Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun tatlım normale dönmüşsün

Evettt kahvaltım :)
1 dl ekmek
3 kaşık patates kavurması
6 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 fincan neskafe 3in1 :) çok yemiş gibiyim ama sanırım karnımdaki şişlikten dolayı

Afiyet olsun kanka baya yemişsin bence yani dün 1 tost yediğini düşünürsek bugün zengin bir kahvaltı olmuş o şişlik fena yaa valla ben form çay içtim mecbur dün

Afiyet olsun ay ben de valla bi 51,5 çıkıyorum bi 51 çıkıyorum bi 50.5 artık tatil dönüşü görücez

Kızlar akaşm 2 yumurtayla omlet yaptım yedim dün zaten önceki günü telafi günüydü

bugün de kahvaltım yarım simit çay 1kk peynir bu akşam itibariyle izne çıkıyorum artık serbest bir hafta

Ohh misss. Zaten hedefine de ulastin tatlim tatil senin icin büyük bir ödül oldu hakettn kuzum bol bol ye ic gez eglen

Ohh misss. Zaten hedefine de ulastin tatlim tatil senin icin büyük bir ödül oldu hakettn kuzum bol bol ye ic gez eglen
tam ulaşamadım yaa geçen günkü çılgınlıktan sonra 51,5 falan çıkıyorum 1 kilo artıdayım ama artık tatil dönşü temiz bir başlangıç yaparım

Off kızlar bi türlü hakim olamiyorum kendime azimsifir bi öğün başlıyom diğer öğün de bozuyom 6 yıldır bu kilo yapısti kaldı bana ben heralde hep bu 7li rakamlara mahkum kalacam
Canımm sakin ol böyle karamsar olma güçlü olmalısın sağlam bi duruş sergilemelisin ben ilk aylarda kaçamak yapıyodum ama hemen dengeliyodum şimdi kilo verince insan daha rahat hareket ediyo sen şimdi birazcık sıkıcaksın ama sonra tadını çıkarcan tatlım bunu düşün :))

Oooo süper süper süper harika ya bende böyle yapsam ne kaaa şahane olur

Canımm kolanın etkisi olduğunu düşünüyorum şişlik çok yapıyo gaz yapıyo bugün dengelersen gidicektir eminim :)

Evettt kahvaltım :)
1 dl ekmek
3 kaşık patates kavurması
6 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 fincan neskafe 3in1 :) çok yemiş gibiyim ama sanırım karnımdaki şişlikten dolayı
Canım güzel khvaltı olmuş dünün telafi başlamış nefis nescafede içelim birz bşyck olmz :))

Eevet kankiito data eklemem lazım biraz uzun sürüyo bi yandan da satış yaptırmam lazım biraz yoğun ama geldim şimdi sen napıyosun
Napiyim kankito ya banyoyu yıkadım 2-3 saat önce. Kayınvalidem gelicekti sözde ama gelmedi daha. Eşim de arıyomuş açmıyomuş ona sinir oldum. Madem geliceksin neyi bekliyosun ya da vazgeçtiysen neden söylemiyosun yani.
Çamaşır yıkıyorum onları asıyorum filan uğraşıp gidiyorum işte öyle kuşum :) bi yandan kızla deli oluyorum işte aynı rutin şeyler

Kolay gelsin balım valla o da bi tuhaf hee insanı bağlıyo yani ha geldi ha gelicek diye ben dedün akşam çamaşır yıkadım serdim gece bizim apartmanda 23.20dan sonra makine çalıştırmak yasak da valla bitmedi napıyım

şimdi de tırnaklarımı törpülüyorum oje sürücem akşam evde yetiştiremedim ayaklara sürmem lazım ama o artık burda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…