Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet kanka ya akşam yapmıştım börekleri gece gece :) eşim kAhvaltı yapmadan gidiyo bari onlardan yesin dedim. Gece yapınca da yemiştim 1 tane bu dişle yiyemiyorum zaten haha

Anladım ama antibiyotik kurutur iltihabı yani onu içemiyosan o zaman sarımsak ez koy oraya kankacım o da antibiyotik etkili demek patlıycak ki şişti

günaydınnnlaarrrrr

aksam menum
lahana yemegı (bı karadenızlı olarak :)
yannda peynır

sabah kahvaltım
kepenk ekmegıne peynır maydonoz tost soledım beklıyorum :):)

Afiyet olsun güzelimmm hepsi de çok güzeel

Ohh mervem bu hafta yine gidecek kilolar hee böyle devam edersen

Bugün ben yine protein yapıyorum

Dün akşam burda bir avuç beyaz leblebi yemiştim çıkmadan baya dolu bi avuç ...

evde de 3 dilim karpuz 1 kk eski kaşar yedim akşam yemeğinde leblebi çok tuttu yemedim daha fazla

sabah kahvaltım 3 yumurtadan 1tk z.yağıyla omlet şimdi de 1çk neskafeli süt içiyorum.

Anladım ama antibiyotik kurutur iltihabı yani onu içemiyosan o zaman sarımsak ez koy oraya kankacım o da antibiyotik etkili demek patlıycak ki şişti
Sarımsak koymuştum kanka dün. Sirkeyle tuzla filan gargara da yapmıştım belki onların etkisi olmuştur. Öyle patlama derecesinde apse yok ki anlamadım neyin nesi :) her neyse bekleyip göriciğiz. Buzla soğuk kompress yaptım biraz ama soğuk olunca tutamadım 5-10 dk arası anca :)

İnşallah geçer kankitom biran önce

Afiyet olsun güzelimmm hepsi de çok güzeel

saol tatlım benım

afıyet olsun kuzum gene hafıf bı menu masallah.

afiyet olsun canım. maşallah bu hafta hedefine ulaşıyorsun şimdiden tebrik ediyorum seni

Ayyy geçmiş oolsun canım. Aksatmadan dr git. Ben çektim çok kötüdür diş ağrısı şu an halini tahmin edebiliyorum

Ayyy geçmiş oolsun canım. Aksatmadan dr git. Ben çektim çok kötüdür diş ağrısı şu an halini tahmin edebiliyorum
Teşekkür ederim cnm ya şuan şiş olduğu için dr da bişey yapamaz diye düşünüyorum apse filan olduğundan dolayı. İlaç kullanıyorum şişlik insin düzelsin hemen gidip kanal tedavisine başlıcam

günaydınnnlaarrrrr

aksam menum
lahana yemegı (bı karadenızlı olarak :)
yannda peynır

sabah kahvaltım
kepenk ekmegıne peynır maydonoz tost soledım beklıyorum :):)
Sabah sadece tost mu yiyeceksin canım acıkmaz mısın?
Tek kaçamak olarak börek var ama sabah yedigin için dengelersin diger öğünleri :) :)

Bilmiyorum nre kadar dogru ama annemin bu kış dişi çok şişip ve agrıyordu. Geçici çözüm olarak haşlanmış yumurtanı sarısı dağıtmadan bütün olarak kuyup 1-2 saat bekletiyordu. Şişi ve ağrıyı azaltıyor diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…