- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.101
Saol kuzum benim.. dun yemeye tirstm elbise karin gistermesn die sonra yedim gtti ☺☺Canımm hoşgeldin :) hiç takma kafana ye gitsin sonradan devam edersinnn :)
Günaydinlarrr....
Ben yediklerimj yazmim baklavalar dolmalar smdi evde su borekleri piscek teyzem yapip getrmis bize evde curcuna inaallah cok kilo almadan gelicem ☺☺
aynen kuzum sennde tatile bisey kalmadi smdden iyi yolculuklarAslıcım boşver bence tatil dönüşüne kadar serbest artık
Ooooo kanka sen dün çok eğlenmişsin valla :)))Günaydın bebişleeer
dünü hiiç anlatmıyım bence
valla zaten izne çıkıcam yarın inşallah, dün de arkadaşlarla buluşunca amaaan dedimmm ve malum yerlerden birinde tavukburger ve patates yedimsonraa 2 bira 8-10 tuzlu fıstık sonraaa 3-4 midye dolmaaa sonraa 2 parmak çikolata
sanırım bugün midemi ne halde olduğunu n tahmin edebilirsiniz çok özel bir karşım oldu çünkü akşam
Bugün henüz bişey yemedim ama marketten hindi füme ve yoğurt aldım sanırım başka bişy yemem bugün
aynen kuzum sennde tatile bisey kalmadi smdden iyi yolculuklar
Ooooo kanka sen dün çok eğlenmişsin valla :)))
Ay kedi oldumu evet kuzu benmde vardı evli değilken hep annemin tepesndeydi annem dayanamadı verdi ama severim bende kedileri ya :)Mervecim sigara içtiğim için karşılıklı hep cam kapı açık ve kedim de olduğundan baya kirleniyo aslındatüylü bi ev yani tüy ve toz o yüzden her akşam onun odasını süpürmem ve koltuk üstlerini yapışkanlı kağıtlı rulorla bi almam gerekiyo
Oooo süper kanka ya ben tartıldm 54 geldm yuh ya bana :)Ben bu sabah tartılayım dedim ama tabi tuvalete çıkamamıştım :) 64.7 geldim. İnşallah pazara kadar almadan ya da biraz daha vererek devam ederim
Ben de seviyorum mervecim sevmesek zor valla baya kirleniyo ev tuvaletini temizle evi süpür epey iş çıkartıyo ama ben de seviyorumAy kedi oldumu evet kuzu benmde vardı evli değilken hep annemin tepesndeydi annem dayanamadı verdi ama severim bende kedileri ya :)
Hehehehe valla kuzum birden yüklenince mide kötü oluyo sen dengelersn bugn onuhe sorma balımm mide fesatına doğru emin adımlarla ilerledimbugün yoğurt hindi yiyip duruyorum zaten midem kötü acıkmıyorum da aç durmıyım diye işte
Çok tatlılar benimki benm yanıma kıvrılıp yatıyodu yavruydu maymun ya çok şekerler :)) sen yine baya iş yapıyosun bebeğim o zaman kendine haksızlık etme :)Ben de seviyorum mervecim sevmesek zor valla baya kirleniyo ev tuvaletini temizle evi süpür epey iş çıkartıyo ama ben de seviyorum
Hehehehe valla kuzum birden yüklenince mide kötü oluyo sen dengelersn bugn onuben hasret kaldm böyle gecelere sıfır ev mutfak arası bi hayatım var benimki zayıfladm diye 2. Çocuk denemesi yapıyo buarlar başm belada doğm kontrol hapı kullanasm var yoksa kazaya kurban gidicem
Çok tatlılar benimki benm yanıma kıvrılıp yatıyodu yavruydu maymun ya çok şekerler :)) sen yine baya iş yapıyosun bebeğim o zaman kendine haksızlık etme :)
Ayyyy kuzummmm benm fotoları gördüm harika olmuşsun süper geçmiiş bellii Allah mutlu etsin ya şmdi yemicende ne zaman yicen valla ye gitsin tadını çıkarGünaydinlarrr....
Ben yediklerimj yazmim baklavalar dolmalar smdi evde su borekleri piscek teyzem yapip getrmis bize evde curcuna inaallah cok kilo almadan gelicem ☺☺
Afiyet olsun bebeğim şeftali iyidir yoğurtta patlatsaydın yanına soğuk soğuk :)))Ayy 1 tane şeftali yiyim dedim içim yanıyo
Ayyyy hep iş hep güç sigara içesim geldiE mecbur kuzu yerler odası kum falan oluyo mecbur süpürüyorum yoksa eve dağılıyo eh bi d eo tüyler mecbur yapıyorum yani
Ayy 1 tane şeftali yiyim dedim içim yanıyo
Kızzz amannn istemiyosan neden denemelere girişti bu adam Allah AllahHehehehe valla kuzum birden yüklenince mide kötü oluyo sen dengelersn bugn onuben hasret kaldm böyle gecelere sıfır ev mutfak arası bi hayatım var benimki zayıfladm diye 2. Çocuk denemesi yapıyo buarlar başm belada doğm kontrol hapı kullanasm var yoksa kazaya kurban gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?