- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.981
Canım normal yani işin başından aşkındır kafan da doludur şimdi herşey gönlünce olsun inşallahatarım tabıkı tatlım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ıstersen ınstagramada ekleyebılırsın bız kızlarla eklesdıkde :):)
kuzum benım cok tesekkur ederım bugun son yarn kına var gıremedm sabahdan berı aklmdasınız.
Canım normal yani işin başından aşkındır kafan da doludur şimdi herşey gönlünce olsun inşallah
saol kuzum benım ınsallah hersey gecsn ıstıyorum gercekden kafam uyoruldu bı yandan evden ayrılmak zor bı yandan yoruldum dıyorum bakalım.
ayy temzlık demıssınız bende artık ısten eve gıdıp temzlık yapıcam he bole ıyıydı evde kurulu duzen :):)
saol kuzum benım ınsallah hersey gecsn ıstıyorum gercekden kafam uyoruldu bı yandan evden ayrılmak zor bı yandan yoruldum dıyorum bakalım.
ayy temzlık demıssınız bende artık ısten eve gıdıp temzlık yapıcam he bole ıyıydı evde kurulu duzen :):)
Bir ömür mutluluklar dilerim canımsaol kuzum benım ınsallah hersey gecsn ıstıyorum gercekden kafam uyoruldu bı yandan evden ayrılmak zor bı yandan yoruldum dıyorum bakalım.
Teşekkürler canım seninde menün gayet güzelmiş :)Afiyet olsun canımm
Ayy ben biraz geri kalmışım. İnstagram kullanmıyorum ya. Foto çektirmeye bayılırımda paylaşmayı çok sevmiyorum. Ama instagrama girip millete bakıyorum. Bir face im vardı oralarada arada sırada ugruyorum :) Şu an en aktif kullandığım sosyal medya hesabım kk :) İnstagram hesabını söylersen sanada bakabilirim veya face veya kk :) Bu arada en kısa zamanda aramıza dön e mi? :) Tekrardan tebrik ederim çok mutlu ol :)atarım tabıkı tatlım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ıstersen ınstagramada ekleyebılırsın bız kızlarla eklesdıkde :):)
kuzum benım cok tesekkur ederım bugun son yarn kına var gıremedm sabahdan berı aklmdasınız.
Bugün patlama günün olmuş galiba :) Yarın mutlaka topla ama canım :) Zaten sen çok dikkat etmene gerek kalmadan güzel veriyorsun.Dondurmalar, dolmalar, kagit helva, gofret, az yagda kizartilmis 3tane biber kizartmasi daha da vardi ama şu an hatirladiklarim bunlar
Aslında hiç bir şey yememişsin herhalde kek seni tutmuş :) Anam bu topik ne kadar kekçi bir topik :) Zaten kekide çok severim. Gördükçe canım çekiyor ya :) Şöyle bir ıslak kek yesem veya köstebek pasta yesem ne güzel olurduGünaydın kızlarrrr :)
Kahvaltımı az önce yaptım ama akşam kendimi zor tuttuğum kekten yedim
1 dl ekmek üstüne 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 kk peynir
1 dl kek ve şekersiz çay :)
Keki bilerek şimdi yedim yoksa akşama doğru yerdim ben onu,erisin bari diyerekten yemiş oldum
Akşama kadar başka bişey yemicem artık
Cnm valla aslında yesem yerdim gün içinde ama kek yedim diye akşam yemeğine sakladım kendimi :)Bugün patlama günün olmuş galiba :) Yarın mutlaka topla ama canım :) Zaten sen çok dikkat etmene gerek kalmadan güzel veriyorsun.
Aslında hiç bir şey yememişsin herhalde kek seni tutmuş :) Anam bu topik ne kadar kekçi bir topik :) Zaten kekide çok severim. Gördükçe canım çekiyor ya :) Şöyle bir ıslak kek yesem veya köstebek pasta yesem ne güzel olurdu49 küsür kilo indiğim an söz verdim kendime 1 tane köstebek pasta veya başka bir hamur işi yiyeceğim. İçlerinden en güzelini en sevdiğimi seçip 1 tane yiyeceğim inşallah :)
Bugün patlama günün olmuş galiba :) Yarın mutlaka topla ama canım :) Zaten sen çok dikkat etmene gerek kalmadan güzel veriyorsun.
Aslında hiç bir şey yememişsin herhalde kek seni tutmuş :) Anam bu topik ne kadar kekçi bir topik :) Zaten kekide çok severim. Gördükçe canım çekiyor ya :) Şöyle bir ıslak kek yesem veya köstebek pasta yesem ne güzel olurdu49 küsür kilo indiğim an söz verdim kendime 1 tane köstebek pasta veya başka bir hamur işi yiyeceğim. İçlerinden en güzelini en sevdiğimi seçip 1 tane yiyeceğim inşallah :)
Kuzummm öğlen yoğurt yedm şndi şekersiz çay içiyorum :))Yağ kullanma ve aç kalma az yeme yani sabah güzel olmuş kuzum öğlen de haşlanmış göğüs tavuk falan ye yoğurt ye akşam da yine öyle ya da omlet falan daolur ama 3 öğün yağsız protein ye ve başka sebze ekmek falan 1 tk fıstık ezmesi bile yeme yani
normal şartlarda kilo aldırmaz verdirir hiç farklı olanı görmedim kuzum bol bol da su iç proteini sndirmek için bol su içmen lazım limon suyu falan da koyma bişeye sadece bitki çayı şekersiz çay kahve
Ay kuzummm bizim durum vhim şişiz yhu tuvalet sorunm var yavalla bilmiyorum ki mervecim tuvalet sorunum yok dün çok girdim ayptır söylemesi ama karnımşiş baya davulumsu anlamadım ki
Ahh bende 1 günde yedin zannettim :) Hani insan krize girip yer ya öyle bir şey oldu dedim :) 3 güne böldüğümüz zaman çokta abartmamışsın :) Ama ne olur ne olmaz yarın kaçamak yapma hafta sonun yine güzel sonuçlar al :)Kiz yok bunlar 3 gün boyunca yaptigim kacamaklar bir gün de yemedim hepsini
Bende çok istiyorum bu aralar kaçamak yapmayı ama direniyorum resmen. Ama yakın zamanda kendime bir ödül vereceğim :) Çok kastım kendimi bu aralar 49 u bir göreyim hayırlısıyla :) :) Cidden köstebek pasta çok güzel ben bide içinin kremasınıda kendim yapıyorum süper oluyorCnm valla aslında yesem yerdim gün içinde ama kek yedim diye akşam yemeğine sakladım kendimi :)
Tok tuttu aslında ya fena değil,ya da psikolojik oldu bilmiyorum. Yemek yaparken 3-4 lokma ekmek atmıştım ağzıma yemeğe bandırıp da :)
Sen de ye valla köstebek pasta da çok güzel ya off :) ondan yapayım ben bi de yakın zamanda
Canım herhalde sıcaklardan bende de çok şişlik var. Tabi yakın zamanda regl olabilirim onu bir hesaplayım en iyisi. Belki ondandır. Ama sıcaklarında etkisi vardır ya. Belki terliyoruz ya vücutta kendine su tutuyordur. En iyisi bol su içmekAy kuzummm bizim durum vhim şişiz yhu tuvalet sorunm var ya
Kuzum çok su içiyorum diyom ki sudan bu kdr çok çıktm herlde çok ilgnç ya şaşıyorum kendme :) regl 21 inde oluyorum ya daha kaç gün var bu kdr önxeden şişmem anormalCanım herhalde sıcaklardan bende de çok şişlik var. Tabi yakın zamanda regl olabilirim onu bir hesaplayım en iyisi. Belki ondandır. Ama sıcaklarında etkisi vardır ya. Belki terliyoruz ya vücutta kendine su tutuyordur. En iyisi bol su içmek
Eveeet kuzuu valla en zor kısım temizlik :) yemek :) bunlar seni bekliyor :) eşim dolabı tamamen her gün dener dağıtır sonrada çamaşırlarını yıkattırır katlar yerne koyarm ya her sbh aynısını yapıyor bi adam kıyafette bu kdr tkntılı olur mu yahuu :)saol kuzum benım ınsallah hersey gecsn ıstıyorum gercekden kafam uyoruldu bı yandan evden ayrılmak zor bı yandan yoruldum dıyorum bakalım.
Netten şimdi baktımda şişliğin nedenlerinede sıcaklık bayağı etkiliymiş. Canım sen hem emziriyorsun hemde kendine harcayınca bellki az geliyordur içtiğin su. Birde sodyum ve potasyum oranıda etkiliymiş. Şekerli ve tuzlu yiyeceklerde çok su tutuyormuşKuzum çok su içiyorum diyom ki sudan bu kdr çok çıktm herlde çok ilgnç ya şaşıyorum kendme :) regl 21 inde oluyorum ya daha kaç gün var bu kdr önxeden şişmem anormal
Netten şimdi baktımda şişliğin nedenlerinede sıcaklık bayağı etkiliymiş. Canım sen hem emziriyorsun hemde kendine harcayınca bellki az geliyordur içtiğin su. Birde sodyum ve potasyum oranıda etkiliymiş. Şekerli ve tuzlu yiyeceklerde çok su tutuyormuşKuzum çok su içiyorum diyom ki sudan bu kdr çok çıktm herlde çok ilgnç ya şaşıyorum kendme :) regl 21 inde oluyorum ya daha kaç gün var bu kdr önxeden şişmem anormal
Cnm ben birkaç kez yaptım köstebek kekten. Hem tepside yaptım hem de mini yaptım. Mini olanlar uğraştırıyo şimdi o kadar vakit bulamam da tepside yaparım anca :) kremalı ve muzlusu güzel gidiyo vallaAhh bende 1 günde yedin zannettim :) Hani insan krize girip yer ya öyle bir şey oldu dedim :) 3 güne böldüğümüz zaman çokta abartmamışsın :) Ama ne olur ne olmaz yarın kaçamak yapma hafta sonun yine güzel sonuçlar al :)
Bende çok istiyorum bu aralar kaçamak yapmayı ama direniyorum resmen. Ama yakın zamanda kendime bir ödül vereceğim :) Çok kastım kendimi bu aralar 49 u bir göreyim hayırlısıyla :) :) Cidden köstebek pasta çok güzel ben bide içinin kremasınıda kendim yapıyorum süper oluyor:) Bana diyorlarki hayatının hatasını yapıyorsun yemeyerek. Ben yapıyorum evdekiler yiyor bende anca soruyorum nasıl olmuş diye. Sen mini yapıyorsun yoksa tepsi kek şeklinde mi ? Sanki miniler daha tatlı duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?