- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.701
Evet dr antibiyotik verir 1 hafta sonra gel diyor. Umarım en kısa zamanda geçerTeşekkür ederim cnm ya şuan şiş olduğu için dr da bişey yapamaz diye düşünüyorum apse filan olduğundan dolayı. İlaç kullanıyorum şişlik insin düzelsin hemen gidip kanal tedavisine başlıcam
afiyet olsun canım. maşallah bu hafta hedefine ulaşıyorsun şimdiden tebrik ediyorum seni
Az az yemişsin mervecim güzel bence o fıstık ezmesi bitmeden sana rahat yokİnşallah lokurum ya bugn yarım gevrek çeyrek boyoz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 brdk çay domates peynir biber kahvaltımı yaptm
Araştırmalarım devam ediyor yakında basın açıklaması yapıcam hedefime ulaşıncaCanım hedef kilomuza ulaştığımızda korumayı nasıl yapıyoruz
Sabah sadece tost mu yiyeceksin canım acıkmaz mısın?
Tek kaçamak olarak börek var ama sabah yedigin için dengelersin diger öğünleri :) :)
Sabah menümüde yazayım
1 tereyaglı yumurta
5 dilim domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
Marul
1 br tarçınlı süt
1 tatli kasığı dondurma
Ne var ki bunda yufka ince zaten 1-2 dilim ekmek yerine geçse 1 dilim de nekadar büyük olabilir ki kuzu gayet iyi benceben sölemesem en ıyısı gıbı :):)
sultan kebabı yapmıs abı bugun ama ah ah :):)
yufkanın ıcınde et bezelye patlıcan ama yagsızdı 1 dılım ondan yedım bıde yogurt.
Supersin canım :) Pro diyetini kaç gün yapmayı planlıyorsun canım :) Bende yapsam mi acaba belki kilo vermeyi hızlandırır.kahvaltım 3 yumurtadan 1tk z.yağlı omlet
ara 1 bardak 1çk neskafeli süt sonra yeşil çay
öğle 2 tavuk baget haşlanmış 3-4 yk körili göğüs tavuk 1 kase yoğurt
şimdi yeşil çay
Kuzum ne var bunda alt tarafı 2 sıra yufka. Başka kaçamaklarımız olmasın yeter :)ben sölemesem en ıyısı gıbı :):)
sultan kebabı yapmıs abı bugun ama ah ah :):)
yufkanın ıcınde et bezelye patlıcan ama yagsızdı 1 dılım ondan yedım bıde yogurt.
Sagol canım inş tartıda da görürüm :)Afiyet olsun canım benim çok dengeli bence
Supersin canım :) Pro diyetini kaç gün yapmayı planlıyorsun canım :) Bende yapsam mi acaba belki kilo vermeyi hızlandırır.
Kuzum ne var bunda alt tarafı 2 sıra yufka. Başka kaçamaklarımız olmasın yeter :)
Sagol canım inş tartıda da görürüm :)
Az kaldı kuzum seninde 50 olunca devam mı yeni bir hedefin var mıSupersin canım :) Pro diyetini kaç gün yapmayı planlıyorsun canım :) Bende yapsam mi acaba belki kilo vermeyi hızlandırır.
Kuzum ne var bunda alt tarafı 2 sıra yufka. Başka kaçamaklarımız olmasın yeter :)
Az kaldı kuzum seninde 50 olunca devam mı yeni bir hedefin var mı
İyimiş o bende yapayım kız. Zaten protein seviyorum. Deneyeyim en iyisi :) Orayı bu hafta guncellememişim. Geçen hafta 51 di bu hafta Allah bilir:) Birde hedefi yükselttim ben 48-49 araligında olmak istiyorum. :) :)Kuzum haftada 2 gün yapıyorum genelde bu hafta salı yapmıştım bir de bugün yapıyorum yani çok üst üste yapınca sıkıyo bıkmıyım diye üst üste yapmadım ama faydası kesinlikle oluyo ama asla yağlı olmıycak ve bir lokma dahi başka birşey yememek lazım sadece protein ama sınırsıııızz
İyimiş o bende yapayım kız. Zaten protein seviyorum. Deneyeyim en iyisi :) Orayı bu hafta guncellememişim. Geçen hafta 51 di bu hafta Allah bilir:) Birde hedefi yükselttim ben 48-49 araligında olmak istiyorum. :) :)
Ne var ki bunda yufka ince zaten 1-2 dilim ekmek yerine geçse 1 dilim de nekadar büyük olabilir ki kuzu gayet iyi bence
baktım şimdi çorba kasesi büyüklüğünde gibi görünüyo yapılanlaröyleyse bence normal yufka da ekmek niyetine
Tamam deneyecegim. Çok teşekkürler kuzum :) :)Aslında ben de o niyetteyim ki 1-2 kilo alıp hemen 50 üstü olmak istemiyorum fakat 50 olup tamamen sıkılaşmaya çalışmak da mantıklı geliyor bakalım 50 göreyim de inşallah
Protein yapıcaksan dediğim gibi sınırsız yiyebilirsin hatta nekadar çok yersen okadar kalori yakarsın amaç o zaten protein kalori yakımını hızlandırıyor sabah 3 yumurtadan omlet baya tok tutuyo arada yağsız süt yoğurt olur öğlen en güzeli göğüs tavuk ama tıkanırım dersen yağsız kıymadan köfte de olur yine yoğurtla akşam da öğlen gibi ama arada acıktın diyelim yine tavuk balık yumurta yiyebilirsin yani 3 öğün olucak diye bi şart yok acıktıkça yeniyo
Supersin canım :) Pro diyetini kaç gün yapmayı planlıyorsun canım :) Bende yapsam mi acaba belki kilo vermeyi hızlandırır.
İvitttttHu huuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?