Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sen bayağı pilav yiyosun cnm ama dengeleniyo demek ki kilo verdiğine göre :) afiyet olsun
Temizlik miiii off bana da lazımm ellerine sağlık iyi kalori yakmışsındır

Sen bayağı pilav yiyosun cnm ama dengeleniyo demek ki kilo verdiğine göre :) afiyet olsun

Ayy sorma canim. Bende pilavsiz yiyemiyorum. Bu aliskanligimi birakamiyorum. Az da olsa her hafta kilo verdigim icin cokda takmadim ama farkettim de pilavsiz yapamiyorum ben

Ayy sorma canim. Bende pilavsiz yiyemiyorum. Bu aliskanligimi birakamiyorum. Az da olsa her hafta kilo verdigim icin cokda takmadim ama farkettim de pilavsiz yapamiyorum ben
Ay ben pek sevmem ya ne biliyim anca etli tavuklu filan iyi oluyo nadiren diğer yemeklerin yanına da yaparım

Yani kilo verdiğin sürece sorun yok bence azaltmamak lazım ilerde kilo azalınca bişeylerden kısman gerekirse o zaman bakarsın canım benim emziriyosun bi de di mi hep unutuyorum

Canımmm valla kaymş gitmiş Allahtan ya kalbine saplanan bile varmş senin dişin nasıl oldu
Ben aynı cnm ya ağrı yok da şişlik geçmedi daha hafiften bi inme var sanki ne biliyim sorma valla ucuz atlatmış eşin Allah korumuş

sen kaç oldun şimdi 58 yakın bence bu hafta kaçamak yoktu sanki kek geçen hafta mıydı bu hafta başı mıydı

Pazar günü yapmistim canim bu hafta boyunca yedim dayanamayip bugün tartildim canim 59.900 ü gördüm 58.900 ü gördüğüm an bir kek haftasi yapicigim

Pazar günü yapmistim canim bu hafta boyunca yedim dayanamayip bugün tartildim canim 59.900 ü gördüm 58.900 ü gördüğüm an bir kek haftasi yapicigim
ohh daha nee haftaya pazar görürsün bence kuzum geçen pazar kaçtın sen 60 lar demiştim ben görmüştün di mi

Sagol canim. Artik calistigim icin mecbur hafta sonuna kaliyor. Bugünden yapayim da pazar günü cok yorulmayayim dedim. Ev isleri temizlik cok nankör yaa is hic bitmiyor İnşallah canim yarina 200gr daha gider de yuvarlak hesap 1kg vermis olurum

Emzirmek iyi yaaa güzel de yiyiosun hem de kilo veriyosun demek ki az yemek gerekmiyo sağlıklı ve güzel yiyince veriliyo emzirirken

Emzirmek cok güzel kalori yakiyor tatlim. Saglikli seyler yediğin sürece güzel kilo veriyorsun canim.

Evet canim hemde bol kekli bir hafta geçirdim ayy inşallah canim benim hedefim 58 di zaten. Cok az kaldi yaklastim

Ama sen zaten zayıftın di mi genel olarak zayıftın diye hatırlıyorum doğumdan önce bekarken hatta çok zayıfım diyodun vücut daha kolay genel haline dönüyo belki de hepimiz de ulaşıcaz hedeflerimize inşallah kuzum tüm kızlr fit ince hatunlar olucaz

benim mesai bitti çıkıyoreeee öpüyorum hepinizi yarın güzel sonuçlarla buluşmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…