- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.001
Aynen ya çok güzel bir tadı var :) Ben hiç tepside yapmadım. Hep mini yaptım. Allahım tam bir hamurcuyuz ya :) Genlerimizde var anacım yoksa bizim bir suçumuz yokCnm ben birkaç kez yaptım köstebek kekten. Hem tepside yaptım hem de mini yaptım. Mini olanlar uğraştırıyo şimdi o kadar vakit bulamam da tepside yaparım anca :) kremalı ve muzlusu güzel gidiyo valla
Afiyet olsun canım menün güzelmiş :)Akşam yemeğim gelsinnnn :)
1 adet orta boy karnıyarık
1 dl ekmek
1 kepçe cacık
Üstüne de yarım litre su :) acayip şiştim suyu üst üste içince.
Umarım bugünlük yemek faslım kapanmıştırdaha da yemem bişey. Zaten 1 dl kek kaldı o da eşime yani :)
yani ömür boyu yememezlik yapamıcağımıza göre az yersek sıkıntı olmaz ki niye olsun :) seviyorum ben de hamur işlerini ya napiyim anacımAynen ya çok güzel bir tadı var :) Ben hiç tepside yapmadım. Hep mini yaptım. Allahım tam bir hamurcuyuz ya :) Genlerimizde var anacım yoksa bizim bir suçumuz yokAma zayıfladıktan sonra az az yenirse sorun olmaz diye düşünüyorum yani inşallah :)
sağ ol cnm benimAfiyet olsun canım menün güzelmiş :)
yani ömür boyu yememezlik yapamıcağımıza göre az yersek sıkıntı olmaz ki niye olsun :) seviyorum ben de hamur işlerini ya napiyim anacım
sağ ol cnm benim
Aynen bende öyle dusunuyorum az az yesek sorun olmaz. Tabi pisbogazlık yapmazsak :) Önce bir vereyimde bunları sonra düşünürüzyani ömür boyu yememezlik yapamıcağımıza göre az yersek sıkıntı olmaz ki niye olsun :) seviyorum ben de hamur işlerini ya napiyim anacım
sağ ol cnm benim
Kuzum benim cok tesekkur ederim unutmayin beni bn gelicem bi 10 gune blki arada gelirim gene.Hayirli olsun canim. Bir ömür saglik mutluluk diliyorumEn kisa zamanda aramiza bekliyoruz cok özletme kendini
Cok tesekkur ederim canim. Tabiki resmlerj eklicem.Bir ömür mutluluklar dilerim canıminşallah çok mutlu olursunuz instagramdan resimlerini gorebiliriz insallah
Bende fotograf cekilmeyi cok seviyorum paylasmayida ama en iyisi asil sosyal medyadan uzak durmak bazen iyi olmuyor. Instagramim var ama disariya kapali kuzum ya ama buraya eklerim ben gelimde.Teşekkürler canım seninde menün gayet güzelmiş :)
Ayy ben biraz geri kalmışım. İnstagram kullanmıyorum ya. Foto çektirmeye bayılırımda paylaşmayı çok sevmiyorum. Ama instagrama girip millete bakıyorum. Bir face im vardı oralarada arada sırada ugruyorum :) Şu an en aktif kullandığım sosyal medya hesabım kk :) İnstagram hesabını söylersen sanada bakabilirim veya face veya kk :) Bu arada en kısa zamanda aramıza dön e mi? :) Tekrardan tebrik ederim çok mutlu ol :)
Kuzum zormus isin benimki is yerinde is basi giyiyor o konuda rahatm hafta sonuntemuz kiyafet gydgnden ☺☺☺Eveeet kuzuu valla en zor kısım temizlik :) yemek :) bunlar seni bekliyor :) eşim dolabı tamamen her gün dener dağıtır sonrada çamaşırlarını yıkattırır katlar yerne koyarm ya her sbh aynısını yapıyor bi adam kıyafette bu kdr tkntılı olur mu yahuu :)
Kuzum düğün ne zamandı ya yoksa yarın mı :))) oh o zaman süper canm ya rahat edersin :) şimdiden tebrik ediyorum bol huzurlu mutlu sağlıklı bebekli seneler geçirin İnşallah Allah çok mutlu etsin kuzum benm temiz yürekli arkadaşım :)))Kuzum zormus isin benimki is yerinde is basi giyiyor o konuda rahatm hafta sonuntemuz kiyafet gydgnden ☺☺☺
Buarada çooook gecikme sakın özlerimKuzum zormus isin benimki is yerinde is basi giyiyor o konuda rahatm hafta sonuntemuz kiyafet gydgnden ☺☺☺
Kuzu buaralar tuzu fazla kaçırdım vücut tuzsuz yemeğe alışmıştı heralde bianda balon gibi şiştim ama bugünü güzel kapattım yoğurt öğlen akşam yoğurt 5 6 bardak şekersiz çayla beraber :)))Netten şimdi baktımda şişliğin nedenlerinede sıcaklık bayağı etkiliymiş. Canım sen hem emziriyorsun hemde kendine harcayınca bellki az geliyordur içtiğin su. Birde sodyum ve potasyum oranıda etkiliymiş. Şekerli ve tuzlu yiyeceklerde çok su tutuyormuş
Canımm menü süpermiş afiyet olsun sana oh karnıyarak yapmş kankamaaa helal :)Akşam yemeğim gelsinnnn :)
1 adet orta boy karnıyarık
1 dl ekmek
1 kepçe cacık
Üstüne de yarım litre su :) acayip şiştim suyu üst üste içince.
Umarım bugünlük yemek faslım kapanmıştırdaha da yemem bişey. Zaten 1 dl kek kaldı o da eşime yani :)
Ondan olabilir canım :) Akşam çok hafif beslenmişsin :)Kuzu buaralar tuzu fazla kaçırdım vücut tuzsuz yemeğe alışmıştı heralde bianda balon gibi şiştim ama bugünü güzel kapattım yoğurt öğlen akşam yoğurt 5 6 bardak şekersiz çayla beraber :)))
Hehehhe kanka ne zamandır yemiyoduk ya yıl oldu nerdeyse :)Canımm menü süpermiş afiyet olsun sana oh karnıyarak yapmş kankamaaa helal :)
GünaydınnnnnKahvaltım yeni bitti
1 dl ekmek
1 kk peynir
Yarım kk kaşar peyniri
1 yaprak salam
4 zeytin
1 haşlanmış tüm yumurta+1 yumurta beyazı
1 mini salatalık
Sabah da şekersiz süt tozuyla neskafe içmiştim 2 saat önce
Çok güzel olurKızlar super tuyolarla haftada 3 kilo verdim sizinle beraber vermeye ne dersiniiiz :)))
Evet kanka ya evde şu an tehlikeli bişey yok çok şükür :) eşim alsa da yemicem ya dayanamıcak gibi olursam tadımlık alırım en kötü ihtimalle. Bu pazar inşallah güzel bi sonuç alıcam ya taktım kafayaOhh afiyet olsun kankabalı çook süper olmuş kahvaltın akşam yemeğin de çok güzeldi bu hafta biraz kaçamaksız geçse verirsin bence güzel bişeyler
Mmmmm afiyet olsun kuşummGünaydın bebikleeerr
akşam 3 tavuk baget ızgara ve çoban salata yedim 1 avuç içi kadar da karpuz avuç içi genişliğinde 1-2 cm kalınlığında
kahvaltım 2 yumurtadan omlet 15 tane çiğ kaju fıstık (arkadaş verdi de yiyiverdim)
Evet kanka ya evde şu an tehlikeli bişey yok çok şükür :) eşim alsa da yemicem ya dayanamıcak gibi olursam tadımlık alırım en kötü ihtimalle. Bu pazar inşallah güzel bi sonuç alıcam ya taktım kafaya
İnşallah kanka sana güveniyorum böyle haftalarda genelde veriyosun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?