- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.821
Ama sen zaten zayıftın di mi genel olarak zayıftın diye hatırlıyorum doğumdan önce bekarken hatta çok zayıfım diyodun vücut daha kolay genel haline dönüyo belki de hepimiz de ulaşıcaz hedeflerimize inşallah kuzum tüm kızlr fit ince hatunlar olucaz
benim mesai bitti çıkıyoreeee öpüyorum hepinizi yarın güzel sonuçlarla buluşmak üzere
evet kuzum sorma çok stres yaptmYediğini boşver mervecim yani oralarda stresten de yer insan biran önce düzelsin de yeter ki
Ay canm İnşallah çabucak geçer :) daha hala tam atlatabilmiş değilBen aynı cnm ya ağrı yok da şişlik geçmedi daha hafiften bi inme var sanki ne biliyimsorma valla ucuz atlatmış eşin Allah korumuş
Akşam yemeğimi yedim geldim kızlarrr :)
2 tane köfte toplamı 1 el kadar oluyo parmaklar dahil :)
3 kaşık patates püresi
Salata
Ekmek yemedim kola da içmedim eşim içerken :) bugün içmiştim çünkü yarım bardak. Onun yerine su içtim ben de :)
Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)Kuzum evet ama olmuyor işte maalesef yağ falan d avar ya cevizde sadece hayvansal protein süt yoğurt peynir falan olucak 1 gün çabuk geçiyo zaten yaa 3 yumurtanın da sebebi nekadar ççok yersen o kadar kalori yakıcak olman yani protein gününde bol bol yağsız tavuk balık yumurta yemek gerekiyo özelliği o yarın başla güzel bir başlangıç olsun tarçın falan kullanabilirsin buarada
Rica ederim kuzum ne demek gün içinde bıkkınlık gelebiliyo ama bence bir gün sabredilebilir tok oluyosun zaten genelde ama az yeme haşlanmış yumurta sıkıyo beni omlet daha lezzetli yani sabah özellikle 3 yumurta yemeye çalış sütle falan öğlen de tavuk haşla kuru geliyosa suyuna didikle mesela ya da ızgara yap istediğin kadar ye yeter ki yağsız olsunÇok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)
İnşallah mervecim sen de kendine dikkat et kuzu süt falan iç gıdasız kalmaAy canm İnşallah çabucak geçer :) daha hala tam atlatabilmiş değil
Kankaa çook güzel bence kararında miktarlar boşa koladan kalori yok afiyetler olsun köfte candır püre canandırAkşam yemeğimi yedim geldim kızlarrr :)
2 tane köfte toplamı 1 el kadar oluyo parmaklar dahil :)
3 kaşık patates püresi
Salata
Ekmek yemedim kola da içmedim eşim içerken :) bugün içmiştim çünkü yarım bardak. Onun yerine su içtim ben de :)
Tamam zaten eti haşlanmış yiyorum . Yumurtayıda haşlanmış sevmiyorum azcık tereyağıyla kırarım. Ayy inşallah olurda bir kaçamak yapmam :)Rica ederim kuzum ne demek gün içinde bıkkınlık gelebiliyo ama bence bir gün sabredilebilir tok oluyosun zaten genelde ama az yeme haşlanmış yumurta sıkıyo beni omlet daha lezzetli yani sabah özellikle 3 yumurta yemeye çalış sütle falan öğlen de tavuk haşla kuru geliyosa suyuna didikle mesela ya da ızgara yap istediğin kadar ye yeter ki yağsız olsun
Kuzum sorma ya 54 çıktım bugn fazla kaçırdım yemek yemedm yoğurt salatalık yiyim süt yapsn bari yazk gece emiyo süt içiyim 1 çy brdğı bu hafta güzel gitcek dsrken 2 günde haftayı yedm ödemde yaptı vücut protein sebze yapaym yarnda biraz eriteyim bari yapabilirsem eşimde hastanedr moral sıfır oldkça dengesiz beslenme devreye giriyo bi çok yiyom bi hiç tuhaf oldumİnşallah mervecim sen de kendine dikkat et kuzu süt falan iç gıdasız kalma
Bitane ye kız canın çekmişse :)))Kızlar bana inat mı ne evde durmadan hamur işi var. Ayy kızlar cidden canım çok fena poğaça istiyor. Birde buram buram kokuyor. Off ya
Öğle 15.00
1 tane kayısı ( Bu haftaki meyvem sadece buydu)
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 tane haşlanmış tavuk göğsü
1 tabak çorba
Bu saatte temizlik yapıyorum. Annem hepsini bana yıktı. Dedim kızlara yazayımda sonra giremem. Hepinize iyi geceler
Bilmiyorum ya yesemde suçluluk duyacağım. Yemesemde ayrı bir dert. Tek temennim ben patlama noktasına gelmeden poğaçaların bitmesiBitane ye kız canın çekmişse :)))
Kuzu olsun ya bende 53.4 100 gr son iki günden snra bunada şükür diyorum :)Kızlar günaydın ilk bildirim benden olsun :) bi değişiklik yok malesef,bu hafta çok abarttım çünkü. Sağlık olsun diyorum
Kızlar günaydın ilk bildirim benden olsun :) bi değişiklik yok malesef,bu hafta çok abarttım çünkü. Sağlık olsun diyorum
Kuzu olsun ya bende 53.4 100 gr son iki günden snra bunada şükür diyorum :)
Bencede kuzum aynı fikirdeyim 2 gün dengesiz oldu baya :)Mervecim dünden dengesiz beslenmene rağmen 100 gr vermissin bence cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?