Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dün kim menum sabah 1 dilim tahilli ekmek 1.5 has.yumurta 1kk peynir 3 zeytin 1t.k recel ara rezene cayi 1 armut oglen 4kasik taze fasulye 2kasik pirinc pilavi cacik karpuz aksam 5 kasik mantar sote 3 kasik bulgur pilavi cacik dondurma

Bugün uyuyakalmisim evde kahvalti yapamadim is yerinde yaptim kizartma vardi ama ben yemedimkahvalti hazir olana kadar 1 elma yedim.
Kahvaltim rezene cayi 1kk peynir azicik salatalik domates biraz recel tereyag bal ama yarim simit ve 1 dilim ekmek yedim

Evet cnm kesinlikle bugün daha iyi anladım yaptırmam gerekiyormuş gerçekten sen özelde mi yaptırdın kaç kere çağırdılar uzun sürüyo mu

en fazla ıkı kez gıdersın ama bence bırde yapar canm bende cok yaptırdım dısımde.

Evet o guzeliiiiimmmm kekin boyle bir yan etkisi olabilir dün ekmegi az yemistim ama bugün is yerinde yiyecek pek birsey olmayinca fazla kacirdim. Aksam zaten ekmek yemem yarin da dikkat edersem belki dengelenir

Bence stresten ama en hafif şekilde atlatmaya çalış ki çok vahim bişey yok kuzu akşam ekmek yeme olmadı

yemem kuzum ne bılım bende anlamadm mıllet yemez bz stresden yıyoruz bu da degısık enerjım gıttı resmen kafamda cok dolu neyı nasıl yapcm dıe bazen dıorm su gun gecsınde rahatlıyım bende.

yemem kuzum ne bılım bende anlamadm mıllet yemez bz stresden yıyoruz bu da degısık enerjım gıttı resmen kafamda cok dolu neyı nasıl yapcm dıe bazen dıorm su gun gecsınde rahatlıyım bende.

Kuzu kolay mı normal yani kafanın dağınıklığı da ayrıca ben de stresten yerim

Kızlar 2 gündür tercihlerle uğraşmaktan buraya giremedim. Çok şükür bitti ama ben de bittim. Sinir stres hat safadaydı artık kurtuldum ohh be :) Bu hafta en azından 500 gr versem süper olur. Hamlığım geçti sporuma tekrar başlıcam. Nasıl hamladıysam bacaklarıma dokunamıyordum bile oturmak eziyet oldu 2-3 gün. Akşam inş tekrar hamlamam. Menümüde yazayım
Sabah 12.00 ( O kadar çok yorulmuşumki 12 ye kadar yatmışım.)
1 tereyağlı yumurta
1 br tarçınlı süt
4 dilim domates
Yarım salatalık
Peynir
5 zeytin
Marul, maydonoz, dere otu
Kahvaltıdan yarım saat sonrada 3 ceviz yedim
Akşam 17.00
1 kase soguk ayran çorbası
4 çatal taze fasulye

Bugün iyi gidiyosun kuzum bravooooo :) akşam da böyle atlatırsan süper olcak
Kuzu akşam şimdi 15 dk önce yiyebldm eşim izin almş gelmş menemen yaptım 5 kşk menemen 1 dlm ekmek 1 soğan 1 dometes 1 brdk az şekerli çay 2 çy kşığı fıstık ezmesi uhh çok doydum eritcem inşallah ama dışarı çıkabiliriz yürüyüşe :)

ohh maşallah mervetoş ara da öğle de süper
Kuzum sağol akşam brz geç kaldm 15 dk oldu yiyeli bir dlm ekmek 5 kşk menemen bir soğan bir domates bir brdk az şekerli çay 2 çy kaşığı fıstık ezmesi yedm eritirim inşallah yürüyüşe çkcz eşm izin almş glmş hastaydı brz anca yptm yemeğide :)

Bravo canım bugün çok iyi olmuş :) :) Gayet hafif beslenmişsin

Kızlaar akşam yemeğimi 8 gibi yedim.
Dün Akşamkinin aynısıydı
1 kepçe çorba
5-6 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
1 dl t.b ekmeği
Biraz da yürüyüş yaptık geldik :)

Merhaba 1 saaatir forumda bakiyorum acaba nerye yazaam nereyle baslasamm diye :) bende evlendigimde 68 kiloydum boyum 1.68 sonra dogum kontrol hapi flaan derken 83 kiloyla hamile kaldim 101le doguma gittim suan 4 aylik benegim var 92 kiloyum nerden basliycam nasil basliycam etrafimdaki herkes ayy ne kadar kilo almissin diyo motivasyon sifir dahada moralimi bozuyolar nerden basliyim nasil baaliyim emziridgim icin agir bir diyette yapamiyorum benide araniza alinnnn lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…