- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.041
Bugünde tertemiz bir sayfa acamadimumudum yarina kaldi yani inşallah
Kahvaltim 1has.yumurta 1kk peynir 3 zeytin salatalik domates 1 dilim ekmek 5 tane börek (her biri milfoyun 4 te biri biri
Oglen eve gelince tartildim 59.400 geldimyedikçe gidiyor sanki protein yiyorum
Eşim kısır yapmis öğle yemegimde o oldu kac kaşık yedigimi saymadim
Evet canım ama bugün teyzem annem geldi cozuttum 3 dilim beyaz ekmekle kahavltı yaptım sonra yarım simitle biraz kızartma yedmOndan olabilir canım :) Akşam çok hafif beslenmişsin :)
Evet canım ama bugün teyzem annem geldi cozuttum 3 dilim beyaz ekmekle kahavltı yaptım sonra yarım simitle biraz kızartma yedmiştahım tavan yaptıı (
Benimde öyle oldu kanka bayadır yapmıyom heheehe :)))Hehehhe kanka ne zamandır yemiyoduk ya yıl oldu nerdeyse :)
İnşallah kuzum aaferim sana ben cozuttum vallahi :))) bugn fenaymEvet kanka ya evde şu an tehlikeli bişey yok çok şükür :) eşim alsa da yemicem ya dayanamıcak gibi olursam tadımlık alırım en kötü ihtimalle. Bu pazar inşallah güzel bi sonuç alıcam ya taktım kafaya
Kuzum olabilir çok acıktım heralde çok kaçırdım sabah öğlen akşama yoğurt salata biraz et yapcam az yağda kızartcm ondan atıştırırım ekmek yok :) benm bebekte enfeksyn olmş bşy yiyemedk sabah 11 buçuğa kdr hstnye gttk ateşi vardı gecede uyumdm yorgunluk fln drken iştah patlaması oldudün çok az yemişsin mervecim bugün o dengelenmiş olmuş işte
Kuzum olabilir çok acıktım heralde çok kaçırdım sabah öğlen akşama yoğurt salata biraz et yapcam az yağda kızartcm ondan atıştırırım ekmek yok :) benm bebekte enfeksyn olmş bşy yiyemedk sabah 11 buçuğa kdr hstnye gttk ateşi vardı gecede uyumdm yorgunluk fln drken iştah patlaması oldu
Sağol canımmm evet aslıcığımın düğünü bugün müydü :)Geçmiş olsun mervecimm hemencik iyileşir inşallah işte düzen bozulunca yeme düzeni falan da kalmıyo
Yok canım yarın akşam kınası var diye biliyorum cumartesi de düğün olmalı ya d abugün kına cumartesi düğünSağol canımmm evet aslıcığımın düğünü bugün müydü :)
Ayy hayırlısı olsun bakalım çok heyecanlı 10 gün gelmez şimcükYok canım yarın akşam kınası var diye biliyorum cumartesi de düğün olmalı ya d abugün kına cumartesi düğün
Yettimmmm kankaaaa
Bebişim düzen bi gidince değişik şeyler oluyo valla hak veriyorum sana. Benim de öyleydi geçenlerde hatırlarsan. Ama düzelir ya üzülme dünle bugün dengelenmiş oldu işteeeİnşallah kuzum aaferim sana ben cozuttum vallahi :))) bugn fenaym
iyi etmişsin kanka zararın neresinden dönersen kar işteEvde çikolatalı süt vardı 1 kutu içiyorum ondan :) 100 kalori filanmış. İçmezsem kötü şeyler olucak yoksaaa
Ooo kolay gelsin baby bezelyeli pilav da candır pekçok şey gibiYettimmmm kankaaaaya birkaç odayı temizledim tuvalet yıkadım kıza yemek yapıyom bi yandan pişiyo. Valla 2 oda kaldı ama yapamam herhalde kız fırsat vermez duruma göre bakiciğimmm. Pilav yapıcam akşama bezelyeli,eşim istedi dün akşam. Pirinç ısladım filan üf terledim hee sıcak
kızım ev kaç oda ki bikaç odayı temizledin hala 2 oda varYettimmmm kankaaaaya birkaç odayı temizledim tuvalet yıkadım kıza yemek yapıyom bi yandan pişiyo. Valla 2 oda kaldı ama yapamam herhalde kız fırsat vermez duruma göre bakiciğimmm. Pilav yapıcam akşama bezelyeli,eşim istedi dün akşam. Pirinç ısladım filan üf terledim hee sıcak
Ayy oda dediğime bakma kanka uzun uzun yazamadım. Salonu,holü,mutfağı süpürdüm sildim. Küçük tuvalet var onu yıkadım. Yatak odasının mobilyaları silebildim sadece ama süpürüp yerleri silmem lazım. Bi de ervanın odasıyla banyo kaldıkızım ev kaç oda ki bikaç odayı temizledin hala 2 oda var
Ayy oda dediğime bakma kanka uzun uzun yazamadım. Salonu,holü,mutfağı süpürdüm sildim. Küçük tuvalet var onu yıkadım. Yatak odasının mobilyaları silebildim sadece ama süpürüp yerleri silmem lazım. Bi de ervanın odasıyla banyo kaldıiyiki küçük bu son ikisi haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?