- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.961
Ben zaten pilav makarna aramıyom da eşim bazen diyo yapsaydın diye :) ama yapmıcam bu sefer valla öff
ama neler yedin merak ettimKizlar ben hala kacamaklara devam ediyorum yaa o yüzden menü yazmiyicigimmmbir de baska kacamak yapmam diyordum yazmaya kalksam yarisini unuturum yani o kadar cok ama az once tartildim gün icinde olmasina ragmen halen 59.700 gösteriyor. Bir an önce toparlanmam lazim
Vallahi dün bir değişiktim. Canım hiç bir şey istemiyordu. Bugün normale döndüm canım :)Cnm ya bişey yememişsin ki sen bunlarla ayakta durabiliyo musun
süper olmuş cnm afiyet olsun
bence sakin olmalısın bi başlayınca arkası geliyo zaten yaaa yedikçe yediriyo özellikle tatlı şeyler
ama neler yedin merak ettim
Boşver csanımşaşırtma olmuş bence yarın temiz bir sayfa açarsın ahtta böyle yiyip diyete dönünce vücut şaşırıyo daha güzel bile veriyo bence bugün canının istediği başka bişeyler de varsa ye aklında kalmasınDondurmalar, dolmalar, kagit helva, gofret, az yagda kizartilmis 3tane biber kizartmasi daha da vardi ama şu an hatirladiklarim bunlar
Offf valla bi gün yapmak lazım kankito bunu. Düşünsene sabahtan akşama kadar canın ne kadar isterse o kadar yicen. Amma olur heeBoşver csanımşaşırtma olmuş bence yarın temiz bir sayfa açarsın ahtta böyle yiyip diyete dönünce vücut şaşırıyo daha güzel bile veriyo bence bugün canının istediği başka bişeyler de varsa ye aklında kalmasın
Boşver csanımşaşırtma olmuş bence yarın temiz bir sayfa açarsın ahtta böyle yiyip diyete dönünce vücut şaşırıyo daha güzel bile veriyo bence bugün canının istediği başka bişeyler de varsa ye aklında kalmasın
Hahaha afiyet olsun cnm boşveeerrr bak ben bile veriyosam sen haydi haydi verirsinGaliba o yüzden gün içinde tartildigimda bile ayni kilodaydim. Bugün böyle gider zatenaz önce dondurma yedim birazdan da börek yapacam is yerine götürmek icin kesin yerim yani
Ben işte ayda bir yapıyodum kanka baştan beri her ayın son günü hamburgerler tatlılar simitler çikolatalar ama sadece bir gün sonra devamOfff valla bi gün yapmak lazım kankito bunu. Düşünsene sabahtan akşama kadar canın ne kadar isterse o kadar yicen. Amma olur hee
Ellerine sağlık kanka benimki de öyle valla akşam gibip bi ufak toparlamam lazım çamaşıratmam lazım makineye sonra ser kuruları topla tekken de oluyo yine iş2 saattir mutfaktayım daha da çıkamıcam yahukarnıyarık için patlıcan kızarttım her taraf yağ oldu tabi ocağı sildim tezgah dağınık daha bulaşıkları kurulayıp yerleştircem ev zaten sürekli tozlu süpürsem de delirmeme ramak kaldı yani huni takıp gezicem yakında
Hahaha afiyet olsun cnm boşveeerrr bak ben bile veriyosam sen haydi haydi verirsinsüre uzuyo ama gidiyo mu gidiyo
Kızlar bende de bugün çok şişlik var. Parmaklarım dolma gibi oldu
Sabah 9.30
1 tereyağlı yumurta(Yağı ben çok az koyuyorum.)
6 dilim (yarım) domates
1 küçük salatalık
5 zeytin
6 taze fındık ( Hani böyle yeşil otun içinde oluyor ya onlardan bayılırım bu arada onlara süt gibi tadıyor)
Peynir
Marul
1 br tarçınlı süt
Öğle 13.00
4 fındık
Dondurmalar, dolmalar, kagit helva, gofret, az yagda kizartilmis 3tane biber kizartmasi daha da vardi ama şu an hatirladiklarim bunlar
2 saattir mutfaktayım daha da çıkamıcam yahukarnıyarık için patlıcan kızarttım her taraf yağ oldu tabi ocağı sildim tezgah dağınık daha bulaşıkları kurulayıp yerleştircem ev zaten sürekli tozlu süpürsem de delirmeme ramak kaldı yani huni takıp gezicem yakında
İşte benim aylık izin gibi olmuşbörekten de ye tam olsun eksik kalmasın yarın temiz bir sayfa açarsın
Bence gayet güzel olmuşsunndur :) Hem haftaya kadar gider onlar şişlikler falan. Düğün fotolarını bizlerede atıcan mı kız ? :)
Kuzum demek çıkıyosun izne hadi bakalım herşey gönlünce olsun bir yastıkta kocayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?