Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzuuum senin ev kirlenmiyodur ki evde yoksun zaten :)

Mervecim sigara içtiğim için karşılıklı hep cam kapı açık ve kedim de olduğundan baya kirleniyo aslında tüylü bi ev yani tüy ve toz o yüzden her akşam onun odasını süpürmem ve koltuk üstlerini yapışkanlı kağıtlı rulorla bi almam gerekiyo

Ben bu sabah tartılayım dedim ama tabi tuvalete çıkamamıştım :) 64.7 geldim. İnşallah pazara kadar almadan ya da biraz daha vererek devam ederim
Vaaaoooov süpersin bebito en son profilinde yazandı di mi inşallah daha da verirsin pazara kadar hem tuvalete de çıkmamışsın 1 kg ye tamamlanır o hatta geçer bile bence 1 küsür vericeksin

Vaaaoooov süpersin bebito en son profilinde yazandı di mi inşallah daha da verirsin pazara kadar hem tuvalete de çıkmamışsın 1 kg ye tamamlanır o hatta geçer bile bence 1 küsür vericeksin
Evet kanka 65.3 tüm. İnşallah 1 kg ye tamamlanır çok sevinirim yeaaniii

Hiçbişey yiyesim yoktu ama yeşil çay içtim aç karnına sabah geldiğimde de Türk kahvesi içmiştim Midem bulandı şimdi bi kase yoğurt 2 dilim hindi füme yedim şimdi kahvaltı niyetine

Hiçbişey yiyesim yoktu ama yeşil çay içtim aç karnına sabah geldiğimde de Türk kahvesi içmiştim Midem bulandı şimdi bi kase yoğurt 2 dilim hindi füme yedim şimdi kahvaltı niyetine
Ay insan bişey yiyemicekmiş gibi hisediyo ama sonradan mide bulantısı oluyo işte kanka iyi etmişsin yemekle

Sen şimdi öğle yemeği yemiceksin herhalde kankişim dimi? lokur Ben de tostu azıcık büyük yapmıştım ayıptır söylemesi sucuk da koymuştum içine. Yine susattı yahu içim yanıyo resmen :)
Akşam için yemek fikrim de yok henüz,bakalım ne uydurcam

Yok kanka bugün işte yoğurtla hindi fümeden yerim acıktıkça şimdi hiç başka bişey yiyesim de yok dolapta ekmeğim var olmadı ondan yerim sandviç yapıp ama şimdi yemem öğlen 3 te falan belki

Afiyet olsun ohh iti etmişsinn ama sucuk evet susatır akşama pilav bitti mi kankito pilavın varsa yanına uydurursun bişeyler malzemen ne var

He acıkınca atıştırırsın bişeyler madem kankutellacım pilavdan var biraz daha,evde de var aslında malzeme ama arasından birini seçip yapması zor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…