- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.801
Sen bayağı pilav yiyosun cnm ama dengeleniyo demek ki kilo verdiğine göre :) afiyet olsunSelam kizlarsonunda gelebildim cok yoruldum. Bugün temizlik yaptim baya ter attim insallah bol bol kalori yakmisimdir
Sabah 1.5 patates, 2 yumurta ve kasardan omlet yaptim. Ben 1/3 ünü yedim. 1.5 dilim tahilli ekmek 2kk peynir 5 zeytin salatalik 1t.k recel 1c.k nutella 2 bardak sekersiz cay
Öğle 2kepce kuru fasulye 2 kasik p.pilavi 1 dilim tahilli ekmek cacik birkac dilim karpuz
Muhtemelen aksama da ayni menü olur
Kek benim de favorilerimden elmalı kurabiye ve kek yine bir kakaolu kek yyesim var bakıyım ne zaman patlatıcam
Sen bayağı pilav yiyosun cnm ama dengeleniyo demek ki kilo verdiğine göre :) afiyet olsun
Temizlik miiii off bana da lazımm ellerine sağlık iyi kalori yakmışsındır
Ay ben pek sevmem ya ne biliyim anca etli tavuklu filan iyi oluyo nadiren diğer yemeklerin yanına da yaparımAyy sorma canim. Bende pilavsiz yiyemiyorum. Bu aliskanligimi birakamiyorum. Az da olsa her hafta kilo verdigim icin cokda takmadim ama farkettim de pilavsiz yapamiyorum ben
Canım hala bekliyoruz hafta sonu diye doktorda uğramıyorCanım çok geçmiş olsun nedir pekii durum şimdi
Ayy sorma canim. Bende pilavsiz yiyemiyorum. Bu aliskanligimi birakamiyorum. Az da olsa her hafta kilo verdigim icin cokda takmadim ama farkettim de pilavsiz yapamiyorum ben
Canımmm valla kaymş gitmiş Allahtan ya kalbine saplanan bile varmşKuzum çok geçmiş olsun ya Allahım nasıl yutmuş ya iyi ki parçalamamış boğazını filaninşallah canı yanmadan hallolur yaa çok üzüldüm
Yediğini boşver mervecim yani oralarda stresten de yer insan biran önce düzelsin de yeter kiCanım hala bekliyoruz hafta sonu diye doktorda uğramıyorkoca bir paket cips 3 top dondurma yedm
Ben aynı cnm ya ağrı yok da şişlik geçmedi daha hafiften bi inme var sanki ne biliyimCanımmm valla kaymş gitmiş Allahtan ya kalbine saplanan bile varmşsenin dişin nasıl oldu
Ben bazen çok canım istiyo severim de ama gözümün önünde olmazsa aramıyorumAy ben pek sevmem ya ne biliyim anca etli tavuklu filan iyi oluyo nadiren diğer yemeklerin yanına da yaparım
sen kaç oldun şimdi 58 yakın bence bu hafta kaçamak yoktu sanki kek geçen hafta mıydı bu hafta başı mıydı
ohh daha nee haftaya pazar görürsün bence kuzum geçen pazar kaçtın sen 60 lar demiştim ben görmüştün di miPazar günü yapmistim canim bu hafta boyunca yedimdayanamayip bugün tartildim canim 59.900 ü gördüm 58.900 ü gördüğüm an bir kek haftasi yapicigim
Sen bayağı pilav yiyosun cnm ama dengeleniyo demek ki kilo verdiğine göre :) afiyet olsun
Temizlik miiii off bana da lazımm ellerine sağlık iyi kalori yakmışsındır
ohh daha nee haftaya pazar görürsün bence kuzum geçen pazar kaçtın sen 60 lar demiştim ben görmüştün di mi
Üstelik kek vardı bu hafta haftaya 58 i kesin görürsün canım benimEvet canim sen demistingecen hafta 60.700 düm. Sen öyle diyorsan kesin görürüm canim
Yani kilo verdiğin sürece sorun yok bence azaltmamak lazım ilerde kilo azalınca bişeylerden kısman gerekirse o zaman bakarsın canım benim emziriyosun bi de di mi hep unutuyorum
Emzirmek iyi yaaaHaklisin canim. Evet tatlim emziriyorum
Üstelik kek vardı bu hafta haftaya 58 i kesin görürsün canım benim
Emzirmek iyi yaaagüzel de yiyiosun hem de kilo veriyosun demek ki az yemek gerekmiyo sağlıklı ve güzel yiyince veriliyo emzirirken
Evet canim hemde bol kekli bir hafta geçirdimayy inşallah canim benim hedefim 58 di zaten. Cok az kaldi yaklastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?