- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.141
Afiyet olsun gayet güzel canım :)Kahvaltim 2 dilim ekmek 1kasik menemen 2kk peynir azicik tereyag recel 3 zeytin salatalik şekersiz cay
Günaydın kizlar
Dün ki menümü hemen yazayim.
Sabah 1has.yumurta 2kk peynir 2 dilim ekmek azicik recel 3 zeytin salatalik domates sekersiz cay
Öğle 4kasik z.yagli patlican yemegi 2 kasik bulgur cacik
Ara 5-6 dilim karpuz
Aksam pek bir sey yiyesim yoktu bende yogurt yulaf tarcin yedim. 1 maden suyu ictim.
Sonra 1 salatalik ve 2 kasik yogurtla kapanisi yaptim.
Evettt kahvaltım :)
1 dl ekmek
3 kaşık patates kavurması
6 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 fincan neskafe 3in1 :) çok yemiş gibiyim ama sanırım karnımdaki şişlikten dolayı
Günaydınnnnn :)
Akşam yediklerim 4-5 kaşık kremalı tavuk sote,yarım dilim ekmek,1-2 kaşık pilav,salata ve 1 bardak kola
Akşam 9dan sonra dışarı çıktık biraz hava alalım diye; dondurma yedim biraz da.
Tuvalet sorunum yine etkisini gösterdi. Dünkü kiloma göre yarım kilo fazla gösterdi bugün 65.2 çıktım pöff valla fenalık geldi al ver al ver.
Sabah kahvaltımı şimdi yapıcam,bitince yazarım
Kahvaltim 2 dilim ekmek 1kasik menemen 2kk peynir azicik tereyag recel 3 zeytin salatalik şekersiz cay
Afiyet olsun tatlım normale dönmüşsün
Kızlar akaşm 2 yumurtayla omlet yaptım yedim dün zaten önceki günü telafi günüydü
bugün de kahvaltım yarım simit çay 1kk peynir bu akşam itibariyle izne çıkıyorum artık serbest bir hafta
tam ulaşamadım yaa geçen günkü çılgınlıktan sonra 51,5 falan çıkıyorum 1 kilo artıdayım ama artık tatil dönşü temiz bir başlangıç yaparımOhh misss. Zaten hedefine de ulastin tatlim tatil senin icin büyük bir ödül olduhakettn kuzum bol bol ye ic gez eglen
Canımm sakin ol böyle karamsar olma güçlü olmalısın sağlam bi duruş sergilemelisin ben ilk aylarda kaçamak yapıyodum ama hemen dengeliyodum şimdi kilo verince insan daha rahat hareket ediyo sen şimdi birazcık sıkıcaksın ama sonra tadını çıkarcan tatlım bunu düşün :))Off kızlar bi türlü hakim olamiyorum kendime azimsifirbi öğün başlıyom diğer öğün de bozuyom 6 yıldır bu kilo yapısti kaldı bana ben heralde hep bu 7li rakamlara mahkum kalacam
Oooo süper süper süper harika ya bende böyle yapsam ne kaaa şahane olurGünaydın kizlar
Dün ki menümü hemen yazayim.
Sabah 1has.yumurta 2kk peynir 2 dilim ekmek azicik recel 3 zeytin salatalik domates sekersiz cay
Öğle 4kasik z.yagli patlican yemegi 2 kasik bulgur cacik
Ara 5-6 dilim karpuz
Aksam pek bir sey yiyesim yoktu bende yogurt yulaf tarcin yedim. 1 maden suyu ictim.
Sonra 1 salatalik ve 2 kasik yogurtla kapanisi yaptim.
Canımm kolanın etkisi olduğunu düşünüyorum şişlik çok yapıyo gaz yapıyo bugün dengelersen gidicektir eminim :)Günaydınnnnn :)
Akşam yediklerim 4-5 kaşık kremalı tavuk sote,yarım dilim ekmek,1-2 kaşık pilav,salata ve 1 bardak kola
Akşam 9dan sonra dışarı çıktık biraz hava alalım diye; dondurma yedim biraz da.
Tuvalet sorunum yine etkisini gösterdi. Dünkü kiloma göre yarım kilo fazla gösterdi bugün 65.2 çıktım pöff valla fenalık geldi al ver al ver.
Sabah kahvaltımı şimdi yapıcam,bitince yazarım
Canım güzel khvaltı olmuş dünün telafi başlamış nefis nescafede içelim birz bşyck olmz :))Evettt kahvaltım :)
1 dl ekmek
3 kaşık patates kavurması
6 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 fincan neskafe 3in1 :) çok yemiş gibiyim ama sanırım karnımdaki şişlikten dolayı
Afiyet olsun canım benim güzel ve sağlm olmş :)Kahvaltim 2 dilim ekmek 1kasik menemen 2kk peynir azicik tereyag recel 3 zeytin salatalik şekersiz cay
Huu huu kimsecikler yok muuu
Bugün pek yoksun kanka buralarda. İzine çıkıcan diye işleri halletmeye çalışıyosun galibageldim kankaaaaa öğle arasına indim de geldim satış azdı data falan ayarladım
Eevet kankiito data eklemem lazım biraz uzun sürüyo bi yandan da satış yaptırmam lazım biraz yoğun ama geldim şimdi sen napıyosunBugün pek yoksun kanka buralarda. İzine çıkıcan diye işleri halletmeye çalışıyosun galiba
Napiyim kankito ya banyoyu yıkadım 2-3 saat önce. Kayınvalidem gelicekti sözde ama gelmedi daha. Eşim de arıyomuş açmıyomuş ona sinir oldum. Madem geliceksin neyi bekliyosun ya da vazgeçtiysen neden söylemiyosun yani.Eevet kankiito data eklemem lazım biraz uzun sürüyo bi yandan da satış yaptırmam lazım biraz yoğun ama geldim şimdi sen napıyosun
Napiyim kankito ya banyoyu yıkadım 2-3 saat önce. Kayınvalidem gelicekti sözde ama gelmedi daha. Eşim de arıyomuş açmıyomuş ona sinir oldum. Madem geliceksin neyi bekliyosun ya da vazgeçtiysen neden söylemiyosun yani.
Çamaşır yıkıyorum onları asıyorum filan uğraşıp gidiyorum işte öyle kuşum :) bi yandan kızla deli oluyorum işte aynı rutin şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?