Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın badem şekerleriiim

Henüz yerime çıkmadım erken geldim aşağıda kahve içiyorumm bi bakıyım dedim size

Sabah yulaf yoğurt karışımı yedimm

kol deme bana zaten benımde baya löp löp oldu ya gelınlıkde sırıttı resmen snır oldum ya sporsuyz da onlar zıor gıdıor kuzum
Bana da kol demeyin okadar dambıl çalışıyorum gelişme de var ama daha epey çalışmam lazım benim sorunum da kol biraz da göbek var sıkılaşmam şart

Günaydın badem şekerleriiim

Henüz yerime çıkmadım erken geldim aşağıda kahve içiyorumm bi bakıyım dedim size

Sabah yulaf yoğurt karışımı yedimm

kuzum hosgeldın gunaydınnn afıyet olsun erkencısın bugun.
Bana da kol demeyin okadar dambıl çalışıyorum gelişme de var ama daha epey çalışmam lazım benim sorunum da kol biraz da göbek var sıkılaşmam şart

dımı kuzum benımde ole ya gelınce zaten tatılden dırek spora baslıcam böle olmuyor.
Ya benim kaslı gibiler o yüzden mi kalın anlamadım ki. Sert yani ama spor yapsam iyice kas olur hiç sevmem öylee

kas olmaz kuzum ole dusunme o ıncelcek zayfladıkca yumusamaya baslaynca ona gore calıscaz kas yapmak ıcın mıllet neler yapıor :)

asl1can ay kuzu ne bileyim bi incelemediler yani :) gerçi fark var tabi ama hiç incecik olmadı kollarım artık bi 7-8 kilo daha verince fark eder inşallah

Afiyet olsun kankiii diş kötü yaa apse falan mı var ki iltihap olunca da gitsen de bişey yapamıyolar ki antibiyotik veriyo illa
Of benim bu dişime kanal tedavisi uygulancaktı 5-6 senedir çekiyorum böyle. Apse yapıyo ya doktor çekmek istemedi kökleri sağlam diye. Antibiyotik vermişti ağrırsa bunu iç diye. Süper bi ilaçtı ama evde yok şuan. Ağrı kesici filan işe yaramıyo o ilaç lazım bana doktora gidip halletmek lazım ama nerdeeee bebekle her şey zor yaa

evet haklısın gitmek zor senin durumunda ama böyle de ağrıyaağrıya nasıl durcan eşin alsa bari gelirken o ilaçtan

asl1can ay kuzu ne bileyim bi incelemediler yani :) gerçi fark var tabi ama hiç incecik olmadı kollarım artık bi 7-8 kilo daha verince fark eder inşallah

eder eder kuzum ben sey yapcakdm 1 lt 2 sıse alıp az calıscakdımda hala yapcam :):)
Kızlar kendime küçük bir tost yaptım onu yiyorum. Dişim ağrıyo ya bu günlerde,rahatsız ediyo

bende tost yaptırdm bu ara

kuzum gıt ıhmal etme dıs onemlı sonra daha kotu olma.

eder eder kuzum ben sey yapcakdm 1 lt 2 sıse alıp az calıscakdımda hala yapcam :):)

bende tost yaptırdm bu ara

Ayy spor işi yatıyo bizde ya
Tost güzel yaa kuru kuru yemek zorunda kaldım ama olsun napalım :)
Diş için sık sık gitmek gerekirse zor olur kuzumm ilaçla idare edicem şimdilik.

bende tost yaptırdm bu aea

Afiyet olsun kuzu ben yulaf yoğurt yaptım sabah öğleni bekliyorum sabırsızlıkla burda geç yapmayınca kahvaltıyı 12de çok acıkıyorum ama iyi de oluyo yaa erkene çektim öğünleri

Ayy spor işi yatıyo bizde ya
Tost güzel yaa kuru kuru yemek zorunda kaldım ama olsun napalım :)
Diş için sık sık gitmek gerekirse zor olur kuzumm ilaçla idare edicem şimdilik.
Tosta ben de bayılıyorum yaaa iki üç tane yiyesim geliyo

Tosta ben de bayılıyorum yaaa iki üç tane yiyesim geliyo
Hehehe aynen benim de yiyesim geliyo ama durduruyoz mecburen kendimizi bi de öyle bi yiyorum ki yani aslında 3-4 lokmada biter o tost hiç kaçarı yok ama hadi yavaş yiyim bari diyorum :) gerçi pek beceremiyorum da. Küçük ısırıklarlaa aheste aheste yesem süper olcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…