- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.621
Ben de yemeğimi yedim geldim buarada yemek yiyip gelmek de 1500 adım git gel yani
bir de yağmur yağıyodu şemsiyelerle falan ill gittik yani
5 kaşık taze fasulye
3 ağaç karnıbahar yemeği
3 yk bulgur
1 kase yoğurt yedimm
kuzu maslaktayım burda durup durup tekrar yaıo öğlen resmen sağnak vardı sanki başka şehir gibi di miafıyet olsun kuzum sen nerdesın bole yagmur mu buralarda bısey yok henuz.
Hoşgeldin canım tatilde oluyor napalım inşallah güzel bir başlangıç yaparsın ve hedefine ulaşırsınŞuan reglim ama 71 kilo felan çıkıyorum yani 1 2 kilo aldım sadece inşallah bu sefer enazindan 65 olabilirim
Ay kızlar yan tarafa komşuya geçtik biraz Erva'yla. Türk kahvesi ve leblebi ikram etti ama pek yemedim valla dişimin ağrısı da arttı iyiceağrı kesici içtim ama etki etmiyo apse yapmış napıcam bilmiyorum artık akşama kadar çekicem mecburen eşim ilaç getirene dek
Off kankaa 6da çıkıyo iştenOff kanka allah yardımcın olsun vallabiran önce eşin gelse de içsen ilaç
evde bişeyler yok mu karbonatla gargara yapabilirsin sarımsak çiğneyebilirsin o dişinle ya da ez koy oraya başka napılır ki yani geçicic çözümler tabiiOff kankaa 6da çıkıyo iştenyarabbimmm bu diş ağrısı harbiden kötü ya bitiriyo insanı
Sarımsak yapayım bari kanka internetten bakmıştım iyi geliyomuş. Ahh ahh neyse ara sıra hafifliyo iyikievde bişeyler yok mu karbonatla gargara yapabilirsin sarımsak çiğneyebilirsin o dişinle ya da ez koy oraya başka napılır ki yani geçicic çözümler tabii
Sağol kuzucum ara öğünüm 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi sürülmüş 1 dlm ekmek 1 çay bardağı süt öğle 5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt 5 acı biber turşusu minik 1 dlm ekmek :)Afiyet olsun kuzum kahvaltı yine süperr
Sarımsak yapayım bari kanka internetten bakmıştım iyi geliyomuş. Ahh ahh neyse ara sıra hafifliyo iyiki
Bugün iyi gidiyosun kuzum bravooooo :) akşam da böyle atlatırsan süper olcakSağol kuzucum ara öğünüm 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi sürülmüş 1 dlm ekmek 1 çay bardağı süt öğle 5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt 5 acı biber turşusu minik 1 dlm ekmek :)
Evet cnm kesinlikle bugün daha iyi anladım yaptırmam gerekiyormuş gerçektenGecmis olsun canim dis agrisi çok kötü oluyorbenimde senin gibiydi en sonunda kanal tedavisi yaptirdim kurtuldum sonunda bence tatildeyken bir an önce tedavini yaptir canim okul acilinca hic vaktin olmaz
Evet cnm kesinlikle bugün daha iyi anladım yaptırmam gerekiyormuş gerçektensen özelde mi yaptırdın kaç kere çağırdılar uzun sürüyo mu
Canım ama geçtiğimiz günlerde çok kek yemiştin ondan olabilir yani keki bikaç gün yedin diye hatırlıyorum sonraki günlerde normal diyete devam ettiysen dengelenmemiş olabilir biraz ekmekten falan kıssan dengelenir aslındaKizlar bende birkac gündür tartida fazla cikiyordum bugün 300gr vermis görünüyorum ama ne kadar dogru bilmiyorumbu hafta pek veremicem galiba stres yaptim neden bu kadar kafama taktim onu da anlamadim
ohh maşallah mervetoş ara da öğle de süperSağol kuzucum ara öğünüm 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi sürülmüş 1 dlm ekmek 1 çay bardağı süt öğle 5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt 5 acı biber turşusu minik 1 dlm ekmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?