- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.121
Burasıda yanıyoooo öldük kaynanama indik valla klima var onlarda köydeler zaten onlar yoklar klimayı çalmayı düşünüyoz eveAyy valla bilmiyorum çok sıcak burası :S su gibi oluyoz evin içinde oturduğum yerde
Ben de şimdi sade neskafe içicem. Azıcık biseyler atıştrdm meyveden sonraama çok değildi ya çubuk krakerle cezerye yedim ara öğünler üst üste gelmiş gibi farz edeyim kendimi rahatlatmak için
Kuzum ya su içmekle de geçmiyo zaten canım istemiyo bişey :) meyve sonrası tuzlu derken çubuk kraker yedim. Sonraaa öyle bi geçerken de cezerye yiyim dedim :) çok değildi iyi ki rahatım yeaanii :)Burasıda yanıyoooo öldük kaynanama indik valla klima var onlarda köydeler zaten onlar yoklar klimayı çalmayı düşünüyoz evekuzu soğuk soğuk su iç bol bol yangını söndürsün daha çok abartmadan
Kuzuuuu ben istemiyorum zaten bebiş daha 11 aylık bu adam sapıtmış valla zorla istiyo çıldırcamKızzz amannn istemiyosan neden denemelere girişti bu adam Allah Allah
Ben bi 4-5 sene düşünmüyorum herkesin akıl sağlığı içinama Allah aratmasın tabi sen evdesin çalışmıyosun belki bi nebze daha avantajlısın ama ben öyle değilim ki
İyi süper kuzuum o zaman azsa problem yok ben de kahvaltımı klasik yaptm rahatm :))Kuzum ya su içmekle de geçmiyo zaten canım istemiyo bişey :) meyve sonrası tuzlu derken çubuk kraker yedim. Sonraaa öyle bi geçerken de cezerye yiyim dedim :) çok değildi iyi ki rahatım yeaanii :)
Ayyyy hep iş hep güç sigara içesim geldi
Ayy yaa kendi bakmıyo tabi anca istemeyi bilirler. Neyseki eşim de benim gibi bi süre istemiyoKuzuuuu ben istemiyorum zaten bebiş daha 11 aylık bu adam sapıtmış valla zorla istiyo çıldırcam
Benim eşimde winston almş kırmızı oda ağır 2 tane içtim daha tıkıyo kuzu west içiyom ben o daha hafif ama azalttm bi kaç gündür normalde 10 tane fln kaçıyo strestenBen bu saate kadar 5 tane falan içtim 3 tane öğe arası 1 tane 3te 1 tane de sabah gelirken
Evet kuzum diyorum dükkanın önüne bırakır kaçarm yeni doğanı soydana bkrm dyrm :)Ayy yaa kendi bakmıyo tabi anca istemeyi bilirler. Neyseki eşim de benim gibi bi süre istemiyo
Ben sarma içiyorum canım markalıları bırakalı çok oldu 3-4 senedir sardırıyoruz ttüncüye hiç olmazsa saf tütün alıştım bi de orta sert olanı alıyoruz hafif var sert var orta sert varçok sert varBenim eşimde winston almş kırmızı oda ağır 2 tane içtim daha tıkıyo kuzu west içiyom ben o daha hafif ama azalttm bi kaç gündür normalde 10 tane fln kaçıyo stresten
Yaaa canım aslında içmemek en iyisi ama içince en iyisini yapmışsınızBen sarma içiyorum canım markalıları bırakalı çok oldu 3-4 senedir sardırıyoruz ttüncüye hiç olmazsa saf tütün alıştım bi de orta sert olanı alıyoruz hafif var sert var orta sert varçok sert var
Kuzum ya su içmekle de geçmiyo zaten canım istemiyo bişey :) meyve sonrası tuzlu derken çubuk kraker yedim. Sonraaa öyle bi geçerken de cezerye yiyim dedim :) çok değildi iyi ki rahatım yeaanii :)
Off kızlar bi türlü hakim olamiyorum kendime azimsifirbi öğün başlıyom diğer öğün de bozuyom 6 yıldır bu kilo yapısti kaldı bana ben heralde hep bu 7li rakamlara mahkum kalacam
Evettt kahvaltım :)
1 dl ekmek
3 kaşık patates kavurması
6 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 fincan neskafe 3in1 :) çok yemiş gibiyim ama sanırım karnımdaki şişlikten dolayı
Ay cnm ya kahve filan içiyorum normalde tuvalete çıkarır yani afedersin ama birkaç gündür işe yaramıyo. Bağırsaklar da dolmuyo galiba. Çok zor durum ama inşallah gün içinde hallolurAfiyet olsun canim. Çok degil kahvaltin gayet güzeldediğin gibi sisliktendir tatlim o. Kayisi karpuz armut ye canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?