Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ben de valla dün 1 de kahvaltı yaptım kanka geç kalkınca öyle oluyo ben d eilk kalktığımda aç olmam pek bi iki saat geçince anca
Bakalım ne zaman acıkıcam da yiycem :) su içiyorum şimdilik tuvalet sorunuma çare olsun diye napiyim

Hee o yüzden dedin galiba kuzum. Şimdi türk kahvesi yaptım 2 kuru kayısıyla içeyim dedim bakalım
Kanka akşamdan kayısıları ılık suya at sabah suyuyla ye iç çok süper oluyo ben de biliyosun o konuda sıkıntılıyım ama iyi geliyo

Kanka akşamdan kayısıları ılık suya at sabah suyuyla ye iç çok süper oluyo ben de biliyosun o konuda sıkıntılıyım ama iyi geliyo
Ben de kızım kabız olduğunda kayısıları suda kaynatıp suyunu içiriyorum ona gün içinde birkaç kez. Onda da işe yarıyo bayağı :)
Çok uzun sürerse böyle de yapabilirim kankitom sağ ol

Ben de kızım kabız olduğunda kayısıları suda kaynatıp suyunu içiriyorum ona gün içinde birkaç kez. Onda da işe yarıyo bayağı :)
Çok uzun sürerse böyle de yapabilirim kankitom sağ ol
kızın da yarıyosa anasında da yarar o zaman

Günaydın bebişleer

Kahvaltım
2kk light süzme peynir
1 paket hindi füme (60gr)
4-5 çeri tomeytoo
biber salatalık

birazdan da yeşil çay

Afiyet olsun tatlim senin de gayet hafif olmuş hindi fümenin tadi nasil ben o tür hazir gidalari yiyemiyorum yaa ama merak ediyorum tadını

Günaydın canım afiyet olsun tartılma sonrası kaçamak çok sorun olmuyo zaten bi dahaki haftasonuna kadar veriyoruz onu

Teşekkür ederim canim. Yazmayi unutmuşum 2 porsiyon yedim ama birini saat 19 gibi diğerini 22 gibi yedim pisbogazlikta da üstüme yok yani

Afiyet olsun tatlim senin de gayet hafif olmuş hindi fümenin tadi nasil ben o tür hazir gidalari yiyemiyorum yaa ama merak ediyorum tadını

Ben valla hazır gıda çok severim ki artık tek yediğim hindi füme o da sadece maretinki çünkü patates nişastası olmayan tek bu var diğer salam jambon v.s hep patates nişastası e hergün de yumurta yiyesim gelmiyo arada yiyorum kuzu ama tat olarak yemezsen bişey kaybetmezsin öyle diyim çok özel lezzetli bi tadı yok sade hindi eti çünkü

Teşekkür ederim canim. Yazmayi unutmuşum 2 porsiyon yedim ama birini saat 19 gibi diğerini 22 gibi yedim pisbogazlikta da üstüme yok yani

ben de cumartesi dedün de kornet yedim süper boy ama iki günde de akşam yemeği yemedim saat 6 gibi kornetleri yedim sonra su

ben de cumartesi dedün de kornet yedim süper boy ama iki günde de akşam yemeği yemedim saat 6 gibi kornetleri yedim sonra su
Ooo iyi yapmışsın kanka maşallah :) ben de iki akşamdır ekmek yemedim ama onun yerine kek filan yedim çayın yanında hahhaa :) bu hafta artık 64 görmem lazım ya valla sinir oldum. Eylül 1de okula başlıcam seminer dönemi olduğu için. Şunun şurasında 23 gün var yani 60 olamam ama bari 62 filan olsam

Yani 60 olmasan da 62 olursun kanka ama işte kaçamaklara biraz fren lazım sanırım yoksa yediğinde bişey yok normal yemeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…