- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.641
kuzum nasıl oldun cok mu agrıyor.Off kankaa 6da çıkıyo iştenyarabbimmm bu diş ağrısı harbiden kötü ya bitiriyo insanı
Evet cnm kesinlikle bugün daha iyi anladım yaptırmam gerekiyormuş gerçektensen özelde mi yaptırdın kaç kere çağırdılar uzun sürüyo mu
Canım ama geçtiğimiz günlerde çok kek yemiştin ondan olabilir yani keki bikaç gün yedin diye hatırlıyorum sonraki günlerde normal diyete devam ettiysen dengelenmemiş olabilir biraz ekmekten falan kıssan dengelenir aslında
Ağrıyo kuzum yaa ilaç içicem apse geçsin gidicem doktora ya bu böyle çekilmez her defasındaen fazla ıkı kez gıdersın ama bence bırde yapar canm bende cok yaptırdım dısımde.
Ağrıyo kuzum yaa ilaç içicem apse geçsin gidicem doktora ya bu böyle çekilmez her defasında
Bence stresten ama en hafif şekilde atlatmaya çalış ki çok vahim bişey yok kuzu akşam ekmek yeme olmadıbende bı yeme ıstegı var stresden mı anlamadm oglen bırı domdurma getırdı yıdım smdıde cubuk kraker sut ıcıom(
Evet o guzeliiiiimmmm kekin boyle bir yan etkisi olabilirdün ekmegi az yemistim ama bugün is yerinde yiyecek pek birsey olmayinca fazla kacirdim. Aksam zaten ekmek yemem yarin da dikkat edersem belki dengelenir
Bence stresten ama en hafif şekilde atlatmaya çalış ki çok vahim bişey yok kuzu akşam ekmek yeme olmadı
yemem kuzum ne bılım bende anlamadm mıllet yemez bz stresden yıyoruz bu da degısık enerjım gıttı resmen kafamda cok dolu neyı nasıl yapcm dıe bazen dıorm su gun gecsınde rahatlıyım bende.
Aynen kuzu bakalim ha gayret bitti sayilir. Insallah hersey iyi gecerde. Biz senle ayniyiz yeme konusunda ☺☺☺Kuzu kolay mı normal yani kafanın dağınıklığı da ayrıca ben de stresten yerim
İnşallah canım her şey dilediğin gibi olsun inşallahAynen kuzu bakalim ha gayret bitti sayilir. Insallah hersey iyi gecerde. Biz senle ayniyiz yeme konusunda ☺☺☺
Kuzu akşam şimdi 15 dk önce yiyebldm eşim izin almş gelmş menemen yaptım 5 kşk menemen 1 dlm ekmek 1 soğan 1 dometes 1 brdk az şekerli çay 2 çy kşığı fıstık ezmesi uhh çok doydum eritcem inşallah ama dışarı çıkabiliriz yürüyüşe :)Bugün iyi gidiyosun kuzum bravooooo :) akşam da böyle atlatırsan süper olcak
Kuzum sağol akşam brz geç kaldm 15 dk oldu yiyeli bir dlm ekmek 5 kşk menemen bir soğan bir domates bir brdk az şekerli çay 2 çy kaşığı fıstık ezmesi yedm eritirim inşallah yürüyüşe çkcz eşm izin almş glmş hastaydı brz anca yptm yemeğide :)ohh maşallah mervetoş ara da öğle de süper
Bravo canım bugün çok iyi olmuş :) :) Gayet hafif beslenmişsinKuzum sağol akşam brz geç kaldm 15 dk oldu yiyeli bir dlm ekmek 5 kşk menemen bir soğan bir domates bir brdk az şekerli çay 2 çy kaşığı fıstık ezmesi yedm eritirim inşallah yürüyüşe çkcz eşm izin almş glmş hastaydı brz anca yptm yemeğide :)
Canım üstüne 8100 adımda attım öldüm :))Bravo canım bugün çok iyi olmuş :) :) Gayet hafif beslenmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?