- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.581
Ay inşallah incelir ya bnm kollar da kalın hiç sevmiyorum :)
Bana da kol demeyin okadar dambıl çalışıyorum gelişme de var ama daha epey çalışmam lazım benim sorunum da kol biraz da göbek var sıkılaşmam şartkol deme bana zaten benımde baya löp löp oldu ya gelınlıkde sırıttı resmen snır oldum ya sporsuyz da onlar zıor gıdıor kuzum
Ya benim kaslı gibiler o yüzden mi kalın anlamadım ki. Sert yani ama spor yapsam iyice kas olur hiç sevmem öyleekol deme bana zaten benımde baya löp löp oldu ya gelınlıkde sırıttı resmen snır oldum ya sporsuyz da onlar zıor gıdıor kuzum
Günaydın ballı lokmaaaa :) gittin mi yüz bakımı için :)Günaydın badem şekerleriiim
Henüz yerime çıkmadım erken geldim aşağıda kahve içiyorumm bi bakıyım dedim size
Sabah yulaf yoğurt karışımı yedimm
Günaydın badem şekerleriiim
Henüz yerime çıkmadım erken geldim aşağıda kahve içiyorumm bi bakıyım dedim size
Sabah yulaf yoğurt karışımı yedimm
Bana da kol demeyin okadar dambıl çalışıyorum gelişme de var ama daha epey çalışmam lazım benim sorunum da kol biraz da göbek var sıkılaşmam şart
Ya benim kaslı gibiler o yüzden mi kalın anlamadım ki. Sert yani ama spor yapsam iyice kas olur hiç sevmem öylee
Kızlar kendime küçük bir tost yaptım onu yiyorum. Dişim ağrıyo ya bu günlerde,rahatsız ediyo
GitmedimGünaydın ballı lokmaaaa :) gittin mi yüz bakımı için :)
Of benim bu dişime kanal tedavisi uygulancaktı 5-6 senedir çekiyorum böyle. Apse yapıyo ya doktor çekmek istemedi kökleri sağlam diye. Antibiyotik vermişti ağrırsa bunu iç diye. Süper bi ilaçtı ama evde yok şuan. Ağrı kesici filan işe yaramıyo o ilaç lazım banaAfiyet olsun kankiii diş kötü yaa apse falan mı var ki iltihap olunca da gitsen de bişey yapamıyolar ki antibiyotik veriyo illa
Hee o zaman iyi yapmışsın kanka boşver sen bitkisel uygulamalarınla yetin :) ne gerek var öyle şeylere dimiiiiGitmedimgüvenemedim zaten yüzüm hassas hemen alerji falan oluyo şimdi ne sürücekler iyi mi gelicek falan 6. hissim gitme dedi
Hee o zaman iyi yapmışsın kanka boşver sen bitkisel uygulamalarınla yetin :) ne gerek var öyle şeylere dimiiii
evet haklısın gitmek zor senin durumunda ama böyle de ağrıyaağrıya nasıl durcan eşin alsa bari gelirken o ilaçtanOf benim bu dişime kanal tedavisi uygulancaktı 5-6 senedir çekiyorum böyle. Apse yapıyo ya doktor çekmek istemedi kökleri sağlam diye. Antibiyotik vermişti ağrırsa bunu iç diye. Süper bi ilaçtı ama evde yok şuan. Ağrı kesici filan işe yaramıyo o ilaç lazım banadoktora gidip halletmek lazım ama nerdeeee bebekle her şey zor yaa
Şuan çok şiddetli ağrı yok ama sızısı var sürekli :) söyliyim bari alsın ya harbiden :)evet haklısın gitmek zor senin durumunda ama böyle de ağrıyaağrıya nasıl durcan eşin alsa bari gelirken o ilaçtan
asl1can ay kuzu ne bileyim bi incelemediler yani :) gerçi fark var tabi ama hiç incecik olmadı kollarım artık bi 7-8 kilo daha verince fark eder inşallah
Kızlar kendime küçük bir tost yaptım onu yiyorum. Dişim ağrıyo ya bu günlerde,rahatsız ediyo
Of benim bu dişime kanal tedavisi uygulancaktı 5-6 senedir çekiyorum böyle. Apse yapıyo ya doktor çekmek istemedi kökleri sağlam diye. Antibiyotik vermişti ağrırsa bunu iç diye. Süper bi ilaçtı ama evde yok şuan. Ağrı kesici filan işe yaramıyo o ilaç lazım banadoktora gidip halletmek lazım ama nerdeeee bebekle her şey zor yaa
eder eder kuzum ben sey yapcakdm 1 lt 2 sıse alıp az calıscakdımda hala yapcam :):)
bende tost yaptırdm bu ara
kuzum gıt ıhmal etme dıs onemlı sonra daha kotu olma.
eder eder kuzum ben sey yapcakdm 1 lt 2 sıse alıp az calıscakdımda hala yapcam :):)
bende tost yaptırdm bu aea
kuzum gıt ıhmal etme dıs onemlı sonra daha kotu olma.
Tosta ben de bayılıyorum yaaa iki üç tane yiyesim geliyoAyy spor işi yatıyo bizde ya
Tost güzel yaa kuru kuru yemek zorunda kaldım ama olsun napalım :)
Diş için sık sık gitmek gerekirse zor olur kuzumm ilaçla idare edicem şimdilik.
Hehehe aynen benim de yiyesim geliyo ama durduruyoz mecburen kendimiziTosta ben de bayılıyorum yaaa iki üç tane yiyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?