- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.841
Kızlaar günaydın ben de 200 gr vermişim yani az kalınca zorluyo tabii ama gidicek hepsi de inşallah devaaam
Az önce de kahvaltı yaptım malum hafasonu biraz geç oldu
1 tb lavaş
2 yumurtadan omlet
5 siyah zeytin
Domates biber salatalık
3 çk erik reçeli
1 bardak süt
Gayet iyisin canım menünde kilonda. Aynen gittikçe dahada zorlaşıyor. Az kaldı hedefine :) :)Kızlaar günaydın ben de 200 gr vermişim yani az kalınca zorluyo tabii ama gidicek hepsi de inşallah devaaam
1 tb lavaş
2 yumurtadan omlet
5 siyah zeytin
Domates biber salatalık
3 çk erik reçeli
1 bardak süt
Bencede iyi vermişsin canım. Hafta başında olsaydı o kaçamaklar bu kadar etki etmezdi tartıya. Son 2 gün bozduğun için böyle oldu. Ama yinede vermişsin tebrikler canım :)Kuzu olsun ya bende 53.4 100 gr son iki günden snra bunada şükür diyorum :)
Kız maşallah sana çok güzel gidiyorsun. Sende emzirmeninde etkisi çok. Devamını bekleriz canımBende kilo bildirimimi yapayim hemencik:)
Geçen hafta 60.700 bugün 59.700 giden 1kilo
Kahvaltim 1patates 2yumurta 2 t.k un ve kasarla yapilmis omletin yarisini yedim. 3 sigara böreği 1 sürümlük t.yag bal 1t.k nutella2 kk peynir 5 zeytin salatalik yarim dilim tahilli ekmek cay
Kahvaltidan sonra markete gittik o arada bir de dondurma yedimyürüyüşle erimistir diye düşünüyorum
Baska kacamak yapar miyim bilmiyorumşimdi de maden suyu içicem
Sanmıyorum o kadar kilo aldığına. Büyük ihtimal şişlikde vardır. Eee tabi tuvaletinde etkiside unutmayalım. Kız biz bu kiloları haftalarca veriyoruz. 1 haftada geri alınır mı :)Kuzular bende kilo almisim ya 61.800 du 62.600 geldim ya ama tuvalete de cikamadim neyse bu hafta dugune kdr gene sikmam lazim ki 61lerde olmam lazim of of ben stresden yiyorum ya.
Gidicek inşallah kuzum böyle böyle :) afyt olsn khvltı süper :)Kızlaar günaydın ben de 200 gr vermişim yani az kalınca zorluyo tabii ama gidicek hepsi de inşallah devaaam
1 tb lavaş
2 yumurtadan omlet
5 siyah zeytin
Domates biber salatalık
3 çk erik reçeli
1 bardak süt
evet canm ya hafta başı olsaydı olmazdı problem :)Gayet iyisin canım menünde kilonda. Aynen gittikçe dahada zorlaşıyor. Az kaldı hedefine :) :)
Bencede iyi vermişsin canım. Hafta başında olsaydı o kaçamaklar bu kadar etki etmezdi tartıya. Son 2 gün bozduğun için böyle oldu. Ama yinede vermişsin tebrikler canım :)
Kız maşallah sana çok güzel gidiyorsun. Sende emzirmeninde etkisi çok. Devamını bekleriz canım
Sanmıyorum o kadar kilo aldığına. Büyük ihtimal şişlikde vardır. Eee tabi tuvaletinde etkiside unutmayalım. Kız biz bu kiloları haftalarca veriyoruz. 1 haftada geri alınır mı :)
Canm süper ya 1 kilo harikasn tebrk edyrm :)Bende kilo bildirimimi yapayim hemencik:)
Geçen hafta 60.700 bugün 59.700 giden 1kilo
Kahvaltim 1patates 2yumurta 2 t.k un ve kasarla yapilmis omletin yarisini yedim. 3 sigara böreği 1 sürümlük t.yag bal 1t.k nutella2 kk peynir 5 zeytin salatalik yarim dilim tahilli ekmek cay
Kahvaltidan sonra markete gittik o arada bir de dondurma yedimyürüyüşle erimistir diye düşünüyorum
Baska kacamak yapar miyim bilmiyorumşimdi de maden suyu içicem
Canm şişlik vardır ya alsam ben alırdım o kadar şeyler yedm almadm ödem yapmştr vücudun protein yap lokurum ödem attırıyor demiştiKuzular bende kilo almisim ya 61.800 du 62.600 geldim ya ama tuvalete de cikamadim neyse bu hafta dugune kdr gene sikmam lazim ki 61lerde olmam lazim of of ben stresden yiyorum ya.
Dimi kuzum ya bende sanmiyorum cok oynuyor bazen tarti insallah öledir. Sennde masallahin var 500 gram cok iyi.Gayet iyisin canım menünde kilonda. Aynen gittikçe dahada zorlaşıyor. Az kaldı hedefine :) :)
Bencede iyi vermişsin canım. Hafta başında olsaydı o kaçamaklar bu kadar etki etmezdi tartıya. Son 2 gün bozduğun için böyle oldu. Ama yinede vermişsin tebrikler canım :)
Kız maşallah sana çok güzel gidiyorsun. Sende emzirmeninde etkisi çok. Devamını bekleriz canım
Sanmıyorum o kadar kilo aldığına. Büyük ihtimal şişlikde vardır. Eee tabi tuvaletinde etkiside unutmayalım. Kız biz bu kiloları haftalarca veriyoruz. 1 haftada geri alınır mı :)
Evet kuzum bende bilemedim ama yarin yapicam.Canm şişlik vardır ya alsam ben alırdım o kadar şeyler yedm almadm ödem yapmştr vücudun protein yap lokurum ödem attırıyor demişti
Kuzular bende kilo almisim ya 61.800 du 62.600 geldim ya ama tuvalete de cikamadim neyse bu hafta dugune kdr gene sikmam lazim ki 61lerde olmam lazim of of ben stresden yiyorum ya.
Gayet iyisin canım menünde kilonda. Aynen gittikçe dahada zorlaşıyor. Az kaldı hedefine :) :)
Canm süper ya 1 kilo harikasn tebrk edyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?