Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gecmis olsun canim. Kiyamam yaa bende cok kötü oluyorum bebis 9 aylik mi canim?

Ayy haftasonu çalışmak da koyar insana be kanka valla. Neyseki çoğu gitmiş azı kalmışş :) forumda kimse olmayınca vakit de geçmiyo; diğer türlü muhabbet filan derken geçiveriyo zaman :)

Aynen kanka az kaldı neyse ki ama şirkette bizim ekiple benden başka kimse yok en azından ortam rahat

Öyle tabii mecbur napıcaksın ama içi dayanmıyo insanın da işte olsun iyi olsun da kuzu

ooyy canım benim neler atlatmışsın sen de allah korumuş

Yediklerimi yazıyım baaari

kahvaltı 2 kk lıght süzme peynir
domates biber salatalık roka

1 paket mavi yeşil lıght elmalı bisküvi
1kupa lıght süt 1çk neskafeli

öğle 150gr kadar hindi döner
2 köz kırmızı biber
domates salatalık biber roka
1kk lıght süzme peynir

1 tane kornet süper boy

Heheh afiyet olsun kanka :) ben ne yedim sabah hatırlamıyom sanki dur bakayım yazayım :)
Sabah: 1 dl tb ekmeği,4 kaşık menemen,peynir zeytin salatalık,salam 1 yaprak:) 1 dl kek çay kaşığının ucuyla da çokokrem aldım :)

Aralarda yarım bardak kola ve 1 fincan sade neskafe içtim.

Akşama da köfteyle patates püresi olcek :)

Seninki de güzelmiş kanka afiyet olsun 1dl kek de güzel ama öğle yok sende dengelenir ben de belki akşam yemem çünkü öğlen dediğimi saat 3-4gibi yedim sonra da dondurma yedim artık bişey yemeyebilirimbayatokum çünkü belki yoğurt ve 1-2 dilim karpuz yerim

Heaaa kanka ya dengelenir inşallah :) köfteyle püreyi de ekmeksiz az yersem iyi olcak :) zaten yarın büyk ihtimalle eksileri göremicem bana öyle geliyo haha

Afiyet olsun tatlim. Amaaan olsun o kadarcik da hakediyorsun

Afiyet olsun canim. Keeeekkkkkk en sevdiğim ama bu hafta yemicem 58i görünce saldirabilirim abarti bir sey yok canim öğlen yemeyince dengelenmistir zaten

Heaaa kanka ya dengelenir inşallah :) köfteyle püreyi de ekmeksiz az yersem iyi olcak :) zaten yarın büyk ihtimalle eksileri göremicem bana öyle geliyo haha

Vall ben de dün aynıydım hala ama bakalım gerçi bugün 3. gün tuvalete daha öğleden sonra girdim ayıptır söylemesi yani dün tartıldığımda iki gündür tuvalete girmemiştim bakalım yarın sabah görücez durumları ama akşam yemem yaa bişey eve de yürüycem

Afiyet olsun canim. Keeeekkkkkk en sevdiğim ama bu hafta yemicem 58i görünce saldirabilirim abarti bir sey yok canim öğlen yemeyince dengelenmistir zaten

Kek benim de favorilerimden elmalı kurabiye ve kek yine bir kakaolu kek yyesim var bakıyım ne zaman patlatıcam

sen kaç oldun şimdi 58 yakın bence bu hafta kaçamak yoktu sanki kek geçen hafta mıydı bu hafta başı mıydı

Selam kizlar sonunda gelebildim cok yoruldum. Bugün temizlik yaptim baya ter attim insallah bol bol kalori yakmisimdir
Sabah 1.5 patates, 2 yumurta ve kasardan omlet yaptim. Ben 1/3 ünü yedim. 1.5 dilim tahilli ekmek 2kk peynir 5 zeytin salatalik 1t.k recel 1c.k nutella 2 bardak sekersiz cay
Öğle 2kepce kuru fasulye 2 kasik p.pilavi 1 dilim tahilli ekmek cacik birkac dilim karpuz
Muhtemelen aksama da ayni menü olur

Di mi ama yani arada kaçamak yapmazsan diyet de çekilmez ki hem akşam yemem artık eve de yürürüm 45dk

Tabiki de canim. Kendini çok sıkıp caninin istedigi seylerden az da olsa yemeyince sonra saldiriyormussun ve verdigin kilolardan fazlasını aliyormussun. O yüzden cok abartmadan yemek lazim. Nefis istiyor az da köreltmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…