- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.781
Kankitom iyi sayılırım ya dişimin ağrısı kalmadı sadece şişlik var ve o şiş olan yerler ağrıyo biraz zorladığım zaman :)
Kızı doktor kontrolüne götürdük de giremedim bugün. Aşı oldu,kolundan 2 tüp kan aldılar hormon testi için. Allahımm nasıl dayandı kuzum ya ağlarken içim parçalandı dayanamıyorum hiç böyle
Sen nasılsın kankitom
Ayy haftasonu çalışmak da koyar insana be kanka valla. Neyseki çoğu gitmiş azı kalmışş :) forumda kimse olmayınca vakit de geçmiyo; diğer türlü muhabbet filan derken geçiveriyo zaman :)
Ay unutmuşum teşekkür etmeyi ayolll sağ ol kankacım. Ya aslında sadece aşısı olcaktı bugün ama,2-3 hafta önce sağlık ocağında yine bi aşı olmuştu Erva. Orada kansızlığı var mı yok mu diye bakmışlardı parmaktan kan alıp da.biraz kansız dedi hemşire. Kan damlası kullanıyoruz normalde günde 1 kezdi ama kansızlık çıkınca günde iki kez ver dediler. Neyse ben verdim işte ama pek de güvenememiştim. Bugün kendi doktorumuza gidince anlattım durumu. Ordakilere pek güven olmuyo bi de burda yapalım dedi. Anam damardan alcaklarmış ben onu fark edince içim gitti zaten. Sonuçları 5te çıkıcak bakalım eşim gidicek herhalde tek başına. Doktor nöbetçiymiş bugün de halledelim burdayım dedi. Öyle işte kanka ya valla yazık ama yapılması gerekiyo mecburen
ooyy canım benim neler atlatmışsın sen de allah korumuşOrda ameliyata aldılar beni cigerden çıkmış bulamadilar bebeğe zarar olmasın diye sürekli filmde cekemiyolardi sonra ultrasondan baktılar bagirsakta görünüyo dediler meğerse ben oksurmustum o ara ciğer onu atmış bende tekrar yutmusum mideye inmis:) eve gönderdiler 3 gün sonra kendiliginden çıktı :)darısı size insallah
Yarın 10.aya giricek cnm teşekkür ederimGecmis olsun canim. Kiyamam yaa bende cok kötü oluyorumbebis 9 aylik mi canim?
Evet kanka onun iyiliği için hep zaten :)Öyle tabii mecbur napıcaksın ama içi dayanmıyo insanın da işte olsun iyi olsun da kuzu
Evet kanka onun iyiliği için hep zaten :)
Heheh afiyet olsun kanka :) ben ne yedim sabah hatırlamıyom sanki dur bakayım yazayım :)Yediklerimi yazıyım baaari
kahvaltı 2 kk lıght süzme peynir
domates biber salatalık roka
1 paket mavi yeşil lıght elmalı bisküvi
1kupa lıght süt 1çk neskafeli
öğle 150gr kadar hindi döner
2 köz kırmızı biber
domates salatalık biber roka
1kk lıght süzme peynir
1 tane kornet süper boy
Heheh afiyet olsun kanka :) ben ne yedim sabah hatırlamıyom sanki dur bakayım yazayım :)
Sabah: 1 dl tb ekmeği,4 kaşık menemen,peynir zeytin salatalık,salam 1 yaprak:) 1 dl kekçay kaşığının ucuyla da çokokrem aldım :)
Aralarda yarım bardak kola ve 1 fincan sade neskafe içtim.
Akşama da köfteyle patates püresi olcek :)
Heaaa kanka ya dengelenir inşallah :) köfteyle püreyi de ekmeksiz az yersem iyi olcak :) zaten yarın büyk ihtimalle eksileri göremicem bana öyle geliyo hahaSeninki de güzelmiş kanka afiyet olsun 1dl kek de güzel ama öğle yok sende dengelenirben de belki akşam yemem çünkü öğlen dediğimi saat 3-4gibi yedim sonra da dondurma yedim artık bişey yemeyebilirimbayatokum çünkü belki yoğurt ve 1-2 dilim karpuz yerim
Yediklerimi yazıyım baaari
kahvaltı 2 kk lıght süzme peynir
domates biber salatalık roka
1 paket mavi yeşil lıght elmalı bisküvi
1kupa lıght süt 1çk neskafeli
öğle 150gr kadar hindi döner
2 köz kırmızı biber
domates salatalık biber roka
1kk lıght süzme peynir
1 tane kornet süper boy
Heheh afiyet olsun kanka :) ben ne yedim sabah hatırlamıyom sanki dur bakayım yazayım :)
Sabah: 1 dl tb ekmeği,4 kaşık menemen,peynir zeytin salatalık,salam 1 yaprak:) 1 dl kekçay kaşığının ucuyla da çokokrem aldım :)
Aralarda yarım bardak kola ve 1 fincan sade neskafe içtim.
Akşama da köfteyle patates püresi olcek :)
Heaaa kanka ya dengelenir inşallah :) köfteyle püreyi de ekmeksiz az yersem iyi olcak :) zaten yarın büyk ihtimalle eksileri göremicem bana öyle geliyo haha
Afiyet olsun tatlim. Amaaan olsun o kadarcik da hakediyorsun
Afiyet olsun canim. Keeeekkkkkk en sevdiğimama bu hafta yemicem 58i görünce saldirabilirim abarti bir sey yok canim öğlen yemeyince dengelenmistir zaten
sen kaç oldun şimdi 58 yakın bence bu hafta kaçamak yoktu sanki kek geçen hafta mıydı bu hafta başı mıydıAfiyet olsun canim. Keeeekkkkkk en sevdiğimama bu hafta yemicem 58i görünce saldirabilirim abarti bir sey yok canim öğlen yemeyince dengelenmistir zaten
Di mi amayani arada kaçamak yapmazsan diyet de çekilmez ki hem akşam yemem artık eve de yürürüm 45dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?