Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Pilav yersen ekmek yeme ya da tam tersi ekmek yiceksen pilav yeme :)
Bu arada hoşgeldin cnm

Yok kuzu sorun olmaz yağsız olsun yeter ki afiyet olsun atlattın bugünü
Sagol canım :) Çok zorlanmadım yumurta hariç
Ayy alemsin canım ya :) Kız o türklerin hepsinde var. Her işimiz son dakikaya kalmazsa onu yapmayız. Biraz yumurta tavuk hesabı Haftaya artık bekarlar kategorisinde olmayacaksın. Topikte bekarlar olarak sayımız iyice azaldı kız :) İnşallah düğünün çok güzel olur canım ya :)

Ama öle kuzum hep boleyim zaten elbisemide ole dar aldm ki kina dun gydm diorm gobegm cikdi tabi bi hafta yersen ☺☺ evet bi bekar olarak ayriliyorm evli bayan olarak baslicam bakalim o zmN diyet nasil olcak. Saol guzel dileklern icin amin ins.

Kızlar ben çıkıyorumm hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayalım da bu hafta şöyle güzel kilolar verelim
Kuzum iyi aksamlae kafam cok doluydu gercekden yazamadm okudum ama yarin is yernde son gunum snea izne ayriliorm bi yandan bitiriyim islerimi diorum. Neyse cok opuyorum yarn gorusuruz.

Kızlar vallahi menümü yazmaya utanıyorum çok dengesizdi bugün. Hasta mı olcam ne canım bir şey istemiyor. Hala stresli bir dönemdeyim ondan olabilir.
Sabah 10.30
4 dilim domates
4 dilim salatalık
4 tane zeytin
Ara 15.00
1 şeftali
Peynir
Akşam 16.00
3 normal ısırık poğaça(yarısından az oluyor. Zaten büyük poğaça değildi)
1 tane tuzlu kurabiye

3 km de yürüdüm bugün.

Bence gayet güzel olmuşsunndur :) Hem haftaya kadar gider onlar şişlikler falan. Düğün fotolarını bizlerede atıcan mı kız ? :)

Cnm ya bişey yememişsin ki sen bunlarla ayakta durabiliyo musun

Hosbuldum canım iki kaşık pilav 1 adet karniyarik ve 1 kase cacık içtim canim
süper olmuş cnm afiyet olsun

Kızlar anca gelebildim ya dinlendim benim kız uyuyunca :) akşam yemeğim:
1 dl ekmek
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
3 kaşık yoğurt
Salata

Bugünkü kaçamaklarım 1,5 Kartvizit büyüklüğünde cezerye ve 3 haylayf bisküvi oldu :) neyseki bugünü hafif atlattım. Şimdi 7 otlu bitki çayı içiyorum

o zaman ben yiyemem yaa neyse bir şeyden de geri kalayım

Canim arada tartilar yaniltiyo insanı sen ona bakma strese girdinya esin için belki ondanda olabilir merak etme 1 günde mümkün değil 1.5 kilo alman:)

Afiyet olsun kanka ucuz altatmışsın bence yemeğin de çok güzeel

Mervecim soğan ye tabii ama günde 1 soğandan fazla yeme protein yapıcaksan çünkü proteinin tek yenmesi gerekiyor yoksa kalorili olduğundan o da kilo yapar 1 soğan yetiyorsa yap sakin ol lütfen bir de şişlik de vardır ben de nedense bu sabah 1 kilo fazla çıktım 51.5 hatta 1.2 kg yani belki dönemsel bişey şişlik falan çünkü kilo alıcak bişey yemedim yani

Kuzum iyi aksamlae kafam cok doluydu gercekden yazamadm okudum ama yarin is yernde son gunum snea izne ayriliorm bi yandan bitiriyim islerimi diorum. Neyse cok opuyorum yarn gorusuruz.
Kuzum demek çıkıyosun izne hadi bakalım herşey gönlünce olsun bir yastıkta kocayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…