Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar bu gün 60.3 çıktım tartıda ve direkt dikkat etmeye başladım
Kahvaltı: 1 yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1siyah zeytin
1yesil zeytin
3-5 dilim karpuz

Umarım yakın zamanda yine 58e inerim

Ooooo kanka sen dün çok eğlenmişsin valla :)))

Ay kedi oldumu evet kuzu benmde vardı evli değilken hep annemin tepesndeydi annem dayanamadı verdi ama severim bende kedileri ya :)

Ay kedi oldumu evet kuzu benmde vardı evli değilken hep annemin tepesndeydi annem dayanamadı verdi ama severim bende kedileri ya :)
Ben de seviyorum mervecim sevmesek zor valla baya kirleniyo ev tuvaletini temizle evi süpür epey iş çıkartıyo ama ben de seviyorum

he sorma balımm mide fesatına doğru emin adımlarla ilerledim bugün yoğurt hindi yiyip duruyorum zaten midem kötü acıkmıyorum da aç durmıyım diye işte
Hehehehe valla kuzum birden yüklenince mide kötü oluyo sen dengelersn bugn onu ben hasret kaldm böyle gecelere sıfır ev mutfak arası bi hayatım var benimki zayıfladm diye 2. Çocuk denemesi yapıyo buarlar başm belada doğm kontrol hapı kullanasm var yoksa kazaya kurban gidicem

Ben de seviyorum mervecim sevmesek zor valla baya kirleniyo ev tuvaletini temizle evi süpür epey iş çıkartıyo ama ben de seviyorum
Çok tatlılar benimki benm yanıma kıvrılıp yatıyodu yavruydu maymun ya çok şekerler :)) sen yine baya iş yapıyosun bebeğim o zaman kendine haksızlık etme :)

Çok tatlılar benimki benm yanıma kıvrılıp yatıyodu yavruydu maymun ya çok şekerler :)) sen yine baya iş yapıyosun bebeğim o zaman kendine haksızlık etme :)

E mecbur kuzu yerler odası kum falan oluyo mecbur süpürüyorum yoksa eve dağılıyo eh bi d eo tüyler mecbur yapıyorum yani

Günaydinlarrr....

Ben yediklerimj yazmim baklavalar dolmalar smdi evde su borekleri piscek teyzem yapip getrmis bize evde curcuna inaallah cok kilo almadan gelicem ☺☺
Ayyyy kuzummmm benm fotoları gördüm harika olmuşsun süper geçmiiş bellii Allah mutlu etsin ya şmdi yemicende ne zaman yicen valla ye gitsin tadını çıkar

Ayy valla bilmiyorum çok sıcak burası :S su gibi oluyoz evin içinde oturduğum yerde
Ben de şimdi sade neskafe içicem. Azıcık biseyler atıştrdm meyveden sonra ama çok değildi ya çubuk krakerle cezerye yedim ara öğünler üst üste gelmiş gibi farz edeyim kendimi rahatlatmak için

Kızzz amannn istemiyosan neden denemelere girişti bu adam Allah Allah
Ben bi 4-5 sene düşünmüyorum herkesin akıl sağlığı için ama Allah aratmasın tabi sen evdesin çalışmıyosun belki bi nebze daha avantajlısın ama ben öyle değilim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…