Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ama neler yedin merak ettim

Kızlar bende de bugün çok şişlik var. Parmaklarım dolma gibi oldu
Sabah 9.30
1 tereyağlı yumurta(Yağı ben çok az koyuyorum.)
6 dilim (yarım) domates
1 küçük salatalık
5 zeytin
6 taze fındık ( Hani böyle yeşil otun içinde oluyor ya onlardan bayılırım bu arada onlara süt gibi tadıyor)
Peynir
Marul
1 br tarçınlı süt
Öğle 13.00
4 fındık

Dondurmalar, dolmalar, kagit helva, gofret, az yagda kizartilmis 3tane biber kizartmasi daha da vardi ama şu an hatirladiklarim bunlar
Boşver csanımşaşırtma olmuş bence yarın temiz bir sayfa açarsın ahtta böyle yiyip diyete dönünce vücut şaşırıyo daha güzel bile veriyo bence bugün canının istediği başka bişeyler de varsa ye aklında kalmasın

Offf valla bi gün yapmak lazım kankito bunu. Düşünsene sabahtan akşama kadar canın ne kadar isterse o kadar yicen. Amma olur hee

Galiba o yüzden gün içinde tartildigimda bile ayni kilodaydim. Bugün böyle gider zaten az önce dondurma yedim birazdan da börek yapacam is yerine götürmek icin kesin yerim yani

Galiba o yüzden gün içinde tartildigimda bile ayni kilodaydim. Bugün böyle gider zaten az önce dondurma yedim birazdan da börek yapacam is yerine götürmek icin kesin yerim yani
Hahaha afiyet olsun cnm boşveeerrr bak ben bile veriyosam sen haydi haydi verirsin süre uzuyo ama gidiyo mu gidiyo

2 saattir mutfaktayım daha da çıkamıcam yahu karnıyarık için patlıcan kızarttım her taraf yağ oldu tabi ocağı sildim tezgah dağınık daha bulaşıkları kurulayıp yerleştircem ev zaten sürekli tozlu süpürsem de delirmeme ramak kaldı yani huni takıp gezicem yakında

Offf valla bi gün yapmak lazım kankito bunu. Düşünsene sabahtan akşama kadar canın ne kadar isterse o kadar yicen. Amma olur hee
Ben işte ayda bir yapıyodum kanka baştan beri her ayın son günü hamburgerler tatlılar simitler çikolatalar ama sadece bir gün sonra devam

Ellerine sağlık kanka benimki de öyle valla akşam gibip bi ufak toparlamam lazım çamaşıratmam lazım makineye sonra ser kuruları topla tekken de oluyo yine iş benim ev de hep toz süpür ertesi gün yine aynı

Afiyet olsun canımm

Ayy ev işi demeyin yaa daha c.tesi temizledim yine biraz tozlanmis. Supureyim siyorum eşim izin vermiyor temiz zaten ne gerek var simdi temizleyeceksin h.sonu yine temizlicen bosver yorma kendini diyor. Bugün börekle yemekle ugrasirim yarin da bir supurge yaparim heralde

Bence gayet güzel olmuşsunndur :) Hem haftaya kadar gider onlar şişlikler falan. Düğün fotolarını bizlerede atıcan mı kız ? :)

atarım tabıkı tatlım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ıstersen ınstagramada ekleyebılırsın bız kızlarla eklesdıkde :):)

Kuzum demek çıkıyosun izne hadi bakalım herşey gönlünce olsun bir yastıkta kocayın inşallah

kuzum benım cok tesekkur ederım bugun son yarn kına var gıremedm sabahdan berı aklmdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…