- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.061
Oh oh bende 3 gündür popişi yere koyamıyom valal eşim evde ya 5 dk oturmuyorum böylw bişey yok evi hala bk gtryo günde 2 3 defa süpürüyok yok ya temiz gözkmyo dlrcm yarn çalşck allahtn şmdi et kızartym soydana et suyu yapıyom daha patates haşlcm bnmkide püreyle bzmş kafayı ya sabır ya selamet valla :)Yettimmmm kankaaaaya birkaç odayı temizledim tuvalet yıkadım kıza yemek yapıyom bi yandan pişiyo. Valla 2 oda kaldı ama yapamam herhalde kız fırsat vermez duruma göre bakiciğimmm. Pilav yapıcam akşama bezelyeli,eşim istedi dün akşam. Pirinç ısladım filan üf terledim hee sıcak
Kuzum şımartıyo bebeği bde bardk kırdı pasta döktü koltuğa her yerne sürdü gece soktuk geçen gün banyoya sonra onun akşamına ateş gece uyku sıfır sabah kahvaltı hzırla kahvaltı kaldır tteyzemle annem geldi tekrar kahvaltı hazırla tekrar çay kahve pasta koy sonra bida çay demle o arada 3 posta bulaşık bide dün gece çamaşır serdm yetmezmş gbi şimdi yne her yer çikolataydı soydan bey sağolsun onu lavaboda yıkadm snra yne yemeğe girdim kovaladm onları manava patates almaya gttiler böyle bi yorgunluk yok ayaklarm ağrımaya başladı valla sinir stres bi yandan ay ağlayasım geliyoBebişim düzen bi gidince değişik şeyler oluyo valla hak veriyorum sana. Benim de öyleydi geçenlerde hatırlarsan. Ama düzelir ya üzülme dünle bugün dengelenmiş oldu işteee
Kuzuuum senin ev kirlenmiyodur ki evde yoksun zaten :)benim de 2 oda salon ama amerikan mutfak ben onu bile temizleyemiyorum
İyi akşamlar kuzummm sanada afiyet olsunnKızlarcımm ben çıkaaar görüşmek üzreee herkese afiyet olsun iyi akşamlarr
Ama kuzu bişey yok ki 1 milföy yemişsin yani sabah kalanı zaten normal kahvaltı, kısır da bulgur yani ve sen emziriyosun zaten yemen lazım bukadar devam bence de daha hakkın var yani
Kuzum olabilir çok acıktım heralde çok kaçırdım sabah öğlen akşama yoğurt salata biraz et yapcam az yağda kızartcm ondan atıştırırım ekmek yok :) benm bebekte enfeksyn olmş bşy yiyemedk sabah 11 buçuğa kdr hstnye gttk ateşi vardı gecede uyumdm yorgunluk fln drken iştah patlaması oldu
Yettimmmm kankaaaaya birkaç odayı temizledim tuvalet yıkadım kıza yemek yapıyom bi yandan pişiyo. Valla 2 oda kaldı ama yapamam herhalde kız fırsat vermez duruma göre bakiciğimmm. Pilav yapıcam akşama bezelyeli,eşim istedi dün akşam. Pirinç ısladım filan üf terledim hee sıcak
Ay kuzum ya okurken yoruldum bi de seni düşünemiyorum Allah sabır kuvvet versin sanaOh oh bende 3 gündür popişi yere koyamıyom valal eşim evde ya 5 dk oturmuyorum böylw bişey yok evi hala bk gtryo günde 2 3 defa süpürüyok yok ya temiz gözkmyo dlrcm yarn çalşck allahtn şmdi et kızartym soydana et suyu yapıyom daha patates haşlcm bnmkide püreyle bzmş kafayı ya sabır ya selamet valla :)
Kuzum şımartıyo bebeği bde bardk kırdı pasta döktü koltuğa her yerne sürdü gece soktuk geçen gün banyoya sonra onun akşamına ateş gece uyku sıfır sabah kahvaltı hzırla kahvaltı kaldır tteyzemle annem geldi tekrar kahvaltı hazırla tekrar çay kahve pasta koy sonra bida çay demle o arada 3 posta bulaşık bide dün gece çamaşır serdm yetmezmş gbi şimdi yne her yer çikolataydı soydan bey sağolsun onu lavaboda yıkadm snra yne yemeğe girdim kovaladm onları manava patates almaya gttiler böyle bi yorgunluk yok ayaklarm ağrımaya başladı valla sinir stres bi yandan ay ağlayasım geliyo
Ahh ya bizim için temizlik lüks oldu resmen yani yapınca seviniyorum ben artık çok şükür diyorum ama iki güne yine aynısı oluyo.Bu sicakta temizlik hic yapilmiyor yaa. Bende bugün salonu mutfagi holü küçük odayi anca süpürdüm. Yarinda insallah kalan 2 odayi yapabilirim. Benim kizin bugün huysuzlugu üstündeydi yine bu kadarini zor yaptim valla.
Ay sağol canım dişte çıkarıyor sanırım dişler mahvetti bizi vallaCok gecmis olsun canimİnşallah tez zamanda iyilesir kiyamam ona
Ah kuzum sen yazınca anladın yorulduğumu artık damarlarım ağrıyor benimki hiiiiiç yatmışım gibi davranıyor valla :) ah evet yaa kankaa aynı gün içinde kirleniyo aylardır yapmamışm gbi oluyo kafayı ycmAy kuzum ya okurken yoruldum bi de seni düşünemiyorum Allah sabır kuvvet versin sana
Ahh ya bizim için temizlik lüks oldu resmen yani yapınca seviniyorum ben artık çok şükür diyorum ama iki güne yine aynısı oluyo.
Oh menüye gel afiyet olsun sağlam olmuş kuzum :)Kızlar akşam yemeğimi yazayım
1 karnıyarık
3-4 kaşık mısırlı bezelyeli pilav
3 kaşık yoğurt
Eşimin arkadaşı ve eşi gelicekmiş ya ansızın haber verdiler. Birkaç saat giremem ben. Öptüm sizi gelene kadar :)
Ay sağol canım dişte çıkarıyor sanırım dişler mahvetti bizi valla
Ah kuzum hiç anlamadan çıkar gider inşallah dişler ya :))Benim de en büyük korkum o dişlerdaha cikmadi bizde ama er ya da geç bizde o yoldan geçeceğiz inşallah kolay atlatir yavrucaklar
GünaydıııınGünaydınnnnn
Akşam misafirlerimiz vardı demiştim,evde cezeryeden başka bişey yoktu ikram etmek için. Onlar da gelirken kek çubuk kraker meyve suyu almışlar. Ben çay demlemiştim valla hepsinden yedim azar azar. Meyve suyu da içtim1 kilo alcak değilim hemen dimi neyse efem kahvaltımı şimdi yapıyorum
Çok bişey yok,tost yaptım sadece :)
Günaydınnnnn
Akşam misafirlerimiz vardı demiştim,evde cezeryeden başka bişey yoktu ikram etmek için. Onlar da gelirken kek çubuk kraker meyve suyu almışlar. Ben çay demlemiştim valla hepsinden yedim azar azar. Meyve suyu da içtim1 kilo alcak değilim hemen dimi neyse efem kahvaltımı şimdi yapıyorum
Çok bişey yok,tost yaptım sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?