Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bende kilo bildirimimi yapayim hemencik:)
Geçen hafta 60.700 bugün 59.700 giden 1kilo

Kahvaltim 1patates 2yumurta 2 t.k un ve kasarla yapilmis omletin yarisini yedim. 3 sigara böreği 1 sürümlük t.yag bal 1t.k nutella 2 kk peynir 5 zeytin salatalik yarim dilim tahilli ekmek cay
Kahvaltidan sonra markete gittik o arada bir de dondurma yedim yürüyüşle erimistir diye düşünüyorum
Baska kacamak yapar miyim bilmiyorum şimdi de maden suyu içicem

Tebrik ederim canim yavas da olsa gidiyor sonucta önemli olan o
Afiyet olsun kuzum menü her zaman ki gibi harika

Kahvaltımıda yazayım.
Sabah 10.00
2 ile 3 arasında tereyağlı yumurta
1 br tarçınlı süt
Peynir

lokur cum 3 yumurta kırdım ama 1 tepeleme yemek kaşığı(biraz fazlaydı kaşıktan) kaldı. Vallahi son lokmalarımı affedersin öğürerek yemek zorunda kaldım. 10.00 da başlayan kahvaltım 11.30 ta anca bitti. Çok zorladım yemek için ama en fazla bu kadar yiyebildim yumurtadan.
Normalde 2 öğün yapıyorum. Bugün 3 öğün yapayım di mi? Tavuk haşladım onnu yiyeceğim birazdan . Tabi akşamda onu yerim. Yanınada yoğurt falan. Bu arada tavuğu bol baharatlı yaptım sorun olmaz herhalde

Gayet iyisin canım menünde kilonda. Aynen gittikçe dahada zorlaşıyor. Az kaldı hedefine :) :)
Kuzu olsun ya bende 53.4 100 gr son iki günden snra bunada şükür diyorum :)
Bencede iyi vermişsin canım. Hafta başında olsaydı o kaçamaklar bu kadar etki etmezdi tartıya. Son 2 gün bozduğun için böyle oldu. Ama yinede vermişsin tebrikler canım :)
Kız maşallah sana çok güzel gidiyorsun. Sende emzirmeninde etkisi çok. Devamını bekleriz canım
Kuzular bende kilo almisim ya 61.800 du 62.600 geldim ya ama tuvalete de cikamadim neyse bu hafta dugune kdr gene sikmam lazim ki 61lerde olmam lazim of of ben stresden yiyorum ya.
Sanmıyorum o kadar kilo aldığına. Büyük ihtimal şişlikde vardır. Eee tabi tuvaletinde etkiside unutmayalım. Kız biz bu kiloları haftalarca veriyoruz. 1 haftada geri alınır mı :)

Gidicek inşallah kuzum böyle böyle :) afyt olsn khvltı süper :)

evet canm ya hafta başı olsaydı olmazdı problem :)

Kuzulaaaar ben eşim yarn Allahın izniyle çıkarsa hastaneden sürpriz yapmak istiyorm napsam sizce

Canm süper ya 1 kilo harikasn tebrk edyrm :)

Kuzular bende kilo almisim ya 61.800 du 62.600 geldim ya ama tuvalete de cikamadim neyse bu hafta dugune kdr gene sikmam lazim ki 61lerde olmam lazim of of ben stresden yiyorum ya.
Canm şişlik vardır ya alsam ben alırdım o kadar şeyler yedm almadm ödem yapmştr vücudun protein yap lokurum ödem attırıyor demişti

Dimi kuzum ya bende sanmiyorum cok oynuyor bazen tarti insallah öledir. Sennde masallahin var 500 gram cok iyi.

Şişlikdir canim o. Bende de arada öyle oluyordu ertesi günü normale dönüyordu. Hic kafana takma canim hafta ici bir gün tekrar tartilirsin kuzum.

Teşekkür ederim canim. Aynen tatlim emzirmek süper kalori yakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…