- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.561
ahahahhahaah lokurum ya bende oleyım kuzenlerım teyzeme gıdıor bı pıjamam var abıme olmamısdı ben gıyıyodum ama cok rahat dfızlerı cıkmıs kuzenlerım hep derkı bunuda ceyızıne koy :):) aman evde dıorum kım gorcek ust farklı alt farklı tabı onlar smdı cope gıdıor onların yerını sortlar gecelıkler alıyor bakalım ne kdr süre :):)
ee taze gelin öyle dizi çıkmış pijama olmaz tabii biraz zaman geçsin dönersin dizi çıkmışlara gecelik de bi yere kadardır heralde
lokur um sen tatıle aldın mı mayo yada bıkını dıyorduk en son
kuzu almadım geçen seneden 2 mayom var biri zaten baya dardı giyememiştim geçen sene o şimdi rahat oluyo diğeri de straplez boyundna bağlamalı o da fena olmadı çok sorun değil yani almadım ben de
Evet kuzu 38 di zaten siyah olan baya küçük almışım giyememiştimıyı yaptın kuzum ıkı tane varsa cok zaten oynamaz sanırım epey dar oldukları ıcın :)
şort aldım geçen, bi de çiçekli miçekli pantolon aldım bol bişey bilek üstü mayodan ziyade şort pantolon lazımdı mayo dar ya oluyo ama şortlarım ölmüşıyı yaptın kuzum ıkı tane varsa cok zaten oynamaz sanırım epey dar oldukları ıcın :)
ooy yazııık tamam kanka ellerine sağlıkk ben de çıkıyooreeee öpüyorum seni akşam kaçamak yapma görüşürüüüzKankutellaaaa çorba yaptım yahu :) eşim gelcek birazdan çok acıkmış akşamki yediğimiz kahvaltılıklarla duruyomuş garibim
Görüşürüz kankicimmm öpüyoree ben de seniiiiiiooy yazııık tamam kanka ellerine sağlıkk ben de çıkıyooreeee öpüyorum seni akşam kaçamak yapma görüşürüüüz
Ah ah sorma bebeğim yemek yalan oldu kaynım denize götürdü bizi ne yemek yaptm ne bişey öğlen yarm bardk kola biraz çiğdem bi küçük kek akşamda çeyrek balık ekmek yedm beni nasl tanıyosun hep sıkıntıdan oluyo kuzu mecburiyettennohut yersin mervecim nolucak ki 5 kaşık falan yersin ellerine sağlık
ohh senin kahvaltılar hep güzel zaten sonra bi gevşeme oluyo
Iyi yapmissn kuzu bu seneye hazirlik oldu. Bende mayo almisdm bayramda bide bikini aldim bi tane evde de mayo var cosdum yani ☺☺☺Evet kuzu 38 di zaten siyah olan baya küçük almışım giyememiştimbu sene rahat giyerim denedim iyiydi yani
Aynen yavru benmde sortlar dusuyor ben etek aldim bi tane de sort alcam smdi bacaklar tam istedgm gbi olmayinca sort yakismio pek. Pantolonda bilek ustu gzl oluyor iyi yapmissn gule gule giy. Kuzuşort aldım geçen, bi de çiçekli miçekli pantolon aldım bol bişey bilek üstü mayodan ziyade şort pantolon lazımdı mayo dar ya oluyo ama şortlarım ölmüş
Yazamadim cikarken aceleye geldi kusuruma bakmayin.
Vericeksin tabi cnm sonucta cok yemiyorsun ki sen. Masallah kuzumKankalar ben bugnde tartldm 53.4 çktm yahu ama karnm nasl şiş dedm 54.5 çkrm şaşırdm bende demekki verdm ben :)))
Hehe canım benim ben de tartıldım 65.4 çıktı :) dün akşam 7de yemiştim yemeğimi ekmeksiz olarak. Bi daha da bişey yiyip içmemiştim hemen fark etmiş.Kankalar ben bugnde tartldm 53.4 çktm yahu ama karnm nasl şiş dedm 54.5 çkrm şaşırdm bende demekki verdm ben :)))
Ohhh ohhh mayo bikini maşallah değişik değişik giyersin kuzucumIyi yapmissn kuzu bu seneye hazirlik oldu. Bende mayo almisdm bayramda bide bikini aldim bi tane evde de mayo var cosdum yani ☺☺☺
Aynen yavru benmde sortlar dusuyor ben etek aldim bi tane de sort alcam smdi bacaklar tam istedgm gbi olmayinca sort yakismio pek. Pantolonda bilek ustu gzl oluyor iyi yapmissn gule gule giy. Kuzu
Yazamadim cikarken aceleye geldi kusuruma bakmayin.
Ohhh ohhh mayo bikini maşallah değişik değişik giyersin kuzucum
Benim de bacaklar şekilsiz sanki ya biraz incelse iyi olcak.kısa şeyler giymemeye çalışıyorum o yüzden
Olsun aceleye gelmiş yazamamışsın ne kusuru balımm
Ay inşallah incelir ya bnm kollar da kalın hiç sevmiyorum :)kuzum az gelmene sevndım az yıyınce ıyı oluyor.
evet kuzum aldm ya benım bacaklarda kalın tatılde gıycem zaten etekdı sorttu burda o kdr kısa gıyememde :):) ınsallah ınceltcez onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?