- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.081
Ay sağol canım dişte çıkarıyor sanırım dişler mahvetti bizi valla
Kuzuuum senin ev kirlenmiyodur ki evde yoksun zaten :)
Kankaacımm boşvermişsin sen de dün :) yeter yahu boşver yiycen tabi ohh afiyet olsunafiyet olsun kanka valla çok masum bir akşam geçirmişsin bencesen benimkileri bi oku da
VaaaoooovBen bu sabah tartılayım dedim ama tabi tuvalete çıkamamıştım :) 64.7 geldim. İnşallah pazara kadar almadan ya da biraz daha vererek devam ederim
Evet kanka 65.3 tüm. İnşallah 1 kg ye tamamlanır çok sevinirim yeaaniiiVaaaoooovsüpersin bebito en son profilinde yazandı di mi inşallah daha da verirsin pazara kadar hem tuvalete de çıkmamışsın 1 kg ye tamamlanır o hatta geçer bile bence 1 küsür vericeksin
Tuvalete de çıkmamışsın daha da pazara 3 gün var tamamlanır bebikEvet kanka 65.3 tüm. İnşallah 1 kg ye tamamlanır çok sevinirim yeaaniii
Ay insan bişey yiyemicekmiş gibi hisediyo ama sonradan mide bulantısı oluyo işte kanka iyi etmişsin yemekleHiçbişey yiyesim yoktu ama yeşil çay içtim aç karnına sabah geldiğimde de Türk kahvesi içmiştim Midem bulandı şimdi bi kase yoğurt 2 dilim hindi füme yedim şimdi kahvaltı niyetine
Valla kanka aynen açlık hissetmedim ama yeşil çay ve kahveden de sanırım bi bulantı olduAy insan bişey yiyemicekmiş gibi hisediyo ama sonradan mide bulantısı oluyo işte kanka iyi etmişsin yemekle
Valla kanka aynen açlık hissetmedim ama yeşil çay ve kahveden de sanırım bi bulantı oldu
Bastırır şimdi yoğurt bulantıyı kanka. Art arda içme bari sen çayı kahveyi. Rahatsz ediyo beni de öyle içince
Yok kanka bugün işte yoğurtla hindi fümeden yerim acıktıkça şimdi hiç başka bişey yiyesim de yok dolapta ekmeğim var olmadı ondan yerim sandviç yapıp ama şimdi yemem öğlen 3 te falan belkiSen şimdi öğle yemeği yemiceksin herhalde kankişim dimi?lokur Ben de tostu azıcık büyük yapmıştım ayıptır söylemesi sucuk da koymuştum içine. Yine susattı yahu içim yanıyo resmen :)
Akşam için yemek fikrim de yok henüz,bakalım ne uydurcam
Ben bu sabah tartılayım dedim ama tabi tuvalete çıkamamıştım :) 64.7 geldim. İnşallah pazara kadar almadan ya da biraz daha vererek devam ederim
He acıkınca atıştırırsın bişeyler madem kankutellacımYok kanka bugün işte yoğurtla hindi fümeden yerim acıktıkça şimdi hiç başka bişey yiyesim de yok dolapta ekmeğim var olmadı ondan yerim sandviç yapıp ama şimdi yemem öğlen 3 te falan belki
Afiyet olsun ohh iti etmişsinn ama sucuk evet susatır akşama pilav bitti mi kankito pilavın varsa yanına uydurursun bişeyler malzemen ne var
Ay inşallah canım ya çok iyi olucak giderse :)Maşallah canim tebrik ederim. Pazara kadar daha da verirsin
Canımm hoşgeldin :) hiç takma kafana ye gitsin sonradan devam edersinnn :)Günaydinlarrr....
Ben yediklerimj yazmim baklavalar dolmalar smdi evde su borekleri piscek teyzem yapip getrmis bize evde curcuna inaallah cok kilo almadan gelicem ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?