Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlaar akşam yemeğimi 8 gibi yedim.
Dün Akşamkinin aynısıydı
1 kepçe çorba
5-6 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
1 dl t.b ekmeği
Biraz da yürüyüş yaptık geldik :)

Afiyet olsun canim menun guzelmis yürüyüş de cok iyi olmus ohh ne güzel

O zaman aramiza hoşgeldin canim Öncelikle cevredekilere kulaklarini tika benimde 5.5 aylik kizim var. 2.5 aylikken dikkat etmeye basladim cok kati bir diyet yapmadim emzirdigim icin. İlk önce ekmegi azalttim. Abur cubur yiyorsan onlari birak. Aksam yemegini erken yemege calis. Eger acikirsan tarcinli süt ic, yogurt ye, ayran ic canim. Hem tok tutar hem de süt yapar ayran. Emzirdigin icin zaten 3lt su içiyorsundur diye düşünüyorum pirinc pilavi yerine bulgur pilavi tüket. Önce bunlari uygula aliskanliklarini degistir. Sonra yavas yavas porsiyon azaltirsin canim. Hic stres yapma ben bu sekilde 3 ayda 13 kilo verdim eminim sende yapabilirsin

Günaydın kizlar
Öğleyin 3 kasik mantar 3 kasik bulgur pilavi yarim kase yogurt birkac dilim karpuz yedim
Aksam 5 kasik z.yagli patlican yemegi 3 kasik bulgur pilavi cacik
Ara 2 kasik yogurt
Sabah 1dilim tahilli ekmek 1kk peynir 5zeytin 1.5has.yumurta 1c.k recel 1 c.b cay sekersiz

Günaydın fıstıkcanlarrrr
Size şuan sağ yanağım göz altıma kadar şişmiş vaziyette yazıyorummm eşimin aldığı ilaç iyi geldi ama geceye doğru şişti yanağım ilk defa böyle bişey geliyo sanırım başıma. Henüz kahvaltı yapmadım ilaç içtim aç karınla,emilimi kolay olsun diye. Birazdan yicem ama ağzımı bile zor açıyorum desem yeridir.
Ya bu sabah da tartılayım dedim benim tartı kafayı yedi. Birkaç kez 65,4 gösterdi birkaç kez de 66,3. Oha dedim Nasıl oluyo. Çünkü çok kaçırmadım dün mesela. Anlamadım gitti ama neyse :)

günaydınn kuzum afıyet olsun menun cok güzelmiş...

günaydın tatlım kıyamam ya bugun doktora gıt bence daha kötü olmadan snra dısınden olma kuzum ıhmale gelmez cunku.

günaydınnnlaarrrrr

aksam menum
lahana yemegı (bı karadenızlı olarak :)
yannda peynır

sabah kahvaltım
kepenk ekmegıne peynır maydonoz tost soledım beklıyorum :):)

Ahh canim yaa cok gecmis olsun bugün gidebiliyorsan doktora git canim önümüz hafta sonu daha da kötü olmadan git bari canim bazen benim tartida öyle oluyor tatlim fazla mi yukleniyoruz nedir dengesi bozuluyor tartinin

günaydınnnlaarrrrr

aksam menum
lahana yemegı (bı karadenızlı olarak :)
yannda peynır

sabah kahvaltım
kepenk ekmegıne peynır maydonoz tost soledım beklıyorum :):)

Afiyet olsun canim Lahana yemegi dedigin kelemle yapilan mi farkli bir yemek mi?

Eşim işe gitti malesef doktor bugün için çok zor ya ama baktım inmiyor akşam acile filan gideriz artık napalım özel diş sağlığı merkezlerine. Sağ olun kızlar iyi ki ağrısı yok şiş olmasına da razıyım

Ay ben kahvaltımı yaptım ama yediklerimden bişey anlamadım. Biraz fazla yüklendim kalorili oldu ama sağlık olsun akşam az yeriz yine :)
1 dl tb ekmeği
1 adet patatesli milföy böreği
1 kk peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
Toplam 400-500 kalori arasındadır sanırım :)

Sana harika bir diyet önerim var.lahana çorbası diyeti. bununla 1 haftada net 3 4 kilo verirsin ben 1 ay yaptım 10 kilo verdim fazla kilom olmamasına ragmen hatta o kadar zayıfladım ki kimse begenmedi

Canım kıyamam sana çok geçmiş olsn hemen geçsin ya diş ağrısı berbat vallahi şişlik vardır kuzu ya şişlikte inişler çıkışlar olabiliyor :)

Kankam yaa çok geçmiş olsun şiştiyse ciddi apse yapmıştır doktora gitsen de antibiyotik verecek ve kurumadan iltihap şişi inmeden zaten bişey yapamıycak sen amoklovin al biran önce aynısını erkek arkadaşım yaşadı direk amoklovine başlaman lazım 12 saatte bir

Afiyet olsun kankam yani 400-500 evet ama sabah kalori almak iyi tok tutar ve bütün gün yakarsın en güzeli zaten sabah almak zaten normal şeyler yiyince de 350-400 alınıyo yani orda bi börek var onu da akşam ekmek yemesen ya da gündüz kaçamak yapmasan dengelersin zaten. Ayrıca o tartının pili azalmış bence saçmalamış yani

Sağ ol kanka ya eşim almış eczaneden bi ilaç. Akşam içtim 1 saatte etki gösterdi ama neden şişti anlamadım. İnmişti halbuki apsenin olduğu yer. Ya ben bu antibiyotikleri içemiyorum bu sabah 1,5 hap heba oldu :)

Afiyet olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…