sabah sabah kahvaltıyı yaptıktan sonra yazarım ama biraz geç yapıcam büyük ihtimalle,şuan salonda oturuyoruz tv izliyoruz bakalım minik hanımla

Kankalar ben bugnde tartldm 53.4 çktm yahu ama karnm nasl şiş dedm 54.5 çkrm şaşırdm bende demekki verdm ben :)))
Hehe canım benim ben de tartıldım 65.4 çıktı :) dün akşam 7de yemiştim yemeğimi ekmeksiz olarak. Bi daha da bişey yiyip içmemiştim hemen fark etmiş.

Ohhh ohhh mayo bikini maşallah değişik değişik giyersin kuzucum
Benim de bacaklar şekilsiz sanki ya biraz incelse iyi olcak.kısa şeyler giymemeye çalışıyorum o yüzden
Olsun aceleye gelmiş yazamamışsın ne kusuru balımm

kuzum az gelmene sevndım az yıyınce ıyı oluyor.

evet kuzum aldm ya benım bacaklarda kalın tatılde gıycem zaten etekdı sorttu burda o kdr kısa gıyememde :):) ınsallah ınceltcez onları

kuzum az gelmene sevndım az yıyınce ıyı oluyor.

evet kuzum aldm ya benım bacaklarda kalın tatılde gıycem zaten etekdı sorttu burda o kdr kısa gıyememde :):) ınsallah ınceltcez onları
Ay inşallah incelir ya bnm kollar da kalın hiç sevmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…