Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oh oh bende 3 gündür popişi yere koyamıyom valal eşim evde ya 5 dk oturmuyorum böylw bişey yok evi hala bk gtryo günde 2 3 defa süpürüyok yok ya temiz gözkmyo dlrcm yarn çalşck allahtn şmdi et kızartym soydana et suyu yapıyom daha patates haşlcm bnmkide püreyle bzmş kafayı ya sabır ya selamet valla :)

Bebişim düzen bi gidince değişik şeyler oluyo valla hak veriyorum sana. Benim de öyleydi geçenlerde hatırlarsan. Ama düzelir ya üzülme dünle bugün dengelenmiş oldu işteee
Kuzum şımartıyo bebeği bde bardk kırdı pasta döktü koltuğa her yerne sürdü gece soktuk geçen gün banyoya sonra onun akşamına ateş gece uyku sıfır sabah kahvaltı hzırla kahvaltı kaldır tteyzemle annem geldi tekrar kahvaltı hazırla tekrar çay kahve pasta koy sonra bida çay demle o arada 3 posta bulaşık bide dün gece çamaşır serdm yetmezmş gbi şimdi yne her yer çikolataydı soydan bey sağolsun onu lavaboda yıkadm snra yne yemeğe girdim kovaladm onları manava patates almaya gttiler böyle bi yorgunluk yok ayaklarm ağrımaya başladı valla sinir stres bi yandan ay ağlayasım geliyo

Ama kuzu bişey yok ki 1 milföy yemişsin yani sabah kalanı zaten normal kahvaltı, kısır da bulgur yani ve sen emziriyosun zaten yemen lazım bukadar devam bence de daha hakkın var yani

Bende sizi dinleyip 4 börek daha yedim çayla biraz üzüm yedim. Akşam yemegim 6 kasik z.yagli fasulye cacik bir tane yesil biber. Kapanisi 2 kasik yogurtla yaptim mi benim icin davos bitmistir

Cok gecmis olsun canim İnşallah tez zamanda iyilesir kiyamam ona

Bu sicakta temizlik hic yapilmiyor yaa. Bende bugün salonu mutfagi holü küçük odayi anca süpürdüm. Yarinda insallah kalan 2 odayi yapabilirim. Benim kizin bugün huysuzlugu üstündeydi yine bu kadarini zor yaptim valla.

Ay kuzum ya okurken yoruldum bi de seni düşünemiyorum Allah sabır kuvvet versin sana

Bu sicakta temizlik hic yapilmiyor yaa. Bende bugün salonu mutfagi holü küçük odayi anca süpürdüm. Yarinda insallah kalan 2 odayi yapabilirim. Benim kizin bugün huysuzlugu üstündeydi yine bu kadarini zor yaptim valla.
Ahh ya bizim için temizlik lüks oldu resmen yani yapınca seviniyorum ben artık çok şükür diyorum ama iki güne yine aynısı oluyo.

Kızlar akşam yemeğimi yazayım
1 karnıyarık
3-4 kaşık mısırlı bezelyeli pilav
3 kaşık yoğurt

Eşimin arkadaşı ve eşi gelicekmiş ya ansızın haber verdiler. Birkaç saat giremem ben. Öptüm sizi gelene kadar :)

Ah kuzum sen yazınca anladın yorulduğumu artık damarlarım ağrıyor benimki hiiiiiç yatmışım gibi davranıyor valla :) ah evet yaa kankaa aynı gün içinde kirleniyo aylardır yapmamışm gbi oluyo kafayı ycm

Oh menüye gel afiyet olsun sağlam olmuş kuzum :)

Günaydınnnnn
Akşam misafirlerimiz vardı demiştim,evde cezeryeden başka bişey yoktu ikram etmek için. Onlar da gelirken kek çubuk kraker meyve suyu almışlar. Ben çay demlemiştim valla hepsinden yedim azar azar. Meyve suyu da içtim 1 kilo alcak değilim hemen dimi neyse efem kahvaltımı şimdi yapıyorum
Çok bişey yok,tost yaptım sadece :)

Günaydıııın Kuzu olsun ya misafir varkn brz yeniyo yapcak bşy yok :) afiyet olsun bebeeeğimm :))

Günaydın bebişleeer

dünü hiiç anlatmıyım bence

valla zaten izne çıkıcam yarın inşallah, dün de arkadaşlarla buluşunca amaaan dedimmm ve malum yerlerden birinde tavukburger ve patates yedim sonraa 2 bira 8-10 tuzlu fıstık sonraaa 3-4 midye dolmaaa sonraa 2 parmak çikolata

sanırım bugün midemi ne halde olduğunu n tahmin edebilirsiniz çok özel bir karşım oldu çünkü akşam

Bugün henüz bişey yemedim ama marketten hindi füme ve yoğurt aldım sanırım başka bişy yemem bugün

afiyet olsun kanka valla çok masum bir akşam geçirmişsin bence sen benimkileri bi oku da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…