Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım normal yani işin başından aşkındır kafan da doludur şimdi herşey gönlünce olsun inşallah

Canım normal yani işin başından aşkındır kafan da doludur şimdi herşey gönlünce olsun inşallah

saol kuzum benım ınsallah hersey gecsn ıstıyorum gercekden kafam uyoruldu bı yandan evden ayrılmak zor bı yandan yoruldum dıyorum bakalım.
ayy temzlık demıssınız bende artık ısten eve gıdıp temzlık yapıcam he bole ıyıydı evde kurulu duzen :):)

Hayirli olsun canim. Bir ömür saglik mutluluk diliyorum En kisa zamanda aramiza bekliyoruz cok özletme kendini

Bir ömür mutluluklar dilerim canım inşallah çok mutlu olursunuz instagramdan resimlerini gorebiliriz insallah

Afiyet olsun canımm
Teşekkürler canım seninde menün gayet güzelmiş :)
Ayy ben biraz geri kalmışım. İnstagram kullanmıyorum ya. Foto çektirmeye bayılırımda paylaşmayı çok sevmiyorum. Ama instagrama girip millete bakıyorum. Bir face im vardı oralarada arada sırada ugruyorum :) Şu an en aktif kullandığım sosyal medya hesabım kk :) İnstagram hesabını söylersen sanada bakabilirim veya face veya kk :) Bu arada en kısa zamanda aramıza dön e mi? :) Tekrardan tebrik ederim çok mutlu ol :)

Akşam 17.00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tane zeytiyağlı yaprak sarma ( Çok inceydi ve içinde pirinç yerine bulgur koydurtmuştum )

1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 lt limonlu su

Dondurmalar, dolmalar, kagit helva, gofret, az yagda kizartilmis 3tane biber kizartmasi daha da vardi ama şu an hatirladiklarim bunlar
Bugün patlama günün olmuş galiba :) Yarın mutlaka topla ama canım :) Zaten sen çok dikkat etmene gerek kalmadan güzel veriyorsun.
Aslında hiç bir şey yememişsin herhalde kek seni tutmuş :) Anam bu topik ne kadar kekçi bir topik :) Zaten kekide çok severim. Gördükçe canım çekiyor ya :) Şöyle bir ıslak kek yesem veya köstebek pasta yesem ne güzel olurdu 49 küsür kilo indiğim an söz verdim kendime 1 tane köstebek pasta veya başka bir hamur işi yiyeceğim. İçlerinden en güzelini en sevdiğimi seçip 1 tane yiyeceğim inşallah :)

Cnm valla aslında yesem yerdim gün içinde ama kek yedim diye akşam yemeğine sakladım kendimi :)
Tok tuttu aslında ya fena değil,ya da psikolojik oldu bilmiyorum. Yemek yaparken 3-4 lokma ekmek atmıştım ağzıma yemeğe bandırıp da :)
Sen de ye valla köstebek pasta da çok güzel ya off :) ondan yapayım ben bi de yakın zamanda

Kiz yok bunlar 3 gün boyunca yaptigim kacamaklar bir gün de yemedim hepsini

Kuzummm öğlen yoğurt yedm şndi şekersiz çay içiyorum :))

Kiz yok bunlar 3 gün boyunca yaptigim kacamaklar bir gün de yemedim hepsini
Ahh bende 1 günde yedin zannettim :) Hani insan krize girip yer ya öyle bir şey oldu dedim :) 3 güne böldüğümüz zaman çokta abartmamışsın :) Ama ne olur ne olmaz yarın kaçamak yapma hafta sonun yine güzel sonuçlar al :)
Bende çok istiyorum bu aralar kaçamak yapmayı ama direniyorum resmen. Ama yakın zamanda kendime bir ödül vereceğim :) Çok kastım kendimi bu aralar 49 u bir göreyim hayırlısıyla :) :) Cidden köstebek pasta çok güzel ben bide içinin kremasınıda kendim yapıyorum süper oluyor :) Bana diyorlarki hayatının hatasını yapıyorsun yemeyerek. Ben yapıyorum evdekiler yiyor bende anca soruyorum nasıl olmuş diye. Sen mini yapıyorsun yoksa tepsi kek şeklinde mi ? Sanki miniler daha tatlı duruyor :)

Ay kuzummm bizim durum vhim şişiz yhu tuvalet sorunm var ya
Canım herhalde sıcaklardan bende de çok şişlik var. Tabi yakın zamanda regl olabilirim onu bir hesaplayım en iyisi. Belki ondandır. Ama sıcaklarında etkisi vardır ya. Belki terliyoruz ya vücutta kendine su tutuyordur. En iyisi bol su içmek

Kuzum çok su içiyorum diyom ki sudan bu kdr çok çıktm herlde çok ilgnç ya şaşıyorum kendme :) regl 21 inde oluyorum ya daha kaç gün var bu kdr önxeden şişmem anormal

Eveeet kuzuu valla en zor kısım temizlik :) yemek :) bunlar seni bekliyor :) eşim dolabı tamamen her gün dener dağıtır sonrada çamaşırlarını yıkattırır katlar yerne koyarm ya her sbh aynısını yapıyor bi adam kıyafette bu kdr tkntılı olur mu yahuu :)

Kuzum çok su içiyorum diyom ki sudan bu kdr çok çıktm herlde çok ilgnç ya şaşıyorum kendme :) regl 21 inde oluyorum ya daha kaç gün var bu kdr önxeden şişmem anormal
Netten şimdi baktımda şişliğin nedenlerinede sıcaklık bayağı etkiliymiş. Canım sen hem emziriyorsun hemde kendine harcayınca bellki az geliyordur içtiğin su. Birde sodyum ve potasyum oranıda etkiliymiş. Şekerli ve tuzlu yiyeceklerde çok su tutuyormuş

Netten şimdi baktımda şişliğin nedenlerinede sıcaklık bayağı etkiliymiş. Canım sen hem emziriyorsun hemde kendine harcayınca bellki az geliyordur içtiğin su. Birde sodyum ve potasyum oranıda etkiliymiş. Şekerli ve tuzlu yiyeceklerde çok su tutuyormuş

Cnm ben birkaç kez yaptım köstebek kekten. Hem tepside yaptım hem de mini yaptım. Mini olanlar uğraştırıyo şimdi o kadar vakit bulamam da tepside yaparım anca :) kremalı ve muzlusu güzel gidiyo valla

Akşam yemeğim gelsinnnn :)
1 adet orta boy karnıyarık
1 dl ekmek
1 kepçe cacık
Üstüne de yarım litre su :) acayip şiştim suyu üst üste içince.
Umarım bugünlük yemek faslım kapanmıştır daha da yemem bişey. Zaten 1 dl kek kaldı o da eşime yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…