Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yalnız bak bu protein şu açıdan iyi canım bişeyler yemek istemiyo yani dün mesela öğleden sonra habire yiycek arıyodum gittim leblebi aldım yedim ama bugün yok yani aslında yemem lazım ama canım istemooor
Valla doğruuu protein doyuruyo o yüzden yemek aramıyo insan. :)

Kankitoo aynı yaa şiş hala ağrısı yok denecek kadar az ama hafif bir sızı var.
Heaa ben de sıkıldım. Börek yedim yine hahaha bugün dağıttım iyice dişim yüzünden :)

Kanka valla börek olsa evde akşam falan en de gider gelir yerim kurabiye börek yanyana durmak zor

Kanka valla börek olsa evde akşam falan en de gider gelir yerim kurabiye börek yanyana durmak zor
Ay valla bana ne ya üf moralimbozuluyo yedim diye ama napiyim yiyom iştee seviyorum akşama yemek yapmıcam zaten eşim meze tarzı bişeyler alayım çayla yeriz dedi. Bulabilirse alır ama bulamazsa ona makarna vs yaparım.
Bugün doğru düzgün çiğneyemediğim için löp löp yutmak zorunda kalıyorum :)
Amaan hep can sıkıntısından kanka yaa benenaa

Boşveer bi de bi hastalık falan bişey olunca insna koyuveriyo o da stres yapıyo yiyesi geliyo insanın sürekli yediysen pişman olmıycaksın zaten boşver

Sabirsizlikla bekliyorum canim
Biraz kafam karışık yani kuruyemiş ekleyebilirim haftada birkaç öğün serbest yapabilirim mesela deneye yanıla görücem galiba kuzu bi de inşallah hafta izne çıkıyorum orda biraz alma ihtimalim var

tabisiki olur afiyet olsun kuzum ben de süt içiyorum şuanda akşama ne yesem yaa hidi döner var evde onu yerim galiba

DONER GUZELDIR KUZUM BENDE AKSAM KAYNANAMA GITCEZ IMAM NIKAHI KIYMAYA BAKM BELKI GITMEDEN EVDE YERIM NISANLIM BENI ALMADAN EVDEDE DUNDEN LAHANA VARDI ONU YERM KURU KURU.

DONER GUZELDIR KUZUM BENDE AKSAM KAYNANAMA GITCEZ IMAM NIKAHI KIYMAYA BAKM BELKI GITMEDEN EVDE YERIM NISANLIM BENI ALMADAN EVDEDE DUNDEN LAHANA VARDI ONU YERM KURU KURU.
ama bence orda da vardır bişeyler bence boşa yeme evde kuzu, Allah kabul etsin buarada hadi bakalım

yalnız bak bu protein şu açıdan iyi canım bişeyler yemek istemiyo yani dün mesela öğleden sonra habire yiycek arıyodum gittim leblebi aldım yedim ama bugün yok yani aslında yemem lazım ama canım istemooor
En iyisi ben en kısa zamanda yapayım.Ceviz yeşil kırmızı mercimek yiyebiliyormuyuz? Çünkü onlarda protein. Ben sadece bir gün ketojenik diyet yapmıştım tabi ketojenik oldugunu bile bilmiyordum. Topikten biri söylemişti bu yaptıgın ketojenik diye. O da buna benziyordu. Sadece protein ve yağlı etten oluşuyordu.

Sabah saat 9 da kahvaltı yapmıştım.
Öğle 14.00

2-3 çatal taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 18.00 ( Aslında çok acıkmamıştım. Ama şimdi yemesem gece acıkacaktım.Biraz mecburi oldu.)
1 kase kırmızı mercimek
1 kase yoğurt
Salata
Vallahi diceksinizki bu kız hep çorba yiyor ama napayım ya sofrada bana uygun yemekler bunlar oluyor. Bizimkiler güzelim yemekleri götürüyor. Banada anca bunlar kalıyor

Kanka nasl dişin

Biraz kafam karışık yani kuruyemiş ekleyebilirim haftada birkaç öğün serbest yapabilirim mesela deneye yanıla görücem galiba kuzu bi de inşallah hafta izne çıkıyorum orda biraz alma ihtimalim var

Birisi serbestlik mi dedi sevdim bu koruma işini

Hayirli aksamlar kizlar
Sabah kahvaltimi evde yapmistim. Ama dün is yerinde kahvalti yaptigim icin arkadaslar yine cok israr etti bende rezene cayimin yaninda salatalik domates ve minnacik peynir yedim.
Öğle yarim dilim ekmek 5kasik z.yagli patlican yemegi 3 kasik b.pilavi cacik azicik dondurma
Aksam 2kepce kuru fasulye 2kasik p.pilavi cacik
Kapanisi 2 kasik yogurtla yaptim

Kızlar eşim toplu iğne yutmuş üzüntüden elime ne geçerse yiyorum makat nölgesndeymş şuan 4 e kadar çkması gerek yksa amelyt olucak çok korkuym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…