- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.601
Hehehe aynen benim de yiyesim geliyo ama durduruyoz mecburen kendimizibi de öyle bi yiyorum ki yani aslında 3-4 lokmada biter o tost hiç kaçarı yok ama hadi yavaş yiyim bari diyorum :) gerçi pek beceremiyorum da. Küçük ısırıklarlaa aheste aheste yesem süper olcekkk
Afiyet olsun kankitoo iyi yapmışsın :) işte bu ara öğünler olmasa daha iyi olcak bence yağ yakıcak vücut ama dayanamıyoruz. Bi de ana yemeklerde fazla kaçırcaz diye korkuyoruz.Akşam dışardaydım yine ızgara köfte yedim en uygunu o oluyo 4 tane ızgara köfte
köz biber ve yeşillik vardı yanında ve ayran içtim
sabah 3 yk yulaf 3 kaşık yoğurt karışımı
ama acıktım ya bugün öğlen sapıtmıyım diye
1dilim tb ekmeğe 1tk peynir sürdüm yedim şimdi yanında da 2 minnak salatalık ara öğün oldu işte
Haha aklıma gelince yavaşlatıyom ben deben de bazen öyle hayaller kuruyorum minik ısırıklar alıyım tadını çıkara çıkara yiyim diye de bi bakıyorum bitmiş
Ayy spor işi yatıyo bizde ya
Tost güzel yaa kuru kuru yemek zorunda kaldım ama olsun napalım :)
Diş için sık sık gitmek gerekirse zor olur kuzumm ilaçla idare edicem şimdilik.
Tosta ben de bayılıyorum yaaa iki üç tane yiyesim geliyo
Akşam dışardaydım yine ızgara köfte yedim en uygunu o oluyo 4 tane ızgara köfte
köz biber ve yeşillik vardı yanında ve ayran içtim
sabah 3 yk yulaf 3 kaşık yoğurt karışımı
ama acıktım ya bugün öğlen sapıtmıyım diye
1dilim tb ekmeğe 1tk peynir sürdüm yedim şimdi yanında da 2 minnak salatalık ara öğün oldu işte
Kanka valla eve yürüyorum akşam spor yapıyorum 3 gün haftada yani çok da az yememek lazım bu defa da halsiz kalırım diye tedrgin oluyorum yani aslında uzun aralıklar verip öünde çok yemek lazım da öyle de yaptım başta ne biliyim çok farketmiyo yaa geç kahvaltı sonra taa akşam yiyodum başlarda sonra sabah öğle yedim akşam yemedim yani her versiyonu denedim 9 aydırAfiyet olsun kankitoo iyi yapmışsın :) işte bu ara öğünler olmasa daha iyi olcak bence yağ yakıcak vücut ama dayanamıyoruz. Bi de ana yemeklerde fazla kaçırcaz diye korkuyoruz.
Ben de şimdi limonlu yeşil çay içiyorum 1 kupa :) her gün içebilsem keşke
valla acıktım kuzum yaaa meyve de koymamıştım yulaf yoğurdun içine tutmadı da neyse ara oldu bugün de böyle olsunafıyet olsun kuzum cok guzel ıyı yaptın ara ogunude yulaf da olsa doyurmuyor :):)
Monurol canım gerçekten çok iyi geldi ama gece en son idrarı yapıp bunu içip yatıcaksın ki sabaha kadar mesanede dursun tedavi etsin sonra idrara çıkmamak lazım sabaha kadarYOK KUZU YAPARLAR HEMEN SIK SIK SANMIYORUM BENIMDE ARADA 20 LIKLER AGRIYOR BAKALIM NAPCAM.
lokurum sen ıdrar yollarını usttugunde bı ılac almısdn ya o gun kesmısdı neydı adı onun.
Yeaani her gün aynı olmayabiliyo yediklere göre değişiyo tabi bazen acıkıyoruz bazen acıkmıyoruz filan. Hangisi uygunsa o tabi ama illa ara öğün yapmam lazım diyip yemek de yanlış bence :) acıktın mı su iç baktın geçmiyo o zaman da hafif birşeyler ye mantığı olsa işimiz kolay da :) neyseeeee öyle böyle yapıyoz bişeylerKanka valla eve yürüyorum akşam spor yapıyorum 3 gün haftada yani çok da az yememek lazım bu defa da halsiz kalırım diye tedrgin oluyorum yani aslında uzun aralıklar verip öünde çok yemek lazım da öyle de yaptım başta ne biliyim çok farketmiyo yaa geç kahvaltı sonra taa akşam yiyodum başlarda sonra sabah öğle yedim akşam yemedim yani her versiyonu denedim 9 aydırbence pek değişmiyo ne biliyim herkes de başka bişey söylüyo bence en iyisi kendini dinliyceksin acıktığını hissedince yiyceksin önce bi su içip bi bekleyip gerçekten acıktıysan
Vıyyy vıyyy acıkırsın tabi ya. Neyse az kaldı yemeğe :)valla acıktım kuzum yaaa meyve de koymamıştım yulaf yoğurdun içine tutmadı da neyse ara oldu bugün de böyle olsun
Monurol canım gerçekten çok iyi geldi ama gece en son idrarı yapıp bunu içip yatıcaksın ki sabaha kadar mesanede dursun tedavi etsin sonra idrara çıkmamak lazım sabaha kadar
Yeaani her gün aynı olmayabiliyo yediklere göre değişiyo tabi bazen acıkıyoruz bazen acıkmıyoruz filan. Hangisi uygunsa o tabi ama illa ara öğün yapmam lazım diyip yemek de yanlış bence :) acıktın mı su iç baktın geçmiyo o zaman da hafif birşeyler ye mantığı olsa işimiz kolay da :) neyseeeee öyle böyle yapıyoz bişeyler
valla acıktım kuzum yaaa meyve de koymamıştım yulaf yoğurdun içine tutmadı da neyse ara oldu bugün de böyle olsun
Kızlar biraz kavun yiyorum içim serinlesin :) yemeğe çıktınız herhalde siz
Afiyet olsun kuzum. Patates dediğin bu uzun dilimlerden dimi :)afıyet olsun kuzum
bende oglen yemegımı suraya yazım barı :):)
tavuk baget 2 tane bı ıkı patates fırında
cacık
bı kac dılım karpuz yedım bende :)
Afiyet olsun kuzum. Patates dediğin bu uzun dilimlerden dimi :)
Katılıyorum kanka gerçekten acıktıysak yiycez hafif bişey yoksa bence de zorla ara yapmak yanlışYeaani her gün aynı olmayabiliyo yediklere göre değişiyo tabi bazen acıkıyoruz bazen acıkmıyoruz filan. Hangisi uygunsa o tabi ama illa ara öğün yapmam lazım diyip yemek de yanlış bence :) acıktın mı su iç baktın geçmiyo o zaman da hafif birşeyler ye mantığı olsa işimiz kolay da :) neyseeeee öyle böyle yapıyoz bişeyler
Afiyet olsun kuzum kahvaltı yine süperr1 tane haşlanmş patates 1 dilim ekmek domates peynir 2 bardk şekersx çay kaynanamlarda yaptk khvtyı kzlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?