Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

afıyet olsun kuzum sen nerdesın bole yagmur mu buralarda bısey yok henuz.

Ay kızlar yan tarafa komşuya geçtik biraz Erva'yla. Türk kahvesi ve leblebi ikram etti ama pek yemedim valla dişimin ağrısı da arttı iyice ağrı kesici içtim ama etki etmiyo apse yapmış napıcam bilmiyorum artık akşama kadar çekicem mecburen eşim ilaç getirene dek

Off kanka allah yardımcın olsun valla biran önce eşin gelse de içsen ilaç

Off kankaa 6da çıkıyo işten yarabbimmm bu diş ağrısı harbiden kötü ya bitiriyo insanı
evde bişeyler yok mu karbonatla gargara yapabilirsin sarımsak çiğneyebilirsin o dişinle ya da ez koy oraya başka napılır ki yani geçicic çözümler tabii

evde bişeyler yok mu karbonatla gargara yapabilirsin sarımsak çiğneyebilirsin o dişinle ya da ez koy oraya başka napılır ki yani geçicic çözümler tabii
Sarımsak yapayım bari kanka internetten bakmıştım iyi geliyomuş. Ahh ahh neyse ara sıra hafifliyo iyiki

Afiyet olsun kuzum kahvaltı yine süperr
Sağol kuzucum ara öğünüm 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi sürülmüş 1 dlm ekmek 1 çay bardağı süt öğle 5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt 5 acı biber turşusu minik 1 dlm ekmek :)

Sarımsak yapayım bari kanka internetten bakmıştım iyi geliyomuş. Ahh ahh neyse ara sıra hafifliyo iyiki

Gecmis olsun canim dis agrisi çok kötü oluyor benimde senin gibiydi en sonunda kanal tedavisi yaptirdim kurtuldum sonunda bence tatildeyken bir an önce tedavini yaptir canim okul acilinca hic vaktin olmaz

Bugün iyi gidiyosun kuzum bravooooo :) akşam da böyle atlatırsan süper olcak

Gecmis olsun canim dis agrisi çok kötü oluyor benimde senin gibiydi en sonunda kanal tedavisi yaptirdim kurtuldum sonunda bence tatildeyken bir an önce tedavini yaptir canim okul acilinca hic vaktin olmaz
Evet cnm kesinlikle bugün daha iyi anladım yaptırmam gerekiyormuş gerçekten sen özelde mi yaptırdın kaç kere çağırdılar uzun sürüyo mu

Kizlar bende birkac gündür tartida fazla cikiyordum bugün 300gr vermis görünüyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum bu hafta pek veremicem galiba stres yaptim neden bu kadar kafama taktim onu da anlamadim

Evet cnm kesinlikle bugün daha iyi anladım yaptırmam gerekiyormuş gerçekten sen özelde mi yaptırdın kaç kere çağırdılar uzun sürüyo mu

Ben önce devlete gitmistim canim temizledi 1 hafta sonra gel dedi sonraki gittigimde doktorum izindeymis diger doktorlar da yapmayinca mecburen özele gittim o zaman doguda görev yapiyordum gidis gelis sıkıntıydı. Tam hatirlamiyorum canim 3-4 kez olabilir ama daha fazla degildi. Inan o aciyi cekmektense gidip gelmek o rezilligi cekmek daha iyi diyor insan. Insallah bir an önce kurtulursun canim

Kizlar bende birkac gündür tartida fazla cikiyordum bugün 300gr vermis görünüyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum bu hafta pek veremicem galiba stres yaptim neden bu kadar kafama taktim onu da anlamadim
Canım ama geçtiğimiz günlerde çok kek yemiştin ondan olabilir yani keki bikaç gün yedin diye hatırlıyorum sonraki günlerde normal diyete devam ettiysen dengelenmemiş olabilir biraz ekmekten falan kıssan dengelenir aslında

ohh maşallah mervetoş ara da öğle de süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…