Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öğle yemeğine gitmedik bugün arada 2 küçük armut yedim ama baya minikti ve çok az şekerlilerdi öğlene bakıcam sabahın aynısı var aslında dolapta ama yemek de söyleyebilirim bakıciiiz
Bizde de armut var ya ama bizimkiler büyüklerden çıtır çıtır :) yesem mi diye düşündüm hatta şimdi elim gitti de bıraktım. Biraz daha geçsin saat öyle yerim belki 4-5 gibi :)

Bizde de armut var ya ama bizimkiler büyüklerden çıtır çıtır :) yesem mi diye düşündüm hatta şimdi elim gitti de bıraktım. Biraz daha geçsin saat öyle yerim belki 4-5 gibi :)
Bunları bizim patron bahçesinden getiimiş baya minik ve normal insanlar için tatsız ama ben tatlı meyve pek sevmem nektarin falan da sert ve az şekerli severim tam benlik yani kanka sen de ye akşam üzeri ben de 3 gibi yemek yiycem yani kahvatılık yine sabahın aynısı

Bence kesin.çözüm survivor.a.katilmak.olacak ☺

Şimcik yeşil çay içiyorum 1 kupa yaptım limonlu limonlu akşam üzeri yerim kanka ya az yedim çünkü2 saat önce de. Hafif açlık var ama normal tabi.

Afiyet olsun bebik ben artık çıkana kadar yemem sanırım bişey akşama artık bakalım ne yiycem balık yiyesim var yaa
Ay benim de haftasonu canım istedi de eşime demedim çıkıp yiyelim diye. Hava sıcak olunca bi de erva pek durmayınca zor oluyo valla. Benim de aklımda ama balık yemek :) sen ye valla imkanın varsa

Ay benim de haftasonu canım istedi de eşime demedim çıkıp yiyelim diye. Hava sıcak olunca bi de erva pek durmayınca zor oluyo valla. Benim de aklımda ama balık yemek :) sen ye valla imkanın varsa

Bakalım aslında balık pazarına gitsem alsam evde yapsam da güzel olur fırınım balkonda fırına atabilirim ama dışarda yemek daha kolay tabii bakıcam kanka bi çıkıyım da

Kızlar naber yaaa bugün yine çok sakin buralaraslıcım da yok ortalarda merve de hastanede heralde inşallah iyidir eşi

Kızlar sabah sadece kavun yedim 2 dilim öğlen biz burda hedik diyoruz buğdaylı nohutlu bi çorba bi kase ondan yedim 1 bardak ayran şimdide küçük bi parça kurabiye ve 2 dilim kavun yedim aksamda 1 adet karniyarik yicem yanına 1 dilim ekmek yesemmi yemesemmi diye kararsızim pirinç pilavı yapcam ama onu yemiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…