Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ama kuzu bişey yok ki 1 milföy yemişsin yani sabah kalanı zaten normal kahvaltı, kısır da bulgur yani ve sen emziriyosun zaten yemen lazım bukadar devam bence de daha hakkın var yani

İnşallah kuzum aaferim sana ben cozuttum vallahi :))) bugn fenaym

dün çok az yemişsin mervecim bugün o dengelenmiş olmuş işte
Kuzum olabilir çok acıktım heralde çok kaçırdım sabah öğlen akşama yoğurt salata biraz et yapcam az yağda kızartcm ondan atıştırırım ekmek yok :) benm bebekte enfeksyn olmş bşy yiyemedk sabah 11 buçuğa kdr hstnye gttk ateşi vardı gecede uyumdm yorgunluk fln drken iştah patlaması oldu

Geçmiş olsun mervecimm hemencik iyileşir inşallah işte düzen bozulunca yeme düzeni falan da kalmıyo

E esrAhsm kanka nerdesin yaaa yemek mi yapıyosuun
Yettimmmm kankaaaa ya birkaç odayı temizledim tuvalet yıkadım kıza yemek yapıyom bi yandan pişiyo. Valla 2 oda kaldı ama yapamam herhalde kız fırsat vermez duruma göre bakiciğimmm. Pilav yapıcam akşama bezelyeli,eşim istedi dün akşam. Pirinç ısladım filan üf terledim hee sıcak

İnşallah kuzum aaferim sana ben cozuttum vallahi :))) bugn fenaym
Bebişim düzen bi gidince değişik şeyler oluyo valla hak veriyorum sana. Benim de öyleydi geçenlerde hatırlarsan. Ama düzelir ya üzülme dünle bugün dengelenmiş oldu işteee

Ooo kolay gelsin baby bezelyeli pilav da candır pekçok şey gibi

kızım ev kaç oda ki bikaç odayı temizledin hala 2 oda var

kızım ev kaç oda ki bikaç odayı temizledin hala 2 oda var
Ayy oda dediğime bakma kanka uzun uzun yazamadım. Salonu,holü,mutfağı süpürdüm sildim. Küçük tuvalet var onu yıkadım. Yatak odasının mobilyaları silebildim sadece ama süpürüp yerleri silmem lazım. Bi de ervanın odasıyla banyo kaldı iyiki küçük bu son ikisi haha

benim de 2 oda salon ama amerikan mutfak ben onu bile temizleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…