- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.861
Bence öyledir. 1-2 gün dikkat etsen hemen çıkar zaten gerçek sonuç :)Sagol kuzum geçen hafta 300 vermiştim bu hafta süper oldu bu :)Dimi kuzum ya bende sanmiyorum cok oynuyor bazen tarti insallah öledir. Sennde masallahin var 500 gram cok iyi.
Canım kusura bakma eşim hastanede pek vakit bulup okuyamıyorum gördüklerime yorum yapabiliyorum anca hoş geldin sefa geldin seni görmeyi bekliyordum kuzum :))Mervecim geçmişi okuyomusuno kadar şey yazdım hoşgeldin bile demedin
Kuzummm sana gel dedim geç olmadan bak dediğimde gelseydin kilo almamıştın :) olsun yine verirsin İnşallah :))72 kilo yani artı 3 kiloyla tekrar aranizdayim
Kuzum yap yap kesin ödem streste şişlik yapar sakin ol stres yapma her şey çok güzel olucak allahın izniyle :)Evet kuzum bende bilemedim ama yarin yapicam.
Valla kuzum özendim sana heee :)Teşekkür ederim canim
Yok kuzu sorun olmaz yağsız olsun yeter ki afiyet olsun atlattın bugünüKahvaltımıda yazayım.
Sabah 10.00
2 ile 3 arasında tereyağlı yumurta
1 br tarçınlı süt
Peynir
lokur cum 3 yumurta kırdım ama 1 tepeleme yemek kaşığı(biraz fazlaydı kaşıktan) kaldı. Vallahi son lokmalarımı affedersin öğürerek yemek zorunda kaldım. 10.00 da başlayan kahvaltım 11.30 ta anca bitti. Çok zorladım yemek için ama en fazla bu kadar yiyebildim yumurtadan.
Normalde 2 öğün yapıyorum. Bugün 3 öğün yapayım di mi? Tavuk haşladım onnu yiyeceğim birazdan . Tabi akşamda onu yerim. Yanınada yoğurt falan. Bu arada tavuğu bol baharatlı yaptım sorun olmaz herhalde
Hoşgeldin canım inşallah vericez birlikteMerhaba kizlar bende bir haftadir diyete girdim dogum yaptim bebisim yedi aylik emmedigi icin çabuk kilo veremedimcok denedim diyete girip zayiflamayi ams hic biri basarili olmadi bu sefer cok kararliyim ekmegi tuzu sekeri kul llanmiyorum yada minimuma indirdim iki kilo werdim hayirlisiyla inşallah Daha cok kilo veririm
Şişlikdir canim o. Bende de arada öyle oluyordu ertesi günü normale dönüyordu. Hic kafana takma canim hafta ici bir gün tekrar tartilirsin kuzum.
Bence öyledir. 1-2 gün dikkat etsen hemen çıkar zaten gerçek sonuç :)Sagol kuzum geçen hafta 300 vermiştim bu hafta süper oldu bu :)
Kuzum yap yap kesin ödem streste şişlik yapar sakin ol stres yapma her şey çok güzel olucak allahın izniyle :)
Günaydın kızçeler
Dün öğle yemeği yemedim veeee yine kaçamak yaptımKaçamak yapmıcam demiştim ama dayanamayıp yine yaptım
Akşam 4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği 2 adet biber dolması 1 kase yoğurt yedim. hemen arkasına çayın yanında sufle yedim
kahvaltım 1.5 has.yumurta 2kk peynir 1.5 dilim tahıllı ekmek 5 zeytin 1 t.k nutella 2 bardak şekersiz çay
günaydınllaarrrr
sabah kahvaltım
1 yumurta
lor peynır
1 2 dılım kasar
salatalık.
Günaydın kızçeler
Dün öğle yemeği yemedim veeee yine kaçamak yaptımKaçamak yapmıcam demiştim ama dayanamayıp yine yaptım
Akşam 4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği 2 adet biber dolması 1 kase yoğurt yedim. hemen arkasına çayın yanında sufle yedim
kahvaltım 1.5 has.yumurta 2kk peynir 1.5 dilim tahıllı ekmek 5 zeytin 1 t.k nutella 2 bardak şekersiz çay
ben de valla dün 1 de kahvaltı yaptım kanka geç kalkınca öyle oluyo ben d eilk kalktığımda aç olmam pek bi iki saat geçince ancaGünaydın şekerlerrr :)
Valla ben bu sabah uyudum kızlar beraber 10da kalktım :) kızın kahvaltısını yaptırdım filan. Ben daha yemedim ya canım da bişey istemiyo. Tuvalet sorunum olduğu için karnım şiş,mide de yer açılmayınca yemek de istemiyo doğal olarak :)
Afiyet olsun kuzum günaydınnn
Günaydın şekerlerrr :)
Valla ben bu sabah uyudum kızlar beraber 10da kalktım :) kızın kahvaltısını yaptırdım filan. Ben daha yemedim ya canım da bişey istemiyo. Tuvalet sorunum olduğu için karnım şiş,mide de yer açılmayınca yemek de istemiyo doğal olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?