- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.901
Bizde de armut var ya ama bizimkiler büyüklerden çıtır çıtır :) yesem mi diye düşündüm hatta şimdi elim gitti de bıraktım. Biraz daha geçsin saat öyle yerim belki 4-5 gibi :)Öğle yemeğine gitmedik bugün arada 2 küçük armut yedim ama baya minikti ve çok az şekerlilerdi öğlene bakıcam sabahın aynısı var aslında dolapta ama yemek de söyleyebilirim bakıciiiz
Bunları bizim patron bahçesinden getiimiş baya minik ve normal insanlar için tatsız ama ben tatlı meyve pek sevmem nektarin falan da sert ve az şekerli severim tam benlik yani kanka sen de ye akşam üzeri ben de 3 gibi yemek yiycem yani kahvatılık yine sabahın aynısıBizde de armut var ya ama bizimkiler büyüklerden çıtır çıtır :) yesem mi diye düşündüm hatta şimdi elim gitti de bıraktım. Biraz daha geçsin saat öyle yerim belki 4-5 gibi :)
Bence kesin.çözüm survivor.a.katilmak.olacak ☺Bunları bizim patron bahçesinden getiimiş baya minik ve normal insanlar için tatsız ama ben tatlı meyve pek sevmem nektarin falan da sert ve az şekerli severim tam benlik yani kanka sen de ye akşam üzeri ben de 3 gibi yemek yiycem yani kahvatılık yine sabahın aynısı
Şimcik yeşil çay içiyorum 1 kupa yaptım limonlu limonluBunları bizim patron bahçesinden getiimiş baya minik ve normal insanlar için tatsız ama ben tatlı meyve pek sevmem nektarin falan da sert ve az şekerli severim tam benlik yani kanka sen de ye akşam üzeri ben de 3 gibi yemek yiycem yani kahvatılık yine sabahın aynısı
Bence kesin.çözüm survivor.a.katilmak.olacak ☺
Şimcik yeşil çay içiyorum 1 kupa yaptım limonlu limonluakşam üzeri yerim kanka ya az yedim çünkü2 saat önce de. Hafif açlık var ama normal tabi.
Hehehe sana da afiyet olsun beybitoşumm :))Afiyet olsun kankiitoo ben de sabahın aynısından yiyiorum şimdi
şimdi de yeşil çayHehehe sana da afiyet olsun beybitoşumm :))
Ben de armutla leblebi yiyorummşimdi de yeşil çay
Ben de armutla leblebi yiyorumm
Ay benim de haftasonu canım istedi de eşime demedim çıkıp yiyelim diye. Hava sıcak olunca bi de erva pek durmayınca zor oluyo valla. Benim de aklımda ama balık yemek :) sen ye valla imkanın varsaAfiyet olsun bebik ben artık çıkana kadar yemem sanırım bişey akşama artık bakalım ne yiycem balık yiyesim var yaa
Ay benim de haftasonu canım istedi de eşime demedim çıkıp yiyelim diye. Hava sıcak olunca bi de erva pek durmayınca zor oluyo valla. Benim de aklımda ama balık yemek :) sen ye valla imkanın varsa
Tamam kanka :)Bakalım aslında balık pazarına gitsem alsam evde yapsam da güzel olur fırınım balkonda fırına atabilirim ama dışarda yemek daha kolay tabii bakıcam kanka bi çıkıyım da
Kuzum mervenin eşi dönmüş galiba eve,instagramda resim paylaşmış eve dönüşüne pasta almış :)Kızlar naber yaaa bugün yine çok sakin buralaraslıcım da yok ortalarda merve de hastanede heraldeinşallah iyidir eşi
aaa görmedim beeen du bakiiimKuzum mervenin eşi dönmüş galiba eve,instagramda resim paylaşmış eve dönüşüne pasta almış :)
Seninle aynıyiz canım hem boy hem kilo olarak hadi gel beraber 6 lari sonrada 5 leri gorelim1.60 boy 73 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?