- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.941
Kuzum şiştim sanki ellerim falan şiş gibi protein yapıyom umarm geçer :))Canim arada tartilar yaniltiyo insanı sen ona bakma strese girdinya esin için belki ondanda olabilir merak etme 1 günde mümkün değil 1.5 kilo alman:)
Kuzummm soğan yemedm 3 tam 1 yumurta beyazı 2 dilim peynir 1 çay bardağı süt buda kilp aldırmasn kız banaMervecim soğan ye tabii ama günde 1 soğandan fazla yeme protein yapıcaksan çünkü proteinin tek yenmesi gerekiyor yoksa kalorili olduğundan o da kilo yapar 1 soğan yetiyorsa yap sakin ol lütfen bir de şişlik de vardır ben de nedense bu sabah 1 kilo fazla çıktım51.5 hatta 1.2 kg yani belki dönemsel bişey şişlik falan çünkü kilo alıcak bişey yemedim yani
Kuzummm soğan yemedm 3 tam 1 yumurta beyazı 2 dilim peynir 1 çay bardağı süt buda kilp aldırmasn kız banaaaa havalardan şişiyorz mu acaba kuzum
valla bilmiyorum ki mervecim tuvalet sorunum yok dün çok girdim ayptır söylemesi ama karnımşiş baya davulumsu anlamadım kiKuzummm soğan yemedm 3 tam 1 yumurta beyazı 2 dilim peynir 1 çay bardağı süt buda kilp aldırmasn kız banaaaa havalardan şişiyorz mu acaba kuzum
Ay kanka bende de afedersin hep gaz var ya anlamadım niye böyle oluyosa :/valla bilmiyorum ki mervecim tuvalet sorunum yok dün çok girdim ayptır söylemesi ama karnımşiş baya davulumsu anlamadım ki
Günaydın kızlarrrr :)
Kahvaltımı az önce yaptım ama akşam kendimi zor tuttuğum kekten yedim
1 dl ekmek üstüne 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 kk peynir
1 dl kek ve şekersiz çay :)
Keki bilerek şimdi yedim yoksa akşama doğru yerdim ben onu,erisin bari diyerekten yemiş oldum
Akşama kadar başka bişey yemicem artık
Yetti cnm ya keki yedim ya o bana yeterAfiyet olsun canim. Sende benim gibi kek haftasi yapacaksin anlaşılankeki sabah yemekle iyi yapmissin pek de birsey yememissin doydun mu bu kadarcikla
Günaydın kızlarrrr :)
Kahvaltımı az önce yaptım ama akşam kendimi zor tuttuğum kekten yedim
1 dl ekmek üstüne 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 kk peynir
1 dl kek ve şekersiz çay :)
Keki bilerek şimdi yedim yoksa akşama doğru yerdim ben onu,erisin bari diyerekten yemiş oldum
Akşama kadar başka bişey yemicem artık
Bilmiyorum kanka da ben de çok şişim yani hissediyorumAy kanka bende de afedersin hep gaz var ya anlamadım niye böyle oluyosa :/
Kahvaltım
2kk süzme peynir
2 domates
1 salatalık
5-6 ince yeşil biber
yeşil çayım bitmiş karışık bi bitki çayı aldım arkadaştan onu içtim
1 kupa 1çk neskafeli süt
öğle
5 yk menemen
3-4 minik ağaç yoğurtlu brokoli
2 yk prinçli ıspanak yemeği
Afiyet olsun canim hem kahvaltin hem öğle yemeğin cok güzelispanagi nerden bulmuşlar beyaaaaa
Valla bilmiyorum kuzu bizim yemekçi de karnıbahar brokoli ıspnaka falan var
Adam kışın stok yapmış dondurucuya
bence sakin olmalısın bi başlayınca arkası geliyo zaten yaaa yedikçe yediriyo özellikle tatlı şeylerKizlar ben hala kacamaklara devam ediyorum yaa o yüzden menü yazmiyicigimmmbir de baska kacamak yapmam diyordum yazmaya kalksam yarisini unuturum yani o kadar cok ama az once tartildim gün icinde olmasina ragmen halen 59.700 gösteriyor. Bir an önce toparlanmam lazim
İveeettt tatlı bağımlılık yapıyo yaa :) ama ben başka tatlı bişey yemedim yemiyiciğimmmm sabah sabah kalorileri aldım çünkü
Akşam yemeği için karnıyarık yapıcam ama yanına pilav filan yapmam herhalde. Cacıkla iyi olur işte daha uğraşamıcam çok sıcak oluyo mutfak
Ben zaten pilav makarna aramıyom da eşim bazen diyo yapsaydın diye :) ama yapmıcam bu sefer valla öffOhh ellerine sağlık kanka güzel menü bence de boşver pilav boşa şişkinlik cacıkla daha iyi yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?