- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.921
Pilav yersen ekmek yeme ya da tam tersi ekmek yiceksen pilav yeme :)Kızlar sabah sadece kavun yedim 2 dilim öğlen biz burda hedik diyoruz buğdaylı nohutlu bi çorba bi kase ondan yedim 1 bardak ayran şimdide küçük bi parça kurabiye ve 2 dilim kavun yedim aksamda 1 adet karniyarik yicem yanına 1 dilim ekmek yesemmi yemesemmi diye kararsızim pirinç pilavı yapcam ama onu yemiyecem
Görüşürüz bebittooooKızlar ben çıkıyorumm hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayalım da bu hafta şöyle güzel kilolar verelim
Sagol canım :) Çok zorlanmadım yumurta hariçYok kuzu sorun olmaz yağsız olsun yeter ki afiyet olsun atlattın bugünü
Ayy alemsin canım ya :) Kız o türklerin hepsinde var. Her işimiz son dakikaya kalmazsa onu yapmayız. Biraz yumurta tavuk hesabısaol kuzum benım bı kac gun dıkkat edıcem bakalım belkı aldıysamda gıder dıe zaten hafta sonu yemeklere saldırma baslıyorr :)
cok ıyı gercekden masallah sana zaten cok ıyı gıdıorsun. aynen bugun dıkkat etmeye basladım benım huyumdur dugune 1 hafta kaldı aslı kılo vermesı gerekdıgını daha cok hıssettı :):)):
kuzum ben bugunden bı basladım sankı strese bıde ben panık olunca mıgdeme vurru bakalım.
afıyet olsun kuzum kacamagıda hakettn ama o kdr kılocuk gıttı olsun o kdr.
Ama öle kuzum hep boleyim zaten elbisemide ole dar aldm ki kina dun gydm diorm gobegm cikdi tabi bi hafta yersen ☺☺ evet bi bekar olarak ayriliyorm evli bayan olarak baslicam bakalim o zmN diyet nasil olcak. Saol guzel dileklern icin amin ins.Sagol canım :) Çok zorlanmadım yumurta hariç
Ayy alemsin canım ya :) Kız o türklerin hepsinde var. Her işimiz son dakikaya kalmazsa onu yapmayız. Biraz yumurta tavuk hesabıHaftaya artık bekarlar kategorisinde olmayacaksın. Topikte bekarlar olarak sayımız iyice azaldı kız :) İnşallah düğünün çok güzel olur canım ya :)
Kuzum iyi aksamlae kafam cok doluydu gercekden yazamadm okudum ama yarin is yernde son gunum snea izne ayriliorm bi yandan bitiriyim islerimi diorum. Neyse cok opuyorum yarn gorusuruz.Kızlar ben çıkıyorumm hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayalım da bu hafta şöyle güzel kilolar verelim
Bence gayet güzel olmuşsunndur :) Hem haftaya kadar gider onlar şişlikler falan. Düğün fotolarını bizlerede atıcan mı kız ? :)Ama öle kuzum hep boleyim zaten elbisemide ole dar aldm ki kina dun gydm diorm gobegm cikdi tabi bi hafta yersen ☺☺ evet bi bekar olarak ayriliyorm evli bayan olarak baslicam bakalim o zmN diyet nasil olcak. Saol guzel dileklern icin amin ins.
Hosbuldum canımPilav yersen ekmek yeme ya da tam tersi ekmek yiceksen pilav yeme :)
Bu arada hoşgeldin cnm
Cnm ya bişey yememişsin ki sen bunlarla ayakta durabiliyo musunKızlar vallahi menümü yazmaya utanıyorum çok dengesizdi bugün. Hasta mı olcam ne canım bir şey istemiyor. Hala stresli bir dönemdeyim ondan olabilir.
Sabah 10.30
4 dilim domates
4 dilim salatalık
4 tane zeytin
Ara 15.00
1 şeftali
Peynir
Akşam 16.00
3 normal ısırık poğaça(yarısından az oluyor. Zaten büyük poğaça değildi)
1 tane tuzlu kurabiye
3 km de yürüdüm bugün.
süper olmuş cnm afiyet olsunHosbuldum canımiki kaşık pilav 1 adet karniyarik ve 1 kase cacık içtim canim
Ben valla hazır gıda çok severimki artık tek yediğim hindi füme o da sadece maretinki çünkü patates nişastası olmayan tek bu var diğer salam jambon v.s hep patates nişastası e hergün de yumurta yiyesim gelmiyo arada yiyorum kuzu ama tat olarak yemezsen bişey kaybetmezsin öyle diyim çok özel lezzetli bi tadı yok sade hindi eti çünkü
ben de cumartesi dedün de kornet yedim süper boyama iki günde de akşam yemeği yemedim saat 6 gibi kornetleri yedim sonra su
Canim arada tartilar yaniltiyo insanı sen ona bakma strese girdinya esin için belki ondanda olabilir merak etme 1 günde mümkün değil 1.5 kilo alman:)Kuzular tartı 55 gösteriyor !!!!! Korkulu sinyaller çalıyor ödemle beraber üstüme kilo geldi ! Protein yapıcam 2 gün mecbur ek olarak soğan yerim bir tek süt yapsın azcık diyeeee ama acil müdahale ekibi olarak yetişin fikir vern bna
Kızlar anca gelebildim ya dinlendim benim kız uyuyunca :) akşam yemeğim:
1 dl ekmek
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
3 kaşık yoğurt
Salata
Bugünkü kaçamaklarım 1,5 Kartvizit büyüklüğünde cezerye ve 3 haylayf bisküvi oldu :) neyseki bugünü hafif atlattım.Şimdi 7 otlu bitki çayı içiyorum
Kuzular tartı 55 gösteriyor !!!!! Korkulu sinyaller çalıyor ödemle beraber üstüme kilo geldi ! Protein yapıcam 2 gün mecbur ek olarak soğan yerim bir tek süt yapsın azcık diyeeee ama acil müdahale ekibi olarak yetişin fikir vern bna
kesinlikle katılıyorumCanim arada tartilar yaniltiyo insanı sen ona bakma strese girdinya esin için belki ondanda olabilir merak etme 1 günde mümkün değil 1.5 kilo alman:)
Kuzum demek çıkıyosun izne hadi bakalım herşey gönlünce olsun bir yastıkta kocayın inşallahKuzum iyi aksamlae kafam cok doluydu gercekden yazamadm okudum ama yarin is yernde son gunum snea izne ayriliorm bi yandan bitiriyim islerimi diorum. Neyse cok opuyorum yarn gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?