- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.681
Evet kanka ya akşam yapmıştım börekleri gece gece :) eşim kAhvaltı yapmadan gidiyo bari onlardan yesin dedim. Gece yapınca da yemiştim 1 taneAfiyet olsun kankam yani 400-500 evet ama sabah kalori almak iyi tok tutar ve bütün gün yakarsın en güzeli zaten sabah almak zaten normal şeyler yiyince de 350-400 alınıyo yani orda bi börek var onu da akşam ekmek yemesen ya da gündüz kaçamak yapmasan dengelersin zaten. Ayrıca o tartının pili azalmış bence saçmalamış yani
Sağ ol kanka ya eşim almış eczaneden bi ilaç. Akşam içtim 1 saatte etki gösterdi ama neden şişti anlamadım. İnmişti halbuki apsenin olduğu yer. Ya ben bu antibiyotikleri içemiyorum bu sabah 1,5 hap heba oldu :)
Evet kanka ya akşam yapmıştım börekleri gece gece :) eşim kAhvaltı yapmadan gidiyo bari onlardan yesin dedim. Gece yapınca da yemiştim 1 tanebu dişle yiyemiyorum zaten haha
günaydınnnlaarrrrr
aksam menum
lahana yemegı (bı karadenızlı olarak :)
yannda peynır
sabah kahvaltım
kepenk ekmegıne peynır maydonoz tost soledım beklıyorum :):)
Ohh mervem bu hafta yine gidecek kilolar hee böyle devam edersenKuzum sağol akşam brz geç kaldm 15 dk oldu yiyeli bir dlm ekmek 5 kşk menemen bir soğan bir domates bir brdk az şekerli çay 2 çy kaşığı fıstık ezmesi yedm eritirim inşallah yürüyüşe çkcz eşm izin almş glmş hastaydı brz anca yptm yemeğide :)
Anaam 1 kilo fark eder mi ki kanka yaa 1 tanecik böreko zaman tartı bozuk olmayabilir
Sarımsak koymuştum kanka dün. Sirkeyle tuzla filan gargara da yapmıştım belki onların etkisi olmuştur. Öyle patlama derecesinde apse yok ki anlamadım neyin nesi :) her neyse bekleyip göriciğiz. Buzla soğuk kompress yaptım biraz ama soğuk olunca tutamadım 5-10 dk arası anca :)Anladım ama antibiyotik kurutur iltihabı yani onu içemiyosan o zaman sarımsak ez koy oraya kankacım o da antibiyotik etkili demek patlıycak ki şişti
Anaam 1 kilo fark eder mi ki kanka yaa 1 tanecik börek
İnşallah geçer kankitom biran önceSarımsak koymuştum kanka dün. Sirkeyle tuzla filan gargara da yapmıştım belki onların etkisi olmuştur. Öyle patlama derecesinde apse yok ki anlamadım neyin nesi :) her neyse bekleyip göriciğiz. Buzla soğuk kompress yaptım biraz ama soğuk olunca tutamadım 5-10 dk arası anca :)
Afiyet olsun güzelimmm hepsi de çok güzeel
Bugün ben yine protein yapıyorum
Dün akşam burda bir avuç beyaz leblebi yemiştim çıkmadan baya dolu bi avuç ...
evde de 3 dilim karpuz 1 kk eski kaşar yedim akşam yemeğinde leblebi çok tuttu yemedim daha fazla
sabah kahvaltım 3 yumurtadan 1tk z.yağıyla omlet şimdi de 1çk neskafeli süt içiyorum.
Bugün ben yine protein yapıyorum
Dün akşam burda bir avuç beyaz leblebi yemiştim çıkmadan baya dolu bi avuç ...
evde de 3 dilim karpuz 1 kk eski kaşar yedim akşam yemeğinde leblebi çok tuttu yemedim daha fazla
sabah kahvaltım 3 yumurtadan 1tk z.yağıyla omlet şimdi de 1çk neskafeli süt içiyorum.
İnşallah lokurum ya bugn yarım gevrek çeyrek boyoz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 brdk çay domates peynir biber kahvaltımı yaptmOhh mervem bu hafta yine gidecek kilolar hee böyle devam edersen
Şaka yapıyorum bebekimmm tabii ki olmaz 1 kilo 7000 kalori yaa 30 tane falan yesen belkitartıda bi sorun vardır bence
İnşallah lokurum ya bugn yarım gevrek çeyrek boyoz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 brdk çay domates peynir biber kahvaltımı yaptm
Aynen böyle devam et kuzum :) :)Canım üstüne 8100 adımda attım öldüm :))
Ayyy geçmiş oolsun canım. Aksatmadan dr git. Ben çektim çok kötüdür diş ağrısı şu an halini tahmin edebiliyorumGünaydın fıstıkcanlarrrr
Size şuan sağ yanağım göz altıma kadar şişmiş vaziyette yazıyorummmeşimin aldığı ilaç iyi geldi ama geceye doğru şişti yanağım ilk defa böyle bişey geliyo sanırım başıma. Henüz kahvaltı yapmadım ilaç içtim aç karınla,emilimi kolay olsun diye. Birazdan yicem ama ağzımı bile zor açıyorum desem yeridir.
Ya bu sabah da tartılayım dedim benim tartı kafayı yedi. Birkaç kez 65,4 gösterdi birkaç kez de 66,3. Oha dedim Nasıl oluyo. Çünkü çok kaçırmadım dün mesela. Anlamadım gitti ama neyse :)
Teşekkür ederim cnm ya şuan şiş olduğu için dr da bişey yapamaz diye düşünüyorum apse filan olduğundan dolayı. İlaç kullanıyorum şişlik insin düzelsin hemen gidip kanal tedavisine başlıcamAyyy geçmiş oolsun canım. Aksatmadan dr git. Ben çektim çok kötüdür diş ağrısı şu an halini tahmin edebiliyorum
Sabah sadece tost mu yiyeceksin canım acıkmaz mısın?günaydınnnlaarrrrr
aksam menum
lahana yemegı (bı karadenızlı olarak :)
yannda peynır
sabah kahvaltım
kepenk ekmegıne peynır maydonoz tost soledım beklıyorum :):)
Tek kaçamak olarak börek var ama sabah yedigin için dengelersin diger öğünleri :) :)Ay ben kahvaltımı yaptım ama yediklerimden bişey anlamadım. Biraz fazla yüklendim kalorili oldu ama sağlık olsun akşam az yeriz yine :)
1 dl tb ekmeği
1 adet patatesli milföy böreği
1 kk peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
Toplam 400-500 kalori arasındadır sanırım :)
Bilmiyorum nre kadar dogru ama annemin bu kış dişi çok şişip ve agrıyordu. Geçici çözüm olarak haşlanmış yumurtanı sarısı dağıtmadan bütün olarak kuyup 1-2 saat bekletiyordu. Şişi ve ağrıyı azaltıyor diyorduSarımsak koymuştum kanka dün. Sirkeyle tuzla filan gargara da yapmıştım belki onların etkisi olmuştur. Öyle patlama derecesinde apse yok ki anlamadım neyin nesi :) her neyse bekleyip göriciğiz. Buzla soğuk kompress yaptım biraz ama soğuk olunca tutamadım 5-10 dk arası anca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?