- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.761
Sağol canm bnm ya yapıcak bşy olmaması üzüyor insanıÇok geçmiş olsun mervecim kolaylıkla atlatın inşallah biran önce
Sağol canm bnm ya yapıcak bşy olmaması üzüyor insanı
Anladim kuzum haklisin zaten hedefine bisey kalmadi sonra bol bol yersin insaallah. Pazartesi bende yapim bakalim su protein gununden 2 gun yapsam yeter bol bol yumurta he ☺kuzum ben ramazanda falan hep yedim dışarda yediğimizde bayramda da zaten yemiştim yani norma günlerde yemedim ama kaçamak günlerinde antebe gittiğimizde falan hep yedim
Anladim kuzum haklisin zaten hedefine bisey kalmadi sonra bol bol yersin insaallah. Pazartesi bende yapim bakalim su protein gununden 2 gun yapsam yeter bol bol yumurta he ☺
Kotcu ya eşim ölçü alıyormuş o anda ağzına kymş bi an unutup nefes alınca yutmş bde su içmiş üstüne oda kaymş gitmiş Allahtan takılmamşMervecim nasıl olmuş ki yani nasıl yutmuş allah korusun inşallah hallolur kolayca bi operasyona gerek kalmaz
Kotcu ya eşim ölçü alıyormuş o anda ağzına kymş bi an unutup nefes alınca yutmş bde su içmiş üstüne oda kaymş gitmiş Allahtan takılmamş
Mervecim zaten insan böyle durumlarda pek yiyemiyo yine de düzgün bşeyler yemişsin kendine dikkat et sütün eksilmesinSabah kahvaltı 1 dlm ekmek 3 kşk menemen zoraki yedm şmdide makarna yiyorum bi kaç kaşık pf offf
Kuzum çok geçmiş olsun ya Allahım nasıl yutmuş ya iyi ki parçalamamış boğazını filanSağol canm bnm ya yapıcak bşy olmaması üzüyor insanı
Kankacım nasılsınKuzum çok geçmiş olsun ya Allahım nasıl yutmuş ya iyi ki parçalamamış boğazını filaninşallah canı yanmadan hallolur yaa çok üzüldüm
Kankitom iyi sayılırım ya dişimin ağrısı kalmadı sadece şişlik var ve o şiş olan yerler ağrıyo biraz zorladığım zaman :)Kankacım nasılsın
Oyy kıyamam ben ona benim de içim parçalanıyo öyle görünce çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim nasıl olayım çalışıyorum bugün 6 buçuk olsa diye bekliyorum işteKankitom iyi sayılırım ya dişimin ağrısı kalmadı sadece şişlik var ve o şiş olan yerler ağrıyo biraz zorladığım zaman :)
Kızı doktor kontrolüne götürdük de giremedim bugün. Aşı oldu,kolundan 2 tüp kan aldılar hormon testi için. Allahımm nasıl dayandı kuzum ya ağlarken içim parçalandı dayanamıyorum hiç böyle
Sen nasılsın kankitom
Ayy haftasonu çalışmak da koyar insana be kanka valla. Neyseki çoğu gitmiş azı kalmışş :) forumda kimse olmayınca vakit de geçmiyo; diğer türlü muhabbet filan derken geçiveriyo zaman :)Oyy kıyamam ben ona benim de içim parçalanıyo öyle görünce çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim nasıl olayım çalışıyorum bugün 6 buçuk olsa diye bekliyorum işte
Kızlar eşim toplu iğne yutmuşüzüntüden elime ne geçerse yiyorum makat nölgesndeymş şuan 4 e kadar çkması gerek yksa amelyt olucak çok korkuym
Ay unutmuşum teşekkür etmeyi ayolll sağ ol kankacım. Ya aslında sadece aşısı olcaktı bugün ama,2-3 hafta önce sağlık ocağında yine bi aşı olmuştu Erva. Orada kansızlığı var mı yok mu diye bakmışlardı parmaktan kan alıp da.biraz kansız dedi hemşire. Kan damlası kullanıyoruz normalde günde 1 kezdi ama kansızlık çıkınca günde iki kez ver dediler. Neyse ben verdim işte ama pek de güvenememiştim. Bugün kendi doktorumuza gidince anlattım durumu. Ordakilere pek güven olmuyo bi de burda yapalım dedi. Anam damardan alcaklarmış ben onu fark edince içim gitti zaten. Sonuçları 5te çıkıcak bakalım eşim gidicek herhalde tek başına. Doktor nöbetçiymiş bugün de halledelim burdayım dedi. Öyle işte kanka ya valla yazık ama yapılması gerekiyo mecburenOyy kıyamam ben ona benim de içim parçalanıyo öyle görünce çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim nasıl olayım çalışıyorum bugün 6 buçuk olsa diye bekliyorum işte
kuzum cok gecmıs olsun ya smdi nasıl oldu.
afıyet olsun canım cok guzel hele kapanıs harıka benı dun duymayn fena yedım ya
aynen kuzu dısardan bıseler soledık ama dun cok yedım ya. amın ınsallah kuzum benım.
Günaydın şekerlerr
akşam hindi döner yedim yoğurtla
bugün de sabah 2kk lıght süzme peynir
bol miktarda domates biber satalatık ve yarım paket mavi-yeşil light elmalı bisküvi (ekmek yerine)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?