Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Akşam dışardaydım yine ızgara köfte yedim en uygunu o oluyo 4 tane ızgara köfte
köz biber ve yeşillik vardı yanında ve ayran içtim

sabah 3 yk yulaf 3 kaşık yoğurt karışımı

ama acıktım ya bugün öğlen sapıtmıyım diye

1dilim tb ekmeğe 1tk peynir sürdüm yedim şimdi yanında da 2 minnak salatalık ara öğün oldu işte

ben de bazen öyle hayaller kuruyorum minik ısırıklar alıyım tadını çıkara çıkara yiyim diye de bi bakıyorum bitmiş

Afiyet olsun kankitoo iyi yapmışsın :) işte bu ara öğünler olmasa daha iyi olcak bence yağ yakıcak vücut ama dayanamıyoruz. Bi de ana yemeklerde fazla kaçırcaz diye korkuyoruz.
Ben de şimdi limonlu yeşil çay içiyorum 1 kupa :) her gün içebilsem keşke

Ayy spor işi yatıyo bizde ya
Tost güzel yaa kuru kuru yemek zorunda kaldım ama olsun napalım :)
Diş için sık sık gitmek gerekirse zor olur kuzumm ilaçla idare edicem şimdilik.

YOK KUZU YAPARLAR HEMEN SIK SIK SANMIYORUM BENIMDE ARADA 20 LIKLER AGRIYOR BAKALIM NAPCAM.
Tosta ben de bayılıyorum yaaa iki üç tane yiyesim geliyo

lokurum sen ıdrar yollarını usttugunde bı ılac almısdn ya o gun kesmısdı neydı adı onun.

afıyet olsun kuzum cok guzel ıyı yaptın ara ogunude yulaf da olsa doyurmuyor :):)

Kanka valla eve yürüyorum akşam spor yapıyorum 3 gün haftada yani çok da az yememek lazım bu defa da halsiz kalırım diye tedrgin oluyorum yani aslında uzun aralıklar verip öünde çok yemek lazım da öyle de yaptım başta ne biliyim çok farketmiyo yaa geç kahvaltı sonra taa akşam yiyodum başlarda sonra sabah öğle yedim akşam yemedim yani her versiyonu denedim 9 aydır bence pek değişmiyo ne biliyim herkes de başka bişey söylüyo bence en iyisi kendini dinliyceksin acıktığını hissedince yiyceksin önce bi su içip bi bekleyip gerçekten acıktıysan

YOK KUZU YAPARLAR HEMEN SIK SIK SANMIYORUM BENIMDE ARADA 20 LIKLER AGRIYOR BAKALIM NAPCAM.

lokurum sen ıdrar yollarını usttugunde bı ılac almısdn ya o gun kesmısdı neydı adı onun.
Monurol canım gerçekten çok iyi geldi ama gece en son idrarı yapıp bunu içip yatıcaksın ki sabaha kadar mesanede dursun tedavi etsin sonra idrara çıkmamak lazım sabaha kadar

Yeaani her gün aynı olmayabiliyo yediklere göre değişiyo tabi bazen acıkıyoruz bazen acıkmıyoruz filan. Hangisi uygunsa o tabi ama illa ara öğün yapmam lazım diyip yemek de yanlış bence :) acıktın mı su iç baktın geçmiyo o zaman da hafif birşeyler ye mantığı olsa işimiz kolay da :) neyseeeee öyle böyle yapıyoz bişeyler

Monurol canım gerçekten çok iyi geldi ama gece en son idrarı yapıp bunu içip yatıcaksın ki sabaha kadar mesanede dursun tedavi etsin sonra idrara çıkmamak lazım sabaha kadar

saol kuzum kuzenımde de olduda dun acılke gıtmıs dedm evde bulundur cok kotu oldun mu al dıe.

herkez farklı ıste canım kuzenmde dıyetsyene basladı mesela oglen 11 de arası var mutlaka ye dıor ac dıılım dıor ama olmuyor ıste ama bz kendımıze gore yapalım aynen bende ara cok yapmıorum eskısı gıbı bı meyve yıyorum o kdr.
valla acıktım kuzum yaaa meyve de koymamıştım yulaf yoğurdun içine tutmadı da neyse ara oldu bugün de böyle olsun

meyve olmayınca aynen tutmuyor yavru ya ıyı yaptın

Kızlar biraz kavun yiyorum içim serinlesin :) yemeğe çıktınız herhalde siz

afıyet olsun kuzum
bende oglen yemegımı suraya yazım barı :):)

tavuk baget 2 tane bı ıkı patates fırında
cacık
bı kac dılım karpuz yedım bende :)

Katılıyorum kanka gerçekten acıktıysak yiycez hafif bişey yoksa bence de zorla ara yapmak yanlış

Ben de yemeğimi yedim geldim buarada yemek yiyip gelmek de 1500 adım git gel yani

bir de yağmur yağıyodu şemsiyelerle falan ill gittik yani

5 kaşık taze fasulye
3 ağaç karnıbahar yemeği
3 yk bulgur
1 kase yoğurt yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…