Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum ben ramazanda falan hep yedim dışarda yediğimizde bayramda da zaten yemiştim yani norma günlerde yemedim ama kaçamak günlerinde antebe gittiğimizde falan hep yedim
Anladim kuzum haklisin zaten hedefine bisey kalmadi sonra bol bol yersin insaallah. Pazartesi bende yapim bakalim su protein gununden 2 gun yapsam yeter bol bol yumurta he ☺

Anladim kuzum haklisin zaten hedefine bisey kalmadi sonra bol bol yersin insaallah. Pazartesi bende yapim bakalim su protein gununden 2 gun yapsam yeter bol bol yumurta he ☺

Tatlişkom zaten acıkmıyosun çok tok tutuyo sıkıcı gelebilr fakat 1 güncük değer bence sabah güzeel bir omlet 3 yumurtadan 1tk tereyağla mesela arada süt yoğurt tarçınlı falan öğlen döner köfte ya da tavuk falan yine sınırsız akşam da öyle yani mümkün olduğunca yağsız olucak o şekilde sınır yok

Mervecim nasıl olmuş ki yani nasıl yutmuş allah korusun inşallah hallolur kolayca bi operasyona gerek kalmaz
Kotcu ya eşim ölçü alıyormuş o anda ağzına kymş bi an unutup nefes alınca yutmş bde su içmiş üstüne oda kaymş gitmiş Allahtan takılmamş

Kankacım nasılsın
Kankitom iyi sayılırım ya dişimin ağrısı kalmadı sadece şişlik var ve o şiş olan yerler ağrıyo biraz zorladığım zaman :)
Kızı doktor kontrolüne götürdük de giremedim bugün. Aşı oldu,kolundan 2 tüp kan aldılar hormon testi için. Allahımm nasıl dayandı kuzum ya ağlarken içim parçalandı dayanamıyorum hiç böyle

Sen nasılsın kankitom

Oyy kıyamam ben ona benim de içim parçalanıyo öyle görünce çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim nasıl olayım çalışıyorum bugün 6 buçuk olsa diye bekliyorum işte

Oyy kıyamam ben ona benim de içim parçalanıyo öyle görünce çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim nasıl olayım çalışıyorum bugün 6 buçuk olsa diye bekliyorum işte
Ayy haftasonu çalışmak da koyar insana be kanka valla. Neyseki çoğu gitmiş azı kalmışş :) forumda kimse olmayınca vakit de geçmiyo; diğer türlü muhabbet filan derken geçiveriyo zaman :)

Ay unutmuşum teşekkür etmeyi ayolll sağ ol kankacım. Ya aslında sadece aşısı olcaktı bugün ama,2-3 hafta önce sağlık ocağında yine bi aşı olmuştu Erva. Orada kansızlığı var mı yok mu diye bakmışlardı parmaktan kan alıp da.biraz kansız dedi hemşire. Kan damlası kullanıyoruz normalde günde 1 kezdi ama kansızlık çıkınca günde iki kez ver dediler. Neyse ben verdim işte ama pek de güvenememiştim. Bugün kendi doktorumuza gidince anlattım durumu. Ordakilere pek güven olmuyo bi de burda yapalım dedi. Anam damardan alcaklarmış ben onu fark edince içim gitti zaten. Sonuçları 5te çıkıcak bakalım eşim gidicek herhalde tek başına. Doktor nöbetçiymiş bugün de halledelim burdayım dedi. Öyle işte kanka ya valla yazık ama yapılması gerekiyo mecburen

Mervecim çok geçmiş olsun canım aynısı benim başıma geldi ben gülerken yuttugum için cigerimin üstüne yapismisti ve iki aylık hamileydim

Teşekkür ederim canim. Dengelersin insallah tatlim. Bu ara yemek düzeninin degismesi cok normal

Acilen ambulansla başka şehire kaldirdilar beni bebeğime bişey olmasın diye daha önemli bi hastaneye gitmek istedim

Günaydın şekerlerr

akşam hindi döner yedim yoğurtla
bugün de sabah 2kk lıght süzme peynir
bol miktarda domates biber satalatık ve yarım paket mavi-yeşil light elmalı bisküvi (ekmek yerine)

Afiyet olsun canim

Orda ameliyata aldılar beni cigerden çıkmış bulamadilar bebeğe zarar olmasın diye sürekli filmde cekemiyolardi sonra ultrasondan baktılar bagirsakta görünüyo dediler meğerse ben oksurmustum o ara ciğer onu atmış bende tekrar yutmusum mideye inmis:) eve gönderdiler 3 gün sonra kendiliginden çıktı :)darısı size insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…