Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Mervecim geçmişi okuyomusun o kadar şey yazdım hoşgeldin bile demedin
Canım kusura bakma eşim hastanede pek vakit bulup okuyamıyorum gördüklerime yorum yapabiliyorum anca hoş geldin sefa geldin seni görmeyi bekliyordum kuzum :))

Yok kuzu sorun olmaz yağsız olsun yeter ki afiyet olsun atlattın bugünü

Günaydın kızçeler
Dün öğle yemeği yemedim veeee yine kaçamak yaptım Kaçamak yapmıcam demiştim ama dayanamayıp yine yaptım
Akşam 4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği 2 adet biber dolması 1 kase yoğurt yedim. hemen arkasına çayın yanında sufle yedim
kahvaltım 1.5 has.yumurta 2kk peynir 1.5 dilim tahıllı ekmek 5 zeytin 1 t.k nutella 2 bardak şekersiz çay

Merhaba kizlar bende bir haftadir diyete girdim dogum yaptim bebisim yedi aylik emmedigi icin çabuk kilo veremedim cok denedim diyete girip zayiflamayi ams hic biri basarili olmadi bu sefer cok kararliyim ekmegi tuzu sekeri kul llanmiyorum yada minimuma indirdim iki kilo werdim hayirlisiyla inşallah Daha cok kilo veririm

Hoşgeldin canım inşallah vericez birlikte
. Boy ve kilon kaç acaba

Şişlikdir canim o. Bende de arada öyle oluyordu ertesi günü normale dönüyordu. Hic kafana takma canim hafta ici bir gün tekrar tartilirsin kuzum.

saol kuzum benım bı kac gun dıkkat edıcem bakalım belkı aldıysamda gıder dıe zaten hafta sonu yemeklere saldırma baslıyorr :)
Bence öyledir. 1-2 gün dikkat etsen hemen çıkar zaten gerçek sonuç :)Sagol kuzum geçen hafta 300 vermiştim bu hafta süper oldu bu :)

cok ıyı gercekden masallah sana zaten cok ıyı gıdıorsun. aynen bugun dıkkat etmeye basladım benım huyumdur dugune 1 hafta kaldı aslı kılo vermesı gerekdıgını daha cok hıssettı :):)):
Kuzum yap yap kesin ödem streste şişlik yapar sakin ol stres yapma her şey çok güzel olucak allahın izniyle :)

kuzum ben bugunden bı basladım sankı strese bıde ben panık olunca mıgdeme vurru bakalım.

afıyet olsun kuzum kacamagıda hakettn ama o kdr kılocuk gıttı olsun o kdr.

Günaydın canım afiyet olsun tartılma sonrası kaçamak çok sorun olmuyo zaten bi dahaki haftasonuna kadar veriyoruz onu

Günaydın şekerlerrr :)
Valla ben bu sabah uyudum kızlar beraber 10da kalktım :) kızın kahvaltısını yaptırdım filan. Ben daha yemedim ya canım da bişey istemiyo. Tuvalet sorunum olduğu için karnım şiş,mide de yer açılmayınca yemek de istemiyo doğal olarak :)

ben de valla dün 1 de kahvaltı yaptım kanka geç kalkınca öyle oluyo ben d eilk kalktığımda aç olmam pek bi iki saat geçince anca

Afiyet olsun kuzum günaydınnn

GUNAYDIN KUZUM SANADA AFIYET OLSUN.

GUNAYDIN KUZUM.. EVET ODA ETKI EDIYOR SÜT FALAN ICEBILIRSIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…