Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar eşim toplu iğne yutmuş üzüntüden elime ne geçerse yiyorum makat nölgesndeymş şuan 4 e kadar çkması gerek yksa amelyt olucak çok korkuym

kuzum cok gecmıs olsun ya smdi nasıl oldu.

afıyet olsun canım cok guzel hele kapanıs harıka benı dun duymayn fena yedım ya
ama bence orda da vardır bişeyler bence boşa yeme evde kuzu, Allah kabul etsin buarada hadi bakalım

aynen kuzu dısardan bıseler soledık ama dun cok yedım ya. amın ınsallah kuzum benım.

Günaydın şekerlerr

akşam hindi döner yedim yoğurtla
bugün de sabah 2kk lıght süzme peynir
bol miktarda domates biber satalatık ve yarım paket mavi-yeşil light elmalı bisküvi (ekmek yerine)

Kuzu işte hem stres var tabii sende şimdi hem de öyle hepberaber olunca yeniyo yani zor yememek afiyet olsunn neler yedin bakalım

Canım onlar yok maalesef bitkisel protein yok sadece hayvansal protein çünkü bitkisel proteinler yani mercimek ceviz falan aynı zamanda yüksek karbonhidrat içeriyo sadece süt yoğurt peynir tavuk et balık yumurta

olsu güzel ama menün bence yani protein yapıcağında sınır yok ama ve en güzeli tabii seviyosan 3 yumurtadan falan sabah omlet 1tk da z.yağı ya da tereya koyabilirsin

Sağol kuzm hastanedeyiz kendlğnden çkmasnı bekliyoruz bakalım inşallah çıkar bağırsağa inmiş ama inşallah çıkabilir

Canım onlar yok maalesef bitkisel protein yok sadece hayvansal protein çünkü bitkisel proteinler yani mercimek ceviz falan aynı zamanda yüksek karbonhidrat içeriyo sadece süt yoğurt peynir tavuk et balık yumurta
olsu güzel ama menün bence yani protein yapıcağında sınır yok ama ve en güzeli tabii seviyosan 3 yumurtadan falan sabah omlet 1tk da z.yağı ya da tereya koyabilirsin
Aslında cevizin karbonhidrat degeri düşük netten öyle görmüştüm. Neyse ben o zaman hayvansal gıdalarla yaparım. Yarın yapayım bugün geçti. Hem yeni başlangıç olur :)
1 yumurta yediğim zaman patlayacak gibi oluyorum diğer yiyecekleri zorla yiyorum. 3 yumurtayı çok fazla gelir bana zaten kendileriyle çok aram yok mecburi yiyorum :)

afiyet olsunn yani ben olsam ben de yerdim sanırım kuzum çok da canım istiyo lahmacun zaten bu ara

ben de cok sevıyorum kuzu ya ama dıyette verıor neden arada yemıorsn hıc yedıgını duymadım.
Aman Allah ım. Lahmacun neyse de kazandibi olmayaymış iyi olurmuş. Neyse düğün stresine verelim :) Toplarsın sen.

aynen kuzu ben dugun moduna gırdm dıyet gttı ya ınsallah tatıl donusu ıyı baslıcam umuyorum

ben de cok sevıyorum kuzu ya ama dıyette verıor neden arada yemıorsn hıc yedıgını duymadım.

aynen kuzu ben dugun moduna gırdm dıyet gttı ya ınsallah tatıl donusu ıyı baslıcam umuyorum
Aynen tatlım güzel bir başlangıç yapacağına inanıyorum :) :) Bugünlerin acısını çıkarırsın :)

Kuzum evet ama olmuyor işte maalesef yağ falan d avar ya cevizde sadece hayvansal protein süt yoğurt peynir falan olucak 1 gün çabuk geçiyo zaten yaa 3 yumurtanın da sebebi nekadar ççok yersen o kadar kalori yakıcak olman yani protein gününde bol bol yağsız tavuk balık yumurta yemek gerekiyo özelliği o yarın başla güzel bir başlangıç olsun tarçın falan kullanabilirsin buarada

kuzum ben ramazanda falan hep yedim dışarda yediğimizde bayramda da zaten yemiştim yani norma günlerde yemedim ama kaçamak günlerinde antebe gittiğimizde falan hep yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…