Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dogru diyorsun canim. Ayy evet cok zayiftim öyle de olmak istemiyorum bir daha hepimiz buraya hedefimize ulastigimizi yazacaz inşallah canim

Yarin görüşürüz tatlim. Bende cok öpüyorum yeni güne bol eksili baslayalim inşallah

Akşam yemeğimi yedim geldim kızlarrr :)
2 tane köfte toplamı 1 el kadar oluyo parmaklar dahil :)
3 kaşık patates püresi
Salata

Ekmek yemedim kola da içmedim eşim içerken :) bugün içmiştim çünkü yarım bardak. Onun yerine su içtim ben de :)

Afiyet olsun canim

Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)

Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)
Rica ederim kuzum ne demek gün içinde bıkkınlık gelebiliyo ama bence bir gün sabredilebilir tok oluyosun zaten genelde ama az yeme haşlanmış yumurta sıkıyo beni omlet daha lezzetli yani sabah özellikle 3 yumurta yemeye çalış sütle falan öğlen de tavuk haşla kuru geliyosa suyuna didikle mesela ya da ızgara yap istediğin kadar ye yeter ki yağsız olsun

Kankaa çook güzel bence kararında miktarlar boşa koladan kalori yok afiyetler olsun köfte candır püre canandır

Kızlar bana inat mı ne evde durmadan hamur işi var. Ayy kızlar cidden canım çok fena poğaça istiyor. Birde buram buram kokuyor. Off ya
Öğle 15.00
1 tane kayısı ( Bu haftaki meyvem sadece buydu)
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 tane haşlanmış tavuk göğsü
1 tabak çorba

Bu saatte temizlik yapıyorum. Annem hepsini bana yıktı. Dedim kızlara yazayımda sonra giremem. Hepinize iyi geceler

Tamam zaten eti haşlanmış yiyorum . Yumurtayıda haşlanmış sevmiyorum azcık tereyağıyla kırarım. Ayy inşallah olurda bir kaçamak yapmam :)

İnşallah mervecim sen de kendine dikkat et kuzu süt falan iç gıdasız kalma
Kuzum sorma ya 54 çıktım bugn fazla kaçırdım yemek yemedm yoğurt salatalık yiyim süt yapsn bari yazk gece emiyo süt içiyim 1 çy brdğı bu hafta güzel gitcek dsrken 2 günde haftayı yedm ödemde yaptı vücut protein sebze yapaym yarnda biraz eriteyim bari yapabilirsem eşimde hastanedr moral sıfır oldkça dengesiz beslenme devreye giriyo bi çok yiyom bi hiç tuhaf oldum

Bitane ye kız canın çekmişse :)))

Kızlaar günaydın ben de 200 gr vermişim yani az kalınca zorluyo tabii ama gidicek hepsi de inşallah devaaam

Az önce de kahvaltı yaptım malum hafasonu biraz geç oldu

1 tb lavaş
2 yumurtadan omlet
5 siyah zeytin
Domates biber salatalık
3 çk erik reçeli
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…