- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.721
Naber kankuleytoooo nasıl oldu dişin skıldım yaaİvittttt
Kankitoo aynı yaa şiş halaNaber kankuleytoooo nasıl oldu dişin skıldım yaa
Valla doğruuu protein doyuruyo o yüzden yemek aramıyo insan. :)yalnız bak bu protein şu açıdan iyi canım bişeyler yemek istemiyo yani dün mesela öğleden sonra habire yiycek arıyodum gittim leblebi aldım yedim ama bugün yok yani aslında yemem lazım ama canım istemooor
Kankitoo aynı yaa şiş halaağrısı yok denecek kadar az ama hafif bir sızı var.
Heaa ben de sıkıldım. Börek yedim yine hahaha bugün dağıttım iyice dişim yüzünden :)
Ay valla bana ne ya üf moralimbozuluyo yedim diye ama napiyim yiyom iştee seviyorumKanka valla börek olsa evde akşam falan en de gider gelir yerim kurabiye börek yanyana durmak zor
Boşveer bi de bi hastalık falan bişey olunca insna koyuveriyo o da stres yapıyo yiyesi geliyo insanın sürekli yediysen pişman olmıycaksın zaten boşverAy valla bana ne ya üf moralimbozuluyo yedim diye ama napiyim yiyom iştee seviyorumakşama yemek yapmıcam zaten eşim meze tarzı bişeyler alayım çayla yeriz dedi. Bulabilirse alır ama bulamazsa ona makarna vs yaparım.
Bugün doğru düzgün çiğneyemediğim için löp löp yutmak zorunda kalıyorum :)
Amaan hep can sıkıntısından kanka yaa benenaa
Hu huuuuuu
tabisiki olur afiyet olsun kuzum ben de süt içiyorum şuanda akşama ne yesem yaa hidi döner var evde onu yerim galibaKUZUM BEN ACIKDIMDA BAKKAL AMCADAN KARPUZ ALDM ONU YIYOMN ARA OGUN OLARAK OLUR DIMI :)
Araştırmalarım devam ediyor yakında basın açıklaması yapıcam hedefime ulaşınca
Biraz kafam karışık yani kuruyemiş ekleyebilirim haftada birkaç öğün serbest yapabilirim mesela deneye yanıla görücem galiba kuzu bi de inşallah hafta izne çıkıyorum orda biraz alma ihtimalim varSabirsizlikla bekliyorum canim
tabisiki olur afiyet olsun kuzum ben de süt içiyorum şuanda akşama ne yesem yaa hidi döner var evde onu yerim galiba
ama bence orda da vardır bişeyler bence boşa yeme evde kuzu, Allah kabul etsin buarada hadi bakalımDONER GUZELDIR KUZUM BENDE AKSAM KAYNANAMA GITCEZ IMAM NIKAHI KIYMAYA BAKM BELKI GITMEDEN EVDE YERIM NISANLIM BENI ALMADAN EVDEDE DUNDEN LAHANA VARDI ONU YERM KURU KURU.
Ah aynen neden aldım onu bilmiyom ye ye bi hal oldum :)))))))))Az az yemişsin mervecim güzel bence o fıstık ezmesi bitmeden sana rahat yok
En iyisi ben en kısa zamanda yapayım.Ceviz yeşil kırmızı mercimek yiyebiliyormuyuz? Çünkü onlarda protein. Ben sadece bir gün ketojenik diyet yapmıştım tabi ketojenik oldugunu bile bilmiyordum. Topikten biri söylemişti bu yaptıgın ketojenik diye. O da buna benziyordu. Sadece protein ve yağlı etten oluşuyordu.yalnız bak bu protein şu açıdan iyi canım bişeyler yemek istemiyo yani dün mesela öğleden sonra habire yiycek arıyodum gittim leblebi aldım yedim ama bugün yok yani aslında yemem lazım ama canım istemooor
Kanka nasl dişinAy valla bana ne ya üf moralimbozuluyo yedim diye ama napiyim yiyom iştee seviyorumakşama yemek yapmıcam zaten eşim meze tarzı bişeyler alayım çayla yeriz dedi. Bulabilirse alır ama bulamazsa ona makarna vs yaparım.
Bugün doğru düzgün çiğneyemediğim için löp löp yutmak zorunda kalıyorum :)
Amaan hep can sıkıntısından kanka yaa benenaa
Biraz kafam karışık yani kuruyemiş ekleyebilirim haftada birkaç öğün serbest yapabilirim mesela deneye yanıla görücem galiba kuzu bi de inşallah hafta izne çıkıyorum orda biraz alma ihtimalim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?