- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.161
Çok tuhaf ya sinir olurum böyle ben. Geliyorsan gel işte erkenden sonra da çık git yani. Sağlık ocağına gelicekmiş ilaç yazdırmak için,ordan bize uğrucakmış da insanı bağlıyo yani. Zaten kız uyumuyo uğraşıyorum bi yandan. Şimdi de tam uyur zile basar gelir hanımefendi.Kolay gelsin balım valla o da bi tuhaf hee insanı bağlıyo yani ha geldi ha gelicek diye ben dedün akşam çamaşır yıkadım serdim gece bizim apartmanda 23.20dan sonra makine çalıştırmak yasak da valla bitmedi napıyım
şimdi de tırnaklarımı törpülüyorum oje sürücem akşam evde yetiştiremedim ayaklara sürmem lazım ama o artık burda olmaz
Bebişkomm nolduu birden bire böyle bir karar aldın?Kızlar şuandan itibaren kendime çeki düzen verip diyete tam gaz başlıyorum şeker un vs vs yasakşıyprum 15 gün boyunca minumum kaçamakla ara öğünlü bol diyetli günlerime başlıyorum Allahımın izniyle 15 günde 3 kilo hedefliyorum yoğurt kürümüde uygulucam şimdi yoğurt myalıyorum hatta :))) ton blıklı saşata soda vs sebze ağırlıklı beslenmeye geçiş diyorum aiz tatile giderken ben bi özüme döneyim bari 51 olayım doğum gününe kadar oğlumun da 49 olsam süpr :)
Çok tuhaf ya sinir olurum böyle ben. Geliyorsan gel işte erkenden sonra da çık git yani. Sağlık ocağına gelicekmiş ilaç yazdırmak için,ordan bize uğrucakmış da insanı bağlıyo yani. Zaten kız uyumuyo uğraşıyorum bi yandan. Şimdi de tam uyur zile basar gelir hanımefendi.
Ohh maşallah hazırlıklar tam gaz devam senin he :) eh ayaklarını da artık evde bi zahmet bacım
Offf yok kanka yaaa sağlık ocağı kapanıcak 1 saate zaten. Hey Allahım tövbe Yarabbim
gelmedi mi hala
Kızlar şuandan itibaren kendime çeki düzen verip diyete tam gaz başlıyorum şeker un vs vs yasakşıyprum 15 gün boyunca minumum kaçamakla ara öğünlü bol diyetli günlerime başlıyorum Allahımın izniyle 15 günde 3 kilo hedefliyorum yoğurt kürümüde uygulucam şimdi yoğurt myalıyorum hatta :))) ton blıklı saşata soda vs sebze ağırlıklı beslenmeye geçiş diyorum aiz tatile giderken ben bi özüme döneyim bari 51 olayım doğum gününe kadar oğlumun da 49 olsam süpr :)
oldu valla işin gücün yok akşama kadar bekliyceksin yani insan bi haber veriri bi de sana söylemiyo mu eşine mi dio gidicem diyeOfff yok kanka yaaa sağlık ocağı kapanıcak 1 saate zaten. Hey Allahım tövbe Yarabbim
Aynen bana söylemiyo eşime söylüyo kanka böyle değişik bi insan oldu iyice yıllar geçtikçeoldu valla işin gücün yok akşama kadar bekliyceksin yani insan bi haber veriri bi de sana söylemiyo mu eşine mi dio gidicem diye
Onlar tatsız oluyo kanka kokusu güzel oluyo ama şekersiz falan ben de diğer sarı olanı severimAy biraz kavun yiyim dedim ama o da pek bi tatsızmış yahu :) hani dışı çizgili kavunlar var ya açık renkli koyu renkli,onlardan ama tatsızmış :)
Diğerlerini biz de severiz de bu görümcemin nişanlısının tarladan gelmiş kanka eşim gidip almıştı kv evinden. 2 kavun 1 karpuzdu ama diğer kavun da tatsızdı onu Erva yedi :) bu da tatsızmış bak bu da Erva'nın nasibi demek ki :) karpuz da tatsız çıkıcak bence zaten öyle düşünüyorumOnlar tatsız oluyo kanka kokusu güzel oluyo ama şekersiz falan ben de diğer sarı olanı severim
Kuzum benimmm sağlıklı yemekler yapıcam çok saldm kendimi haftalardır aynı kilodayım tartıldım 54 gelyorum giden bişey yok çok kaçamak yapıyorum psikolojimi düzelteyim dedim bi böyle gaza geleyim baaşarmalıyım çünkü 10kilodan sonrası gitmiyor benm yüzümden düzgün yapmıyorım bugünde kahvaltıda kaçırdım brz dedm durrr kendme :))) yemicem Allahım izin verirse o gelene kadar karnımı sağlıklı şeylerle doyurcam bakalım sonucu görücez artıkın :))) bide bayrama kadar eşim izinli olmucak ondanda desm dha rht olur :))Bebişkomm nolduu birden bire böyle bir karar aldın?
Azimli olunca her şeyi başarabiliriz zaten ama umarım zorlanmazsın. Eşin yemek yemeyi seviyo mesela, ona bir şeyler hazırladığında durabilecek misin? evet diyosan o zaman vira Bismillah. İnşallah başarırsın kuzum
Kuzum aynen öyle bide verdim diye saldım kendimi kilo almıyorum ama 54 geldm yani veremiyorumda 53.4 gördükten sonra tekrar 54 görmek canımı sıktı kahvaltıyıda fazla kaçırdım çevremdekilerde yeter artık çok zayıfladn fln diyor onun etkisi büyük ama minik minik yemeye son sağlıklı beslencm sbh fzla kaçırınca öğlen yoğurt yem pkt eti form bir salatalık 2 çy kaşğı pul biber yptm :)Mervecim zaten öyle yapıyodun bence sorun şu sen kaçamak yapıyosun mesela sonra kaçamak yaptım diye çok az yiyosun ama buarada da yetmiyo acıkıyosun ve daha çok yiyosun bu bir kısır döngü bence haftanın bir günü tam gün serbest gün yap yani kısmen istediklerinden ye diğer günler asla bir lokma kaçamak yapma düzenli sabah öğle akşam ve ara ye sebze protein ağırlıklı git
Ay kavun çok severm bende ama çok yerm ondan 3 defa falan aldm eve onuda eşime yedirttim az yedm bana kalsa lüp lüp götürürüm valla :)))Ay biraz kavun yiyim dedim ama o da pek bi tatsızmış yahu :) hani dışı çizgili kavunlar var ya açık renkli koyu renkli,onlardan ama tatsızmış :)
Kuzum çok az beslenme hata edersin ben abur cubur çok kaçırdım dye yemek yemedm giden sıfır hala 54üm yemeğe dayan salata ye bol bol en iyisi bu :)Sabah 1 dilim ekmekle karpuz peynir vs yedim şimdi ise 4 kanat ızgara 1 dilim beyaz ekmek 1 dilim karpuz azcik peynir ve günü kapatmış bulunuyorum akşam belki sadece cacık icerim:)
Anladım kuzucum iyi olur tabi. Yemeklerini doyana kadar yiyince insan abur cubura saldırmıyo gerçekten bunu ben de fark ettim. Hadi bakalım o zaman hayırlı olsuunnn :)Kuzum benimmm sağlıklı yemekler yapıcam çok saldm kendimi haftalardır aynı kilodayım tartıldım 54 gelyorum giden bişey yok çok kaçamak yapıyorum psikolojimi düzelteyim dedim bi böyle gaza geleyim baaşarmalıyım çünkü 10kilodan sonrası gitmiyor benm yüzümden düzgün yapmıyorım bugünde kahvaltıda kaçırdım brz dedm durrr kendme :))) yemicem Allahım izin verirse o gelene kadar karnımı sağlıklı şeylerle doyurcam bakalım sonucu görücez artıkın :))) bide bayrama kadar eşim izinli olmucak ondanda desm dha rht olur :))
Kuzum evet ya aynen öyle oluyo inşallah bu sefer yarı yolda pes etmemAnladım kuzucum iyi olur tabi. Yemeklerini doyana kadar yiyince insan abur cubura saldırmıyo gerçekten bunu ben de fark ettim. Hadi bakalım o zaman hayırlı olsuunnn :)
Etmezsin etmezsinnnn. Canın çok çekip dayanamzsan da yersin bebikim napıcan yani ölüm yok ya sonunda. Sonra devam edersinKuzum evet ya aynen öyle oluyo inşallah bu sefer yarı yolda pes etmem:)))
Diğerlerini biz de severiz de bu görümcemin nişanlısının tarladan gelmiş kanka eşim gidip almıştı kv evinden. 2 kavun 1 karpuzdu ama diğer kavun da tatsızdı onu Erva yedi :) bu da tatsızmış bak bu da Erva'nın nasibi demek ki :) karpuz da tatsız çıkıcak bence zaten öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?