- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.021
iveet bilirim kankamıOyy kuzum benim beni de ezberlemiş artık
Öğlen için yanında bişeyler mi getirdin yoksa dışarıda mı yiceksin kankitoşum
Ondan olabilir canım :) Akşam çok hafif beslenmişsin :)
Hee afiyet olsun minnoşum :) ben de acayip su içiyorum ya kahvaltı susattı çok.iveet bilirim kankamı
kanka yemeğe çıktık ama çok acıkmamıştım taze fasulye yedim 5-6yk ve 1 kase de yoğurt yedim tavuk da almıştım körili ama beğenmedim 3 kuşbaşı da tavuk yedim ama küçüklerdi
Hee afiyet olsun minnoşum :) ben de acayip su içiyorum ya kahvaltı susattı çok.
Şimdi türk kahvesi içiciğim,yanında 1 dl cezerye yicemmm keyif olsun :)
Yaa protein ağırlıklı yiyince çok susatıyo gerçekten kankiciğimmm. Çok iyi bugün keyfim yerinde yaa acıkmıyorum diyeAfiyet olsun kankibal ben de yemekten döndük içtim bi türk kahvesi bi de sade soda içtim su ben dün 3 litre içmişimama hiç farkında değilim ağzım kuruyo şişem var doldurup doldurup içiyorum akşam bi düşündüm 4 şişe içmişim sabahtan akaşam burda 2 evde de 1
Hee afiyet olsun minnoşum :) ben de acayip su içiyorum ya kahvaltı susattı çok.
Şimdi türk kahvesi içiciğim,yanında 1 dl cezerye yicemmm keyif olsun :)
Ooo tehlikeli durum deseneAkşam da arkadaşlarla buluşucaz sanırım yemek yemem çünkü bira içme ihtimalim var
Yaa protein ağırlıklı yiyince çok susatıyo gerçekten kankiciğimmm. Çok iyi bugün keyfim yerinde yaa acıkmıyorum diye
Aynen kanka ya ben o kadının sözlerine inanıyorum zaten ama işte uygulayamıyoruz ki. Ekmek pek aramıyorum artık ama kahvaltılarda yiyorum illa kuru kuru peynir zeytin yiyemiyorum. Her gün de ceviz fındık yiyemem yani olmaz bizi aşar osabah çok yersen ve yumurta peynir falan bol miktarda olunca acıkılmıyo zaten ama sabah az yersen ya da şekerli bişeyler falan bitti o gün asla toparlanamıyo insan karatay çok haklı bence
Valla çıkmadan 5-6 gibi burda bi dilim ekmekle peynir yiyim diyorum başka bişeyim yok dolapta izne çıkıcam diye almadım bitirdim ne varsa ekmek peynir var çıkmadan öyle yaparım diyorumOoo tehlikeli durum deseneEee acıkırsan napıcan kankito
Hıııı yani olabilir tabi. Ee şimdi bira da kuru içilmez dimi fıstık mıstık gider yanındaValla çıkmadan 5-6 gibi burda bi dilim ekmekle peynir yiyim diyorum başka bişeyim yok dolapta izne çıkıcam diye almadım bitirdim ne varsa ekmek peynir var çıkmadan öyle yaparım diyorum
Aynen kanka ya ben o kadının sözlerine inanıyorum zaten ama işte uygulayamıyoruz ki. Ekmek pek aramıyorum artık ama kahvaltılarda yiyorum illa kuru kuru peynir zeytin yiyemiyorum. Her gün de ceviz fındık yiyemem yani olmaz bizi aşar o
Hıııı yani olabilir tabi. Ee şimdi bira da kuru içilmez dimi fıstık mıstık gider yanında
Bende de bağımlılık yapıyo onlar ya ne güzel birşeydir o fındık meselaaayook ben de hergün yiyemem onları ki hem maddi hem de ben onlara başlayınca da arkası geliyo bi takıldım mı gidip gelip yerim ama haşlanmış 2 yumurta peynir zeytin bile tutuyo zaten ekmek de bi dilimcik sabah sonra aslında yememek lazım ekmek de
Hahahha kıyamamm yaa yemek için yaşıyoruz resmen :)kızım sus yaaa aklıma düşürme ben zaten yemek için içen bir insanım asla tek içmeyi sevmem de çok girmemeyi düşünüyorum o kısımlara belllki 3-4 tane tadımlık
Emzirdiğin için şanslısın canım sen. Börekler de çok değil ki ne var onda :)Bugünde tertemiz bir sayfa acamadimumudum yarina kaldi yani inşallah
Kahvaltim 1has.yumurta 1kk peynir 3 zeytin salatalik domates 1 dilim ekmek 5 tane börek (her biri milfoyun 4 te biri büyüklüğünde) rezene cayi
Oglen eve gelince tartildim 59.400 geldimyedikçe gidiyor sanki protein yiyorum
Eşim kısır yapmis öğle yemegimde o oldu kac kaşık yedigimi saymadim
Emzirdiğin için şanslısın canım sen. Börekler de çok değil ki ne var onda :)
Bende de kanka işte duramam yani tadı ağzıma bulaştı mı avuç avuç yerimBende de bağımlılık yapıyo onlar ya ne güzel birşeydir o fındık meselaaaavuç avuç yerim kanka öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?