Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Burasıda yanıyoooo öldük kaynanama indik valla klima var onlarda köydeler zaten onlar yoklar klimayı çalmayı düşünüyoz eve kuzu soğuk soğuk su iç bol bol yangını söndürsün daha çok abartmadan

Kuzum ya su içmekle de geçmiyo zaten canım istemiyo bişey :) meyve sonrası tuzlu derken çubuk kraker yedim. Sonraaa öyle bi geçerken de cezerye yiyim dedim :) çok değildi iyi ki rahatım yeaanii :)

Kuzuuuu ben istemiyorum zaten bebiş daha 11 aylık bu adam sapıtmış valla zorla istiyo çıldırcam

Kuzum ya su içmekle de geçmiyo zaten canım istemiyo bişey :) meyve sonrası tuzlu derken çubuk kraker yedim. Sonraaa öyle bi geçerken de cezerye yiyim dedim :) çok değildi iyi ki rahatım yeaanii :)
İyi süper kuzuum o zaman azsa problem yok ben de kahvaltımı klasik yaptm rahatm :))

Ben bu saate kadar 5 tane falan içtim 3 tane öğe arası 1 tane 3te 1 tane de sabah gelirken
Benim eşimde winston almş kırmızı oda ağır 2 tane içtim daha tıkıyo kuzu west içiyom ben o daha hafif ama azalttm bi kaç gündür normalde 10 tane fln kaçıyo stresten

Benim eşimde winston almş kırmızı oda ağır 2 tane içtim daha tıkıyo kuzu west içiyom ben o daha hafif ama azalttm bi kaç gündür normalde 10 tane fln kaçıyo stresten
Ben sarma içiyorum canım markalıları bırakalı çok oldu 3-4 senedir sardırıyoruz ttüncüye hiç olmazsa saf tütün alıştım bi de orta sert olanı alıyoruz hafif var sert var orta sert varçok sert var

Yaaa canım aslında içmemek en iyisi ama içince en iyisini yapmışsınız

Off kızlar bi türlü hakim olamiyorum kendime azimsifir bi öğün başlıyom diğer öğün de bozuyom 6 yıldır bu kilo yapısti kaldı bana ben heralde hep bu 7li rakamlara mahkum kalacam

Canim sen menulerini buraya yaz daha düzenli olur senin için. Belki o zaman istikrarli olursun

Günaydın kizlar
Dün ki menümü hemen yazayim.
Sabah 1has.yumurta 2kk peynir 2 dilim ekmek azicik recel 3 zeytin salatalik domates sekersiz cay
Öğle 4kasik z.yagli patlican yemegi 2 kasik bulgur cacik
Ara 5-6 dilim karpuz
Aksam pek bir sey yiyesim yoktu bende yogurt yulaf tarcin yedim. 1 maden suyu ictim.
Sonra 1 salatalik ve 2 kasik yogurtla kapanisi yaptim.

Günaydınnnnn :)
Akşam yediklerim 4-5 kaşık kremalı tavuk sote,yarım dilim ekmek,1-2 kaşık pilav,salata ve 1 bardak kola
Akşam 9dan sonra dışarı çıktık biraz hava alalım diye; dondurma yedim biraz da.
Tuvalet sorunum yine etkisini gösterdi. Dünkü kiloma göre yarım kilo fazla gösterdi bugün 65.2 çıktım pöff valla fenalık geldi al ver al ver.
Sabah kahvaltımı şimdi yapıcam,bitince yazarım

Evettt kahvaltım :)
1 dl ekmek
3 kaşık patates kavurması
6 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 fincan neskafe 3in1 :) çok yemiş gibiyim ama sanırım karnımdaki şişlikten dolayı

Afiyet olsun canim. Çok degil kahvaltin gayet güzel dediğin gibi sisliktendir tatlim o. Kayisi karpuz armut ye canim.

Afiyet olsun canim. Çok degil kahvaltin gayet güzel dediğin gibi sisliktendir tatlim o. Kayisi karpuz armut ye canim.
Ay cnm ya kahve filan içiyorum normalde tuvalete çıkarır yani afedersin ama birkaç gündür işe yaramıyo. Bağırsaklar da dolmuyo galiba. Çok zor durum ama inşallah gün içinde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…