- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.741
Kızlar eşim toplu iğne yutmuşüzüntüden elime ne geçerse yiyorum makat nölgesndeymş şuan 4 e kadar çkması gerek yksa amelyt olucak çok korkuym
Hayirli aksamlar kizlar
Sabah kahvaltimi evde yapmistim. Ama dün is yerinde kahvalti yaptigim icin arkadaslar yine cok israr etti bende rezene cayimin yaninda salatalik domates ve minnacik peynir yedim.
Öğle yarim dilim ekmek 5kasik z.yagli patlican yemegi 3 kasik b.pilavi cacik azicik dondurma
Aksam 2kepce kuru fasulye 2kasik p.pilavi cacik
Kapanisi 2 kasik yogurtla yaptim
ama bence orda da vardır bişeyler bence boşa yeme evde kuzu, Allah kabul etsin buarada hadi bakalım
kuzum cok gecmıs olsun ya smdi nasıl oldu.
afıyet olsun canım cok guzel hele kapanıs harıka benı dun duymayn fena yedım ya
aynen kuzu dısardan bıseler soledık ama dun cok yedım ya. amın ınsallah kuzum benım.
Mervecim çok geçmiş olsun nasıl oldu eşin inşallah geçer biran önceKızlar eşim toplu iğne yutmuşüzüntüden elime ne geçerse yiyorum makat nölgesndeymş şuan 4 e kadar çkması gerek yksa amelyt olucak çok korkuym
Canım onlar yok maalesef bitkisel protein yok sadece hayvansal protein çünkü bitkisel proteinler yani mercimek ceviz falan aynı zamanda yüksek karbonhidrat içeriyo sadece süt yoğurt peynir tavuk et balık yumurtaEn iyisi ben en kısa zamanda yapayım.Ceviz yeşil kırmızı mercimek yiyebiliyormuyuz? Çünkü onlarda protein. Ben sadece bir gün ketojenik diyet yapmıştım tabi ketojenik oldugunu bile bilmiyordum. Topikten biri söylemişti bu yaptıgın ketojenik diye. O da buna benziyordu. Sadece protein ve yağlı etten oluşuyordu.
olsu güzel ama menün bence yani protein yapıcağında sınır yok ama ve en güzeli tabii seviyosan 3 yumurtadan falan sabah omlet 1tk da z.yağı ya da tereya koyabilirsinSabah saat 9 da kahvaltı yapmıştım.
Öğle 14.00
2-3 çatal taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 18.00 ( Aslında çok acıkmamıştım. Ama şimdi yemesem gece acıkacaktım.Biraz mecburi oldu.)
1 kase kırmızı mercimek
1 kase yoğurt
Salata
Vallahi diceksinizki bu kız hep çorba yiyor ama napayım ya sofrada bana uygun yemekler bunlar oluyor. Bizimkiler güzelim yemekleri götürüyor. Banada anca bunlar kalıyor
Kuzu işte hem stres var tabii sende şimdi hem de öyle hepberaber olunca yeniyo yani zor yememek afiyet olsunn neler yedin bakalım
Sağol kuzm hastanedeyiz kendlğnden çkmasnı bekliyoruz bakalım inşallah çıkar bağırsağa inmiş amakuzum cok gecmıs olsun ya smdi nasıl oldu.
afıyet olsun canım cok guzel hele kapanıs harıka benı dun duymayn fena yedım ya
aynen kuzu dısardan bıseler soledık ama dun cok yedım ya. amın ınsallah kuzum benım.
Sağol bitanem hastanede bekliyozMervecim çok geçmiş olsun nasıl oldu eşin inşallah geçer biran önce
Çok geçmiş olsun mervecim kolaylıkla atlatın inşallah biran önceSağol bitanem hastanede bekliyoziğnenin kendlğnden çıkmasnı bekliyoz
2 lahmacun tyedım asıl kaynanam dedı dıyettesn kofte solıyım bende pıs bogazlık pesıne de kazandıbı
Canım onlar yok maalesef bitkisel protein yok sadece hayvansal protein çünkü bitkisel proteinler yani mercimek ceviz falan aynı zamanda yüksek karbonhidrat içeriyo sadece süt yoğurt peynir tavuk et balık yumurta
Aslında cevizin karbonhidrat degeri düşük netten öyle görmüştüm. Neyse ben o zaman hayvansal gıdalarla yaparım. Yarın yapayım bugün geçti. Hem yeni başlangıç olur :)olsu güzel ama menün bence yani protein yapıcağında sınır yok ama ve en güzeli tabii seviyosan 3 yumurtadan falan sabah omlet 1tk da z.yağı ya da tereya koyabilirsin
Ayy çok geçmiş olsun. Yazık ya çok üzüldüm. İnşallah müdahale gerekmeden hallolurSağol kuzm hastanedeyiz kendlğnden çkmasnı bekliyoruz bakalım inşallah çıkar bağırsağa inmiş amainşallah çıkabilir
Aman Allah ım. Lahmacun neyse de kazandibi olmayaymış iyi olurmuş. Neyse düğün stresine verelim :) Toplarsın sen.2 lahmacun tyedım asıl kaynanam dedı dıyettesn kofte solıyım bende pıs bogazlık pesıne de kazandıbı
afiyet olsunn yani ben olsam ben de yerdim sanırım kuzum çok da canım istiyo lahmacun zaten bu ara
Aman Allah ım. Lahmacun neyse de kazandibi olmayaymış iyi olurmuş. Neyse düğün stresine verelim :) Toplarsın sen.
Aynen tatlım güzel bir başlangıç yapacağına inanıyorum :) :) Bugünlerin acısını çıkarırsın :)ben de cok sevıyorum kuzu ya ama dıyette verıor neden arada yemıorsn hıc yedıgını duymadım.
aynen kuzu ben dugun moduna gırdm dıyet gttı ya ınsallah tatıl donusu ıyı baslıcam umuyorum
Aynen tatlım güzel bir başlangıç yapacağına inanıyorum :) :) Bugünlerin acısını çıkarırsın :)
Kuzum evet ama olmuyor işte maalesef yağ falan d avar ya cevizde sadece hayvansal protein süt yoğurt peynir falan olucak 1 gün çabuk geçiyo zaten yaa 3 yumurtanın da sebebi nekadar ççok yersen o kadar kalori yakıcak olman yani protein gününde bol bol yağsız tavuk balık yumurta yemek gerekiyo özelliği o yarın başla güzel bir başlangıç olsun tarçın falan kullanabilirsin buaradaAslında cevizin karbonhidrat degeri düşük netten öyle görmüştüm. Neyse ben o zaman hayvansal gıdalarla yaparım. Yarın yapayım bugün geçti. Hem yeni başlangıç olur :)
1 yumurta yediğim zaman patlayacak gibi oluyorum diğer yiyecekleri zorla yiyorum. 3 yumurtayı çok fazla gelir bana zaten kendileriyle çok aram yok mecburi yiyorum :)
kuzum ben ramazanda falan hep yedim dışarda yediğimizde bayramda da zaten yemiştim yani norma günlerde yemedim ama kaçamak günlerinde antebe gittiğimizde falan hep yedimben de cok sevıyorum kuzu ya ama dıyette verıor neden arada yemıorsn hıc yedıgını duymadım.
aynen kuzu ben dugun moduna gırdm dıyet gttı ya ınsallah tatıl donusu ıyı baslıcam umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?