- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.881
Bakalım ne zaman acıkıcam da yiycem :) su içiyorum şimdilik tuvalet sorunuma çare olsun diye napiyimben de valla dün 1 de kahvaltı yaptım kanka geç kalkınca öyle oluyo ben d eilk kalktığımda aç olmam pek bi iki saat geçince anca
Ay ben süt sevmem pek cnm ya içemem şimdi hiiç canım istemedi :) acıkana kadar su içeyim de belki tuvalet sorunum düzelirGUNAYDIN KUZUM.. EVET ODA ETKI EDIYOR SÜT FALAN ICEBILIRSIN.
Ay ben süt sevmem pek cnm ya içemem şimdi hiiç canım istemedi :) acıkana kadar su içeyim de belki tuvalet sorunum düzelir
Hee o yüzden dedin galiba kuzum. Şimdi türk kahvesi yaptım 2 kuru kayısıyla içeyim dedim bakalımhe dogru sevmıyordun kuzum ben sabah ıcınce soguk benı bozuyorda belkı cıkmana yardımcı olur dıe.
Kanka akşamdan kayısıları ılık suya at sabah suyuyla ye iç çok süper oluyoHee o yüzden dedin galiba kuzum. Şimdi türk kahvesi yaptım 2 kuru kayısıyla içeyim dedim bakalım
Ben de kızım kabız olduğunda kayısıları suda kaynatıp suyunu içiriyorum ona gün içinde birkaç kez. Onda da işe yarıyo bayağı :)Kanka akşamdan kayısıları ılık suya at sabah suyuyla ye iç çok süper oluyoben de biliyosun o konuda sıkıntılıyım ama iyi geliyo
günaydınllaarrrr
sabah kahvaltım
1 yumurta
lor peynır
1 2 dılım kasar
salatalık.
kızın da yarıyosa anasında da yarar o zamanBen de kızım kabız olduğunda kayısıları suda kaynatıp suyunu içiriyorum ona gün içinde birkaç kez. Onda da işe yarıyo bayağı :)
Çok uzun sürerse böyle de yapabilirim kankitom sağ ol
Günaydın bebişleer
Kahvaltım
2kk light süzme peynir
1 paket hindi füme (60gr)
4-5 çeri tomeytoo
biber salatalık
birazdan da yeşil çay
Günaydın canım afiyet olsuntartılma sonrası kaçamak çok sorun olmuyo zaten bi dahaki haftasonuna kadar veriyoruz onu
Afiyet olsun tatlim senin de gayet hafif olmuşhindi fümenin tadi nasil ben o tür hazir gidalari yiyemiyorum yaa ama merak ediyorum tadını
Teşekkür ederim canim. Yazmayi unutmuşum 2 porsiyon yedim ama birini saat 19 gibi diğerini 22 gibi yedimpisbogazlikta da üstüme yok yani
Ooo iyi yapmışsın kanka maşallah :) ben de iki akşamdır ekmek yemedim ama onun yerine kek filan yedim çayın yanında hahhaa :) bu hafta artık 64 görmem lazım ya valla sinir oldum. Eylül 1de okula başlıcam seminer dönemi olduğu için. Şunun şurasında 23 gün var yaniben de cumartesi dedün de kornet yedim süper boyama iki günde de akşam yemeği yemedim saat 6 gibi kornetleri yedim sonra su
+Şimdi bişeyler yiyorum kızlar.
2 kaşık patates kavurması
Peynir zeytin
Yarım dilim ekmek.
Abartmıyım dedim patates olunca :)
Şimdi bişeyler yiyorum kızlar.
2 kaşık patates kavurması
Peynir zeytin
Yarım dilim ekmek.
Abartmıyım dedim patates olunca :)
Afiyet olsun kuzumoglen menum
barbunya plakı yogurt.
Yani 60 olmasan da 62 olursun kanka ama işte kaçamaklara biraz fren lazım sanırım yoksa yediğinde bişey yok normal yemeklerdeOoo iyi yapmışsın kanka maşallah :) ben de iki akşamdır ekmek yemedim ama onun yerine kek filan yedim çayın yanında hahhaa :) bu hafta artık 64 görmem lazım ya valla sinir oldum. Eylül 1de okula başlıcam seminer dönemi olduğu için. Şunun şurasında 23 gün var yani60 olamam ama bari 62 filan olsam
Evet kanka fren lazım gerçekten :) yapıcaz bişeyler artık poffYani 60 olmasan da 62 olursun kanka ama işte kaçamaklara biraz fren lazım sanırım yoksa yediğinde bişey yok normal yemeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?